Ανοιχτή συζήτηση του C'n'F

finesse

Πολύ δραστήριο μέλος

Η finesse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 853 μηνύματα.
@finesse Καλά κάνω εγώ που δεν έχω φίλους.
Δίδαξέ μας, πάνσοφη.

Εν τω μεταξύ, φαντάσου να μην ήμουν μέσα μου μοναχικός λύκος και να μην είχα συμφιλιωθεί με την ιδέα πως όλα έχουν μια ημερομηνία λήξης. lol

Απλά είναι αρκετές οι συνειδητοποιήσεις τελευταία για τους γύρω μου. Ήρθαν πολλά μαζεμένα. Έχω φάει και τρελό κουβά, με την περιπέτεια της υγείας μου. Κι από ανθρώπους που ήμουν εκεί ν' ακούω το κάθε γκομενικό, το "αχ η παρανυχίδα μου", να κάνω support κτλ ενώ ποτέ δεν έσπασα τ' αρχίδια κανενός για τα δικά μου (καταλαβαίνεις πώς το εννοώ, δεν το μετράω έτσι όταν θεωρείς κάποιον δικό σου άνθρωπο). Και τη μία φορά που περίμενα μια συμπαράσταση, ένα κάτι, τρώω τρελές σιωπές και απουσίες. Και αυτό τώρα ήταν το κερασάκι. Κουράστηκα.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.268 μηνύματα.
Εν τω μεταξύ, φαντάσου να μην ήμουν μέσα μου μοναχικός λύκος και να μην είχα συμφιλιωθεί με την ιδέα πως όλα έχουν μια ημερομηνία λήξης. lol
Me too...
Απλά είναι αρκετές οι συνειδητοποιήσεις τελευταία για τους γύρω μου. Ήρθαν πολλά μαζεμένα. Έχω φάει και τρελό κουβά, με την περιπέτεια της υγείας μου. Κι από ανθρώπους που ήμουν εκεί ν' ακούω το κάθε γκομενικό, το "αχ η παρανυχίδα μου", να κάνω support κτλ ενώ ποτέ δεν έσπασα τ' αρχίδια κανενός για τα δικά μου (καταλαβαίνεις πώς το εννοώ, δεν το μετράω έτσι όταν θεωρείς κάποιον δικό σου άνθρωπο). Και τη μία φορά που περίμενα μια συμπαράσταση, ένα κάτι, τρώω τρελές σιωπές και απουσίες. Και αυτό τώρα ήταν το κερασάκι. Κουράστηκα.
Σε αγαπαω εγω ρε μαλάκα. Χέστηνα τη μπουτάνα ασούμε.

(δεν ξερω για ποιον ποια μιλάμε αλλα φανηκε κατάλληλη αντιδραση)

Ουριήλ

Διάσημο μέλος

Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 2.059 μηνύματα.
(Όλοι αγαπημένοι, όλοι φίλοι, δικοί μας άνθρωποι. Εναν Χριστιανό να δω μια μέρα να πει "Ο μαλάκας ο τάδε ξεκουμπίστηκε γλιτώσαμε, ούτε απο τον τάφο του για να αναψω το καντηλι δε θα πέρναγα")

Βγάλτε και λίγο χολή στο δημόσιο, τι μου χαιδευετε ο ένας τον αλλο και πλέκετε εγκώμια; Τι φοβάστε, μη σας πουνε κακούς; :bleh:

(χουμορ κάνω, δε σας λεω υποκριτές, μην πιάσετε τη σερβιέτα)
Μην ζηλεύεις coach και σε εμας θα μας έλειπες :harp:

Λένω

Διάσημο μέλος

Η Λένω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.622 μηνύματα.
(Όλοι αγαπημένοι, όλοι φίλοι, δικοί μας άνθρωποι. Εναν Χριστιανό να δω μια μέρα να πει "Ο μαλάκας ο τάδε ξεκουμπίστηκε γλιτώσαμε, ούτε απο τον τάφο του για να αναψω το καντηλι δε θα πέρναγα")

Βγάλτε και λίγο χολή στο δημόσιο, τι μου χαιδευετε ο ένας τον αλλο και πλέκετε εγκώμια; Τι φοβάστε, μη σας πουνε κακούς; :bleh:

(χουμορ κάνω, δε σας λεω υποκριτές, μην πιάσετε τη σερβιέτα)
Μα, εγώ τουλάχιστον ξεκαθάρισα ότι αναφερόμουν σε αγαπημένους μου ανθρώπους που έχουν αποχωρήσει πια από το φόρουμ.

