Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 4,364 μηνύματα.
28-09-24
23:14
μου αρεσει που καθε μερα το πας και ενα βημα παρακατω , ζητημα χρονου ειναι να την βγαλεις εγκυμονούσαΜόνο επειδή με την απουσία του αγαπημένου σου έχουν προσωρινά διακοπεί άλλες βραδινές παραδόσεις για σένα
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,412 μηνύματα.
28-09-24
23:16
Για να επιτευχθεί αυτό χρειάζεται κάποιος άλλος, όχι εγώ.μου αρεσει που καθε μερα το πας και ενα βημα παρακατω , ζητημα χρονου ειναι να την βγαλεις εγκυμονούσα
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,412 μηνύματα.
28-09-24
23:19
εννοούσε η (γοητευτική) κοπέλα
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,161 μηνύματα.
28-09-24
23:28
Δεν έχω δει ποτέ Survivor εν τω μεταξύ, πόσω μάλλον με οποιονδήποτε άλλονΚαλά κι εσύ, που βλέπατε Survivor μαζί εννοούσε η (γοητευτική) κοπέλα, εσύ τι κατάλαβες;
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
28-09-24
23:28
Πέρα από την πλάκα, ούτε κι εγώ.Δεν έχω δει ποτέ Survivor εν τω μεταξύ, πόσω μάλλον με οποιονδήποτε άλλον
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,264 μηνύματα.
28-09-24
23:29
Εγώ έβλεπα αυτό με τον Ντάνο, μετά δεν είδα άλλο
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,161 μηνύματα.
28-09-24
23:31
Ε τι να κάτσεις να δεις, δεν είχε και τίποτα ενδιαφέρον.Πέρα από την πλάκα, ούτε κι εγώ.
Ομολογώ βέβαια πως όταν όλη η τάξη αυτό σχολίαζε και εγώ δεν καταλάβαινα για τι πράγμα μιλάνε δε μου άρεσε, αλλά εντάξει, σιγά το πράγμα
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 4,364 μηνύματα.
28-09-24
23:32
και αυτο με τον τριαντάφυλλο αξιζε , απειρο κοντεντΕγώ έβλεπα αυτό με τον Ντάνο, μετά δεν είδα άλλο
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
28-09-24
23:33
Το είχα ξεχάσει τελείως αυτό. Λες και δεν είχαν άλλο θέμα συζήτησης.Ομολογώ βέβαια πως όταν όλη η τάξη αυτό σχολίαζε και εγώ δεν καταλάβαινα για τι πράγμα μιλάνε δε μου άρεσε, αλλά εντάξει, σιγά το πράγμα
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,264 μηνύματα.
28-09-24
23:33
Α παίζει να το χάζευα αυτό λίγο, τότε με την καραντίνα δεν ήταν; Αλλά δεν το έβλεπα σοβαράκαι αυτο με τον τριαντάφυλλο αξιζε , απειρο κοντεντ
Micro
Συντονιστής
28-09-24
23:38
σαν το μαστερσεφ παντως με το κατερινακι δεν εχει .
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 32,032 μηνύματα.
Poirot
Περιβόητο μέλος
28-09-24
23:44
ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥσαν το μαστερσεφ παντως με το κατερινακι δεν εχει .
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
28-09-24
23:44
Καληνύχτα ΦώτηΚαλό βράδυ παιδιά.
Micro
Συντονιστής
28-09-24
23:49
το εβλεπα φανατικα τοτε , ειχα εθιστει . Θυμαμαι τοτε που ειχε δωσει την βιγκαν οτι τρωει σαλαμια τα βραδια , ειχα χασει τον υπνο μουΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
28-09-24
23:50
Αν είναι vegan, γιατί έτρωγε κρέας;Θυμαμαι τοτε που ειχε δωσει την βιγκαν οτι τρωει σαλαμια τα βραδια , ειχα χασει τον υπνο μου
Poirot
Περιβόητο μέλος
28-09-24
23:52
Χαχαχ εγώ δεν το έβλεπα τόσο φανατικά, οι γονείς μου το έβλεπαν και χάζευα κανένα βράδυ.το εβλεπα φανατικα τοτε , ειχα εθιστει . Θυμαμαι τοτε που ειχε δωσει την βιγκαν οτι τρωει σαλαμια τα βραδια , ειχα χασει τον υπνο μου
Σκοτώθηκε πρόσφατα αυτή η βίγκαν ε;
Micro
Συντονιστής
28-09-24
23:53
PLOT TWISTΑν είναι vegan, γιατί έτρωγε κρέας;
Δυστυχως ναι , απο σηψη νομιζωΣκοτώθηκε πρόσφατα αυτή η βίγκαν ε;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- rafaela11
- charmander
- Kate1914
- Reader
- nearos
- jellojina
- Hased Babis
- American Economist
- Joji
- baffy
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- Μήτσος10
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.