Περαστικά σου finesse, εύχομαι να πάνε όλα καλά και να το ξεπεράσεις γρήγορα
Όλα να πάνε κατ' ευχήν...
Περαστικά και σιδερένια καλή μου. Θα σου στέλνουμε καλή ενέργεια!
Τι καλοί που είστε όλοι, βρε παιδιά. Σας ευχαριστώ πολύ.περαστικά
rafaela11
Διάσημο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,628 μηνύματα.
Ελπίζω να πάνε όλα καλά πουλί μου!! Καλά αποτελέσματα εύχομαι και γρήγορα περαστικά!Από τον προηγούμενο μήνα, μου έχουν ανοίξει ιστορίες με ένα θεματάκι υγείας και τρέχω σε νοσοκομεία για εξετάσεις. Δεν είμαι και στα καλύτερά μου ψυχολογικά. Αν και, ακόμα και να μην υπήρχε αυτό, δεν είμαι ο πιο σταθερός άνθρωπος στα fora εδώ και καιρό. Για παράδειγμα, μπορεί να συμμετέχω για χ διάστημα και να λείπω άλλο τόσο ή/και περισσότερο ή/και χρόνια, όπως τώρα που έλειπα 1-2 χρονάκια. Δύσκολα παραμένω πια.
Σ' ευχαριστώ πολύ για την γλυκιά σου κουβέντα. Το εκτιμώ πολύ.
Ευχαριστώ πολύ-πολύ.Ελπίζω να πάνε όλα καλά πουλί μου!! Καλά αποτελέσματα εύχομαι και γρήγορα περαστικά!
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,611 μηνύματα.
Σκεφτόμουν, αν τύχαινε να βρεθούμε όλοι εδώ στο ίδιο μέρος αλλά χωρίς να συστηθούμε, πόση ώρα θα μας έπαιρνε άραγε να βρούμε ποιος είναι ποιος;
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15,061 μηνύματα.
Eσενα και την @Reader θα σας καταλάβαινα αμέσως από τις μπλούζες που θα φορούσατε:Σκεφτόμουν, αν τύχαινε να βρεθούμε όλοι εδώ στο ίδιο μέρος αλλά χωρίς να συστηθούμε, πόση ώρα θα μας έπαιρνε άραγε να βρούμε ποιος είναι ποιος;
Την @Υδροχόος θα την καταλάβαινα από τα κόκκινα νύχια και την στολή του γιατρού που λογικά θα φοράει.
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,611 μηνύματα.
Αμάν πια, έχεις λυσσάξειEσενα και την @Reader θα σας καταλάβαινα αμέσως από τις μπλούζες που θα φορούσατε:
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5,509 μηνύματα.
Την Υδροχόο θα την καταλάβαινες από την ηλικία...Θα είμαι η μεγαλύτερη από όλους/ες σας...Eσενα και την @Reader θα σας καταλάβαινα αμέσως από τις μπλούζες που θα φορούσατε:
View attachment 143722
Την @Υδροχόος θα την καταλάβαινα από τα κόκκινα νύχια και την στολή του γιατρού που λογικά θα φοράει.
Ειδικά αν με άκουγες να πετάω κανένα "ζακέτα να πάρεις..." θα με καταλάβαινες αμέσως...
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15,061 μηνύματα.
Poirot
Περιβόητο μέλος
Μπορεί να σε καταλαβαίναμε και από τη σακούλενΤην Υδροχόο θα την καταλάβαινες από την ηλικία...Θα είμαι η μεγαλύτερη από όλους/ες σας...
Ειδικά αν με άκουγες να πετάω κανένα "ζακέτα να πάρεις..." θα με καταλάβαινες αμέσως...
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 4,669 μηνύματα.
θες να το τεσταρουμε ;Σκεφτόμουν, αν τύχαινε να βρεθούμε όλοι εδώ στο ίδιο μέρος αλλά χωρίς να συστηθούμε, πόση ώρα θα μας έπαιρνε άραγε να βρούμε ποιος είναι ποιος;
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Σήμερα δεν έχω ποιον να καρφώσω, αφεντικό...θες να το τεσταρουμε ;
Όλα βαίνουν καλώς, να πάρει η ευχή...
Τα ευλογημένα...Ούτε μια ατασθαλία σήμερα. Ίσα να βγει το μεροκάματο...
