24-01-22
17:22
Δε χρειάζονται ακρότητες θα σου γυρίσει boomerangΣυμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 14,181 μηνύματα.
24-01-22
17:23
Α μπράβο με την πείνα δεν λειτουργείς σωστά πως να το κάνουμεΘα φάω σε λίγο, δεν αντέχω να κανω μαθημα ετσι, ουφ....
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,084 μηνύματα.
24-01-22
17:24
Στο φαγητό ακρότητες ή στο να συμφωνώ απόλυτα;Δε χρειάζονται ακρότητες θα σου γυρίσει boomerang
Κοιτα, ειναι που ειναι βλαμμενος ο εγκέφαλος, αμα δε του δωσω και κάτι να καψει σε λιγο θα κανει κοντρα η γατα σε IQ μαζι μου.Α μπράβο με την πείνα δεν λειτουργείς σωστά πως να το κάνουμε
24-01-22
Στο πρώτοΣτο φαγητό ακρότητες ή στο να συμφωνώ απόλυτα;
Κοιτα, ειναι που ειναι βλαμμενος ο εγκέφαλος, αμα δε του δωσω και κάτι να καψει σε λιγο θα κανει κοντρα η γατα σε IQ μαζι μου.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 14,181 μηνύματα.
24-01-22
Δεν σε πιστευωΣτο φαγητό ακρότητες ή στο να συμφωνώ απόλυτα;
Κοιτα, ειναι που ειναι βλαμμενος ο εγκέφαλος, αμα δε του δωσω και κάτι να καψει σε λιγο θα κανει κοντρα η γατα σε IQ μαζι μου.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
24-01-22
18:06
(Προκαλεις_προβληματα_στο_στομαχι_σου_και_δεν_το_εχεις_καταλαβει_ηδη)ΈναΓεύμαΤρώωΤηνΗμέραΚιΑυτόΆμαΔενΤοΞεχάσω.
Απο γαστρίτιδες μέχρι ΓΟΠ κλπ.
Το στομάχι όταν το αφήνεις άδειο για ολόκληρη μέρα έχει σαν αποτέλεσμα τα γαστρικά υγρά να καταστρέφουν το στομάχι σου αργά αλλά επικίνδυνα.
Μου το έχει πει γαστρερεντολογος δεν κάνω το γιατρό.
Οπότε ανά τρεις τέσσερις ώρες που αδειάζει τελείως τρως ένα σνακ αν θέλεις να κάνεις δίαιτα έτσι?
Η πλήρης απουσία φαγητού είναι τέρμα λάθος άσε που οδηγεί σε νευρική ανορεξία χωρίς να το καταλάβεις.
Γι'αυτό καλύτερα να τρως ενα σνακ.
Φιλικά πάντα μη με παρεξηγήσεις.
Ευχαριστώ.
parafernalia
Περιβόητο μέλος
Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,223 μηνύματα.
24-01-22
18:56
Να κάνω μια ταπεινή ερώτηση;
Αφού θέλετε να κάνετε κους-κους γιατί δεν χρησιμοποιείτε το Chat που έχει το site;
Τι παραπάνω προσφέρει ένα θρεντ από το chat στην άμεση συνομιλία;
Αφού θέλετε να κάνετε κους-κους γιατί δεν χρησιμοποιείτε το Chat που έχει το site;
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
24-01-22
18:58
Ισως κάποιοι αισθάνονταν άνετα να γράφουν εδώ αντί του τσατ και της κουβεντουλας. Εκεί το αποδίδω.Εχεις δει να γράφουν πολλοί σε αυτά? Όχι.Να κάνω μια ταπεινή ερώτηση;
Άρα εδώ είναι όσοι θέλουν να πουν κάτι που δεν θα ήταν εκτός θέματος αν το έγραφαν αλλού και δεν θέλουν τσατ και κουβεντουλα.
Εγώ αυτό συμπέρανα.
Για μένα γνώμη μου καλώς φτιαχτηκε.
Εσάς αγαπητέ @parafernalia σας εμποδίζει από κάτι το εδώ τσατ ν φαν? Ευγενικά ρωτάω.
