Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,144 μηνύματα.
31-01-22
22:50
απλά τα πράγματα, δε θελει θαύματα
"έλεος" πάτα της μόνο, να το κοιτάει με πόνο
-- Καιτουλα Γαρμπή
"έλεος" πάτα της μόνο, να το κοιτάει με πόνο
-- Καιτουλα Γαρμπή
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,890 μηνύματα.
31-01-22
22:52
Σάλτα και .... .Δεν τρωω κρέας και συνεπώς απεχθάνομαι το θέαμα του νεκρού σουβλισμενου αρνιού.
Calm your tits.
Ελεος με τα κοκκιναδια
Calm your tits.
Ελεος με τα κοκκιναδια
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,144 μηνύματα.
31-01-22
22:56
Ναι.Δεν τρωω κρέας
31-01-22
23:01
Εγώ τρώω κρέας κ δεν νομίζω ότι θα το έκοβα ποτέ αλλά το συγκεκριμένο θέαμα ούτε μένα μου αρέσει .Σάλτα και .... .Δεν τρωω κρέας και συνεπώς απεχθάνομαι το θέαμα του νεκρού σουβλισμενου αρνιού.
Calm your tits.
Ελεος με τα κοκκιναδια
Όσοι τρώμε κρέας ξέρουμε πολύ καλά τι κάνουμε το θέμα είναι ότι είναι άλλο να βλέπεις κυριολεκτικά το ζώο σουβλισμενο
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 32,040 μηνύματα.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
31-01-22
23:59
Αν και κοντραριστηκαμε παραλιγο άδικα σε μια στιγμη χωρίς λόγο, εμενα μου λειπει. Ειναι καλο παιδι.Σε ποιους λείπει ο @TheUltimateUnderdog ??
Guest 709611
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
01-02-22
01:10
Κι εμένα μου λείπει...Σε ποιους λείπει ο @TheUltimateUnderdog ??
Τον συμπαθώ πολύ. Τον εκτιμώ, το ίδιο...
Ας πάρει το χρόνο του...Όποτε νιώσει έτοιμος, πιστεύω θα επιστρέψει...
01-02-22
01:11
Τι έπαθαν όλοι κ χάθηκαν ???
Guest 709611
Επισκέπτης
01-02-22
01:20
Δεν γνωρίζω. Αν θελήσω να ρωτήσω, κάτι πιο προσωπικό, θα χτυπήσω την πόρτα τους (π.μ.)...
Καλά να είναι τα παιδιά (και θα είναι...) και θα έρθουν, όποτε θελήσουν ή νιώσουν έτοιμοι...
Υπάρχει και μια ζωή...εκεί έξω, για τον καθένα μας...
Καλά να είναι τα παιδιά (και θα είναι...) και θα έρθουν, όποτε θελήσουν ή νιώσουν έτοιμοι...
Υπάρχει και μια ζωή...εκεί έξω, για τον καθένα μας...
01-02-22
01:24
Σωστά ... Και καλό μήνα
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,050 μηνύματα.
01-02-22
01:25
Καλό μήνα!
01-02-22
01:29
Ιωάννα τελικά με το θέμα της σχολής τι έκανες αν επιτρέπεται?Καλό μήνα!
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,050 μηνύματα.
01-02-22
01:33
Λοιπόν… Την σταμάτησα την σχολή, όλα καλά, έχω αρχίσει φροντιστήρια τώρα Κάνω βιολογία, φυσική και χημεία… Την έκθεση θα την ξεκινήσω από τα καλοκαιρινά.Ιωάννα τελικά με το θέμα της σχολής τι έκανες αν επιτρέπεται?
01-02-22
01:34
Μπράβο !!!! Καλή αρχή !!! Θεωρητική ήσουν ???Λοιπόν… Την σταμάτησα την σχολή, όλα καλά, έχω αρχίσει φροντιστήρια τώρα Κάνω βιολογία, φυσική και χημεία… Την έκθεση θα την ξεκινήσω από τα καλοκαιρινά.
Joji
Επιφανές μέλος
01-02-22
01:39
Ευχαριστώ πολύ! Ναι…Μπράβο !!!! Καλή αρχή !!! Θεωρητική ήσουν ???
01-02-22
01:41
Ααα πως τα πας τώρα με αυτά σου φαίνονται δύσκολα ???Ευχαριστώ πολύ! Ναι…
Joji
Επιφανές μέλος
01-02-22
09:22
Πάρα πολύ. Αλλά τα παίρνω σιγά σιγά για να μπορώ να προχωρήσω στα πιο δύσκολα.Ααα πως τα πας τώρα με αυτά σου φαίνονται δύσκολα ???
Guest 709611
Επισκέπτης
01-02-22
10:57
Καλημέρα...Καλό μήνα, να έχουμε...
Με υγεία, ευτυχία και αγάπη (μπόλικη...)...
Με υγεία, ευτυχία και αγάπη (μπόλικη...)...
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,890 μηνύματα.
01-02-22
11:02
Καλυμαιρα κε καλω μινα σαι ωλους
@Ioannidou το έγραψα καλά;
Και περα από την πλάκα, καλημερααα και καλό μήνα να'χουμε
@Ioannidou το έγραψα καλά;
Και περα από την πλάκα, καλημερααα και καλό μήνα να'χουμε
Guest 709611
Επισκέπτης
01-02-22
11:12
Μια χαρά το βρίθκω, καλέ. Άθτο έτθι, όπωθ είναι...Καλυμαιρα κε καλω μινα σαι ωλους
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Kate1914
- Reader
- rafaela11
- nearos
- jellojina
- charmander
- Hased Babis
- American Economist
- Joji
- baffy
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- Μήτσος10
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.