Palermo #49 - The Κωνσταντίνου και Ελένης show!

Ποιος επιθυμείτε να αποχωρήσει; (13/9)
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια. Κλειστή δημοσκόπηση .

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 10)

Memetchi

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 1,957 μηνύματα.
Βλέπεις όμως, τώρα, κι εσύ και όλοι που μιλούσατε για επιχειρήματα ότι έρχεται αργά ή γρήγορα ή ώρα...που δεν μπορείτε "να στριμώξετε" κάποιον μόνο με αυτά ;
Ξαναλέω ότι βρίσκομαι ανάμεσα και ο καθένας μπορεί τώρα να μπλοφάρει. Έδωσα όλη μου τη θεωρία, σας είπα ουσιαστικά τι πιστεύω ότι είστε εσύ και η Εκλιψ. Πως ψήφισε ο καθένας. Αν αυτά δεν είναι επιχειρήματα, τότε να σας πω και εγώ ότι είμαι Λεων και άρα ειλικρινής, μιας και εσύ μας είπες ότι είσαι ασταθής ως Υδροχόος. Φαίνεται πως για σένα αυτό είναι πιο σημαντικό από την ανάλυση όλου του παιχνιδιού.
 

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4,268 μηνύματα.
2Ξαναλέω ότι βρίσκομαι ανάμεσα και ο καθένας μπορεί τώρα να μπλοφάρει. Έδωσα όλη μου τη θεωρία, σας είπα ουσιαστικά τι πιστεύω ότι είστε εσύ και η Τζότζι. Πως ψήφισε ο καθένας. Αν αυτά δεν είναι επιχειρήματα, τότε να σας πω και εγώ ότι είμαι Λεων και άρα ειλικρινής, μιας και εσύ μας είπες ότι είσαι ασταθής ως Υδροχόος. Φαίνεται πως για σένα αυτό είναι πιο σημαντικό από την ανάλυση όλου του παιχνιδιού.
Μη χάνεις το χιούμορ σου. Δεν είμαι τόσο...αλαφροΐσκιωτη. Έκανα χιουμοράκι στις αρχές, οκ. Μα όσο το παιχνίδι προχωρούσε, δεν αστειευόμουν.

Βλέπεις το δέντρο και χάνεις το δάσος (για να μην πω ότι "σου δείχνω το φεγγάρι και κοιτάς το δάχτυλο" και αρχίσεις πάλι...).

Δεν είπα, πουθενά, ότι αυτά που παρέθεσες (είτε εσύ, είτε άλλοι...), δεν είναι επιχειρήματα. Αυτό που λέω είναι, ότι από ένα σημείο και μετά, καλείσαι εσύ, εγώ, ο καθένας, ν΄ αφήσουμε και λίγο το ένστικτο να λειτουργήσει. Αυτό λέω μόνο...

Είσαι ανάμεσα σε εμένα και την Joji (νομίζω ότι θεωρούσες και την Eclipse ένοχη...). Αυτό που ζητώ, λοιπόν, είναι να με εμπιστευτείς (όπως σε εμπιστεύομαι : εσένα και την BaSO4...). Δίνω και το λόγο μου : είμαι πολίτης.

Κάνε όπως αγαπάς, από εδώ και πέρα...
 

Memetchi

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 1,957 μηνύματα.
Είσαι ανάμεσα σε εμένα και την Joji (νομίζω ότι θεωρούσες και την @Eklipse ένοχη...). Αυτό που ζητώ, λοιπόν, είναι να με εμπιστευτείς (όπως σε εμπιστεύομαι : εσένα και την BaSO4...). Δίνω και το λόγο μου : είμαι πολίτης.
Την Εκλιψ εννούσα, μπερδεύτηκα. Το άλλαξα ήδη
 

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4,268 μηνύματα.

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 14,665 μηνύματα.
Διαφημιστικό διάλειμμα

Σας παρουσιάζουμε τα γλωσσοπίεστρα "Μίλα". Αποτελεσματικά στην πρώτη κιόλας δοκιμή. Μουγκοί γιατρεύτηκαν, πολίτες μίλησαν, πολίτες ψήφισαν.

*με ραδιοφωνική φωνή*
Γλώσσοπίεστρα "Μίλα", για να πάει η γλώσσα σου ροδάνι!


 

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4,268 μηνύματα.
Αναφορικά με την Eclipse να πω ότι χαίρομαι που με εμπιστεύτηκε. Ποτέ δε μου φάνηκε ύποπτη. Εμένα προσωπικά...

