Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,122 μηνύματα.
02-09-24
12:04
Ποιός σου ειπε καλέ ότι εισαι με το ενα πόδι στον τάφο; Ο μισος κωλος μέσα ειναι, έχεις κωλοκάτσει και κάνεις κουπί! (χτυπα ξυλο Θεε μου τι συζηταμε πρωινιατικα)Eγώ έτσι σηκώθηκα σήμερα !! Θέλω να μοιράζω "σ΄ αγαπώ" !!
Μην ξεχνάς ότι είμαι και με το ένα πόδι στον τάφο...Αν δεν προλάβω ; Άσε, βρε. Δεύτερη ζωή δεν έχει...
Τώρα ένιωσα να τα πω...
Και μην ξεχνάς και το άλλο...Είμαι γυναίκα και είσαι άντρας...Αν το αναγάγεις σε μάνα και πατέρα, θα δεις ότι πάλι δε θα μιλούσαμε το ίδιο. Εγώ θα μιλούσα πιο συναισθηματικά, εσύ θα "έκρυβες λόγια"...
Άντε, πρωί πρωί...
Δε (σου) φτάνει η σύγχυση που μου έδωσες χτες ; Μεγάλη γυναίκα ;;
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4,963 μηνύματα.
02-09-24
12:07
Έλα, εντάξει, οκ. Μου αρέσει να αυτοσαρκάζομαι και το ξέρεις...Ποιός σου ειπε καλέ ότι εισαι με το ενα πόδι στον τάφο; Ο μισος κωλος μέσα ειναι, έχεις κωλοκάτσει και κάνεις κουπί! (χτυπα ξυλο Θεε μου τι συζηταμε πρωινιατικα)
Και καμιά φορά ξεπερνώ τα όρια...
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,122 μηνύματα.
02-09-24
12:19
"Καμιά φορά..."Έλα, εντάξει, οκ. Μου αρέσει να αυτοσαρκάζομαι και το ξέρεις...
Και καμιά φορά ξεπερνώ τα όρια...
This almost had me drop-dead laughing on the floor.
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,050 μηνύματα.
02-09-24
16:07
@Ουριήλ, ερώτηση! Που βρίσκεις τόσο ωραία άβαταρ;
rafaela11
Διάσημο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,388 μηνύματα.
02-09-24
16:09
Έχω και εγώ την ίδια απορία!!@Ουριήλ, ερώτηση! Που βρίσκεις τόσο ωραία άβαταρ;
nearos
Διακεκριμένο μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 7,751 μηνύματα.
02-09-24
16:10
βαλτε με και μενα μεσα, θελω και γω μια ανανεωση στο προφιλ μου
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 32,007 μηνύματα.
02-09-24
16:27
Εγώ έχω τα καλύτερα Avatar μην κλέβετε.
nearos
Διακεκριμένο μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 7,751 μηνύματα.
02-09-24
16:33
Εγώ έχω τα καλύτερα Avatar μην κλέβετε.
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,259 μηνύματα.
02-09-24
16:35
nearos
Διακεκριμένο μέλος
02-09-24
16:36
πανω που ξεκινησα να σε συμπαθω ρε ατιμο ον
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,259 μηνύματα.
02-09-24
16:36
Έλα, τον Φώτη πειράζωπανω που ξεκινησα να σε συμπαθω ρε ατιμο ον
nearos
Διακεκριμένο μέλος
02-09-24
16:38
τα ματια μου πειραξες αναγκάζοντας με ανοικειοθελώς να δώ αυτο το απόβρασμα της αμερικάνικης πολιτικής.Έλα, τον Φώτη πειράζω
Το αλλο αποβρασμα της αμερικανικης πολιτικης ειναι καλύτερο...
(γενικα η αμερικανικη πολιτικη εν ετει 2024 ειναι αποβρασμα)
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,144 μηνύματα.
02-09-24
16:58
Εν τω μεταξύ με την εικόνα της Χάρις θυμήθηκα ένα άρθρο που έβλεπα χθες σχετικά με την τεχνητή νοημοσύνη, και είδα αυτή την εικόνα (την βάζω σε σπόιλερ γιατί ειδικά ο Φώτης δε θα άντεχε να την δει, θα του καούν τα μάτια):
Βάζω και δεύτερο για να μπορείτε ακόμη να μην το δείτε σε περίπτωση που το πατήσατε κατά λάθος
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 32,007 μηνύματα.
