Eileen
Τιμώμενο Μέλος
Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,506 μηνύματα.
25-08-24
23:30
Μαχαίρι στην καρδιά ηταν αυτο
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,144 μηνύματα.
26-08-24
00:00
Παιδιά ξαναβρέχει εδώ!!!
Μπορεί όλο το καλοκαίρι να ήταν ανυπόφορο, αλλά αυτές οι τρεις τελευταίες καταιγίδες είναι ό,τι καλύτερο!!!
Μπορεί όλο το καλοκαίρι να ήταν ανυπόφορο, αλλά αυτές οι τρεις τελευταίες καταιγίδες είναι ό,τι καλύτερο!!!
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλεται Ιστορικός και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 20,750 μηνύματα.
26-08-24
00:01
τι σκατά στην ίδια πόλη είμαστε. Εδώ μπουμπουνίζει μόνο.Παιδιά ξαναβρέχει εδώ!!!
Ουριήλ
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Ρουμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,531 μηνύματα.
26-08-24
00:07
τυχερηη, εδώ τίποτα. Πριν από λίγο γύρισα και από την υγρασία και την ζέστη δεν μπορείς να περπατήσεις ούτε 5 λεπτάΠαιδιά ξαναβρέχει εδώ!!!
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 32,007 μηνύματα.
26-08-24
00:10
Ερώτηση, πως σας φαίνεται το νέο μου Avatar?? Είναι το Empire State Building.
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,144 μηνύματα.
26-08-24
00:12
Εδώ πάντως ρίχνει πραγματικά καλή βροχή, δεν ξέρω τι γίνεται.τι σκατά στην ίδια πόλη είμαστε. Εδώ μπουμπουνίζει μόνο.
Τώρα ακόμη παραπάνω, μιλάμε βρόχα όχι αστεία.
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,407 μηνύματα.
26-08-24
00:16
Εγώ το Empire State το ξέρω από τον Percy Jackson, οπότε εννοείται το θεωρώ εξαιρετική επιλογή.Ερώτηση, πως σας φαίνεται το νέο μου Avatar?? Είναι το Empire State Building.
nearos
Διακεκριμένο μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 7,751 μηνύματα.
26-08-24
00:18
Ωραιο ειναι. Δε δειχνουμε προκαταληψεις εναντια σε κτηριαΕρώτηση, πως σας φαίνεται το νέο μου Avatar?? Είναι το Empire State Building.
Mακαρι να 'βρεχε και δω ρε φιλεΕδώ πάντως ρίχνει πραγματικά καλή βροχή, δεν ξέρω τι γίνεται.
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,407 μηνύματα.
26-08-24
00:18
Πραγματικά θέλω να έρθω να μείνω στην περιοχή που μένεις.Εδώ πάντως ρίχνει πραγματικά καλή βροχή, δεν ξέρω τι γίνεται.
nearos
Διακεκριμένο μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 7,751 μηνύματα.
26-08-24
00:23
ανυπομονω να βρεξει και στην αθηνα ειλικρινα
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
26-08-24
00:23
Με την ανυπομονησία θα μείνουμε.ανυπομονω να βρεξει και στην αθηνα ειλικρινα
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 32,007 μηνύματα.
26-08-24
00:25
Ωραιο ειναι. Δε δειχνουμε προκαταληψεις εναντια σε κτηρια
Mακαρι να 'βρεχε και δω ρε φιλε
Εγώ το Empire State το ξέρω από τον Percy Jackson, οπότε εννοείται το θεωρώ εξαιρετική επιλογή.
Τέλεια.
nearos
Διακεκριμένο μέλος
26-08-24
Καλα, σιγουρα θα βρέξει αλλα η μαλακία είναι οτι θα αργήσει. Εκτιμω απο νοεμβρη και μεταΜε την ανυπομονησία θα μείνουμε.
American Economist
Επιφανές μέλος
26-08-24
Εδώ πάντως ρίχνει πραγματικά καλή βροχή, δεν ξέρω τι γίνεται.
Video δεν έχει;;
Eileen
Τιμώμενο Μέλος
Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,506 μηνύματα.
26-08-24
00:27
Εγώ μετά από τόσες πυρκαγιές δεν ξέρω αν θα ανυπομονούσα να βρέξει στην Αθήνα πάντως...
Kate1914
Περιβόητο μέλος
26-08-24
00:28
Αα θέλετε αποκλειστικό ρεπορτάζ από το πανέμορφο μπαλκόνι μου πάλι;Video δεν έχει;;
Απλώς νιώθω ότι γίνομαι κουραστική όταν το κάνω και για αυτό δεν παραθέτω τίποτα. Αλλά αν θέλετε θα στείλω.
Αν και τώρα έκοψε αρκετά.
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
26-08-24
00:29
Δεν τα ρωτάμε αυτάΑα θέλετε αποκλειστικό ρεπορτάζ από το πανέμορφο μπαλκόνι μου πάλι;
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
26-08-24
Θέλουμε, θέλουμε!αν θέλετε θα στείλω.
American Economist
Επιφανές μέλος
26-08-24
Αα θέλετε αποκλειστικό ρεπορτάζ από το πανέμορφο μπαλκόνι μου πάλι;
Απλώς νιώθω ότι γίνομαι κουραστική όταν το κάνω και για αυτό δεν παραθέτω τίποτα. Αλλά αν θέλετε θα στείλω.
Καθόλου κουραστική, ισα ισα εμείς εδώ στην Αθήνα έχουμε σκάσει.
nearos
Διακεκριμένο μέλος
26-08-24
00:30
Ωχου ρε κατερινα.Αα θέλετε αποκλειστικό ρεπορτάζ από το πανέμορφο μπαλκόνι μου πάλι;
Εδω περα μπορεις να στειλεις οτιδηποτε θες, και ας μην εχεις λογο. Τι παει να πει "νιωθω οτι γινομαι κουραστικη";;;
Ανεβασε 10 βιντεο την ωρα αμα γουσταρεις και αν σου ζητησουν λογαριασμο πες "γιατι ετσι γουσταρω"
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 18 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- charmander
- Reader
- Kate1914
- nearos
- Hased Babis
- American Economist
- jellojina
- rafaela11
- Joji
- baffy
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- Μήτσος10
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.