Ανοιχτή συζήτηση του C'n'F

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,771 μηνύματα.
Ε αφού είναι αηδία 🙈
Τι να κάνουμε, γούστα είναι αυτά, έστω και αν τα βρίσκετε λανθασμένα και αυτά :lol:
Τι να σου πω, λιγότερο με πλήγωνες όταν με σκότωνες παρά τώρα.
(Καλά προφανώς και είναι γούστα αυτά πέρα από την πλάκα)
Αυτή η φοβερή μου καριέρα ως ΔΑ θα με κυνηγάει μια ζωή.
Τρεις φορές με τη μαφία, δύο φορές μαφιόζα έκανα, έφερα και τη νίκη μπας και ξεπλύνω τα αμαρτήματά μου στο 48, αλλά αυτό που θα θυμάστε είναι εκείνος ο ρόλος
Εντάξει, πλέον έχει γίνει meme το "αδυσώπητη". :lol: Όσος καιρός και να περάσει αυτό θα είναι εκεί!

Kate1914

Περιβόητο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6,153 μηνύματα.
Τι να σου πω, λιγότερο με πλήγωνες όταν με σκότωνες παρά τώρα.
Σου το έχω ξαναπεί, εγώ δε σε σκότωσα ποτέ! Έναν Γιάννη σκότωσα όλο και όλο ως Μάνθος Φουστάνος.
Ο Ουριήλ φταίει για όλα, αλήθεια. Εγώ απλώς, εμ, αναγκαστικά έδωσα την συγκατάθεσή μου

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,771 μηνύματα.
Σου το έχω ξαναπεί, εγώ δε σε σκότωσα ποτέ! Έναν Γιάννη σκότωσα όλο και όλο ως Μάνθος Φουστάνος.
Ο Ουριήλ φταίει για όλα, αλήθεια. Εγώ απλώς, εμ, αναγκαστικά έδωσα την συγκατάθεσή μου

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 33,134 μηνύματα.
Μια ωρα νωριτερα: Πεχ αυτη η ρετσινα παραειναι ουδετερη, δεν ειναι σαν την μαλαματινα.
Τώρα (μισο λιτρο αργότερα): Νταξ καλή ειναι για ουδέτερη.

Azur

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 249 μηνύματα.
@Valder, τα Ινδικά Έπη σε τι γλώσσα θα τα διαβάσεις; :bleh:

Περίμενα με ενδιαφέρον να διαβάσω τη λίστα σου, γιατί έχεις ειδικά ενδιαφέροντα :P

Εγώ από την άλλη καημό το έχω να ασχοληθώ (σοβαρά αυτή τη φορά) με τα φιλολογικά.

Και του @giannhs2001 θα με ενδιέφερε να μάθω τη λίστα βιβλίων του (βλ. θέμα «Δέκα από οτιδήποτε»).

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 33,134 μηνύματα.
@Valder, τα Ινδικά Έπη σε τι γλώσσα θα τα διαβάσεις; :bleh:

Περίμενα με ενδιαφέρον να διαβάσω τη λίστα σου, γιατί έχεις ειδικά ενδιαφέροντα :P

Εγώ από την άλλη καημό το έχω να ασχοληθώ (σοβαρά αυτή τη φορά) με τα φιλολογικά.

Και του @giannhs2001 θα με ενδιέφερε να μάθω τη λίστα βιβλίων του (βλ. θέμα «Δέκα από οτιδήποτε»).
Εσυ με πειράζεις τωρα αλλα εγω δεν έκανα πλάκα. Ιδού Αγγλικά. Ναι 6808 σελίδες PDF.
1737250371040.png

Azur

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 249 μηνύματα.
Με έναν πόνο θα πω εγώ :P

Άκου 6808 σελίδες :P

Valder

Τιμώμενο Μέλος

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 21,601 μηνύματα.
Δεν νομίζω να το θες :lol: :skull:
Έναν Γιάννη σκότωσα όλο και όλο
Καημό με είχες. Μια στο πρώτο που άλλαξες όλη τη ψηφοφορία για να φύγω μια τώρα ως μαφιόζα. Έλεος :skull:

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5,665 μηνύματα.
Καημό με είχες. Μια στο πρώτο που άλλαξες όλη τη ψηφοφορία για να φύγω μια τώρα ως μαφιόζα. Έλεος :skull:
Βρε Γιάννη μου, "φταις" κι εσύ, όμως...

Βγαίνεις...μπροστά, κάθε φορά, και το μυαλό μας πηγαίνει στο ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει κι έχεις αυτόν τον "τσαμπουκά", αυτόν τον "αέρα". Κακώς, δε λέω. Κακώς που σκεφτόμαστε έτσι (σκέφτομαι, αν προτιμάς...)...

