Memetchi
Διάσημο μέλος
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2,018 μηνύματα.
16-09-24
15:50
Ποιος είναι ο δολοφόνος που είναι μέσα και έξω, δεν κατάλαβα. Δεν έχουμε επιβεβαιωμένο δολοφόνοΔε γινεται να ειναι ενας δολοφονος εξω κι ενας μεσα και Εκλιψ-Υδροχοος να συνεργαζονται.
BaSO4
Δραστήριο μέλος
Η Δρ. Βουλίδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 741 μηνύματα.
16-09-24
15:51
Θεωρω οτι η Κεητ ηταν ενας απο τους δυο, που βγηκε εξω (στη χωρα των φαντασματων). Δεν υπαρχει επιβεβαιωση, ναι.Ποιος είναι ο δολοφόνος που είναι μέσα και έξω, δεν κατάλαβα. Δεν έχουμε επιβεβαιωμένο δολοφόνο
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4,963 μηνύματα.
16-09-24
15:52
Δε ζητώ να υπερασπιστείς τον εαυτό σου. Το έκανες και μπράβο σου...Προσπάθησα Υδρο μου από το πρωί! Οποιαδήποτε ερώτηση μου έκαναν την απάντησα. Έφερα στο προσκήνιο μηνύματα από όλο το παιχνιδι. Ότι κι αν πω σε αυτή την φάση θα βασιστεί στις ερωτήσεις που αν θέλετε να με κάνετε.
Σου ζητώ να αναλογιστείς ποιόν θα ψηφίσεις. Ει δυνατόν χωρίς να παρασυρθείς...
Αυτό μόνο
Σε ρώτησα κάτι, στις 14.33, αναφορικά με την ασυλία. Έχεις την καλοσύνη να μου απαντήσεις ;Θεωρω οτι η Κεητ ηταν ενας απο τους δυο, που βγηκε εξω (στη χωρα των φαντασματων). Δεν υπαρχει επιβεβαιωση, ναι.
BaSO4
Δραστήριο μέλος
Η Δρ. Βουλίδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 741 μηνύματα.
16-09-24
15:57
Με αυτα που ειπες για τη Joji με κανουν να πιστευω περισσοτερο στην αθωοτητα της. Ο Ουριηλ επισης τωρα νιωθω οτι κραταει πολυ διαφορετικο υφος απο αυτο που θα ειχε ενας αθωος πολιτης. Νιωθω οτι τωρα υποκρινεται τον πολιτη μετα απο αυτο που ειπα για πλεονεκτικη θεση…(συγχωρεσε με αν κανω λαθος)
Ισως ετσι προσπαθεις να κινησεις τις υποψιες μας σε καποιον πολιτη (αν εισαι ο δολοφονος δηλαδη).Εξαλλου αν εισαι και εσυ πολιτης (ή η Joji) ειστε στην πιο πλεονεκτικη θεση να ξερετε τον δολοφονο κατα καποιο τροπο, αν ληφθει υποψη ο,τι εχω πει για εκεινο το σεναριο. Ελπιζω μονο η τοση σιγουρια μου να μην καψει την ομαδα των πολιτων.
Memetchi
Διάσημο μέλος
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2,018 μηνύματα.
16-09-24
16:02
@Joji καταλαβαίνουμε ότι δεν έχεις όρεξη λογικά για τους δικούς σου λόγους. Αν γίνεται όμως να δώσεις για σήμερα λίγη παραπάνω προσοχή και να διαβάσεις τα παραπάνω. Είμαστε προς το τέλος έτσι και αλλιώς. Αν δεν βρίσκεις τα μηνύματα μπορείς να ρωτήσεις κάτι ή να ψάξεις με τον μεγεθυντικό φακό δίπλα στα κουμπιά για το share και την αποθήκευση σε κάθε μήνυμα.
BaSO4
Δραστήριο μέλος
16-09-24
16:06
Ως πολιτης, δεν εχω καποιον λογο να υποστηριζω εναν πιθανο μαφιοζο. Λαμβανοντας υποψη δικα μου στοιχεια, την προφανη ασυλια απο τον Αυτοκρατορα και γενικα την παρατηρητικη και λογικη του σταση, ειδικα τωρα που μας δειχνει ακριβως τον τροπο που σκεφτεται και προσπαθει να βοηθησει τους πολιτες, με κανουν να θεωρω οτι ειναι αθωος με την ιδια σιγουρια που θεωρω εσενα και την Εκλιψ αθωες. Θα ηταν πολυ τραβηγμενο αυτη η συνεργασια που προσπαθω να δημιουργησω με τους 4 πιο πιθανους αθωους να γινοταν με στοχο να μας «καψει».Και τί σημαίνει αυτό ; Ο Memetchi είναι πολύ έξυπνος (άρα και επικίνδυνος...). Αν είναι πολίτης, αυτό μας συμφέρει. Μα αν είναι μαφιόζος, καθόλου...