Οπότε το σενάριο της BaSO4, μάλλον είναι και το πιο σωστό...
 

Ουριήλ

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Ρουμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,411 μηνύματα.

Micro

Συντονιστής

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 3,916 μηνύματα.
Διαφημιστικό διάλειμμα

Σας παρουσιάζουμε τα γλωσσοπίεστρα "Μίλα". Αποτελεσματικά στην πρώτη κιόλας δοκιμή. Μουγκοί γιατρεύτηκαν, πολίτες μίλησαν, πολίτες ψήφισαν.

*με ραδιοφωνική φωνή*
Γλώσσοπίεστρα "Μίλα", για να πάει η γλώσσα σου ροδάνι!


* Το διαφημιστικό προιόν έχει λάβει έγκριση από πιστοποιημένους ιατρικούς φορείς *
 

Joji

Διακεκριμένο μέλος

Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7,945 μηνύματα.
Ναι, ήθελα ισοψηφία...αλλά να εξελιχθεί, εν συνεχεία, υπέρ του giannhs2001. Σκεφτόμενη και την ψήφο του Δημάρχου (που μπορεί να πήγαινε υπέρ της...), είπα να τον ενισχύσω...

Τί ; Δεν ήμουν σαφής ; Μα ξεκάθαρη είναι η θέση μου. Δεν κρύβομαι...

Αντίθετα, η στάση σου...είναι λίγο περίεργη. Να με ψηφίζεις πάλι...
Ω ναι. Συμφωνώ. Πολύ λογική ήταν η στάση σου. Όσο για τις κάρτες, και εγώ είχα ένα θεματάκι στο πρώτο παιχνίδι να εμπεδώσω πότε τις χρησιμοποιώ, no worries.

Reader αθώα, λοιπόν, όπως απεδείχθη με την αποκάλυψη του ρόλου της. Κρέμομαι από τα λόγια της.
Πράγματι, αυτό έπρεπε να το κοιτάξω καλύτερα. Ωστόσο εκείνη τη στιγμή θεωρούσα εντελώς safe τον Γιάννη για πολίτη, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να στο εξηγήσω παρά μόνο με την διαίσθησή μου. Όχι ότι η Βάσω μου έκανε για ένοχη, αλλά προς τα εκεί έκλινα περισσότερο. Ιδανικά δεν ήθελα να φύγει κανείς από τους δύο, αφού αρκετά στοιχεία δεν είχαμε για κανέναν.
Και επίσης να σημειώσω πως υπήρχε το ελαφρυντικό της πρώτης μέρας. Την Υδροχόο την υποψιαζόμουν σχεδόν το ίδιο με όλους.
Βέβαια μια άλλη άποψη θα μπορούσε να πει πως η Υδροχόος μπορεί και να το έκανε ακριβώς για αυτό, για να μου ρίξει στάχτη στα μάτια, αν το παρατηρούσα πως ψήφισε και αυτή το ίδιο με εμένα :hmm:. Που είναι κάπως λογικό εφόσον την υποπτεύομαι, για σωστούς ή μη λόγους.
I call bull**** by the way (συγγνώμη, δεν είναι προσωπικό απλά δεν μπορώ να βρω καλύτερη έκφραση που περιγράφει αυτό που σκέφτομαι. Πολύ καλά εξηγήθηκε η Reader. Δεν είχε λογική η κίνησή σου.
Καλώ τους (συν)πολίτες να σκεφτούν πολύ καλά τί πάνε να κάνουν, πριν να είναι αργά...

Θα επικαλεστώ και τα εξής - ατράνταχτα - επιχειρήματα, για να σώσω (όπως όπως...) το τομάρι μου :

- Μέχρι τώρα είπα την αλήθεια και μόνο.
- Είμαι αθώα (και δυστυχώς δεν μπορώ να το φωνάξω, από ΄δω που είμαι...).
- Αν φύγω, σήμερα, θα χαθεί ένας πολίτης άδικα των αδίκων...
- Οι πραγματικοί ένοχοι, κυκλοφορούν γύρω μας ανενόχλητοι...
- Είμαι Υδροχόος και ως ζώδιο τού αέρα, αλλάζω συχνά κατεύθυνση...σαν τον άνεμο. Αυτό δεν πρέπει να σας κάνει να πιστεύετε ότι πέφτω σε αντιφάσεις (έστω κι αν έτσι δείχνει...). Παρατηρώ τα καινούρια δεδομένα και δε διστάζω ν΄ αλλάξω την άποψή μου. Ακόμα και με τον κίνδυνο να χαρακτηριστώ ως βιαστική/ασυνεπής/ασταθής...