Στο επόμενο...πρέπει να σε παρακαλάμε να σε δούμε και να μη σε βλέπουμε...

Azur

Εκκολαπτόμενο μέλος

Δεν νομίζω να το θες :lol: :skull:
Κάποιος κάποτε είχε ανεβάζει εδώ μία εικόνα με το Mein Kampf (βραδιάτικα) και -την αμαρτία μου θα την πω- γέλασα με την καρδιά μου :hehe:

Ο Valder νομίζω ήταν :P

Οπότε δεν θα τρομάξω αν κάποιος διαβάζει τέτοια έργα.

Αν κάποιος γράψει ότι διαβάζει για ξόρκια και μαύρη μαγεία, εκεί θα ανησυχήσω λιγάκι :popeanim:

Ας γράψει και κάποιος άλλος τα βιβλία που θέλει να διαβάσει οπωσδήποτε πριν φύγει από τον μάταιο τούτο κόσμο :P

Kate1914

Περιβόητο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6,153 μηνύματα.
Θα την πω την αμαρτία μου, ήθελα πάντα για κάποιο λόγο να σε βγάζω πρώτο και καλύτερο, δεν ξέρω γιατί, αλήθεια :lol: (ο @ultraviolence θα θυμάται λογικά την υπέροχη περιγραφή που είχα κάνει στο 49 όταν σε βγάλαμε).
Είναι όμως όπως το πάρει κανείς, για να βγαίνεις πρώτος πάει να πει ότι σε θεωρούσαμε πάντα επικίνδυνο παίκτη.

Α, επίσης, αν τύχει να διαβάσεις το Νούμερο 31328 σύντομα, πες μας μια γνώμη
Βρε Γιάννη μου, "φταις" κι εσύ, όμως...

Βγαίνεις...μπροστά, κάθε φορά, και το μυαλό μας πηγαίνει στο ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει κι έχεις αυτόν τον "τσαμπουκά", αυτόν τον "αέρα". Κακώς, δε λέω. Κακώς που σκεφτόμαστε έτσι (σκέφτομαι, αν προτιμάς...)...

Στο επόμενο...πρέπει να σε παρακαλάμε να σε δούμε και να μη σε βλέπουμε...
Υδροχόε, ό,τι και να κάνει, άμα είμαι εγώ μαφία θα βγαίνει πρώτος, αφού τον έχω ινάτι :laugh:
Ας γράψει και κάποιος άλλος τα βιβλία που θέλει να διαβάσει οπωσδήποτε πριν φύγει από τον μάταιο τούτο κόσμο :P
Θα το πάρω as a sign of pride το ότι αυτή η ερώτηση είχε τόση επιτυχία :laugh:

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Kate1914

Περιβόητο μέλος

Ναι...μόνο αυτόν είχες γινάτι...:pfff:

Ξεχνάω, έτσι εύκολα, νομίζεις...
Άσε, μη μου το θυμίζεις! Έσκασα που σε αυτό δεν έστρεψα την μπερετούλα μου στον κρόταφο κανενός! Όλη τη χαρά την είχε η @Tropical Peace . , εγώ τίποτα, μόνο καθοδηγούσα από τη γωνία μου

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Άσε, μη μου το θυμίζεις! Έσκασα που σε αυτό δεν έστρεψα την μπερετούλα μου στον κρόταφο κανενός! Όλη τη χαρά την είχε η @Tropical Peace . , εγώ τίποτα, μόνο καθοδηγούσα από τη γωνία μου
Μια χαρά την πατούσες...τη σκανδάλη, ηθικέ αυτουργέ !!

Poirot

Περιβόητο μέλος

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Κάποιος κάποτε είχε ανεβάζει εδώ μία εικόνα με το Mein Kampf (βραδιάτικα) και -την αμαρτία μου θα την πω- γέλασα με την καρδιά μου :hehe:

Ο Valder νομίζω ήταν :P

Οπότε δεν θα τρομάξω αν κάποιος διαβάζει τέτοια έργα.
Yes. Δεν το χω διαβασει πάντως πέρα απο καποιες σελίδες. Δεν μου κινεί το ενδιαφέρον, και το χω προσπαθησει πολλές φορές και σε διάφορα formats.

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15,129 μηνύματα.

rafaela11

Διάσημο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,701 μηνύματα.
Μια ωρα νωριτερα: Πεχ αυτη η ρετσινα παραειναι ουδετερη, δεν ειναι σαν την μαλαματινα.
Τώρα (μισο λιτρο αργότερα): Νταξ καλή ειναι για ουδέτερη.
Για εμένα η καλύτερη είναι η βασιλική πάντως !

Valder

Τιμώμενο Μέλος