Δεν νομίζω και που δημιουργήθηκε να εμποδίζει κάτι στην όλη ροή αν θες του φόρουμ οπότε μόνο θετικά το βλέπουμε.
parafernalia
Περιβόητο μέλος
Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,223 μηνύματα.
24-01-22
19:02
Εντάξει είμαι λίγο μαθημένος στην παλιά σχολή τότε που είχαμε τα irc channels για chatting και τα φόρουμ ήταν για πιο μακροσκελής συζητήσεις. Μάλλον αλλάζουν οι καιροί αλλάζουν και οι συνήθειες, κάπως έτσι πάει.Ισως κάποιοι αισθάνονταν άνετα να γράφουν εδώ αντί του τσατ και της κουβεντουλας. Εκεί το αποδίδω.
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,874 μηνύματα.
24-01-22
19:03
Να κάνω μια ταπεινή ερώτηση;
θα έλεγε ότι θέλεις να προκαλέσεις αναστάτωση
(Αστειεύομαι )
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
24-01-22
19:03
Και να έρχεσαι να γράφεις δεν έχουμε κλειδαριά,ανοιχτό σε όλους είναι.Να κάνω μια ταπεινή ερώτηση;
Οπότε καλώς ήρθες !!
parafernalia
Περιβόητο μέλος
24-01-22
19:05
Όχι γιατί να με ενοχλεί; Ρώτησα από "επαγγελματικό" δαιμόνιο.Για μένα γνώμη μου καλώς φτιαχτηκε.
Εσάς αγαπητέ @parafernalia σας εμποδίζει από κάτι το εδώ τσατ ν φαν? Ευγενικά ρωτάω.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
24-01-22
19:55
Φραση που τρενταρει πολυ @Υδροχόος @TheUltimateUnderdog @Aleksa και οσοι ειστε παροντες
"εχω σνοουμποαρντ παμε μια βολτα?"
αχ @Ioannidou σου βρηκα αλλη μια νυφη δες την ταυτιση και με αυτη μιλαμε
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
αχ @Ioannidou σου βρηκα αλλη μια νυφη δες την ταυτιση και με αυτη μιλαμε
24-01-22
20:01
Στρατόπεδα δηλαδήδεν θέλουν τσατ και κουβεντουλα.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
24-01-22
20:02
υπαρχουν?τα ειδες? εγω δεν ειδα κατι.Στρατόπεδα δηλαδή
24-01-22
20:06
Το 'στρωσε ή θα πλατσαρίζουμε στο νερό;Φραση που τρενταρει πολυ @Υδροχόος @TheUltimateUnderdog @Aleksa και οσοι ειστε παροντες
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
24-01-22
20:07
εικοσι ποντους φτανει και μεχρι αυριο θα βγαλουμε τα παγοπεδιλαΤο 'στρωσε ή θα πλατσαρίζουμε στο νερο;
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,874 μηνύματα.
24-01-22
20:08
Στρατόπεδα δηλαδή
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
24-01-22
20:11
δες Παλαιο Φαληρο λαιβ τωραεικοσι ποντους φτανει και μεχρι αυριο θα βγαλουμε τα παγοπεδιλα
LIVE κάμερα - Παλαιό Φάληρο | webcameras.gr
Live κάμερα και εικόνα από την περιοχή Παλαιό Φάληρο καθώς και από όλη την Ελλάδα
www.webcameras.gr
Guest 709611
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
24-01-22
20:12
Παρούσα, @EvanescenceQ...
Βρε ζουζούνι, ησυχία δεν έχεις, όλη μέρα ;
Χαζεύω το χιόνι και πετάω, από χαρά, που δουλειά αύριο, γιοκ...
Βρε ζουζούνι, ησυχία δεν έχεις, όλη μέρα ;
Χαζεύω το χιόνι και πετάω, από χαρά, που δουλειά αύριο, γιοκ...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- rafaela11
- Reader
- Kate1914
- charmander
- nearos
- Joji
- jellojina
- American Economist
- baffy
- Hased Babis
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- Μήτσος10
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.