Guest 709611
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
20-03-22
11:20
Κοίταξε...δεν ξέρω τί εννοείς, ακριβώς, μιλώντας για...κουκουλώματα ή για αλήθειες που δεν αντέχονται...Καλά το να ξεχάσουμε είναι τελειως σχετικό. Επί της ουσίας απλα κουκουλωνουμε, αλλα και αυτό ίσως απαιτείται αν δεν αντέχεται η αλήθεια.
Εδω μιλάω και πιο γενικά.
Άνθρωποι είμαστε. Και θα τσακωθούμε και θα μονοιάσουμε και τούμπαλιν. Έχει συμβεί και θα συμβαίνει...
Από εκεί και πέρα, το οτιδήποτε άλλο, δεν με αφορά. Με νοιάζει και κοιτώ την καμπούρα μου. Δεν με αφορούν τα υπόλοιπα. Και αποφεύγω να παίρνω δημόσια θέση, σαν κάτι δεν με αφορά...
Αλλά ποντάρω πάντα στην...καινούρια μέρα. Άλλο το χθες, άλλο το σήμερα. Και μιλώ κι εγώ γενικά. Και το πιστεύω αυτό που λέω...
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,885 μηνύματα.
20-03-22
11:27
Σε κάθε συζήτηση μπορούμε να πούμε οτι στο τέλος μπαίνει ενα σημείο στίξης. Και μιλάω για τη διαφορά μεταξύ της τέλειας, της ανω τέλειας και των αποσιωπητικων.Κοίταξε...δεν ξέρω τί εννοείς, ακριβώς, μιλώντας για...κουκουλώματα ή για αλήθειες που δεν αντέχονται...
Άνθρωποι είμαστε. Και θα τσακωθούμε και θα μονοιάσουμε και τούμπαλιν. Έχει συμβεί και θα συμβαίνει...
Από εκεί και πέρα, το οτιδήποτε άλλο, δεν με αφορά. Με νοιάζει και κοιτώ την καμπούρα μου. Δεν με αφορούν τα υπόλοιπα. Και αποφεύγω να παίρνω δημόσια θέση, σαν κάτι δεν με αφορά...
Αλλά ποντάρω πάντα στην...καινούρια μέρα. Άλλο το χθες, άλλο το σήμερα. Και μιλώ κι εγώ γενικά. Και το πιστεύω αυτό που λέω...
Να το αναλύσω περαιτέρω μπορώ, αλλα μάλλον δεν πρέπει και γι'αυτό ας πω και γω καλο υπόλοιπο της ημέρας να έχουμε.
Guest 709611
Επισκέπτης
20-03-22
11:32
Δεν το καταλαβαίνω, αυτό που λες, αλλά θα το δεχθώ. Εσύ γνωρίζεις πώς και γιατί το λες...Σε κάθε συζήτηση μπορούμε να πούμε οτι στο τέλος μπαίνει ενα σημείο στίξης. Και μιλάω για τη διαφορά μεταξύ της τέλειας, της ανω τέλειας και των αποσιωπητικων.
Να το αναλύσω περαιτέρω μπορώ, αλλα μάλλον δεν πρέπει και ας πω και γω καλο υπόλοιπο της ημέρας να έχουμε.
Καλό υπόλοιπο, να έχουμε...
20-03-22
14:10
Κατά κάποιο τρόπο όλα μας αφορούν αν δεν γουστάρουμε παρέες , χαχαχούχα ή πμ με τη σάρα και τη μάρα .Κοίταξε...δεν ξέρω τί εννοείς, ακριβώς, μιλώντας για...κουκουλώματα ή για αλήθειες που δεν αντέχονται...
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,885 μηνύματα.
20-03-22
14:11
Τώρα ντρέπομαι που θα το πω, αλλα δεν κατάλαβαΚατά κάποιο τρόπο όλα μας αφορούν αν δεν γουστάρουμε παρέες , χαχαχούχα ή πμ με τη σάρα και τη μάρα .
Υ. Γ Τι μου συμβαίνει άραγε;
20-03-22
14:25
Γιατί όντως δεν καταλαβαίνω κάτι ή μπερδεύομαι.Για πες Ιων, γιατί; (btw κοίτα έβαλα ενα ερωτηματικό και μια χαρα πιάνει
Guest 709611
Επισκέπτης
20-03-22
14:40
Με μπερδεύεις. Και το κάνεις με μεγάλη επιτυχία, επίτρεψέ μου να πω...Κατά κάποιο τρόπο όλα μας αφορούν αν δεν γουστάρουμε παρέες , χαχαχούχα ή πμ με τη σάρα και τη μάρα .
Αν δεν γουστάρω, εγώ προσωπικά, αλλάζω δρόμο. Και σαν κάτι δεν με αφορά άμεσα...είμαι, περισσότερο, προς τη μεριά του...ρίχνω νερό και όχι λάδι στη φωτιά...
20-03-22
15:11
Από την Κρήτη είσαι Χριστίνα???????Με μπερδεύεις. Και το κάνεις με μεγάλη επιτυχία, επίτρεψέ μου να πω...
Αν δεν γουστάρω, εγώ προσωπικά, αλλάζω δρόμο. Και σαν κάτι δεν με αφορά άμεσα...είμαι, περισσότερο, προς τη μεριά του...ρίχνω νερό και όχι λάδι στη φωτιά...
Guest 709611
Επισκέπτης
20-03-22
15:13
Από την Κρήτη ; Πώς σου ήρθε, κάτι τέτοιο ;Από την Κρήτη είσαι Χριστίνα???????
20-03-22
15:14
Δεν ξέρω . Αυτό μου θύμισε ο λόγος σου .Από την Κρήτη ; Πώς σου ήρθε, κάτι τέτοιο ;
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 31,849 μηνύματα.
20-03-22
15:43
Entrée dramatique Madame...View attachment 99160
dramatic entrance
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,050 μηνύματα.
20-03-22
15:44
Και ας μην ξέρω Γαλλικά, κατάλαβα κατευθείαν τι είπες Πανέμορφη γλώσσα.Entrée dramatique Madame...
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 31,849 μηνύματα.
20-03-22
15:46
Μπγαβό μαμζελ!Και ας μην ξέρω Γαλλικά, κατάλαβα κατευθείαν τι είπες Πανέμορφη γλώσσα.
20-03-22
15:48
avez-vous habité en France?????Entrée dramatique Madame...
juste un instant
Επιφανές μέλος
20-03-22
15:49
Vous me vouvoyez ?avez-vous habité en France?????
Pardon !
Me vouvoyez-vous ?
20-03-22
15:51
pourquoi dis-tu ça???Vous me vouvoyez ?
Pardon !
Me vouvoyez-vous ?
juste un instant
Επιφανές μέλος
20-03-22
15:52
Avez-vous habité en France ?pourquoi dis-tu ça???
20-03-22
15:54
Je suis poliAvez-vous habité en France ?
juste un instant
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 17 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- charmander
- Reader
- Kate1914
- nearos
- Hased Babis
- American Economist
- jellojina
- rafaela11
- Joji
- baffy
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- Μήτσος10
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.