14-03-22
23:34
Εξηγηστε μου σας παρακαλώ
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,888 μηνύματα.
14-03-22
23:34
Γη καλεί Βαλ.Αι μαρή που δεν την έχουνε γλιτωσει ούτε οι σοβάδες δω χάμω και θα μου πεις έλεος εσυ εμένα.
14-03-22
23:36
@Pak άσε τα χαχανισματα και πες .
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,888 μηνύματα.
14-03-22
23:36
Να σου πει ο Βαλ, για να μη λεει οτι παρερμηνευω τα λεγόμενα του ΠΑΛΙ.@Pak άσε τα χαχανισματα και πες .
14-03-22
23:39
@Valder πεςΝα σου πει ο Βαλ, για να μη λεει οτι παρερμηνευω τα λεγόμενα του ΠΑΛΙ.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,128 μηνύματα.
14-03-22
23:41
Εχω σοβαρές δουλειές τωρα, μετά.
14-03-22
23:42
Καληνύχτα
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,050 μηνύματα.
14-03-22
23:43
Καληνύχτα Ιωάννα Ιωαννίδου
Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 9,846 μηνύματα.
15-03-22
00:01
Το κεφαλι μου =
Pak
Επιφανές μέλος
15-03-22
11:19
Εδω, δυστυχώς, ταυτίστηκα περισσότερο απ'οτι θα έπρεπε.Κι έτσι, όλα τα "δεν πειράζει" μου έφτιαξαν ένα πλάσμα, ενίοτε, σκληρό που για να προστατευτεί, με πείρα-ζει...
Guest 709611
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
15-03-22
11:25
Ναι. Είσαι πολύ μικρή, ακόμα, για να ταυτιστείς με κάτι τέτοιο. Καταλαβαίνω πώς το εννοείς και πώς το νιώθεις. Όσο περνούν τα χρόνια θ΄ ατσαλώνεσαι, ακόμα περισσότερο. Δυστυχώς (ή ευτυχώς...), έτσι πάει, αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς...Εδω, δυστυχώς, ταυτίστηκα περισσότερο απ'οτι θα έπρεπε.
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,050 μηνύματα.
15-03-22
13:06
Έχει μπήξει το μυαλό. Άντε να δούμε πως θα τα πάω στο τεστ βιολογίας, πάντως στην Χημεία έπιασα 100/100
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,128 μηνύματα.
15-03-22
13:12
Εχει μπήξει ή έχει πήξει; Μια μέρα να την περάσω ήρεμα κι αθώα δε με αφήνετε δω μέσα.Έχει μπήξει το μυαλό. Άντε να δούμε πως θα τα πάω στο τεστ βιολογίας, πάντως στην Χημεία έπιασα 100/100
ΥΓ: Μπράβο!
Joji
Επιφανές μέλος
15-03-22
13:14
Χρησιμοποιώ και τα δυο Ναι αλλάζει η σημασία αλλά με το «μ» του δίνω έμφαση. Έτσι το λέω και εκτός γραπτού λόγου.Εχει μπήξει ή έχει πήξει; Μια μέρα να την περάσω ήρεμα κι αθώα δε με αφήνετε δω μέσα.
ΥΓ: Μπράβο!
Ευχαριστώ
Valder
Τιμώμενο Μέλος
15-03-22
13:35
Κάντο και θα με θυμηθείς.Δενθαεβαζαποτετηνγαταστοιδιοκρεβατιμεεμενα.
Κοιμάσαι τον πιο ήρεμο ύπνο μετά από μισή με μια ωρα αγκαλιάς με το ζωάκι σου.
Εμένα έρχεται και κοιμάται στο δίπλα μαξιλάρι (έχω διπλό κρεβάτι) σαν ανθρωπάκι στο πλάι και με κοιτάζει. Και άλλες φορές κουρνιάζει στη μασχάλη μου και κοιμόμαστε αγκαλιά.
Φαντάσου ότι όταν παω στο μπάνιο, σηκώνεται από εκει που κοιμάται, έρχεται, περιμενει εξω απο την πόρτα να βγω προσέχοντάς με, και ύστερα γυρίζει ήσυχος να συνεχίσει τον ύπνο του.
Μόλις μεγαλώσεις κάτι απο μωρό και νιώσεις την αγάπη του να σε ηρεμεί, εκεί θα νιώσεις τι πάει να πει ευτυχία.
Pak
Επιφανές μέλος
15-03-22
13:37
Μπράβο JojiΈχει μπήξει το μυαλό. Άντε να δούμε πως θα τα πάω στο τεστ βιολογίας, πάντως στην Χημεία έπιασα 100/100
Joji
Επιφανές μέλος
15-03-22
13:38
Ευχαριστώ ομορφιά μουΜπράβο Joji
Pak
Επιφανές μέλος
15-03-22
13:39
Εγω νομίζω οτι εχει σημασία για τη γάτα μιλάμεΔενθαεβαζαποτετηνγαταστοιδιοκρεβατιμεεμενα.
Και περα απο την πλάκα συμφωνω με τον Βαλ
Υ. Γ Χθες είχαμε κάτι δηλώσεις περι γάτας απο μερικές μερικές...
15-03-22
13:41
Ναι .Μόλις μεγαλώσεις κάτι απο μωρό και νιώσεις την αγάπη του να σε ηρεμεί, εκεί θα νιώσεις τι πάει να πει ευτυχία.
Joji
Επιφανές μέλος
15-03-22
13:41
Αυτό που έγραψε ο Valder είναι ότι πιο αληθές. Δεν θα καταλάβω ποτέ γιατί άνθρωποι που έχουν κατοικίδια δεν τα αφήνουν στο κρεβάτι, ειδικά να κοιμούνται μαζί τους. It’s a blessing really. Κοιμάμαι χίλιες φορές καλύτερα με την Άρυα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Kate1914
- nearos
- jellojina
- rafaela11
- Reader
- charmander
- Hased Babis
- American Economist
- Joji
- baffy
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- Μήτσος10
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.