Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,144 μηνύματα.
29-09-24
23:41
Α οχι εγω δε σας κανω ζευγάρι. Ίσα ίσα που αν παιζοταν κατι μεταξυ σας όντως, θα σας έλεγα σκάστε μη το πάρουν μυρωδια κατι φαρμακόγλωσσες εδω μεσα και σας το χαλάσουν.Για πλάκα είναι Αυτοκράτωρ, όπως είπε η Ραφαέλα. Και το μήνυμα για τις προξενήτρες το ίδιο, επειδή κι εσύ και ο Ούλτρα μας κάνατε ζευγάρι.
Εγω οταν παίζει κατι με καποια, χάνομαι μέχρι και για μήνες φαντάσου. Τέρμα τα φλερτάκια δημοσιως, την εχω πατησει με μερικά φίδια.
Εντωμεταξυ μου τη δινουν οι κανονικές προξενητρες.
Ειναι μερικές συγκεκριμένες βλαμμένες που έχουν κυκλο απο φίλους και με το που μπει καμια τσουπρα καυλερή αμέσως ελα στην παρέα μας φαντάρα να σε ταιριάξουμε με τον φιλο μας.
Άστην μωρή αρχίδω, ποιός σε όρισε Βάσια Τριφυλλη, θα βρει μονη της το δρομο της αμα θελει.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Μη μασας, συζητηση κανουμε. Είσαι ευγενικός, πολύ, δυστυχώς, αλλά σε τιμά αυτό.Εντάξει παιδιά, μας συγχωρείτε!
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 4,364 μηνύματα.
29-09-24
23:43
εγω σας ματσαρα πρωτος , μην μου κλεβετε τα ευσημαεπειδή κι εσύ και ο Ούλτρα μας κάνατε ζευγάρι.
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,412 μηνύματα.
29-09-24
23:47
Το χειρότερο θεωρώ είναι όταν δεν σου έχουν πει ότι σκοπεύουν να σου γνωρίσουν άτομα και στα παρουσιάζουν στο άκυρο, με φανερές προθέσεις.Εντωμεταξυ μου τη δινουν οι κανονικές προξενητρες.
Ειναι μερικές συγκεκριμένες βλαμμένες που έχουν κυκλο απο φίλους και με το που μπει καμια τσουπρα καυλερή αμέσως ελα στην παρέα μας φαντάρα να σε ταιριάξουμε με τον φιλο μας.
Συγγνώμη έχεις δίκιο, θα σου δίνουμε credit, μην ανησυχείς.εγω σας ματσαρα πρωτος , μην μου κλεβετε τα ευσημα
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,144 μηνύματα.
29-09-24
23:50
Τίποτα για καρπαζιές ειναι αυτές οι καταστάσεις.Το χειρότερο θεωρώ είναι όταν δεν σου έχουν πει ότι σκοπεύουν να σου γνωρίσουν άτομα και στα παρουσιάζουν στο άκυρο, με φανερές προθέσεις.
Πιστευω βαθυτατα πως ο έρωτας πρέπει να γεννιέται φυσικά, αυτό το amor fou, το θηριώδες ζωώδες. Τα setup ειναι μεν οι πιο συχνοι τροποι γνωριμιων στην Ελλάδα, αλλά πρέπει να το ζητας κι εσυ ο ιδιος να σου γνωρισει ο φιλος ή η φίλη σου ταίρι. Εμενα αμα μου το κανουν έμμεσα, με εκνευρίζει, τα πιάνω στον αέρα κάτι τετοια.
rafaela11
Διάσημο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,392 μηνύματα.
30-09-24
06:49
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΝΩ ΠΡΟΛΟΓΟ, δεν είμαι τέτοια μαλακω σκέφτομαι τον άλλον/άλληΤο χειρότερο θεωρώ είναι όταν δεν σου έχουν πει ότι σκοπεύουν να σου γνωρίσουν άτομα και στα παρουσιάζουν στο άκυρο, με φανερές προθέσεις.
αυτό το έχω κάνει μόνο σε μια φίλη μου, όπου έφερα έναν φίλο στην παρέα όπου βεβαια αυτος του αρεζε η κοπέλα έπειτα από δική μου παρότρυνση ( ότι τύπου έχω μια φίλη που πιστεύω θα ταιριάζατε αλλα αν την προσεγγισεις απο σοσιαλ δεν θα σου απαντησει ποτε) γιατι ξέραμε πόσο ντροπαλή είναι η φίλη μας.
Και έτσι τον έφερα σε κάνα 2-3 μαζωξεις και αυτόν, μα γνωριστούν από κοντά ρε παιδί μου πρώτα, και μετά τα βρήκαν μόνοι τους. Δεν χωνομαι σε αυτά, απλά φέρνω ανθρώπους κοντά
Πετυχημένο προξενιο 2 χρονια τώρα μαζί
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 14,806 μηνύματα.
30-09-24
09:35
Προς θεου, εγώ για πλάκα το είπα επειδή υπήρξε μια κάποια διαχυτικότητα.Γιατί γίνατε όλοι σας προξενήτρες στα ξαφνικά;
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4,963 μηνύματα.
30-09-24
09:55
Έλα, μωρέ, όλοι/ες αστειευόμασταν...Τί το σοβαρέψατε τόσο ;
Μέχρι κι εγώ (τώρα στα γεράματα...) μπήκα στον πειρασμό να σας πειράξω...
Καλή μέρα να έχουμε. Και καλή εβδομάδα...
Βρε μπας και ;;;;
Μέχρι κι εγώ (τώρα στα γεράματα...) μπήκα στον πειρασμό να σας πειράξω...
Καλή μέρα να έχουμε. Και καλή εβδομάδα...
