Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,122 μηνύματα.
15-03-22
13:41
Ζωάκι. Όχι μωράκι να κλαίει και να χέζει. Ζωάκι.Ναι .
15-03-22
13:41
Απαπα ζώο μες το σπίτι δε το μπορω με τίποτα... Όλο τρίχες και ακαθαρσίες
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,887 μηνύματα.
15-03-22
13:42
Τώρα την πληγώνειςΖωάκι. Όχι μωράκι να κλαίει και να χέζει. Ζωάκι.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,122 μηνύματα.
15-03-22
Ούτε κι αυτα θα σε μπορούν λογικά.Απαπα ζώο μες το σπίτι δε το μπορω με τίποτα... Όλο τρίχες και ακαθαρσίες
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,887 μηνύματα.
15-03-22
Ενω το μωρο κόπρανα, ουρα, ακαταστασία και ΚΛΑΜΑΑπαπα ζώο μες το σπίτι δε το μπορω με τίποτα... Όλο τρίχες και ακαθαρσίες
15-03-22
13:43
Αχου τα.Ενω το μωρο σκατα, ουρα, ακαταστασία και ΚΛΑΜΑ
Πράγματι με το που με βλέπουν γαβγίζουν .Ούτε κι αυτα θα σε μπορούν λογικά.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Μ αρέσει που άλλαξες τα σκατα σε κόπρανα @Pak
Valder
Τιμώμενο Μέλος
15-03-22
13:45
Ρωτα τη μάνα μου...Ενω το μωρο κόπρανα, ουρα, ακαταστασία και ΚΛΑΜΑ
Ενω ο αδερφός μου έκλαιγε με ρολόι, με πρόγραμμα, εγω ως μωρό έκλαιγα καθε λιγο και λιγάκι. Οχι μονο για φαι αλλά και για αγκαλιά. Της είχα σπάσει τα νευρα.
Κι όταν με έπαιρνε αγκαλιά να ρευτώ απ' το φαγητό, έφευγαν ρουκέτες γάλα στον τοίχο.
Ήμουν το παιδί που όποια το μεγάλωνε, έπρεπε να παρει νομπελ υπομονής.
15-03-22
13:46
Τα μωράκια ο,τι κάνουν είναι αξιολατρευτο...
Pak
Επιφανές μέλος
15-03-22
13:47
Εγω ήμουν πολύ ήσυχο μωρο. Ειδικά τα βραδιά μετά απο ενα διάστημα κοιμόμουν σερί σε γενικές γραμμές.Ρωτα τη μάνα μου...
Ενω ο αδερφός μου έκλαιγε με ρολόι, με πρόγραμμα, εγω ως μωρό έκλαιγα καθε λιγο και λιγάκι. Οχι μονο για φαι αλλά και για αγκαλιά. Της είχα σπάσει τα νευρα.
Κι όταν με έπαιρνε αγκαλιά να ρευτώ απ' το φαγητό, έφευγαν ρουκέτες γάλα στον τοίχο.
Ήμουν το παιδί που όποια το μεγάλωνε, έπρεπε να παρει νομπελ υπομονής.
Απλά όταν πρωτο περπαρτησα (και περπάτησα πολύ πριν το "συνηθισμένο") εκανα αταξίες και ζημιές
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,050 μηνύματα.
15-03-22
13:47
Έλα Χριστέ και Παναγία.
Guest 709611
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
15-03-22
13:48
Αυτό με τις τρεις τελίτσες...ή θα πρέπει να το κόψετε ή θα πρέπει να τις κάνω εγώ τέσσερις...Υ. Γ Χθες είχαμε κάτι δηλώσεις περι γάτας απο μερικές μερικές...
Τί δηλώσεις ; Βαρυσήμαντες ή άιντε χάιντε ;
15-03-22
Σε ποια αναφέρεστε δεσποινίςΓ Χθες είχαμε κάτι δηλώσεις περι γάτας απο μερικές μερικές
Pak
Επιφανές μέλος
15-03-22
Η Ιων δήλωσε πως αν ήταν ζωο θα ηταν γάταΑυτό με τις τρεις τελίτσες...ή θα πρέπει να το κόψετε ή θα πρέπει να τις κάνω εγώ τέσσερις...
Τί δηλώσεις ; Βαρυσήμαντες ή άιντε χάιντε ;
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,050 μηνύματα.
15-03-22
Εγώ πήγαινα την αδερφή μου βόλτες με το καρότσι επειδή έκλαιγε. Ίδια ηλικίαΕγω ήμουν πολύ ήσυχο μωρο. Ειδικά τα βραδιά μετά απο ενα διάστημα κοιμόμουν σερί σε γενικές γραμμές.
Απλά όταν πρωτο περπαρτησα (και περπάτησα πολύ πριν το "συνηθισμένο") εκανα αταξίες και ζημιές
Pak
Επιφανές μέλος
15-03-22
13:50
Κυρια παρακαλώ. Δε χρειαζόμαστε άντρα για να είμαστε κυρίες.Σε ποια αναφέρεστε δεσποινίς
Το δεσποινις μου την ψιλο δίνει (εως και πολύ μη σου πω )
Σε αυτόν τον γαλαξία;Τα μωράκια ο,τι κάνουν είναι αξιολατρευτο...
15-03-22
13:52
Όποιος με έχει ακούσει ή δει από κοντά ξερει ότι αν ήμουν ζώο θα ήμουν γατα ...
Οκ κύρια Πακ .Κυρια παρακαλώ. Δε χρειαζόμαστε άντρα για να είμαστε κυρίες.
Το δεσποινις μου την ψιλο δίνει (εως και πολύ μη σου πω )
Pak
Επιφανές μέλος
15-03-22
13:53
Α επίσης νομίζω οτι το προηγούμενο αβαταρ σου ηταν πιο ωραίο.Όποιος με έχει ακούσει ή δει από κοντά ξερει ότι αν ήμουν ζώο θα ήμουν γατα ...
Οκ κύρια Πακ .
Και για το δικό μου την ιδια γνώμη εχω.
15-03-22
13:53
Σε αυτόν τον γαλαξία
.. .. θέλω μωρό ....
Πρέπει να γίνονται αλλαγές.Α επίσης νομίζω οτι το προηγούμενο αβαταρ σου ηταν πιο ωραίο.
Και για το δικό μου την ιδια γνώμη εχω.
Pak
Επιφανές μέλος
15-03-22
13:55
Δεν είναι κούκλες μανα μου τα μωρα. Θέλω μωρό...View attachment 98889
.. .. θέλω μωρό ....
Τι φάση;
Χτυπάει το ρολόι από τώρα;
Ναι... προς το καλύτεροΠρέπει να γίνονται αλλαγές.
15-03-22
13:56
Ναι .Χτυπάει το ρολόι από τώρα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- jellojina
- Kate1914
- rafaela11
- Reader
- nearos
- charmander
- Hased Babis
- American Economist
- Joji
- baffy
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- Μήτσος10
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.