Dreamer_SW
Διάσημο μέλος
Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3,832 μηνύματα.
31-01-22
16:25
Ωραια, άλλη φορά θα στέλνω εσένα με τα νερά και τους ανέμους να τα παίρνεις ή την Πακ που είναι γάτα και τρέχει γρήγορα. (εκτος αν σταματησει να φάει κροκέτες στο δρόμο)
Οι κροκέτες δικές μου είναι
Guest 709611
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
31-01-22
16:27
Με την ταυτότητά μου...θα τα πάρω. Μην υπολογίζεις σε νερά και ανέμους. Δεν πιάνουν, εκεί. Μια, απλή, επίδειξη στοιχείων και θα πάρουμε...την Πόλη...Ωραια, άλλη φορά θα στέλνω εσένα με τα νερά και τους ανέμους να τα παίρνεις ή την Πακ που είναι γάτα και τρέχει γρήγορα. (εκτος αν σταματησει να φάει κροκέτες στο δρόμο)
Καλά κι εγώ μπορώ να τρέξω. Βαστάνε, ακόμα, τα πόδια μου...
Δεν φταις εσύ, εγώ φταίω που πρότεινα, μια κάποια λύσις...
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,144 μηνύματα.
31-01-22
16:33
Θα το δεχτώ...Με την ταυτότητά μου...θα τα πάρω. Μην υπολογίζεις σε νερά και ανέμους. Δεν πιάνουν, εκεί. Μια, απλή, επίδειξη στοιχείων και θα πάρουμε...την Πόλη...
Καλά κι εγώ μπορώ να τρέξω. Βαστάνε, ακόμα, τα πόδια μου...
Δεν φταις εσύ, εγώ φταίω που πρότεινα, μια κάποια λύσις...
Guest 709611
Επισκέπτης
31-01-22
16:35
Αυτό το αρνί...το λατρεύω. Έχω δει, στο παρελθόν, να το βάζεις και ήθελα να (σ)το πω...
Ωραίο στυλ. Και sex appeal...Αλλά και το τουπέ, τουπέ...
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,144 μηνύματα.
31-01-22
16:43
Είναι το επίσημο ανακτορικό αρνί.Αυτό το αρνί...το λατρεύω. Έχω δει, στο παρελθόν, να το βάζεις και ήθελα να (σ)το πω...
Ήθελε ο επικεφαλής των Βουκελλάριων να το κάνει για το Πάσχα αλλά τελευταια στιγμή το σώσαμε, έγινε της πουτάνας μες την Αυλή μας άκουσαν ως τα Λουτρά του Ζεύξιππου. Εν τέλει μεσολάβησε η χήρα του Βοτανειάτη, πρότεινε να το κάνουμε Αυτοκρατορικό κατοικίδιο και να σφάξουμε ένα γουρουνάκι για τα Χριστούγεννα.
Guest 709611
Επισκέπτης
31-01-22
16:44
Δηλαδή, σαν να μου λες, ότι πρέπει να ντρέπομαι...και μόνο που το κοιτάζω !!! Και μόνο που σηκώνω το κεφάλι, ένα πράμα...Είναι το επίσημο ανακτορικό αρνί.
Ήθελε ο επικεφαλής των Βουκελλάριων να το κάνει για το Πάσχα αλλά τελευταια στιγμή το σώσαμε, έγινε της πουτάνας μες την Αυλή μας άκουσαν ως τα Λουτρά του Ζεύξιππου. Εν τέλει μεσολάβησε η χήρα του Βοτανειάτη, πρότεινε να το κάνουμε Αυτοκρατορικό κατοικίδιο και να σφάξουμε ένα γουρουνάκι για τα Χριστούγεννα.
Τί να πω ; Πήρα την πληροφορία, της ημέρας, και θα προσαρμόσω τη ζωή μου, ανάλογα. Ευχαριστώ.-
Valder
Τιμώμενο Μέλος
31-01-22
16:48
Δηλαδή, σαν να μου λες, ότι πρέπει να ντρέπομαι...και μόνο που το κοιτάζω !!! Και μόνο που σηκώνω το κεφάλι, ένα πράμα...
Τί να πω ; Πήρα την πληροφορία της ημέρας και θα προσαρμόσω τη ζωή μου ανάλογα. Ευχαριστώ.-
Guest 709611
Επισκέπτης
31-01-22
16:51
Ναι, έχεις δίκιο, τώρα που το ξαναβλέπω. Δικό μου το λάθος...