Δεν αναφέρθηκα σ΄αυτούς με τους οποίους δεν κολλούσα με τίποτα επειδή ασφαλώς υπήρχαν και υπάρχουν τέτοιοι.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Παίζεται αυτό. :lol::lol::lol:

finesse

Πολύ δραστήριο μέλος

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.268 μηνύματα.
Δεν μπορώ να ζηλέψω, δεν εχω την ικανότητα για ζηλια και ενοχές.

Και δε νομιζω οτι θελω να λειψω σε όλους. Μονο σε όσους με αγαπανε πολύ, θα με ενοιαζε αν έλειπα. <3

Μα, εγώ τουλάχιστον ξεκαθάρισα ότι αναφερόμουν σε αγαπημένους μου ανθρώπους που έχουν αποχωρήσει πια από το φόρουμ.

Δεν αναφέρθηκα σ΄αυτούς με τους οποίους δεν κολλούσα με τίποτα επειδή ασφαλώς υπήρχαν και υπάρχουν τέτοιοι.
ΓΙΟΡ ΣΟ ΣΙΡΙΟΥΣ.

ΜΠΑΝΤ ΜΠΑΝΤ ΛΕΝΩ.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Valder

Τιμώμενο Μέλος

finesse

Πολύ δραστήριο μέλος

Για πάρε τα πάνω σου σε παρακαλώ... Άντε μπράβο...

Θα ζησουμε και με τον κανέναν βρε μαλάκα.
Αστειεύομαι. No worries.

Ήταν back2back, γι' αυτό. Πατάω reset κι επιστρέφω στις εργοστασιακές ρυθμίσεις.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Αστειεύομαι. No worries.
My mommy always said I had no taste for humor.
Ήταν back2back, γι' αυτό. Πατάω reset κι επιστρέφω στις εργοστασιακές ρυθμίσεις.
Ετσι πρέπει. Συμβαίνουν αυτά.

Κι όσο για τις φιλιες και οσο κρατησουν, πάμε και για όσο. Θέλει προσπαθεια. Ειναι σα το καντηλάκι λεει ο πατερας μου, η φιλια θέλει λαδάκι για να συντηρηθεί, δε μενει μονιμα αναμμένο.

Ουριήλ

Διάσημο μέλος

Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 2.059 μηνύματα.
Δεν ξερω γιατι αλλα μου βγαζεις love birds vibes

View attachment 146273
Ένας lovebird που αιώνια θα ψάχνει τό αλλο του μισό σε αυτό τον κόσμο για να συνάψει την απόλυτη μονογαμική και αιώνια σχέση επί ζωής και έπειτα. Όρκος παντοτινής αγάπης και όρκος να γίνουμε μια ψυχή. Ακόμα κι όταν ο κόσμος τελειώσει και η ανθρωπότητα εξαφανιστεί κι όταν ο καλός Θεός κατέβει από τον θρόνο των ουρανών για να δικάσει, θα ζητήσουμε την ίδια τιμωρία και θα προσευχηθούμε να δει την αγάπη μας ως αγνή που ξεπερνάει γη και ουρανό...

Από όλα τα ζώα βρήκες το πιο κατάλληλο και θα μείνει έτσι για πάντα, μπράβο...

Azur

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.166 μηνύματα.

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.
Και συνήθως αυτοί που είναι επιλεκτικοί είναι και πολύ πολύ καλοί φίλοι.

Κακώς τους βγαίνει το όνομα από μερικούς.
Οι καλοί φίλοι (αυτό που λέμε "αδέρφια"...) δεν μπορεί να είναι παραπάνω από ένας/δυο. Δε χωράει άλλους η καρδιά. Μα κι αν χωράει, έρχεται η ίδια η ζωή να ξεσκαρτάρει και να μας δείξει τί όντως αξίζει.

Είναι ευλογία Θεού, ο φίλος ο καλός. Οι φιλίες που μετράνε χρόνια και είναι δοκιμασμένες (ειδικά στα δύσκολα...), είναι απ' τα καλύτερα στη ζωή μας. Έχεις το φίλο σου, το στήριγμά σου, αυτόν που σέβεσαι και εμπιστεύεσαι. Λίγο πράγμα είναι αυτό ; Το να μπορείς να εμπιστευτείς και να σε εμπιστεύονται ;

Οι γνωστοί ή οι "φίλοι" μπορεί να είναι κάμποσοι. Μα οι - πραγματικοί - φίλοι ελάχιστοι. Μετρημένοι.