Poirot
Περιβόητο μέλος
Το θυμάμαι το χθεσινό κάρφωμα. Μην ξανακάνω ΣΕ σε Παλέρμο, αυτό λέω μόνο!Σήμερα δεν έχω ποιον να καρφώσω, αφεντικό...
Όλα βαίνουν καλώς, να πάρει η ευχή...
Τα ευλογημένα...Ούτε μια ατασθαλία σήμερα. Ίσα να βγει το μεροκάματο...
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Εσύ ;; Βρε εσύ έχεις την καρδιά ενός μαρουλιού (με την καλή έννοια, εννοείται...)...Το θυμάμαι το χθεσινό κάρφωμα. Μην ξανακάνω ΣΕ σε Παλέρμο, αυτό λέω μόνο!
Βρε Πουαρό μου, πέρα από την πλάκα, πρέπει να εξασκούμαι. Πού να το κάνω, αν όχι εδώ ;;
Δε θέλω άλλους ρόλους...με το σταυρό στο χέρι...
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 32,755 μηνύματα.
Βραδινή βόλτα στην Αθήνα.
Έχω να ανεβάσω φωτογραφίες και video από Σουηδία που πήγα πριν μερικές εβδομάδες. Απλά δεν το έχω κάνει καθώς θέλω να γράψω μαζί ένα κειμενάκι σχετικά με τις εντυπώσεις μου. Όταν βρω χρόνο θα το κάνω, ελπίζω μέχρι τέλος της εβδομάδας.
Έχω να ανεβάσω φωτογραφίες και video από Σουηδία που πήγα πριν μερικές εβδομάδες. Απλά δεν το έχω κάνει καθώς θέλω να γράψω μαζί ένα κειμενάκι σχετικά με τις εντυπώσεις μου. Όταν βρω χρόνο θα το κάνω, ελπίζω μέχρι τέλος της εβδομάδας.
Azur
Νεοφερμένος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 81 μηνύματα.
@amarelia, καλώς μας ήρθες πίσω
Δε θα ξέρεις ποιος είμαι (λογικό), αλλά εγώ σε θυμάμαι.
Είμαι παλιό μέλος, αλλά πλέον με νέο προφίλ. Ο mic (κατά κόσμον Μιχάλης), πλέον Azur.
Δε θα ξέρεις ποιος είμαι (λογικό), αλλά εγώ σε θυμάμαι.
Είμαι παλιό μέλος, αλλά πλέον με νέο προφίλ. Ο mic (κατά κόσμον Μιχάλης), πλέον Azur.
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 8,816 μηνύματα.
@amarelia Γειά σου Kαλωσήρθες πίσω
Tropical Peace .
Επιφανές μέλος
Η Sofia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9,408 μηνύματα.
Παλιά με έπιανε κατάθλιψη όταν έβλεπα να έχουν ξεστολίσει το Σύνταγμα μετά τις γιορτές, μου φαινόταν άδειο . Πλέον είμαι πιο πολύ του καλοκαιριού κι ανυπόμονω να έρθει , οπότε μου αρέσει κ το ξεστολισμα.Βραδινή βόλτα στην Αθήνα.
View attachment 143733
View attachment 143732
Poirot
Περιβόητο μέλος
Μέχρι κι εγώ που είμαι και φαν των Χριστουγέννων χαίρομαι που ξεστόλισαν τόσο κιτς που το είχαν κάνει φέτοςΠαλιά με έπιανε κατάθλιψη όταν έβλεπα να έχουν ξεστολίσει το Σύνταγμα μετά τις γιορτές, μου φαινόταν άδειο . Πλέον είμαι πιο πολύ του καλοκαιριού κι ανυπόμονω να έρθει , οπότε μου αρέσει κ το ξεστολισμα.
Tropical Peace .
Επιφανές μέλος
Η Sofia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9,408 μηνύματα.
Γιατί καλέ ? Εμένα μου άρεσεΜέχρι κι εγώ που είμαι και φαν των Χριστουγέννων χαίρομαι που ξεστόλισαν τόσο κιτς που το είχαν κάνει φέτος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 119 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- charmander
- Reader
- giannhs2001
- American Economist
- Kate1914
- rafaela11
- Joji
- Μήτσος10
- jellojina
- Friday_k
- Memetchi
- Scandal
- Libertus
- Paragontas7000
- Giorgosvr
- baffy
- Εριφύλη
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.