Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,889 μηνύματα.
28-01-22
15:22
POV: Μιλάς στον Αυτοκράτορα
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,889 μηνύματα.
28-01-22
16:10
Προς στιγμήν φοβήθηκα τι θα αντικρίσουν τα ματάκια μου.
Μας έχεις συνηθίσει σε άλλου είδους, περιεχομένου ασπρόμαυρες εικόνες
28-01-22
16:12
Μάλιστα, κάτι άλλο αδίδακτο και συνεπώς άγνωστο για μας επί του θέματος;
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,137 μηνύματα.
28-01-22
16:13
Δεν καταλαβαινω τι εννοείς.Προς στιγμήν φοβήθηκα τι θα αντικρίσουν τα ματάκια μου.
Μας έχεις συνηθίσει σε άλλου είδους, περιεχομένου ασπρόμαυρες εικόνες
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 14,181 μηνύματα.
28-01-22
16:16
Kαλε αυτο το ειδατε?
το καημενο μακαρι να το σωσουν,θα ναι ή βαρια τραυματισμενο ή αρρωστο,μακαρι να σωθει.
Συγκίνηση για το κήτος που «επέλεξε» να βγει στον Άλιμο για βοήθεια: Πάσχει από σοβαρή πάθηση
Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε το κήτος έδιειξαν αυξημένα λευκά αιμοσφαίρια
www.newsbomb.gr
το καημενο μακαρι να το σωσουν,θα ναι ή βαρια τραυματισμενο ή αρρωστο,μακαρι να σωθει.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,946 μηνύματα.
28-01-22
17:15
Πάντως, σας ευχαριστώ εσάς που ανεβάζετε ποστ με περιεχόμενο που έχω ήδη (και σχετικά πρόσφατα) ανεβάσει.
Να υποθέσω σας άρεσαν;
Εκτός και αν δεν σας άρεσαν καθόλου, τόσο που τα κάνατε ντελίτ από τη μνήμη σας.
Καλό απόγευμα.
Να υποθέσω σας άρεσαν;
Εκτός και αν δεν σας άρεσαν καθόλου, τόσο που τα κάνατε ντελίτ από τη μνήμη σας.
Καλό απόγευμα.
Pak
Επιφανές μέλος
28-01-22
17:15
Εγω το θυμόμουν*, έχω μνήμη ελέφαντα γενικά αλλα που και που παθαίνω λίγο DollyΠάντως, σας ευχαριστώ εσάς που ανεβάζετε ποστ με περιεχόμενο που έχω ήδη (και σχετικά πρόσφατα) ανεβάσει.
Να υποθέσω σας άρεσαν;
*εννοώ το ποστ με τις καρδιές
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,946 μηνύματα.
28-01-22
17:17
Έχεις καλή μνήμη, θα συμφωνήσω.Εγω το θυμόμουν, έχω μνήμη ελέφαντα γενικά αλλα που και που παθαίνω ντολη
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 14,181 μηνύματα.
28-01-22
17:18
Πότε καλέ και που?Πάντως, σας ευχαριστώ εσάς που ανεβάζετε ποστ με περιεχόμενο που έχω ήδη (και σχετικά πρόσφατα) ανεβάσει.
Να υποθέσω σας άρεσαν;
Καλό απόγευμα.
Ίσα ίσα εσύ ανεβασες ένα που είχα ξαναβάλει εγώ αλλά δεν είπα τίποτα,δεν είπα τιποτα
Εσύ σε ποιο ποστ το είδες?
Και από ότι βλέπω καινούρια ανεβαζουμε
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
28-01-22
17:19
Δεν έχεις παρατηρητικότητα μάλλον.Πότε καλέ και που?
Ίσα ίσα εσύ ανεβασες ένα που είχα ξαναβάλει εγώ αλλά δεν είπα τίποτα,δεν είπα τιποτα
Εσύ σε ποιο ποστ το είδες?
Και από ότι βλέπω καινούρια ανεβαζουμε
Pak
Επιφανές μέλος
28-01-22
18:37
Σας συμπαθώ πολύ και συγγνώμη αν κάποιες φορές ήμουν απότομη
28-01-22
18:39
Σας συμπαθώ πολύ και συγγνώμη αν κάποιες φορές ήμουν απότομη
Δεν πειράζει, όλοι έχουμε τα στραβά μας.
