Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,874 μηνύματα.
24-01-22
20:57
Μας τα έχεις ξαναπεί.λοιπόν για να σας λύσω την απορία που τόσο πολύ σας βασανίζει, με την πληροφορία της Αλέξα θα προσαρμόσω τη ζωή μου ανάλογα και θα την κατευθύνω σε μία καινούργια πορεία αφού πρώτα καταχωρήσω το σχετικό αίτημα στην αρμόδια υπηρεσία και στον σχετικό φάκελο
Το εχω βάλει στον υποφακελο οι επανααμβανομενες μπούρδες του Βαλ, στον υποφακελο οι μπούρδες του Βαλ, στον φάκελο οι μπούρδες του στεκιού
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,946 μηνύματα.
24-01-22
20:58
γιατί, χαλαροί δεν είμαστε ήδη;κατι να χαλαρωσουμε ισως?
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,084 μηνύματα.
24-01-22
περίμενε να πάει 2:00 τη νύχτα και βάλε το άλμπουμ των slipknot στο τέρμα. Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι θα το απολαύσει στο έπακρον.Παιδιά δεν υπάρχει αυτό. Η αποπάνω μου έχει βάλει μουσική σε τέτοια ένταση που άνετα πιάνω το τραγούδι στο σεζάμ.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 14,181 μηνύματα.
24-01-22
Αυτα που θυμιζουν χωριο που βγαινει η γιαγια με τον πλάστη και σου μαθαινει τροπους.
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,874 μηνύματα.
24-01-22
20:59
Δε σε έπιασα αχαχαΑυτα που θυμιζουν χωριο που βγαινει η γιαγια με τον πλάστη και σου μαθαινει τροπους.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 14,181 μηνύματα.
24-01-22
21:00
εξαιρετικα αφιερωμενο να μην ξεχνιομαστε κιολαςλοιπόν για να σας λύσω την απορία που τόσο πολύ σας βασανίζει, με την πληροφορία της Αλέξα θα προσαρμόσω τη ζωή μου ανάλογα και θα την κατευθύνω σε μία καινούργια πορεία αφού πρώτα καταχωρήσω το σχετικό αίτημα στην αρμόδια υπηρεσία και στον σχετικό φάκελο
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,946 μηνύματα.
24-01-22
Δεν το ξέρω αυτό το συγκρότημα, αλλά εμπιστεύομαι την επιλογή σου (= θα είναι από αυτά τα "άγρια" που συνηθίζεις να προτιμάς)περίμενε να πάει 2:00 τη νύχτα και βάλε το άλμπουμ των slipknot στο τέρμα. Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι θα το απολαύσει στο έπακρον.
Pak
Επιφανές μέλος
24-01-22
Παιδιά το μωρό είναι μιας μέρας και έχουμε, βασικά εχετε(νομίζω δεν εχω συνεισφέρει ιδιαιτέρως), γράψει 15 σελίδες. Σοκ
24-01-22
Εμένα γκαρίζουν τα ζωντόβολα (που 'ναι στον ίδιο όροφο). Είναι η ώρα τους απ' ότι φαίνεται.Παιδιά δεν υπάρχει αυτό. Η αποπάνω μου έχει βάλει μουσική σε τέτοια ένταση που άνετα πιάνω το τραγούδι στο σεζάμ.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
24-01-22
εννοω θα μας βαλεις σε ταξη αν κανουμε αταξιεςΔε σε έπιασα αχαχα
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
να η αιτια που θα το σκεφτεις αν θα κανεις μωρα να χεζοβολανεΕμένα γκαρίζουν τα ζωντόβολα (που 'ναι στον ίδιο όροφο). Είναι η ώρα τους.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
24-01-22
21:02
Και πολύ χαίρομαι.Παιδιά το μωρό είναι μιας μέρας και έχουμε, βασικά εχετε(νομίζω δεν εχω συνεισφέρει ιδιαιτέρως), γράψει 15 σελίδες. Σοκ
Μωρό πολλά υποσχόμενο.
Pak
Επιφανές μέλος
24-01-22
ΣυμφωνώΚαι πολύ χαίρομαι.
Μωρό πολλά υποσχόμενο.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
24-01-22
σκουποξυλο δεν εχεις?κατι να του χτυπησεις το ταβανι?Παιδιά δεν υπάρχει αυτό. Η αποπάνω μου έχει βάλει μουσική σε τέτοια ένταση που άνετα πιάνω το τραγούδι στο σεζάμ.
24-01-22
21:03
Κάτσε ακόμα ταίρι δε βρήκα και θα κάνω και παιδιά;να η αιτια που θα το σκεφτεις αν θα κανεις μωρα να χεζοβολανε
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
24-01-22
κι εγω κι εγω χαιρει ακρας υγειας το μωρο μην το ματιασουμε κιολαςΚαι πολύ χαίρομαι.
Μωρό πολλά υποσχόμενο.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
πλακα σου κανω δεν καταλαβα τι ηλικιας ειναι οι φασαριοζοι?Κάτσε ακόμα ταίρι δε βρήκα και θα κάνω και παιδιά;
Pak
Επιφανές μέλος
24-01-22
Το εχεις το δίκιο σουΚάτσε ακόμα ταίρι δε βρήκα και θα κάνω και παιδιά;
24-01-22
21:04
Σα τη μάνα μου και συ.σκουποξυλο δεν εχεις?κατι να του χτυπησεις το ταβανι?
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
24-01-22
χαλαρα ειμαστεγιατί, χαλαροί δεν είμαστε ήδη;
Pak
Επιφανές μέλος
24-01-22
Εχω γράφει σε 24ωρες 127 μηνύματα. Καλά το ρεκόρ μου εκτιμώ οτι είναι πολύ μεγαλύτερο
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
24-01-22
ολους μια μανα μας εκανε,η ελληνιδαΣα τη μάνα μου κι εσύ.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- rafaela11
- Reader
- Kate1914
- charmander
- nearos
- Joji
- jellojina
- American Economist
- baffy
- Hased Babis
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- Μήτσος10
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.