Guest 709611
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
15-03-22
20:40
Έχω κάτι πιο...σφαιρικό...
15-03-22
20:40
ΤΟ ΒΡΉΚΑ.
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,885 μηνύματα.
15-03-22
20:42
Βαριέμαι να κάνω μοντάζ ενα μωρό με ερωτηματικά να στο στειλω για πρότασηΤΟ ΒΡΉΚΑ.
15-03-22
20:44
Δε σας αρέσει η αντίδραση ? Ορίστε .
Ειδικά εσύ κύρια μου θα το απολαμβάνεις καθημερινά σε πμ
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,885 μηνύματα.
15-03-22
20:45
Τα εγκεφαλικά μου κύτταρα. Δεν μπορώ να με κοιτάει αυτοοοοοοοΔε σας αρέσει η αντίδραση ? Ορίστε .
15-03-22
20:46
Γελάω με το άβαταρ, εντάξει. Επικό τρολάρισμα.
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,050 μηνύματα.
15-03-22
20:46
Ρε @Ioannidou τρόμαξα
Pak
Επιφανές μέλος
15-03-22
20:47
Τωρα θα κάνουμε κλικ πάνω στο reaction μπερδεύτηκα για να δούμε ποιος το έκανε και θα ξεπηδά και αλλο ενα.Ρε @Ioannidou τρόμαξα
Οπως και στις ειδοποιήσεις θα είναι διπλα...
Σοκ σοκ σοκ
15-03-22
20:48
Να σε μυρίσει θέλει .Τα εγκεφαλικά μου κύτταρα. Δεν μπορώ να με κοιτάει αυτοοοοοοο
Δεν είμαι τρολ ωστόσο.Γελάω με το άβαταρ, εντάξει. Επικό τρολάρισμα.
Pak
Επιφανές μέλος
15-03-22
20:48
Δεν είπε οτι εισαι καλεΝα σε μυρίσει θέλει .
Δεν είμαι τρολ ωστόσο.
15-03-22
20:49
ΑΔεν είπε οτι εισαι καλε
15-03-22
20:50
Ε, κατάλαβες πώς το λέω.Δεν είμαι τρολ ωστόσο.
15-03-22
Ναι αλλά όντως δεν είμαι . Έδειξα και τη μούρη μου τρομάρα μου .Ε, κατάλαβες πώς το λέω.
15-03-22
Α, δεν κατάλαβες πώς το λέω. Δεν σε είπα τρολ, πάντως.
Pak
Επιφανές μέλος
15-03-22
20:53
Νομίζω οτι επιβάλλεται να κάνω το πρώτο μου ignore
15-03-22
20:55
Καλό βράδυ, παιδιά. Ώρα για καμιά σειρούλα. Καλή συνέχεια.
Guest 709611
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
15-03-22
20:58
Ωραία, πολύ πολύ ωραία !!
Τώρα θα βλέπουμε το 'μπερδεύτηκα', ως αντίδραση...και φάτσα κάρτα, να μην ξεχνιόμαστε ποιός (ποιά...) το έβαλε...
Τώρα θα βλέπουμε το 'μπερδεύτηκα', ως αντίδραση...και φάτσα κάρτα, να μην ξεχνιόμαστε ποιός (ποιά...) το έβαλε...
15-03-22
22:34
Γιατί έχουν μικρόβια, αν πηγαίνουν βόλτα πατάνε χώματα και σκουπίδια , μαδάνε ίσως ...Εμένα δεν νομίζω να ησύχαζε κιόλας, θυμάμαι δηλαδή ότι τον έβαζα καμιά φορά για να τον αγκαλιάσω και να τον '' βασανίσω'' και μετά από λίγο ήθελε να φύγει .Αυτό που έγραψε ο Valder είναι ότι πιο αληθές. Δεν θα καταλάβω ποτέ γιατί άνθρωποι που έχουν κατοικίδια δεν τα αφήνουν στο κρεβάτι, ειδικά να κοιμούνται μαζί τους.
Εμένα είχε μια τάση να αράζει στο δωμάτιο ( και εννοείται πάνω στο κρεβάτι ) αλλά τελευταία μετακόμιση δεν του έμαθα το δωμάτιο . Και όντως δεν έμαθε , γιατί στα άλλα σπίτια και την πόρτα που έκλεινα ήθελε να πάει στο δωμάτιο , δεν ησύχαζε και αναγκαστικά του άνοιγα και μια ζωή αραλίκι στο κρεβάτι και αν μπορούσε και πάνω στο μαξιλάρι
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,946 μηνύματα.
15-03-22
23:53
Μόνο θέλω να πιστεύω οτι αυτό το "νόμπελ υπομονής" δεν θα είναι σκυτάλη για τη μελλοντική σου σύντροφο ή σύζυγο.Ρωτα τη μάνα μου...
Ενω ο αδερφός μου έκλαιγε με ρολόι, με πρόγραμμα, εγω ως μωρό έκλαιγα καθε λιγο και λιγάκι. Οχι μονο για φαι αλλά και για αγκαλιά. Της είχα σπάσει τα νευρα.
Κι όταν με έπαιρνε αγκαλιά να ρευτώ απ' το φαγητό, έφευγαν ρουκέτες γάλα στον τοίχο.
Ήμουν το παιδί που όποια το μεγάλωνε, έπρεπε να παρει νομπελ υπομονής.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Τα μωράκια είναι υπέροχα, οσο δεν μιλάνε ή περπατάνε.Τα μωράκια ο,τι κάνουν είναι αξιολατρευτο...
Άμα αρχίσουν αυτά, τότε παύουν να είναι μόνο υπέροχα.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,122 μηνύματα.
16-03-22
00:44
Δεν στενοχωριέμαι. Δεν το έλαβα εγω ούτως ή άλλως.Κλασσικοστιςμερεςμαςμηνστεναχωριεσαι.
Αν το είχα λάβει εγω, ας πουμε οτι... θα συζητάγαμε για πυρηνικές τώρα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- jellojina
- rafaela11
- nearos
- charmander
- Reader
- Kate1914
- Hased Babis
- American Economist
- Joji
- baffy
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- Μήτσος10
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.