Αυτά
Καλά για να είμαι ειλικρινής δεν με συγκινούν τα εν λόγω επιχειρήματα, ο καθένας μπορεί να ισχυριστεί τα ίδια. Ωστόσο μέχρι στιγμής σε θεωρώ πολίτη.
Νομίζω πως καλη ιδέα θα ήταν να μην έχουμε υποψίες για την Joji. Αν ήταν της μαφίας, κάπως θα συμμετείχε. Δεν συμμετέχει όμως, οποτε μπορεί ο ρολος της να μην έχει κάποιο ενδιαφέρον.
Έχει, γι'αυτό και νιώθω άσχημα που δεν μπαίνω όσο θα έπρεπε.

Θα φύγω, το ξέρω. Φροντίστε τουλάχιστον, από τη στιγμή που θα φύγω, να γράφετε, όλοι σας. Το μόνο που μπορώ να κάνω τώρα, είναι να φέρω πίσω έναν πολίτη.Δεν ήθελα να χρησιμοποιηθεί τόσο γρήγορα η κάρτα αλλά δεν πρέπει να πάει χαμένη. Ρίχνω νεκροφάνεια στην BaSO4
Σωστή επιλογή κατ'εμέ. Μπράβο.

Συγγνώμη ρε @BaSO4 που σε υποπτεύθηκα επειδή με ψήφιζες αλλεπάλληλα. Καταλαβαίνω τη λογική του ότι δεν συμμετείχα. Πάντως, έχοντας διαβάσει τα προηγούμενα μηνύματα νιώθω αδιάλλακτη πλέον ως προς την αθωότητά σου.
Θα ήθελες να το αναλύσεις λίγο παραπάνω; Εχθές γιατί ψήφισες Κειτ και σήμερα άλλαξες;
Άλλαξα έχοντας διαβάσει τις αρχικές σελίδες που μου κινούσαν υποψίες προς την Υδροχόο αλλά όπως είπα δεν ήμουν 100% συγκεντρωμένη και βάρεσα στον γάμο του καραγκιόζη γιατί έπρεπε κάποιον να ψηφίσω.

Πολύ ενδιαφέρον. Με θεωρείς μαφιόζο ενώ έριξα νεκροφάνεια για να φέρω πίσω ένα μέλος που κι εσύ η ίδια είπες ότι θεωρείς πολίτη; Ένα μέλος που σχεδόν όλοι εδώ μέσα, πλην της Υδροχόου αν θυμάμαι καλά και δεν κάνω λάθος, είπατε πως θεωρείτε πολίτη;
Αλλά απ'ότι φαίνεται έπρεπε να αφήσω την ψήφο στην Κέιτ.

