24-01-22
15:43
Χαχα είδωλο .
Η αγαπημένη μου όμως που δυστυχώς λίγοι την ξέρουν είναι το Δεληγιάννειο παρθεναγωγείο
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 14,181 μηνύματα.
24-01-22
15:45
Κι αυτη κορυφαια ναι με τη δασκαλα ναιΧαχα είδωλο .
Η αγαπημένη μου όμως που δυστυχώς λίγοι την ξέρουν είναι το Δεληγιάννειο παρθεναγωγείο
24-01-22
15:50
Ναι υπέροχη σειρά εποχής ... Ήθελα να δω και τις άγριες μέλισσες αλλά δεν το ξεκίνησα από την αρχή κ έχει 3 χρόνιαΚι αυτη κορυφαια ναι με τη δασκαλα ναι
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 14,181 μηνύματα.
24-01-22
15:50
και για να μην ξεχναμε την @Pak και οτι δεν καταλαβαινουμε τα οσα γραφει οπως ισχυριζεται δηλαδηΧαχα είδωλο .
ναι @Pak μου οτι πεις
Επισης τελεια ταυτιση με το Ρετιρε ετσι για οσους το εχουν δει παραμενει αγαπημενη σειρα.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
ουτε εγω την ειδα προφανως θα τη δω καποια στιγμη.Ναι υπέροχη σειρά εποχής ... Ήθελα να δω και τις άγριες μέλισσες αλλά δεν το ξεκίνησα από την αρχή κ έχει 3 χρόνια
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,874 μηνύματα.
24-01-22
15:53
Αχ δεν το εχω δει.και για να μην ξεχναμε την @Pak και οτι δεν καταλαβαινουμε τα οσα γραφει οπως ισχυριζεται δηλαδη
ναι @Pak μου οτι πεις
View attachment 94519
Επισης τελεια ταυτιση με το Ρετιρε ετσι για οσους το εχουν δει παραμενει αγαπημενη σειρα.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
ουτε εγω την ειδα προφανως θα τη δω καποια στιγμη.
Αλλα για να τελειώνει η ιστορία δεν έκανα τίποτα απ'όσα λες εσύ και ο Ντέβιλ. Ειπα οτι ειπα, το οποιο το εχω πει και χίλιες φορές εδω μέσα και οποιος αφιέρωσε ενα λεπτό να διαβάσει τα δυο πρώτα μου μηνυματα κατάλαβε μια χαρά τι έλεγα.
Αυτό είναι ολο. Με το τι μου απαντάτε φαίνεται οτι δεν τα διαβάσατε (καλά).
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
24-01-22
15:55
νταξει απλα θεωρησα οτι η γιουλακη με αυτη της την απαντηση τα ειπε ολα.Το καταλαβαμε σε καρακαταλαβαμε,ηρεμησε και παμε να παιξουμε χιονιΑχ δεν το εχω δει.
Αλλα για να τελειώνει η ιστορία δεν έκανα τίποτα απ'όσα λες εσύ και ο Ντέβιλ. Ειπα οτι ειπα, το οποιο το εχω πει και χίλιες φορές εδω μέσα και οποιος αφιέρωσε ενα λεπτό να διαβάσει τα δυο πρώτα μου μηνυματα κατάλαβε μια χαρά τι έλεγα.
Αυτό είναι ολο. Με το τι μου απαντάτε φαίνεται οτι δεν τα διαβάσατε (καλά).
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,874 μηνύματα.
24-01-22
15:56
Ηρεμη είμαι, αμα μου λες να ηρεμήσω ίσως παψω να ειμαινταξει απλα θεωρησα οτι η γιουλακη με αυτη της την απαντηση τα ειπε ολα.Το καταλαβαμε σε καρακαταλαβαμε,ηρεμησε και παμε να παιξουμε χιονι
Το αν με καταλάβατε άσε με να το κρίνω απ'οτι μου απανταγατε
24-01-22
15:57
Είπαμε τέλοςΗρεμη είμαι, αμα μου λες να ηρεμήσω ίσως παψω να ειμαι
Το αν με καταλάβατε άσε με να το κρίνω απ'οτι μου απανταγατε
Πακ δεν μας είπες με ποιον χαρακτήρα ταυτίζεσαι
Pak
Επιφανές μέλος
24-01-22
15:59
Να τα μας. Μίλησε το χαμομηλακιΕίπαμε τέλος
Δε ξερω...Πακ δεν μας είπες με ποιον χαρακτήρα ταυτίζεσαι
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
24-01-22
16:00
Τη Γιουλακη γιατι την εβαλες τοτε αβαταρ?Να τα μας. Μίλησε το χαμομηλακι
Δε ξερω...
Pak
Επιφανές μέλος
24-01-22
16:00
Για χθες. Επειδή έκανα εκείνη την πρόταση να ανοίξει αυτό το θρεντ και έγινε χαμός μετά αχαχαΤη Γιουλακη γιατι την εβαλες τοτε αβαταρ?
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
24-01-22
16:01
γιατι σημερα χαμος εγινε παλι το χει το αβαταρ νομιζωΓια χθες. Επειδή έκανα εκείνη την πρόταση να ανοίξει αυτό το θρεντ και έγινε χαμός μετά αχαχα
Pak
Επιφανές μέλος
24-01-22
16:05
Χθες όμως δε συμμετείχα στο χαμό. Εγραψα το μήνυμα και μετά από λίγη ωρα βγήκα. Μόλις μπήκα μου εβγαλε ειδοποίηση το φόρουμ να βάλω κράνος αχαχαγιατι σημερα χαμος εγινε παλι το χει το αβαταρ νομιζω
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
24-01-22
16:05
αλλες ηρωιδες που ταυτιστηκα ηταν οι 3 χαριτες οποιος την εχει δει ξερειΕίπαμε τέλος
Πακ δεν μας είπες με ποιον χαρακτήρα ταυτίζεσαι
Παναγιωτοπουλου,Μεντη και Αδαμακη απλα υπεροχες!
24-01-22
16:13
Από την ευχή μου μέσα απ' το βρακί μου !!!αλλες ηρωιδες που ταυτιστηκα ηταν οι 3 χαριτες οποιος την εχει δει ξερει
Παναγιωτοπουλου,Μεντη και Αδαμακη απλα υπεροχες!
View attachment 94520
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
24-01-22
16:17
αλλο ωραιο σιριαλ ηταν η Ιωαννα της καρδιας για οσους το ειχαν δει της Μιρελλας ΠαπαοικονομουΑπό την ευχή μου μέσα απ' το βρακί μου !!!
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
24-01-22
17:18
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,084 μηνύματα.
24-01-22
17:19
Θα φάω σε λίγο, δεν αντέχω να κανω μαθημα ετσι, ουφ....
24-01-22
17:21
Το ιιιιιιιι εγώ
ΝαιΘα φάω σε λίγο, δεν αντέχω να κανω μαθημα ετσι, ουφ....
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- rafaela11
- Reader
- Kate1914
- charmander
- nearos
- Joji
- jellojina
- American Economist
- baffy
- Hased Babis
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- Μήτσος10
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.