Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,892 μηνύματα.
11-03-22
17:32
11-03-22
17:33
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,153 μηνύματα.
11-03-22
17:33
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,892 μηνύματα.
11-03-22
17:35
@Ioannidou Εννοει να βάλεις ενα g μπροστά απο το one, αρα gone
11-03-22
17:36
@Ioannidou Εννοει να βάλει ενα g μπροστά απο το one, αρα gone
Pak
Επιφανές μέλος
11-03-22
18:00
Χτύπα πας μας Βαλ που μπερδέψαμε το κάπνισμα με κάτι άλλοΔεν υπάρχει τιποτε πιο ωραίο, από μια έξυπνη γυναίκα που το πιάνει χωρίς κόπο αυτό που πετάς.
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,050 μηνύματα.
11-03-22
18:44
Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 9,846 μηνύματα.
11-03-22
21:17
Όχι ,απλά θέλω να ξέρω ότι είναι καλάΤην σκέφτεσαι ακόμα;
Άλλη σκέφτομαι
Της έκανα κίνηση λοιπόν ,την ξαναείδα σήμερα στο γυμναστήριο ,μιλήσαμε την ρωτάω τι κάνει ,πως ήταν η μέρα της κλπ
Αλλά τζιφός ,ούτε ερώτηση πίσω μόνο το τυπικό καλά εισαι; Ούτε για όνομα έχει ρωτήσει ούτε τίποτα ......απορώ τι μου έκανε eye contact τότε ;
Τεσπά ,από εμένα τέλος ξενέρωσα ,πολύ ασχολήθηκα,πολλές ευκαιρίες έδωσα για να ανοίξω συζητηση
Pak
Επιφανές μέλος
11-03-22
21:18
Ε ναι, σοφά θα πράξεις. Το πράγμα δεν τσουλάει, βγάζει μάτι.Όχι ,απλά θέλω να ξέρω ότι είναι καλά
Άλλη σκέφτομαι
Της έκανα κίνηση λοιπόν ,την ξαναείδα σήμερα στο γυμναστήριο ,μιλήσαμε την ρωτάω τι κάνει ,πως ήταν η μέρα της κλπ
Αλλά τζιφός ,ούτε ερώτηση πίσω μόνο το τυπικό καλά εισαι; Ούτε για όνομα έχει ρωτήσει ούτε τίποτα ......απορώ τι μου έκανε eye contact τότε ;
Τεσπά ,από εμένα τέλος ξενέρωσα ,πολύ ασχολήθηκα,πολλές ευκαιρίες έδωσα για να ανοίξω συζητηση
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,050 μηνύματα.
11-03-22
21:20
Δανάη; Αν θυμάμαι καλά το όνομα.Άλλη σκέφτομαι
Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 9,846 μηνύματα.
11-03-22
21:21
Γενικά πολλές ευκαιρίες έχω δώσει στις προσεγγίσεις ....θα μπω στο καβούκι μου ήρεμα και ωραία μέχρι να ξανανιώσω κλικΕ ναι, σοφά θα πράξεις. Το πράγμα δεν τσουλάει, βγάζει μάτι.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
ΝαιΔανάη; Αν θυμάμαι καλά το όνομα.
Joji
Επιφανές μέλος
11-03-22
21:22
Εε εντάξει ότι έκανε eye contact δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι. Και συμφωνώ με Pak. Θα είχε ήδη αρχίσει τις ερωτήσεις άμα ήταν.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,153 μηνύματα.
11-03-22
21:23
Δε σε κάνει να χαίρεσαι και να λυπάσαι ταυτόχρονα το να ειναι καλά;Όχι ,απλά θέλω να ξέρω ότι είναι καλά
Να χαίρεσαι γιατι ειναι υγιής και χαρουμενη αλλά να λυπάσαι γιατί ειναι ολα αυτα χωρίς εσένα, μια γραμμή στο χρονο που δεν σε περιλαμβάνει;
Για επιβεβαίωση, ego-boost. Κι απλά είναι ευγενική.Αλλά τζιφός ,ούτε ερώτηση πίσω μόνο το τυπικό καλά εισαι; Ούτε για όνομα έχει ρωτήσει ούτε τίποτα ......απορώ τι μου έκανε eye contact τότε ;
Pak
Επιφανές μέλος
11-03-22
21:23
Ασχετο, αλλα παιδιά μόλις παρατήρησα ότι τα κορίτσια έχουμε ροζ πλαίσιο γύρω από το αβαταρ, ενώ τα αγόρια γαλάζιο.
Σοκ, δεν το είχα παρατηρήσει
Joji
Επιφανές μέλος
11-03-22
21:24
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ και εγώ να ξέρεις το παρατήρησα πριν λίγες εβδομάδεςΑσχετο, αλλα παιδιά μόλις παρατήρησα ότι τα κορίτσια έχουμε ροζ πλαίσιο γύρω από το αβαταρ, ενώ τα αγόρια γαλάζιο.
11-03-22
21:25
Εε;Ασχετο, αλλα παιδιά μόλις παρατήρησα ότι τα κορίτσια έχουμε ροζ πλαίσιο γύρω από το αβαταρ, ενώ τα αγόρια γαλάζιο.
Joji
Επιφανές μέλος
11-03-22
21:26
Είναι πολύ αχνό, θα το παρατηρήσεις όμως. Κοίτα καλά.
Pak
Επιφανές μέλος
11-03-22
21:26
Κοίτα το τετραγωνάκι γύρω απο το αβαταρ σου και κοίτα και το δικό μου πχ
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Εβαλες και ροζ φόντο και νομίζω οτι μου μιλάει η φοράδα καθε τρεις και λίγο
11-03-22
21:30
Μάλιστα.Κοίτα το τετραγωνάκι γύρω απο το αβαταρ σου και κοίτα και το δικό μου πχ
Τ' άλλαξα για να κάνει match με το άβαταρ.Εβγαλες και ροζ φόντο και νομίζω οτι μου μιλάει η φοράδα καθε τρεις και λίγο
Pak
Επιφανές μέλος
11-03-22
21:32
Ναι ντάξει. Να σου πω την αλήθεια και σε μένα μάλλον το ροζ ταιριάζει καλύτερα, αλλα μου αρέσει το κιτρινακιΤ' άλλαξα για να κάνει match με το άβαταρ.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Kate1914
- charmander
- jellojina
- Reader
- nearos
- rafaela11
- Hased Babis
- American Economist
- Joji
- baffy
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- Μήτσος10
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.