Δεν ψηφίζεις Υδροχόο, μου φαίνεται απλά πέταξες ένα όνομα ετσι, για να μην φαίνεται ότι απουσιάζεις. Διάβασες τι γράφτηκε;
Όχι ιδιαίτερα. Πάνω-κάτω αυτό που λες έγινε.
  1. BaSO4 --> Reader
  2. Eclipse --> Reader
  3. giannhs2001 --> Reader
  4. Joji --> Υδροχόος (ακυρώθηκε)
  5. Kate1914 --> Reader
  6. Memetchi --> Reader
  7. Poirot --> Υδροχόος x2
  8. Reader --> Kate1914
  9. Ουριήλ —> Υδροχόος
  10. Υδροχόος --> Reader x2
Χμμ, ψήφισαν Reader 6 άτομα μέσα στα οποία κρύβεται και μαφιόζος (εφόσον απεδείχθη ότι είναι αθώα). Pay attention to that.
Η νύχτα αυτή δεν έχει φεγγάρι.
Σε ένα νεκροταφείο, μια κάτοικος του Παλέρμο στέκεται μπροστά από έναν ανοιγμένο τάφο. Το φέρετρο μέσα είναι άδειο, και στην άκρη του έχει μείνει ένα κομματάκι ύφασμα, σημάδι ενός ανθρώπου που πάλεψε με τον θάνατο και νίκησε.
Η κάτοικος κοιτάζει τον τάφο και τρίβει τα χέρια της μεταξύ τους, τινάζοντας το χώμα από τις παλάμες της. Απέναντι, ένας νεκροθάφτης σκεπάζει έναν άλλο τάφο. Στρέφεται σε αυτόν και, διστακτικά, κάνει ένα βήμα προς το μέρος του.
"Ίσως να είχα άδικο".Άλλο ένα βήμα, λιγότερο διστακτικό. "Αν έκανα λάθος, ζητάω συγγνώμη".
Δεν απευθύνεται στον νεκροθάφτη, αλλά στο φρέσκο χώμα που σκεπάζει τον τάφο. Ωστόσο, ο νεκροθάφτης είναι που της απαντάει.
"Αν έκανες λάθος, φρόντισε να το διορθώσεις. Αλλιώς θα έρθει μεγάλο κακό, υπάρχει δυσάρεστος οιωνός ".
Το γαντοφορεμένο χέρι του νεκροθάφτη, εκείνο που δεν κρατάει το φτυάρι, δείχνει τον ουρανό. Τρία κοράκια κάνουν κύκλους χαμηλά. Μέχρι η κάτοικος να ξανακοιτάξει προς τη μεριά του νεκροθάφτη, εκείνος έχει εξαφανιστεί.
Κοιτάζει ξανά τον σκεπασμένο τάφο. "Όλες μου οι υποψίες κατέληγαν σε σένα. Ακόμα και όταν ανάγκαζα τον εαυτό μου να υποψιαστεί κάποιον άλλο, εκείνος συνδεόταν με κάποιον τρόπο μαζί σου. Σε υπερασπιζόταν. Σε βοηθούσε".
Όσο μιλάει, αισθάνεται μια σκιά πίσω της, αλλά δεν γυρνάει το κεφάλι. Συνεχίζει.
" Ίσως να έκανα λάθος για το ποιος είναι ένοχος. Ξέρω όμως σίγουρα ότι εκείνη ήταν αθώα, γι' αυτό την έφερα πίσω. Είχα βρει ποια ήταν, πιστεύω. Και έπρεπε να την επαναφέρω, παρότι ήξερα πως δεν θα με πίστευε ποτέ. Κι ας εξήγησα ότι δεν θα είχα τίποτα να κερδίσω αν ήμουν ένοχη".
Σταματάει, όταν αντιλαμβάνεται τη σκιά πίσω της. Μοιάζει με ομίχλη, και φαίνεται ακίνητη. Ακίνδυνη. Την αγνοεί.
" Όπως επίσης θεωρώ πως οι δύο κάτοικοι με τα ονόματα του ντετέκτιβ και του αγγέλου είναι αθώοι. Αν ήταν ένοχοι, δεν θα σου εναντιωνόντουσαν. Θα κρυβόντουσαν διακριτικά μέσα στο πλήθος των υποστηρικτών σου,όπως ακριβώς έκανε και ο πραγματικός ένοχος, αν δεν ήσουν εσύ. Ούτε και η κοπέλα εκείνη, που έλειπε από την πόλη για προσωπικούς λόγους είναι ένοχη".
Είναι η ιδέα της, ή πράγματι η ομίχλη έχει αρχίσει να κινείται; Απομακρύνεται περπατώντας από τον τάφο, συνεχίζοντας όμως να μιλάει σε όποιον είναι θαμμένος εκεί κάτω.
" Γιατί δεν είδατε, ούτε εσύ ούτε κανένας, ποιός έχει πληροφορίες; Έπρεπε απλά να ψάξετε κάποιον σχετικά σταθερό, κάποιον που δεν θα ταύτιζε τις απόψεις του με όποιον υποψιαζόταν"
Η ομίχλη την πλησιάζει όλο και περισσότερο, όλο και πιο γρήγορα. Αρχίζει να τρέχει, φωνάζοντας πλέον, ούτε η ίδια ξέρει σε ποιον. Στον κάτοικο που βρίσκεται μέσα στον τάφο, σε όλους; Μέσα στο σκοτάδι, δεν βλέπει ότι κατευθύνεται προς έναν ανοιχτό τάφο.
Γυρνάει απότομα καθώς η ομίχλη την ακουμπάει.
"Τώρα χρειάζεται..."
Η Ρίντερ παραπατάει και πέφτει μέσα στον τάφο.
"... τυμβωρυχία ".
Ανατρίχιασα. Παίζεις τόσο καλά ρε γαμώτο.

ΠΟΥΑΡΟ ΑΘΩΟΣ ΑΘΩΟΣ ΑΘΩΟΣ.

(Επιστρέφω σε λίγο από το κινητό γιατί πρέπει να φύγω, please read all that for now <3)
 

Eclipse

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Έκλειψις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,888 μηνύματα.
Παλι δεν καταλαβα. Joji αν εισαι πολιτης και τα πιανεις τωρα ολα απο την αρχη, ισως να καταλαβεις κατι που εμεις δεν καταλαβαμε.
Προς το παρον Ουριηλ μου εσυ εισαι ο κυριος υποπτος για μενα... ωστοσο, θε περιμένω, δεν θα σε ψηφισω ακομα.
 

