Αναστασία, ναι. 

Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5,000 μηνύματα.

Ωραία και τα δύο , το 2ο μου αρεσε πιο πολυ

Azur
Δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 734 μηνύματα.

Νομίζω πως έχεις καλό γούστο και ευγενική ψυχή. Μου έφτιαξε την ημέρα αυτό που μου είπες. Να είσαι καλάΑναστασία, ναι.![]()

Ευχαριστώ κι εγώ, για τον καλό σου λόγο.Νομίζω πως έχεις καλό γούστο και ευγενική ψυχή.

Την αλήθεια είπα, ειλικρινά.Μου έφτιαξε την ημέρα αυτό που μου είπες. Να είσαι καλά![]()
Έτυχε να διαβάσω κάποια δυσάρεστα πράγματα, που είχες αναφέρει πριν λίγες ημέρες, οπότε είπα να σου αποτυπώσω την σκέψη μου και να μη τη κρατήσω για μένα.
Πολλές φορές, όταν δεν είμαστε καλά, τα βάζουμε με τον εαυτό μας. Κι άμα τύχει κι η συγκυρία τού να μην λέει κι ο περίγυρος (για 1000 λόγους), είναι πανεύκολο να μας πάρει από κάτω και να τα βάλουμε μαζί μας. Δεν είναι αντιπροσωπευτικό για εμάς, όμως. Δεν έχουμε ιδέα πόσο όμορφα μπορεί να επηρεάζουμε άτομα, ακόμα και με το πιο απλό/αστείο πράγμα που μπορεί να γράψουμε και στο πιο τυχαίο φόρουμ. Πόσο καλή γνώμη μπορεί να έχει κάποιος για εμάς, απλά παρατηρώντας μας. Γι' αυτό πιστεύω πως, και με τη σειρά μας, είναι καλό να λέμε στο άλλον κάτι ωραίο που βλέπουμε σε αυτόν. Συνήθως σπεύδουμε να λούσουμε τον απέναντι με τ' αρνητικά του, αλλά στα θετικά μάς πιάνει αφωνία. Εμείς δεν έχουμε να χάσουμε κάτι. Ο άλλος, όμως, έχει να κερδίσει: να του φτιάξεις τη διάθεση και, γιατί όχι, να μη βοηθηθεί και να γίνει καλύτερος. Πιστεύω ακράδαντα πως είμαστε μια αλυσίδα. Η καλή συμπεριφορά τού ενός, θα γίνει η καλή συμπεριφορά τού άλλου και πάει λέγοντας. Δεν πιάνει όλες τις περιπτώσεις, βέβαια, αλλά καταλαβαίνεις τι θέλω να πω.
Azur
Δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 734 μηνύματα.

Προσυπογράφω!Συνήθως σπεύδουμε να λούσουμε τον απέναντι με τ' αρνητικά του, αλλά στα θετικά μάς πιάνει αφωνία.
Και είμαι της άποψης «Πες το καλό κι ας πέσει στο γυαλό».
Στο τέλος, όλοι δύο μέτρα κάτω από τη γη θα πάμε.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 33,624 μηνύματα.

Με προβληματίζεις σε λάθος στιγμή.Αξίζει να υπομένουμε και πράγματα που δεν μας αρέσουν, αν είναι απαραίτητα για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε. Γιατί το "εκεί" αξίζει τον κόπο.![]()
Azur
Δραστήριο μέλος

Εμένα ήρθαν στο μυαλό μου τα sugar babies 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 2 μέλη και 19 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 123 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Reader
- Hased Babis
- Kate1914
- rafaela11
- charmander
- giannhs2001
- Joji
- American Economist
- A350
- ck_chrysiis
- pendejo
- Μήτσος10