Διορθώνω, ευθύς αμέσως :
Τί να πω ; Πήρα την πληροφορία, της ημέρας, και θα προσαρμόσω τη ζωή μου, ανάλογα. ΕΦΧΑΡΙΣΤΟ.-
Ενός λεπτού δουλειά, ήταν. Δεν ήταν ανάγκη...να φτάσεις στο αμήν. Έτοιμος, ανά πάσα, στιγμή. Στα όπλα...
Valder
Τιμώμενο Μέλος
31-01-22
16:55
Ναι, έχεις δίκιο, τώρα που το ξαναβλέπω. Δικό μου το λάθος...
Διορθώνω, ευθύς αμέσως :
Τί να πω ; Πήρα την πληροφορία, της ημέρας, και θα προσαρμόσω τη ζωή μου, ανάλογα. ΕΦΧΑΡΙΣΤΟ.-
Ενός λεπτού δουλειά, ήταν. Δεν ήταν ανάγκη...να φτάσεις στο αμήν. Έτοιμος, ανά πάσα, στιγμή. Στα όπλα...
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,946 μηνύματα.
31-01-22
17:42
Σε απόσταση σχετικά κοντινή έχω ACS στη γειτονιά. Ξέρεις όμως τι ουρές σχηματίζονται τις περισσότερες φορές;Όχι, Pak. Δεν ισχύει, κάτι τέτοιο. Η ACS...έχει θέματα. Και το γνωρίζω, πολύ καλά. Τα πράγματα βρίσκονται, στην ώρα τους, στο εκάστοτε κατάστημα...μα στις διαδρομές, προς τον παραλήπτη, το όλο πράγμα χωλαίνει...
Η δυνατότητα να παραλαμβάνει ο παραλήπτης ό,τι θέλει από το κατάστημα, λειτουργεί ως σωτήρια...και γλιτώνει από, μετέπειτα, καθυστερήσεις...
(γυμναστική για γερά νεύρα).
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Και η "Γενική Ταχυδρομική", δεν είναι καλύτερη (για όποιον την έχει δοκιμάσει).Να σου πω την αλήθεια και εγώ στην πρώτη καραντίνα, η speedex μου άφησε τις χειρότερες εντυπώσεις και μία παραγγελία έκανε ένα μήνα να μου την φέρει. Φέτος που χρειάστηκα κάτι ήταν πολύ οκ στον χρόνο τους. Αλλά γενικά για την speedex δεν ακούω τα καλύτερα πάντως ξέρω ότι ο χώρος τους είναι παν βρώμικος γιατί την πρώτη φορά δεν ξέρανε πότε θα μου το φέρουνε, και πήγα εγώ.
Ναι ισχύει και σε ρωτάνε εάν είσαι σπίτι σε παίρνουν τηλ.
Ούτε και τα ΕΛΤΑ.
Γενικά, οι μεταφορικές εταιρείες, στη χώρα μας τουλάχιστον, πάσχουν.
Δες κι αυτό το βιντεάκι..Αυτό το αρνί...το λατρεύω. Έχω δει, στο παρελθόν, να το βάζεις και ήθελα να (σ)το πω...
Dreamer_SW
Διάσημο μέλος
Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3,832 μηνύματα.
31-01-22
17:47
Σε απόσταση σχετικά κοντινή έχω ACS στη γειτονιά. Ξέρεις όμως τι ουρές σχηματίζονται τις περισσότερες φορές;
Και η "Γενική Ταχυδρομική", δεν είναι καλύτερη (για όποιον την έχει δοκιμάσει).
Ούτε και τα ΕΛΤΑ.
Έχεις κάποια εμπειρία σχετικά;
Καλησπέρα
Και εμένα κοντά στην γειτονιά asc υπάρχει!!
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,946 μηνύματα.
31-01-22
17:52
Εννοείται πως ναι (ειδάλλως, δεν θα κατέθετα άποψη).Έχεις κάποια εμπειρία σχετικά;
Καλησπέρα
Και εμένα κοντά στην γειτονιά asc υπάρχει!!
Άσε που το τηλέφωνο, αν είσαι αρκετά αφελής και τους καλέσεις να μάθεις για την τύχη του πακέτου, δεν το σηκώνουν ποτέ (στο συγκεκριμένο υποκατάστημα τουλάχιστον). Είχα ρωτήσει σχετικά την υπάλληλο και επικαλέστηκε φόρτο εργασίας.
