Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,142 μηνύματα.
28-01-22
18:54
Ασε μοναχα λίγο και κανεναν να χαρει οτι η ανάρτησή του ειναι για λιγα λεπτά της ώρας η τελευταια σε καποια θεματα (καποιοι ειμαστε ψωνια και το χουμε καμάρι )Δεν μας έχεις κουράσει. Δεν ξέρω αν σας έχω κουράσει εγώ με τις πάμπολλες αναρτήσεις σας έχω πρήξει? Να αραιωσω?
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ναι εγω
Πας αμεσως απο πίσω, ΜΠΑΜ εβανεσενς σε ολα τα θεματα στην 1η σελίδα, στακα λιγο μαναμ.
Μονο αυτο. Κατα τ αλλα ...εισαι ανεκτή.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 14,181 μηνύματα.
28-01-22
18:54
Έγινε! Έχεις δίκιοΑσε μοναχα λίγο και κανεναν να χαρει οτι η ανάρτησή του ειναι για λιγα λεπτά της ώρας η τελευταια σε καποια θεματα (καποιοι ειμαστε ψωνια και το χουμε καμάρι )
Πας αμεσως απο πίσω, ΜΠΑΜ εβανεσενς σε ολα τα θεματα στην 1η σελίδα, στακα λιγο μαναμ.
Μονο αυτο. Κατα τ αλλα ...εισαι ανεκτή.
Με σπρώχνεις παραπέραNo, speed up and set new records.
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,889 μηνύματα.
28-01-22
19:20
Αι μωρή φοράδα σου έκανα την τιμή να είσαι αδερφή μου. Και το στοματάκι μας βλέπω το ανοίγουμεΑπαπαπαπαΦΤΟΥΦΤΟΥΦΤΟΥΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑ
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,142 μηνύματα.
28-01-22
19:32
Μισάνοιχτο ήταν. Υπάρχει και πιο ανοιχτό αν χρειαστεί.Αι μωρή φοράδα σου έκανα την τιμή να είσαι αδερφή μου. Και το στοματάκι μας βλέπω το ανοίγουμε
Dreamer_SW
Διάσημο μέλος
Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3,832 μηνύματα.
28-01-22
19:43
@Valder πολλές δουλειές ακούω ...... μάλιστα...
ΠΕΣ μας που έχεις αφήσει το ΠΤΩΜΑ;;
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 14,181 μηνύματα.
28-01-22
19:48
δεν ξερω αν θα καταφερουμε να το βρουμε τελικα@Valder πολλές δουλειές ακούω ...... μάλιστα...
Dreamer_SW
Διάσημο μέλος
Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3,832 μηνύματα.
28-01-22
19:50
δεν ξερω αν θα καταφερουμε να το βρουμε τελικα
Μόνο με έναν τρόπο θα το καταφέρουμε να μας πει ....
σκέφτεσαι αυτό που σκέφτομαι;
Valder
Τιμώμενο Μέλος
28-01-22
19:51
Για πτώμα δεν γνωρίζω τίποτα.@Valder πολλές δουλειές ακούω ...... μάλιστα...
Εαν συνεχίσεις να μου απευθύνεσαι τόσο τολμηρά όμως λες και είμαστε κολλητοί, μια πυρηνικούλα ξέρω που θα την αφήσω.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
28-01-22
19:52
μες στο μυαλο μου εισαιΜόνο με έναν τρόπο θα το καταφέρουμε να μας πει ....
σκέφτεσαι αυτό που σκέφτομαι;
Dreamer_SW
Διάσημο μέλος
28-01-22
19:53
Για πτώμα δεν γνωρίζω τίποτα.
Εαν συνεχίσεις να μου απευθύνεσαι τόσο τολμηρά όμως λες και είμαστε κολλητοί, μια πυρηνικούλα ξέρω που θα την αφήσω.
View attachment 95340
ΒΟΗΘΕΙΑ θα με μπουμπουνίσει .....
μες στο μυαλο μου εισαι
Ωραία ετοιμάσου
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
28-01-22
19:54
born to be ready οποτε περιμενω οδηγιεςΒΟΗΘΕΙΑ θα με μπουμπουνίσει .....
Ωραία ετοιμάσου
Dreamer_SW
Διάσημο μέλος
28-01-22
19:55
αχαχαχαχχαχαχα, βράσε αυγάborn to be ready οποτε περιμενω οδηγιες
Γιατί τα spoil μου εμφανίζονται θολά; Τί πάθανε;
Valder
Τιμώμενο Μέλος
28-01-22
19:56
ΒΟΗΘΕΙΑ θα με μπουμπουνίσει .....
Ωραία ετοιμάσου
born to be ready οποτε περιμενω οδηγιες
Παίξτε εσείς εδω. Εγω εχω πιο σημαντικά πραγματάκια να κανω, τα λέμε αργότερα.
Χαίρεστε.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
28-01-22
19:57
γιατι εκανες αυτην την επιλογηαχαχαχαχχαχαχα, βράσε αυγά
Γιατί τα spoil μου εμφανίζονται θολά; Τί πάθανε;
Dreamer_SW
Διάσημο μέλος
28-01-22
19:58
Χαίρεστε.
Εγώ εάν ενδιαφέρεσαι θα ψήσω πίτσα ... εάν θες να προλάβεις έλα σύντομα
και τι πρέπει να κάνω;γιατι εκανες αυτην την επιλογηView attachment 95341
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
28-01-22
19:58
Χαίρεστε.
απλα την ωρα που το εγραφες φαινεται πατηθηκε γιαυτο βγηκε ετσι,τωρα βγηκε κανονικα,αλλα με αυτο μας εδειξες εναν τροπο να γραφουμε τα πονηρα μηνυματα μας χαχαχαχαχαχαΕγώ εάν ενδιαφέρεσαι θα ψήσω πίτσα ... εάν θες να προλάβεις έλα σύντομα
και τι πρέπει να κάνω;
Dreamer_SW
Διάσημο μέλος
28-01-22
20:01
View attachment 95342
απλα την ωρα που το εγραφες φαινεται πατηθηκε γιαυτο βγηκε ετσι,τωρα βγηκε κανονικα,αλλα με αυτο μας εδειξες εναν τροπο να γραφουμε τα πονηρα μηνυματα μας χαχαχαχαχαχα
χαχαχαχαχαχαχααχα άντε εγώ θα σας τα λύνω όλα;
Πώς κάνω spoil κανονικά και να φανεί αυτό το κουτάκι που γράφει spoil;
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
28-01-22
20:03
χαχαχαχαχαχαχααχα άντε εγώ θα σας τα λύνω όλα;
Πώς κάνω spoil κανονικά και να φανεί αυτό το κουτάκι που γράφει spoil;
οχι οι δεκα εντολες
Dreamer_SW
Διάσημο μέλος
28-01-22
20:07
View attachment 95343πατας αυτες τις τρεις γραμμουλες οπως φαινεται πανω απο εκει που γραφεις την απαντηση σου και σου ανοιγουν οι εντολες
οχι οι δεκα εντολες
δεν μπορώ
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
28-01-22
20:08
ολα λειτουργουν ρολοιδεν μπορώ
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 1 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- jellojina
- rafaela11
- Kate1914
- Reader
- nearos
- charmander
- Hased Babis
- American Economist
- Joji
- baffy
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- Μήτσος10
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.