Ανοιχτή συζήτηση του C'n'F

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 32,804 μηνύματα.
Ήμουν στο Μετρό και καθόταν πίσω μου μια η οποία μιλούσε στο τηλέφωνο και έλεγε «πήγα τον γιο μου στο ιατρό καθώς δεν ήταν καλά, όμως τώρα το παιδί μου είναι καλύτερα από ποτέ» γυρνάω πίσω και βλέπω ότι δεν μιλούσε για κάποιο παιδί αλλά για τον σκύλο της».😑😑

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5,555 μηνύματα.
@Aleksa μου ;

Πώς λεγόταν εκείνο το παιχνίδι που παίζαμε παλιά ; Που ρίχναμε πολύ γέλιο ;;;

Βάζαμε δυο, τρεις, λέξεις, χαρακτηριστικές αυτού που θέλαμε να περιγράψουμε και ύστερα προσπαθούσαν οι άλλοι να βρουν σε τί αναφερόμαστε...

Σου θυμίζει κάτι ;

Δεν μπορώ να το περιγράψω και πολύ καλά, η αλήθεια είναι. Δε θυμάμαι πώς παιζόταν, ακριβώς...

Ωραία θα ήταν να παίζαμε, με τα παιδιά, κάποια φορά. Είχε γέλιο...

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15,084 μηνύματα.
@Aleksa μου ;

Πώς λεγόταν εκείνο το παιχνίδι που παίζαμε παλιά ; Που ρίχναμε πολύ γέλιο ;;;

Βάζαμε δυο, τρεις, λέξεις, χαρακτηριστικές αυτού που θέλαμε να περιγράψουμε και ύστερα προσπαθούσαν οι άλλοι να βρουν σε τί αναφερόμαστε...

Σου θυμίζει κάτι ;

Δεν μπορώ να το περιγράψω και πολύ καλά, η αλήθεια είναι. Δε θυμάμαι πώς παιζόταν, ακριβώς...

Ωραία θα ήταν να παίζαμε, με τα παιδιά, κάποια φορά. Είχε γέλιο...
"Πες το με 3 λέξεις" δεν λέγεται; :hmm: Έτσι το λέγαμε εμείς τουλάχιστον.
Καλημέρα κ.Υδροχόε !

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

"Πες το με 3 λέξεις" δεν λέγεται; :hmm: Έτσι το λέγαμε εμείς τουλάχιστον.
Καλημέρα κ.Υδροχόε !
Kαλημέρα, καλέ μας ultra !!! <3

Δε μου θυμίζει κάτι, αυτό που λες. Ο τίτλος εννοώ...Αλλά μπορεί και να έχεις δίκιο. Δεν ξέρω...

Σ΄ αυτό που λέω, παραπάνω, έπεφτε πολύ γέλιο !! Σαν τα χαζά γελούσαμε. Είχε φάση...

Θα περιμένω και την @Aleksa να δω τί θα πει. Είναι γάτα (με πέταλα...) αυτή, θα το θυμάται αυτό που λέω...

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15,084 μηνύματα.
Δεν λες την παντομίμα, έτσι;

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Λες να λέω...αυτό ;

Να πάρει η ευχή, δε θυμάμαι καθόλου...Δε θυμάμαι καθόλου τον τίτλο...

Κάτσε να το ψάξω κι εγώ...
Στην παντομίμα ουσιαστικά είστε σε ομάδες, βάζει η αντίπαλη ομάδα μια λέξη και προσπαθεί η άλλη ομάδα με μορφασμούς, με κινήσεις κτλ να περιγράψει αυτη την λέξη στους συμπαίκτες της μέχρι να την βρουν χωρίς να μιλούν

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Στην παντομίμα ουσιαστικά είστε σε ομάδες, βάζει η αντίπαλη ομάδα μια λέξη και προσπαθεί η άλλη ομάδα με μορφασμούς, με κινήσεις κτλ να περιγράψει αυτη την λέξη στους συμπαίκτες της μέχρι να την βρουν χωρίς να μιλούν
Το βρήκα...

Ταμπού λεγόταν...

Υ.Γ. Και η παντομίμα φαίνεται να ΄χει φάση...

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Το βρήκα...

Ταμπού λεγόταν...

Υ.Γ. Και η παντομίμα φαίνεται να ΄χει φάση...
Αχ καλέ ναι, το ταμπού. Το είχα και σε επιτραπέζιο κιολας

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Αχ καλέ ναι, το ταμπού. Το είχα και σε επιτραπέζιο κιολας
Ωραίο δεν ήταν ;;

Και "εδώ"...διαδικτυακά, πέφτει πάρα πολύ γέλιο. Γιατί δε μιλάμε, και άντε να συνεννοηθείς καλά με μηνύματα...Φάση...

Εσύ που είσαι top στο συντονισμό, ωραία θα ήταν να το ξεκινούσες...Ή αυτό ή όποιο άλλο θες...Και όποιος άλλος θέλει, δηλαδή...

Απλά θέλει οργάνωση κι αυτό...Θυμάμαι κανονίζαμε πόσα άτομα είμαστε και πηγαίναμε μπούγιο. Και σιγά σιγά προστίθεντο κι άλλοι. Γιατί αν είμαστε τρεις και ο κούκος, δε λέει...

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,633 μηνύματα.
Γεια σας φίλτατοι

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Για τους φαν του ασιατικού, πάρτε μια καρέκλα και καθίστε. Απόψε θα πάμε σε ασιατικό που έχουν σούσι με φράουλα 🍓 (!!!) και γενικότερα μεγάλη ποικιλία.
Να περιμένετε φωτό. Εσύ ειδικά ερωτιάρη @Poirot , που ξέρω πόσο σου αρέσουν!

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,633 μηνύματα.
Για τους φαν του ασιατικού, πάρτε μια καρέκλα και καθίστε. Απόψε θα πάμε σε ασιατικό που έχουν σούσι με φράουλα 🍓 (!!!) και γενικότερα μεγάλη ποικιλία.
Να περιμένετε φωτό. Εσύ ειδικά ερωτιάρη @Poirot , που ξέρω πόσο σου αρέσουν!
Χαχαχα θα περιμένουμε, πρώτη φορά το ακούω αυτό!

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Poirot

Περιβόητο μέλος

Το οποίο μάλιστα είναι αλμυρό, κανονικά. Όχι κάποια γλυκιά βερσιόν. I'm intrigued!
Θα μπορούσε να είναι συνταγή της:
1737133647681.png

Άτιμε, με έκανες να μπω στο box να ψάχνω σούσι!

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Poirot

Περιβόητο μέλος

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Poirot

Περιβόητο μέλος

Reader

Διάσημο μέλος

Η Reader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,221 μηνύματα.