Memetchi

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 1,957 μηνύματα.
Θα ακούσω αυτή τη στιγμή την πλειοψηφία και θα πάω με τη λογική ότι η Κειτ ήταν ενοχή και έτσι μένει ο Ουριηλ ο οποίος δεν ψηφίζει κιολας. Ψηφίζω Ουριηλ λοιπόν.

@BaSO4 μη ξεχάσεις να ψηφίσεις και εσύ όποιον πιστεύεις. Edit: τώρα είδα ότι είχες ήδη ψηφίσει.


Αν δεν νικήσουμε, παρακαλώ αν υπάρχει γιατρός και το διαβάζει να με βοηθήσει το βράδυ
 

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 14,665 μηνύματα.

BaSO4

Δραστήριο μέλος

Η BaSO4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 737 μηνύματα.
@BaSO4 μη ξεχάσεις να ψηφίσεις και εσύ όποιον πιστεύεις
Παραμενω στον Ουριηλ μετα απο τα λογια της Joji, καθως εκ πρωτης οψεως μου φαινονται πειστικα και αθωα. Φαινεται με καποιο τροπο οτι ξερει την Κεητ και η Joji λεει οτι ο ρολος της ειναι σημαντικος…Ελπιζω μονο να μην τον γνωριζει επειδη ειναι συνεργατιδα της.
I call bull**** by the way
Αλλά απ'ότι φαίνεται έπρεπε να αφήσω την ψήφο στην Κέιτ.
Χμμ, ψήφισαν Reader 6 άτομα μέσα στα οποία κρύβεται και μαφιόζος (εφόσον απεδείχθη ότι είναι αθώα). Pay attention to that.
Έχει, γι'αυτό και νιώθω άσχημα που δεν μπαίνω όσο θα έπρεπε
 

Memetchi

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 1,957 μηνύματα.
Παραμενω στον Ουριηλ μετα απο τα λογια της Joji, καθως εκ πρωτης οψεως μου φαινονται πειστικα και αθωα. Φαινεται με καποιο τροπο οτι ξερει την Κεητ και η Joji λεει οτι ο ρολος της ειναι σημαντικος…Ελπιζω μονο να μην τον γνωριζει επειδη ειναι συνεργατιδα της.
Ναι το είπα επειδή είχα ξεχάσει ότι είχες ήδη ψηφίσει :P
 

Ουριήλ

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Ρουμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,411 μηνύματα.
Όποτε θα ψηφιστώ όχι επειδή με θεωρείτε μαφιόζο αλλά επειδή ψηφίσατε με βάση το πλήθος και λόγω της Κειτ που ήμουν από τους πρώτους που τους είχα αναφέρει μάλιστα.

Λοιπόν εφόσον φύγω κι αύριο θα είναι η τελευταία μέρα για τους πολίτες το μόνο που έχω να πω είναι να προσέχετε τους ορατούς παρά αυτούς που κρύβονται.
 

BaSO4

Δραστήριο μέλος

Η BaSO4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 737 μηνύματα.

Joji

Διακεκριμένο μέλος

Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7,945 μηνύματα.
Πιο πιθανό βλέπω να πεθαίνω εγώ πάντως :P Αλλά και να συμβεί αυτό, παρακαλώ κρατηθείτε από όσα είπα. Αν και η δολοφονία θα μιλήσει από μόνη της αν γίνει.
 

Memetchi

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 1,957 μηνύματα.
Εννοεις οτι πιστευεις πως θα εισαι το επομενο θυμα; Γιατι;
Ναι. Γιατί είπα σε τρία άτομα ότι είμαι ανάμεσα και αν δεν είναι ο Ουριηλ αυτός που ψάχνουμε, λογικά θα πέσουν πάνω μου αυτοί που θα μείνουν.
 

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4,268 μηνύματα.
Ναι. Γιατί είπα σε τρία άτομα ότι είμαι ανάμεσα και αν δεν είναι ο Ουριηλ αυτός που ψάχνουμε, λογικά θα πέσουν πάνω μου αυτοί που θα μείνουν.
Δεν θα πέσουν επάνω σου...

Όλα για πάρτη σου !! Πολίτες, γιατρός (αν υπάρχει...), ΕΚΑΒ...

Τί άλλο θες, για να ηρεμήσεις ;
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top