Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,050 μηνύματα.
05-09-24
00:21
Κάτι σαν το τσιγάρο... ε;Η μπυρα εχει το μαγικο να αλλαζει γευση οσες περισσοτερες πινεις , δεν ξερω πως αλλα το κανει . Πιστευε στην μπυρα και η μπυρα θα πιστεψει σε εσενα
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 4,348 μηνύματα.
05-09-24
00:23
Α δεν ξερω .. Φημες λενε οτι αυτα τα 2 πρεπει να τα κανεις ταυτοχροναΚάτι σαν το τσιγάρο... ε;
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 14,805 μηνύματα.
05-09-24
00:27
H μπύρα κακά τα ψέματα, αν δεν είναι παγωμένη (να έχει μπει για μερικά λεπτά στην κατάψυξη), δε λέει και πολλά.
Εδώ προτιμουμε μπύρα με γεύση φρούτων πχ φραμπουάζ ή cidre brut, που είναι το κάτι άλλο!
Εδώ προτιμουμε μπύρα με γεύση φρούτων πχ φραμπουάζ ή cidre brut, που είναι το κάτι άλλο!
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,050 μηνύματα.
05-09-24
00:44
Μόνο κρασί με τσιγάρο (Μπορεί να πεθάνεις αλλά χαλάλι)Α δεν ξερω .. Φημες λενε οτι αυτα τα 2 πρεπει να τα κανεις ταυτοχρονα
View attachment 138057
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,256 μηνύματα.
05-09-24
00:47
ΠΟΤΕ το τσιγάρο, με τίποταΜόνο κρασί με τσιγάρο (Μπορεί να πεθάνεις αλλά χαλάλι)
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 4,348 μηνύματα.
05-09-24
00:57
@Joji πρεπει να τον φερουμε στο καρναβαλι . Αυτος με 1 μαυροδαφνη και 1 τσιγαρο θα δωσει κοντεντ ζωηςΠΟΤΕ το τσιγάρο, με τίποτα
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 31,995 μηνύματα.
06-09-24
12:38
Καλησπέρα παιδιά, τι κάνετε;;
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 31,995 μηνύματα.
06-09-24
13:43
Ελληνικό σπίτι 2024.
nearos
Διακεκριμένο μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 7,745 μηνύματα.
06-09-24
14:31
Γεια σου φωτάρα.Καλησπέρα παιδιά, τι κάνετε;;
Εχω φουλ ενέργεια παρα το οτι ξυπνησα 7 η ωρα και ειχα 3ωρο εκθεση..
Εσυ τι κανεις;
American Economist
Επιφανές μέλος
06-09-24
15:35
Γεια σου φωτάρα.
Εχω φουλ ενέργεια παρα το οτι ξυπνησα 7 η ωρα και ειχα 3ωρο εκθεση..
Εσυ τι κανεις;
Καλά είμαι και εγώ, ασχολούμαι με την διπλωματική μου εργασία.
nearos
Διακεκριμένο μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 7,745 μηνύματα.
06-09-24
15:38
Mια χαρά σε κόβω. Καλή σου επιτυχία.
Εγώ τώρα διαβάζω βιολογιούλα του Θεού και οπου βγει
Εγώ τώρα διαβάζω βιολογιούλα του Θεού και οπου βγει
American Economist
Επιφανές μέλος
06-09-24
16:03
rafaela11
Διάσημο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,386 μηνύματα.
06-09-24
19:18
Το θέμα είναι ότι αυτή είναι "τραγουδίστρια" και εσύ όχι
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,093 μηνύματα.
07-09-24
11:36
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Όταν μου λένε ότι έχω πολλή υπομονή όταν τσακώνομαι, όταν οι άλλοι δεν έχουν υπομονή.
Από τις αντιδράσεις των ανθρωπων καταλαβαινεις αν υπέφεραν στη ζωή τους και πόσο.
American Economist
Επιφανές μέλος
American Economist
Επιφανές μέλος
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,139 μηνύματα.
07-09-24
21:27
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 27 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- jellojina
- rafaela11
- Reader
- American Economist
- Kate1914
- nearos
- charmander
- Joji
- baffy
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- Μήτσος10
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.