02-09-24
17:00
Εδώ σας έχω για να δείτε τι σημαίνει ΗΠΑ. Ολο το μεγαλείο της Αμερικής σε λίγες εικόνες.
nearos
Διακεκριμένο μέλος
02-09-24
17:01
Aν ημουν αμερικάνος θα ήμουν ρεπουμπλικάνος πατριώτης παντως φωταρα πιθανοτατα να το πηγαινα για πολιτική και εκει πέρα. Η βεβαια στρατό (αμα μπορούσα)
μπρο ειχαν κανει ολοκληρο δελτιο ειδησεων για αυτοΕν τω μεταξύ με την εικόνα της Χάρις θυμήθηκα ένα άρθρο που έβλεπα χθες σχετικά με την τεχνητή νοημοσύνη, και είδα αυτή την εικόνα (την βάζω σε σπόιλερ γιατί ειδικά ο Φώτης δε θα άντεχε να την δει, θα του καούν τα μάτια):
Βάζω και δεύτερο για να μπορείτε ακόμη να μην το δείτε σε περίπτωση που το πατήσατε κατά λάθος
American Economist
Επιφανές μέλος
02-09-24
17:02
Εν τω μεταξύ με την εικόνα της Χάρις θυμήθηκα ένα άρθρο που έβλεπα χθες σχετικά με την τεχνητή νοημοσύνη, και είδα αυτή την εικόνα (την βάζω σε σπόιλερ γιατί ειδικά ο Φώτης δε θα άντεχε να την δει, θα του καούν τα μάτια):
Ο Άρχοντας Trump έχει δίπλα του την Melania.
nearos
Διακεκριμένο μέλος
02-09-24
17:04
ποσο καυλωνα με αυτο μικρος
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,144 μηνύματα.
02-09-24
17:11
Πολύ γυναικάρα αυτήν, να είμαστε ειλικρινείς.Ο Άρχοντας Trump έχει δίπλα του την Melania.
Και έχει πολλή κομψότητα, έναν αέρα ρε παιδί μου.
Αν και ήταν μοντέλο παλιά, οπότε οκ, αν δεν είναι αυτή ωραία ποια θα είναι;
Μου θύμισες τώρα κάποια edit που έχω κολλήσει να βλέπω τον τελευταίο καιρό στο YouTube με τέτοια θεματική, και είναι πραγματικά ό,τι καλύτερο.ποσο καυλωνα με αυτο μικρος
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
Η Trix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,291 μηνύματα.
02-09-24
17:13
Με ειχες στα πρώτα τρία...μετα με έχασεςΕδώ σας έχω για να δείτε τι σημαίνει ΗΠΑ. Ολο το μεγαλείο της Αμερικής σε λίγες εικόνες.
View attachment 137905
View attachment 137906
View attachment 137907
View attachment 137908
View attachment 137910
View attachment 137912
View attachment 137914
rafaela11
Διάσημο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,388 μηνύματα.
02-09-24
17:14
Οι Αμερικανοι είναι τόσο τυποποιημένοι... οριακά σαν τα Macdonalds, ακόμα και στην εμφάνιση τουςΠολύ γυναικάρα αυτήν, να είμαστε ειλικρινείς.
Και έχει πολλή κομψότητα, έναν αέρα ρε παιδί μου.View attachment 137915
View attachment 137916
Αν και ήταν μοντέλο παλιά, οπότε οκ, αν δεν είναι αυτή ωραία ποια θα είναι;
Μου θύμισες τώρα κάποια edit που έχω κολλήσει να βλέπω τον τελευταίο καιρό στο YouTube με τέτοια θεματική, και είναι πραγματικά ό,τι καλύτερο.
Χριστε μου
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 1 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Kate1914
- nearos
- Hased Babis
- Reader
- American Economist
- jellojina
- rafaela11
- charmander
- Joji
- baffy
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- Μήτσος10
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.