Ουριήλ

Διάσημο μέλος

...(anyway)

Τελευταία επεξεργασία:

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Γιατί το έσβησες ;; Ήταν πολύ ωραίο...

Σε κάθε περίπτωση, κρατώ αυτό που είπες στο τέλος...Για την αιωνιότητα...

Το πιστεύω κι εγώ αυτό. Η πραγματική φιλία, μπορεί να κρατήσει μια ζωή. Σε αντίθεση με μια ερωτική σχέση, ας πούμε. Η πρώτη, μπορεί να μην έχει ημερομηνία λήξης. Εν αντιθέσει με τη δεύτερη...

Και σε κάθε περίπτωση (και ειδικά όσο περνάνε τα χρόνια θα το διαπιστώσεις...) δε θα έχεις τον οποιοδήποτε δισταγμό για τον πραγματικό σου φίλο. Θα έχει ένα σωρό καλά χαρακτηριστικά (θα αισθάνεσαι όμορφα κοντά του, θα σας "δένουν" πολλά, θα είναι "δοκιμασμένος", θα σε σέβεται, δε θα περιμένει από σένα μα θα τρέχει πριν από σένα, δε θα υπάρχουν παρεξηγήσεις, κ.λπ...) και δε θα 'χεις τον παραμικρό ενδοιασμό αν ήρθε για να μείνει ή όχι.

Ουριήλ

Διάσημο μέλος

για να συνεχίσω με την προηγούμενη συζήτση μου...
οι φίλοι που έχω στο πανεπιστήμιο:
-Με γνώρισαν και μου είπαν ξεκάθαρα ότι με κάνουν παρέα επειδή είμαι καλός στα μαθήματα και με θέλουν ως μελλοντική γνωριμία.
(Είχα άτομα που ξαφνικά μόλις έμαθαν κάποια επιτεύγματα μου στη σχολή και καθώς δεν μου μιλούσαν ξαφνικά μετά από χρονια μου στέλνουν "χαθήκαμεε θελεις να βγουμε έξω". Φυσικά και δεν απάντησα)

-Φϊλοι οι οποίοι μόλις τους πω ένα πρόβλημα πετάνε το "κι εγώ", "'έχω κατάθλιψη", "το αγόρι μου δεν μου μιλάει" με συνέπεια να γίνομαι ο προσωπικός ψυχίατρος που ακούω τα ίδια και τα ίδια με τις ώρες, ενώ δίνω συμβουλές. Πράγμα που μου αρέσει, να βοηθάω... αλλά, θέλω κάπου κι εγώ να πω τα δικά μου.

-Φίλοι που αν δεν κάνω κίνηση ή δεν στείλω μήνυμα, δεν θα μου στείλουν ποτέ.

-Φίλοι που λένε ότι με αγαπάνε αλλά θέλουν να με αλλάξουν "Είσαι αρκετά αγνός, αθώος, πρέπει να μάθεις να παραβαίνεις τους κανόνες, να αντιγράφεις, να είσαι κακός με τους πάντες, θα σε ξεσκίσουν στο μέλλον και όλοι θα σε πατάνε, γίνε πιο πονηρός"

Welp αυτή είναι στο πανεπιστήμιο που μαντέψτε... μόλις τελειώσω μόνο ένα γεια θα λέω κάθε ένα χρόνο

Οι πραγματικοί μου φίλοι στο μέρος μου:
- Βγαίνουμε και μιλάμε περι ψυχής και υδάτων, κάνουμε πλάκες και ο ένας ακούει τον άλλον. 10+ χρόνια φιλίας, αδελφική, πραγματική και χρυσή

Είναι θέμα τύχης, αυτό που συμβούλεψα και θα συμβουλέψω: Να αγαπάτε τον εαυτό σας και να τον δείτε ως φίλο. Μόλις το κάνετε αυτό θα έρθουν και τα υπόλοιπα αλλά άξιας εμπιστοσύνης πρώτα είναι το ίδιο σου το είναι κι αν είσαι τυχερός οπως κι εγώ μπορεί μια φιλία...