Dreamer_SW
Διάσημο μέλος
31-01-22
17:55
Εννοείται πως ναι (ειδάλλως, δεν θα κατέθετα άποψη).
Άσε που το τηλέφωνο, αν είσαι αρκετά αφελής και τους καλέσεις να μάθεις για την τύχη του πακέτου, δεν το σηκώνουν ποτέ (στο συγκεκριμένο υποκατάστημα τουλάχιστον). Είχα ρωτήσει σχετικά την υπάλληλο και επικαλέστηκε φόρτο εργασίας.
Ναι λογικό
Καλά μην νομίζεις, αυτό με τα τηλέφωνα δυστυχώς σε όλες τις μεταφορικές γίνονται. Μία φίλη μου, περίμενε ένα πίνακα για το δωμάτιό της με ACS καραντίνα εποχή 3 ολόκληρους μήνες. Ευτυχώς δεν είχε προπληρώσει. Για αυτό παιδιά πάντα αντικαταβολή.
Guest 709611
Επισκέπτης
31-01-22
18:13
Ναι, σ' αυτό έχεις δίκιο. Παλαιότερα, δεν ίσχυε κάτι τέτοιο. Μπαίναμε μπουλούκια, μέσα. Τώρα, με την πανδημία, και το ένας - ένας, παρατηρείται αυτό το πρόβλημα...Σε απόσταση σχετικά κοντινή έχω ACS στη γειτονιά. Ξέρεις όμως τι ουρές σχηματίζονται τις περισσότερες φορές;
Συμφωνώ. Τα ΕΛΤΑ δε, έχουν την χειρότερη εξυπηρέτηση, μακράν...Και η "Γενική Ταχυδρομική", δεν είναι καλύτερη (για όποιον την έχει δοκιμάσει).
Ούτε και τα ΕΛΤΑ.
Αξιαγάπητο. Ευχαριστώ, πολύ...Δες κι αυτό το βιντεάκι..
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,891 μηνύματα.
31-01-22
22:17
Εχει το αρνι sex appeal;Αυτό το αρνί...το λατρεύω. Έχω δει, στο παρελθόν, να το βάζεις και ήθελα να (σ)το πω...
Guest 709611
Επισκέπτης
31-01-22
22:25
Ναι, αν το δεις, κυριολεκτικά, δεν έχει...Εχει το αρνι sex appeal;
Αλλά ένα στυλάκι, το έχει...
Μου θύμισε ένα τραγούδι και το έγραψα :
Πως έχεις στυλ και σεξ απίλ
κι είσαι, πολύ καλή, αμφάς και προφίλ...
Valder
Τιμώμενο Μέλος
31-01-22
22:34
Έχει. Καθε Πάσχα του την χώνουν και την τρώει... τη μακρια τη σουβλα και το σιγοψήνουν μαναμ. Και στάζουσι τα λίπια πάνω στα καυτά κάρβουνα.Εχει το αρνι sex appeal;
Δεν ειναι αυτό σεξουαλικό;
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,891 μηνύματα.
31-01-22
22:42
ΟΧΙ, καθόλου όμως.Έχει. Καθε Πάσχα του την χώνουν και την τρώει... τη μακρια τη σουβλα και το σιγοψήνουν μαναμ. Και στάζουσι τα λίπια πάνω στα καυτά κάρβουνα.
Δεν ειναι αυτό σεξουαλικό;
Valder
Τιμώμενο Μέλος
31-01-22
22:44
Σύρε κρούσε τα λυσσακά σου πάνω σε κανα ασφαλτοστρωμένο στενάκι της Μολδοβλαχίας μαρή μπαλαλάϊκα ασούμε που δεν ειναι PASSIONATE ούτο.ΟΧΙ, καθόλου όμως.
OYTO!
Pak
Επιφανές μέλος
31-01-22
22:48
Δε μου άρεσε το θεαμα που περιέγραψες φίλτατε. Οκ;Σύρε κρούσε τα λυσσακά σου πάνω σε κανα ασφαλτοστρωμένο στενάκι της Μολδοβλαχίας μαρή μπαλαλάϊκα ασούμε που δεν ειναι PASSIONATE ούτο.
OYTO!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 1 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- nearos
- Kate1914
- Reader
- rafaela11
- jellojina
- charmander
- Hased Babis
- American Economist
- Joji
- baffy
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- Μήτσος10
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.