Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,892 μηνύματα.
11-03-22
16:46
Ολόιδιο σκηνικό ναι δε θα εχω θεμα και δεν είναι λόγια του αερα. Κράτα το μηνυμα και χτύπησε το μου στο μελλον, αν αντιδράσω διαφορετικά.Αν στο κανω λοιπόν κι εγω σε ανυποπτο χρονο στο μέλλον, ολόιδιο σκηνικό, δεν θα παραπονεθείς, ναι;
Οχι βαλ μου. Αν κανω λάθος θα το παραδεχτώ θα ζητήσω και τη συγγνώμη μου, αλλα δε θα καθήσω και μούγκα. Εξαρχής άφησα περιθώριο αμφιβολίας και ούτε σε προσέβαλα.Μάθε να κλείνεις το στόμα σου όταν κάνεις λάθος, πέρα από τ αυτιά σου, και θα τα πάμε καλά.
Αν εσύ δεν το δέχεσαι αυτό ας μην τα πάμε καλά.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,153 μηνύματα.
11-03-22
16:48
Έχεις πμ.Ολόιδιο σκηνικό ναι δε θα εχω θεμα και δεν είναι λόγια του αερα. Κράτα το μηνυμα και χτύπησε το μου στο μελλον, αν αντιδράσω διαφορετικά.
Οχι βαλ μου. Αν κανω λάθος θα το παραδεχτώ θα ζητήσω και τη συγγνώμη μου, αλλα δε θα καθήσω και μούγκα. Εξαρχής άφησα περιθώριο αμφιβολίας και ούτε σε προσέβαλα.
Αν εσύ δεν το δέχεσαι αυτό ας μην τα πάμε καλά.
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,892 μηνύματα.
11-03-22
16:49
Μισό να βάλω το κράνος μου πριν το ανοιξω.Έχεις πμ.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,153 μηνύματα.
11-03-22
16:55
(...)Μισό να βάλω το κράνος μου πριν το ανοιξω.
Δεν χρειάζεται. Στις 16.45 σφαζόμαστε, στις 16:50 ειμαστε καλά. Κλασσικά.
Και σ οποιον δεν αρέσουμε, φιλε μινιόν από κακάκια
Pak
Επιφανές μέλος
11-03-22
16:56
Οντως δεν ξέρω πως γίνεται αυτό μεταξύ μας(...)
Δεν χρειάζεται. Στις 16.45 σφαζόμαστε, στις 16:50 ειμαστε καλά. Κλασσικά.
Και σ οποιον δεν αρέσουμε, φιλε μινιόν από κακάκια
Βέβαια τη χαλάσαμε στην Ιων που είχε βγάλει ποπ κορν απ'οτι είδα σε ενα μήνυμα
Valder
Τιμώμενο Μέλος
11-03-22
16:58
Θα χει ξανα την ευκαιρία της τόσο συχνα που σφαζόμαστε.Οντως δεν ξέρω πως γίνεται αυτό μεταξύ μας
Βέβαια τη χαλάσαμε στην Ιων που είχε βγάλει ποπ κορν απ'οτι είδα σε ενα μήνυμα
Pak
Επιφανές μέλος
11-03-22
16:59
Ναι βρε Βαλ, αλλα δεν το έχουμε τερματίσει καμιά φορά. Θα'πρεπε ή και όχιΘα χει ξανα την ευκαιρία της τόσο συχνα που σφαζόμαστε.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
11-03-22
17:05
Το ψήνω κι εγω, με χίλια.Ναι βρε Βαλ, αλλα δεν το έχουμε τερματίσει καμιά φορά. Θα'πρεπε ή και όχι
Pak
Επιφανές μέλος
11-03-22
17:06
Ωραία στην επόμενη διαφωνία...Το ψήνω κι εγω, με χίλια.
11-03-22
17:06
Τι εστί "τερματισμός"?
Valder
Τιμώμενο Μέλος
11-03-22
17:08
από το μπαν μετα ποιος θα μας σώσει;Ωραία στην επόμενη διαφωνία...
Τι εστί "τερματισμός"?
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,050 μηνύματα.
11-03-22
17:13
Valder
Τιμώμενο Μέλος
11-03-22
17:17
Της επι χρήμασι εκδιδόμενης το σιδηρούν κιγκλίδωμα.
Pak
Επιφανές μέλος
11-03-22
17:25
Σιγά καλέ
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Βαλ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ (για το gif μιλάω)
Valder
Τιμώμενο Μέλος
11-03-22
17:28
Μα απο το καρφίτσωμα βγαινει...Σιγά καλέ
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Βαλ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ
11-03-22
17:28
Pak
Επιφανές μέλος
11-03-22
17:30
Θα τη χρειαστεί ο Βαλ
ή μάλλον εγώ
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- charmander
- jellojina
- Reader
- nearos
- Kate1914
- rafaela11
- Hased Babis
- American Economist
- Joji
- baffy
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- Μήτσος10
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.