Το πιο ωραίο που μου είχε πει ένας από το πανεπιστήμιο μου (ο πρώτος)

"Εσύ γιατί δεν κόπηκες εφόσον στο πρώτο θέμα εξέτασης έγραψες παραπάνω από αυτά που ζητάει η ερώτηση και έκοψαν εμένα"

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

για να συνεχίσω με την προηγούμενη συζήτση μου...
οι φίλοι που έχω στο πανεπιστήμιο:
-Με γνώρισαν και μου είπαν ξεκάθαρα ότι με κάνουν παρέα επειδή είμαι καλός στα μαθήματα και με θέλουν ως μελλοντική γνωριμία.
(Είχα άτομα που ξαφνικά μόλις έμαθαν κάποια επιτεύγματα μου στη σχολή και καθώς δεν μου μιλούσαν ξαφνικά μετά από χρονια μου στέλνουν "χαθήκαμεε θελεις να βγουμε έξω". Φυσικά και δεν απάντησα)

-Φϊλοι οι οποίοι μόλις τους πω ένα πρόβλημα πετάνε το "κι εγώ", "'έχω κατάθλιψη", "το αγόρι μου δεν μου μιλάει" με συνέπεια να γίνομαι ο προσωπικός ψυχίατρος που ακούω τα ίδια και τα ίδια με τις ώρες, ενώ δίνω συμβουλές. Πράγμα που μου αρέσει, να βοηθάω... αλλά, θέλω κάπου κι εγώ να πω τα δικά μου.

-Φίλοι που αν δεν κάνω κίνηση ή δεν στείλω μήνυμα, δεν θα μου στείλουν ποτέ.

-Φίλοι που λένε ότι με αγαπάνε αλλά θέλουν να με αλλάξουν "Είσαι αρκετά αγνός, αθώος, πρέπει να μάθεις να παραβαίνεις τους κανόνες, να αντιγράφεις, να είσαι κακός με τους πάντες, θα σε ξεσκίσουν στο μέλλον και όλοι θα σε πατάνε, γίνε πιο πονηρός"

Welp αυτή είναι στο πανεπιστήμιο που μαντέψτε... μόλις τελειώσω μόνο ένα γεια θα λέω κάθε ένα χρόνο

Οι πραγματικοί μου φίλοι στο μέρος μου:
- Βγαίνουμε και μιλάμε περι ψυχής και υδάτων, κάνουμε πλάκες και ο ένας ακούει τον άλλον. 10+ χρόνια φιλίας, αδελφική, πραγματική και χρυσή

Είναι θέμα τύχης, αυτό που συμβούλεψα και θα συμβουλέψω: Να αγαπάτε τον εαυτό σας και να τον δείτε ως φίλο. Μόλις το κάνετε αυτό θα έρθουν και τα υπόλοιπα αλλά άξιας εμπιστοσύνης πρώτα είναι το ίδιο σου το είναι κι αν είσαι τυχερός οπως κι εγώ μπορεί μια φιλία...

Το πιο ωραίο που μου είχε πει ένας από το πανεπιστήμιο μου (ο πρώτος)

"Εσύ γιατί δεν κόπηκες εφόσον στο πρώτο θέμα εξέτασης έγραψες παραπάνω από αυτά που ζητάει η ερώτηση και έκοψαν εμένα"
Κοίτα πόσοι "φίλοι" (σου) μαζεύτηκαν ε ;;

Όπως είπες. Φίλοι ωραίοι είναι αυτοί στο μέρος σου (που μετράνε 10+...). Και όσο πάει, κι όσο θα μεγαλώνετε, η φιλία σας θα εμπλουτίζεται και με καινούρια στοιχεία που θα σας "δένουν" ακόμα περισσότερο. Κι εκεί θα είναι τα πολύ ωραία. Κι εκεί θα αναμετρηθείτε.

finesse

Πολύ δραστήριο μέλος

Ουριήλ, λυπάμαι που έρχεσαι αντιμέτωπος με τέτοιες συμπεριφορές. Οι σχολές το έχουν αυτό συνήθως: πάει βάσει συμφέροντος και είναι κάτι το ευκαιριακό. Αν είσαι τυχερός, μπορεί ν' αποκτήσεις 1-2-3 αληθινά άτομα που ίσως μείνουν και στη μετέπειτα ζωή σου.

Πάντως, όλο αυτό δεν σε χαρακτηρίζει. Δεν θα χρησιμοποιήσω τα λόγια σου στο προηγούμενο μήνυμα, επειδή το έσβησες, αλλά σίγουρα δεν χαρακτηρίζεσαι έτσι. Εμείς δεν γνωριζόμαστε ούτε είχε τύχει να ξαναμιλήσουμε, αλλά, απ' το λίγο που σε έχω δει εδώ μέσα, μόνο μειονεκτικά δεν πρέπει να αισθάνεσαι. Αυτά τα λέω και για την συζήτηση που είχαμε στο άλλο θέμα, πριν λίγες ημέρες. Είσαι πολύ αξιόλογος άνθρωπος. Σου το λέω, ειλικρινά.

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.560 μηνύματα.