Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,122 μηνύματα.
19-03-22
23:23
Καλό μου κοράσιο!Ε παιδιά ντροπή που δεν αφήνετε τον βαλ να γράψει την έκθεση σας παρακαλώ πολύ δώστε του λίγο χώρο να την κάνει....έχει και μια αυτοκρατορία να προσέχει....
ΧΡΥΣΑΦΙΑ, ΚΕΝΤΗΜΑΤΑ, ΜΕΤΑΞΙΑ.
Φέρτε.
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,885 μηνύματα.
19-03-22
23:23
Μόνο εδώ μέσαΤο ανησυχητικό θα ήταν να μην παίξει τσακωμός εδώ μέσα για μια μέρα.
Ενδιαφέρον να το βλέπεις, κακό να το βιώνεις θα πω εγω.Μισό δουλειές κάνεις πακ μου.....
Το μαλλιοτραβηγμα είναι κομμάτι της καθημερινότητας πλέον...
(Αστειάκι )
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
Η Trix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,291 μηνύματα.
19-03-22
23:24
Κάνα κοσμήματακι θα ήθελα ιδανικάΚαλό μου κοράσιο!
ΧΡΥΣΑΦΙΑ, ΚΕΝΤΗΜΑΤΑ, ΜΕΤΑΞΙΑ.
Φέρτε.
19-03-22
Συμφωνώ. Όταν βάζουν λόγια στο στόμα σου που δεν έχεις πει και σε προσβάλλουν.Μόνο εδώ μέσα
Ενδιαφέρον να το βλέπεις, κακό να το βιώνεις θα πω εγω.
(Αστειάκι )
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
Η Trix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,291 μηνύματα.
19-03-22
Μόνο εδώ μέσα
Ενδιαφέρον να το βλέπεις, κακό να το βιώνεις θα πω εγω.
(Αστειάκι )
Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 9,846 μηνύματα.
19-03-22
23:27
not fun
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,050 μηνύματα.
19-03-22
23:27
Πρέπει να πάω τον σκύλο βόλτα και έξω μόνο ανεμοστρόβιλος δεν παίζει.
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,885 μηνύματα.
19-03-22
23:28
Αυτό οταν συμβαίνει είναι ξεκάθαρα άσχημο και ανέντιμο.Συμφωνώ. Όταν βάζουν λόγια στο στόμα σου που δεν έχεις πει και σε προσβάλλουν.
Το να λες κάτι που αληθεύει και να σε κατηγορεί καποιος οτι ψεύδεσαι είναι παρα μα παρα πολύ άσχημο.
Φυσικά μιλάω γενικά
19-03-22
Μόλις συνέβη.Αυτό οταν συμβαίνει είναι ξεκάθαρα άσχημο και ανέντιμο.
Το να λες κάτι που αληθεύει και να σε κατηγορεί καποιος οτι ψεύδεσαι είναι παρα μα παρα πολύ άσχημο.
Φυσικά μιλάω γενικά
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
19-03-22
Πήγαινε κοντά μην πας κάπου πολύ μακριά ρε συ .....Πρέπει να πάω τον σκύλο βόλτα και έξω μόνο ανεμοστρόβιλος δεν παίζει.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,122 μηνύματα.
19-03-22
23:29
Εχω την εντυπωση ότι μια Αυτοκράτειρα (νομίζω ή η Ειρηνη η Αθηναία ή η Ευδοκία) -όντως- πούλησε όλα τα βυζαντινά κοσμήματα, μέχρι και τα σμαράγδια στο αυτοκρατορικό στέμμα στους Βενετούς για να πάρει λεφτά, και μετα οι αυτοκράτορες φόραγαν γυάλινο ομοίωμα στέμματος.Κάνα κοσμήματακι θα ήθελα ιδανικά
Οποτε κοσμήματα γιοκ!
Pak
Επιφανές μέλος
19-03-22
23:29
Ανοιχτη συζήτηση του Chat and fight (cnf).not fun
Απλα εμεις βλέπουμε το "ακρωνύμιο" τόσο καιρό.
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
19-03-22
23:30
Το στέμμα δεν το πειράζεις είναι ιερό....κακώς τα πούλησε..Εχω την εντυπωση ότι μια Αυτοκράτειρα (νομίζω ή η Ειρηνη η Αθηναία ή η Ευδοκία) -όντως- πούλησε όλα τα βυζαντινά κοσμήματα, μέχρι και τα σμαράγδια στο αυτοκρατορικό στέμμα στους Βενετούς για να πάρει λεφτά, και μετα οι αυτοκράτορες φόραγαν γυάλινο ομοίωμα στέμματος.
Οποτε κοσμήματα γιοκ!
Pak
Επιφανές μέλος
19-03-22
23:31
Εσύ κυρα ΟΔιτισσα μου ποτε των ποτών.Ενοχλώ ε;
Προσέξτε μη γλιστρήσει κανένας μόλις σφουγγραρισα, οχι για αλλον λόγο
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,050 μηνύματα.
19-03-22
23:31
Θα την πάω ίσα ίσα από κάτω αλλά κάνει απίστευτο κρύοΠήγαινε κοντά μην πας κάπου πολύ μακριά ρε συ .....
Valder
Τιμώμενο Μέλος
19-03-22
23:32
Δεν θυμαμαι ποια ήταν ακριβώς, θα το ψάξω και θα στο πω αλλη ωρα, αλλά μιλάμε για ξεπούλημα. Δηλαδή η ιστορία που βλέπεις σήμερα να εκτυλίσσεται στο Ελληνικό Κράτος, έχει παιχτεί καρμπόν στο Βυζάντιο.Το στέμμα δεν το πειράζεις είναι ιερό....κακώς τα πούλησε..
Παω να κανω την εκθεση και θα σας έρθω μετά.
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
19-03-22
23:33
Ναι ρε συ να προσέχετεΘα την πάω ίσα ίσα από κάτω αλλά κάνει απίστευτο κρύο
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
19-03-22
23:34
Αχαχαχα θεουλαΕσύ κυρα ΟΔιτισσα μου ποτε των ποτών.
Προσέξτε μη γλιστρήσει κανένας μόλις σφουγγραρισα, οχι για αλλον λόγο
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- charmander
- Reader
- Kate1914
- nearos
- Hased Babis
- American Economist
- jellojina
- rafaela11
- Joji
- baffy
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- Μήτσος10
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.