Τώρα που το αναφέρεις αμάν κάνουμε να σε δούμε, τον τελευταίο καιρό...Εγω οταν παίζει κατι με καποια, χάνομαι μέχρι και για μήνες φαντάσου. Τέρμα τα φλερτάκια δημοσιως, την εχω πατησει με μερικά φίδια.
Βρε μπας και ;;;;
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,412 μηνύματα.
30-09-24
10:23
Λες να βρήκε την Αυτοκράτειρα;Βρε μπας και ;;;;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Μην ανησυχείς, το κατάλαβα.Προς θεου, εγώ για πλάκα το είπα επειδή υπήρξε μια κάποια διαχυτικότητα.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
30-09-24
10:25
Σιγά μην έλεγα. Και να ήξερα...Λες να βρήκε την Αυτοκράτειρα;
Δε βγάζω μόνη μου τα ματάκια μου, καλύτερα ; Γιατί θα μου τα έβγαζε, σε διαφορετική περίπτωση...
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,946 μηνύματα.
30-09-24
11:24
Άσχετο βέβαια φιλενάδα, αλλά διαβάζοντας αυτό δεν άντεξα στον πειρασμό να σχολιάσωΔε βγάζω μόνη μου τα ματάκια μου, καλύτερα ; Γιατί θα μου τα έβγαζε, σε διαφορετική περίπτωση...
πως υπάρχουν και ηδονικοί τρόποι να βγάζουμε τα ματάκια μας σε περίπτωση ζεύγους.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
30-09-24
11:27
Χαχαχαχαχααα...Άσχετο βέβαια φιλενάδα, αλλά διαβάζοντας αυτό δεν άντεξα στον πειρασμό να σχολιάσω
πως υπάρχουν και ηδονικοί τρόποι να βγάζουμε τα ματάκια μας σε περίπτωση ζεύγους.
Σαφέστατα και υπάρχουν, δεν το συζητώ !! Και τί...τρόποι ε ;;
Υ.Γ. Μας λείπεις, Αλεξάκι μου...
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,946 μηνύματα.
30-09-24
11:30
Σ'ευχαριστώ για το γλυκό σου σχόλιο..Υ.Γ. Μας λείπεις, Αλεξάκι μου...
Πάλι καλά που υπάρχει και κάποιος που του λείπω, εδώ στο στέκι.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
30-09-24
11:36
Άντε, καλέ...Λείπει "η φωνούλα" σου, γενικότερα. Μην κοιτάς που δεν το λέμε...Σ'ευχαριστώ για το γλυκό σου σχόλιο..
Πάλι καλά που υπάρχει και κάποιος που του λείπω, εδώ στο στέκι.
Απλά σε "βλέπουμε" στα τραγούδια, στις Σκέψεις, κ.λπ...
Valder
Τιμώμενο Μέλος
30-09-24
14:09
Γιατί να αρχίσουμε απο τον τελευταίο καιρό; Αμα ειναι να κάνουμε χωρατά με το τι κάνω στον ελεύθερο χρόνο μου, να αρχίσω κι από παλιότερα.Τώρα που το αναφέρεις αμάν κάνουμε να σε δούμε, τον τελευταίο καιρό...
Βρε μπας και ;;;;
Τέτοιες συζητήσεις έστω και πλάκες, όμως εμένα δεν μου αρέσουν. Ο καθένας πρέπει να ασχολείται και να μιλάει μόνο για τα δικά του.
Άσε που έχω τόσα βάσανα που θα βαρεθει ο κόσμος την κλάψα μου. Δεν σημαινει ότι επειδή δεν μιλάω ότι είμαι και καλά.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
30-09-24
14:27
Με συγχωρείς.Τέτοιες συζητήσεις έστω και πλάκες, όμως εμένα δεν μου αρέσουν. Ο καθένας πρέπει να ασχολείται και να μιλάει μόνο για τα δικά του.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
30-09-24
14:34
Συγχωρεμένη. Θεος χωρέστηνα.Με συγχωρείς.
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,161 μηνύματα.
30-09-24
17:08
Στο μέτρημα πρέπει να διεγράφη ποστ γιατί δεν βγαίνουν σωστά.
Το γιοφύρι της Άρτας έχει καταντήσει εκείνο το θρεντ αν έγινε έτσι
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
30-09-24
17:21
Πριν το 18 μάλλον.Στο μέτρημα πρέπει να διεγράφη ποστ γιατί δεν βγαίνουν σωστά.
Το 18ο μήνυμα θα έπρεπε να είναι το 17ο σύμφωνα με τον αριθμό των ποστ.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
30-09-24
17:27
Εχασα τεραστια ευκαιρια να βαλω το κελι 33 του Μαργαρίτη. ΟΡΙΣΤΕ ΜΑΣ!Στο μέτρημα πρέπει να διεγράφη ποστ γιατί δεν βγαίνουν σωστά.
Αλλα και το μασωνικό σου, υπερπαραγωγή
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,161 μηνύματα.
30-09-24
18:00
Ωχ σωστά ρε, δεν το σκέφτηκα, και αυτό πολύ καλή επιλογή θα ήταν.Εχασα τεραστια ευκαιρια να βαλω το κελι 33 του Μαργαρίτη. ΟΡΙΣΤΕ ΜΑΣ!
Κοίτα, αν θέλουμε να είμαστε σωστοί όμως, τα ποστ είναι πρακτικά 32. Άρα αν το βάλεις τώρα σωστό θα είναι
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- nearos
- Reader
- jellojina
- rafaela11
- charmander
- Kate1914
- Hased Babis
- American Economist
- Joji
- baffy
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- Μήτσος10
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.