Εγώ λατρεύω την παρέα σας και σας ευχαριστώ που (ξέρω γίνομαι κουραστικός που επαναλαμβάνομαι) με ανέχεστε (ταπεινότης).
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,137 μηνύματα.
28-01-22
18:40
Θα φυγει αν δεν το κατάλαβες και κλείνει τις ενοχές της.
Εγώ λατρεύω την παρέα σας και σας ευχαριστώ που (ξέρω γίνομαι κουραστικός που επαναλαμβάνομαι) με ανέχεστε (ταπεινότης).
28-01-22
18:42
#PakVal_Still_Stands.Θα φυγει αν δεν το κατάλαβες και κλείνει τις ενοχές της.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
28-01-22
18:42
ΑπαπαπαπαΦΤΟΥΦΤΟΥΦΤΟΥΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑ#PakVal_Still_Stands.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
28-01-22
18:50
Δεν υπάρχει καν τέτοιο θέμα από τη δική σου την πλευρά μην το σκέφτεσαι καν.Σας συμπαθώ πολύ και συγγνώμη αν κάποιες φορές ήμουν απότομη
Εγώ πρέπει να πω συγνώμη αν καμιά φορά παρεκτραπην .
Έχουμε και τα προβλήματα μας και καμιά φορά χωρίς να το θέλουμε μας βγαίνει ένας εκνευρισμος. Αυτό σε καμία περίπτωση δε σημαίνει ότι φταίνε οι συνομιλητές μας.
Εγώ νιώθω να ήμουν αυτή που παρεκτραπηκα που μίλησα άσχημα που ίσως να στεναχώρησα κάποιον εσένα ειδικά γι'αυτό ζητώ συγνώμη.
Και δεν θα ξαναγίνει
28-01-22
18:50
Κακόμοιρε Αφέντη, δεν έχει πέσει στην αντίληψή σας ότι μπλέξατε άσχημα τη στιγμή που αποκαλέσατε την @Pak «μικρή σας αδερφή»;ΑπαπαπαπαΦΤΟΥΦΤΟΥΦΤΟΥΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑ
Άντε τώρα να σας αποχωριστεί μετά από τέτοιο κομπλιμέντο.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
28-01-22
18:52
Άννα, εσυ; Σε ποιο παράλληλο σύμπαν ζω;Δεν υπάρχει καν τέτοιο θέμα από τη δική σου την πλευρά μην το σκέφτεσαι καν.
Εγώ πρέπει να πω συγνώμη αν καμιά φορά παρεκτραπην .
Έχουμε και τα προβλήματα μας και καμιά φορά χωρίς να το θέλουμε μας βγαίνει ένας εκνευρισμος. Αυτό σε καμία περίπτωση δε σημαίνει ότι φταίνε οι συνομιλητές μας.
Εγώ νιώθω να ήμουν αυτή που παρεκτραπηκα που μίλησα άσχημα που ίσως να στεναχώρησα κάποιον εσένα ειδικά γι'αυτό ζητώ συγνώμη.
Και δεν θα ξαναγίνει
Αυτό να μου πεις παλικάρι μου... Έχεις τα δίκια σου εδω.Κακόμοιρε Αφέντη, δεν έχει πέσει στην αντίληψή σας ότι μπλέξατε άσχημα τη στιγμή που αποκαλέσατε την @Pak «μικρή σας αδερφή»;
Άντε τώρα να σας αποχωριστεί μετά από τέτοιο κομπλιμέντο.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
28-01-22
18:52
Δεν μας έχεις κουράσει. Δεν ξέρω αν σας έχω κουράσει εγώ με τις πάμπολλες αναρτήσεις σας έχω πρήξει? Να αραιωσω?
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ναι εγωΆννα, εσυ; Σε ποιο παράλληλο σύμπαν ζω;
Αυτό να μου πεις παλικάρι μου... Έχεις τα δίκια σου εδω.
28-01-22
18:53
No, post more and set new speed records.Δεν μας έχεις κουράσει. Δεν ξέρω αν σας έχω κουράσει εγώ με τις πάμπολλες αναρτήσεις σας έχω πρήξει? Να αραιωσω?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- rafaela11
- Kate1914
- Reader
- nearos
- jellojina
- charmander
- Hased Babis
- American Economist
- Joji
- baffy
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- Μήτσος10
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.