Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 9,846 μηνύματα.
19-03-22
23:15
Η γιογι δεν μας μιλαει πια ,,,δεν της αρεσω
19-03-22
23:15
Μόλις προστέθηκε.Μπορεί να διαβασα μια φορά και γω λάθος. Δεν εχω αυτό το δικαίωμα;
Αμέσως πρέπει να κατηγορηθώ για κάτι;
Και ούτε το γλυκιά μου ηταν στο λεξιλόγιο σου μέχρι πρότινος.
Ένα άτομο με κατηγόρησε με άσχημο τρόπο κι εσύ συμφωνήσες τι θες να πω ευχαριστώ???
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Απορεί με την ηλικία μου .Η γιογι δεν μας μιλαει πια ,,,δεν της αρεσω
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,885 μηνύματα.
19-03-22
23:16
Δεν έχουμε γιογι εδω. Ψάξε στο στέκιΗ γιογι δεν μας μιλαει πια ,,,
Συνειδητοποίησηδεν της αρεσω
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,122 μηνύματα.
19-03-22
23:16
Ξέρεις πολύ καλά τι είπες, πως το είπες, πότε το είπες, τι πράγματα γνώριζες πριν το πεις.@Valder ακόμα περιμένω το μήνυμα που το λέω αυτό .
Και όπως σου ειπα και τότε "πολλα ειπες, γεια"
Μη με ενοχλείς. Πάω να γράψω την έκθεσή μου.
19-03-22
23:17
Γιατί μπλέκεις το πμ με το δημόσιο???Ξέρεις πολύ καλά τι είπες, πως το είπες, πότε το είπες, τι πράγματα γνώριζες πριν το πεις.
Και όπως σου ειπα και τότε "πολλα ειπες, γεια"
Μη με ενοχλείς. Πάω να γράψω την έκθεσή μου.
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,050 μηνύματα.
19-03-22
23:18
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,885 μηνύματα.
19-03-22
23:18
Κόλαση το fame story (είναι γνωστή ατάκα)
19-03-22
23:19
Το ότι συμφωνούν κάποιοι σε πράγματα που δεν ξέρουν είναι απίστευτο.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,122 μηνύματα.
19-03-22
Καρφώνεσαι. Θες ενα σφυρί ή έχεις μόνη σου να βαλεις την πρόκα;Γιατί μπλέκεις το πμ με το δημόσιο???
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
Η Trix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,291 μηνύματα.
19-03-22
Καλέ λίγες ώρες έλειψα γεμίσατε 6 σελίδες τι ταχύτητα είναι αυτή....
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,050 μηνύματα.
19-03-22
23:20
I’m κάποιοιΤο ότι συμφωνούν κάποιοι σε πράγματα που δεν ξέρουν είναι απίστευτο.
Pak
Επιφανές μέλος
19-03-22
23:20
Εμ διάβασες το μήνυμα μου, δεν έπρεπε να εκπλήσσεσαι.Καλέ λίγες ώρες έλειψα γεμίσατε 6 σελίδες τι ταχύτητα είναι αυτή....
Βέβαια δεν προειδοποίησα για μαλλιοτραβήγματα. Βλέπεις δεν τα ειχα προβλέψει.
19-03-22
23:21
Εσύ το άρχισες.Καρφώνεσαι. Θες ενα σφυρί ή έχεις μόνη σου να βαλεις την πρόκα;
Και δεν καρφώνομαι μόνη μου .Και όπως σου ειπα και τότε "πολλα ειπες, γεια
Valder
Τιμώμενο Μέλος
19-03-22
Δε με αφήνουν να γράψω την έκθεσή μου για τη διαφορά του προσδόκιμου των δυο φύλων. Βάλε τάξη φράου τριξ.Καλέ λίγες ώρες έλειψα γεμίσατε 6 σελίδες τι ταχύτητα είναι αυτή....
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
Η Trix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,291 μηνύματα.
19-03-22
Μισό δουλειές κάνεις πακ μου.....Εμ διάβασες το μήνυμα μου. Δεν έπρεπε να εκπλήσσεσαι.
Βέβαια δεν προειδοποίησα για μαλλιά τραβήγματα. Βλέπεις δεν τα ειχα προβλέψει.
Το μαλλιοτραβηγμα είναι κομμάτι της καθημερινότητας πλέον...
Joji
Επιφανές μέλος
19-03-22
Το ανησυχητικό θα ήταν να μην παίξει τσακωμός εδώ μέσα για μια μέρα.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
19-03-22
23:22
Καλά καλά καλά, άντε γεια τωρα. Άσε με.Εσύ το άρχισες.
Και δεν καρφώνομαι μόνη μου .
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
19-03-22
23:22
Ε παιδιά ντροπή που δεν αφήνετε τον βαλ να γράψει την έκθεση σας παρακαλώ πολύ δώστε του λίγο χώρο να την κάνει....έχει και μια αυτοκρατορία να προσέχει....Δε με αφήνουν να γράψω την έκθεσή μου για τη διαφορά του προσδόκιμου των δυο φύλων. Βάλε τάξη φράου τριξ.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- charmander
- Reader
- Kate1914
- nearos
- Hased Babis
- American Economist
- jellojina
- rafaela11
- Joji
- baffy
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- Μήτσος10
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.