Ο αυτοκράτορας, μετά την 1η ψηφοφορία, μπορεί ν' απαλλάξει έναν παίχτη. Τυχαία, νομίζω...Κάποιον που θεωρεί πολίτη, άρα αθώο. Αλλά "στα μάτια του". Στην πραγματικότητα μπορεί και να μην είναι αθώος. Λάθος κάνω ; Αν ναι, πες το μου...
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
16-09-24
16:14
Παίρνεις αμυντική θέση και δεν πρέπει. Ειδικά αν είμαστε στο ίδιο στρατόπεδο...Ως πολιτης, δεν εχω καποιον λογο να υποστηριζω εναν πιθανο μαφιοζο. Λαμβανοντας υποψη δικα μου στοιχεια, την προφανη ασυλια απο τον Αυτοκρατορα και γενικα την παρατηρητικη και λογικη του σταση, ειδικα τωρα που μας δειχνει ακριβως τον τροπο που σκεφτεται και προσπαθει να βοηθησει τους πολιτες, με κανουν να θεωρω οτι ειναι αθωος με την ιδια σιγουρια που θεωρω εσενα και την Εκλιψ αθωες. Θα ηταν πολυ τραβηγμενο αυτη η συνεργασια που προσπαθω να δημιουργησω με τους 4 πιο πιθανους αθωους να γινοταν με στοχο να μας «καψει».
Ρώτησα κάτι συγκεκριμένο και, με συγχωρείς, μου απαντάς άλλα αντί άλλων, στην προσπάθειά σου να τον υπερασπιστείς...
Ήθελα μια σαφή απάντηση, γιατί μπορεί κάτι να μου διαφεύγει και να είναι σημαντικό και για την όποια απόφασή μου...
16-09-24
16:15
Αρχίζω και πιστεύω ότι και η ίδια η μαφία έχει πιστέψει ότι είναι πολίτης από την τόση υποκρισία.
16-09-24
16:16
Ξέρεις κάτι @Ουριήλ ισως να σε κουράζω αλλα φαινεσαι πολυ αγανακτισμένος και είναι λες και το παίζεις θύμα.
16-09-24
16:18
@Joji μα τον Θεό βρε αγαπη μου, αν είσαι της μαφιας τουλάχιστον δώσε ένα χιντ ή κάτι τέτοιο γτ δεν ξέρουμε που παν τα 4 εδώ πέρα.
Ουριήλ
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Ρουμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,528 μηνύματα.
16-09-24
16:22
Το καταλαβαίνω. Έκανα ότι ήταν να κάνω για να υπερασπιστώ τον εαυτό μου. Σας παρέθεσα τα παντα απ ότι ήταν να γράψω.Ξέρεις κάτι @Ουριήλ ισως να σε κουράζω αλλα φαινεσαι πολυ αγανακτισμένος και είναι λες και το παίζεις θύμα.
Αν ήσουν πολίτης και έβλεπες η μαφία να κερδίζει το ίδιο θα έκανες, όπως κι έκανα στο προηγούμενο παιχνιδι και παρότι ντετέκτιβ με έβγαλαν.
Για τελευταία φορά το μόνο που έχω να πω είναι δείτε όλα τα μηνύματα μου από την αρχή και θα καταλάβετε ποιος ήταν ο ρόλος μου σε αυτό το παιχνιδι. Θα μπορούσα άνετα να κρυφτο και να γράφω λίγα μηνύματα αλλά δεν θα το κάνω.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
16-09-24
16:27
Αυτό δεν είναι απαραίτητα ενοχοποιητικό...Ξέρεις κάτι @Ουριήλ ισως να σε κουράζω αλλα φαινεσαι πολυ αγανακτισμένος και είναι λες και το παίζεις θύμα.
Ειδικά από τη στιγμή που σήμερα είναι μια πολύ κρίσιμη ψηφοφορία κι όσοι "βάλλονται" μπορούν (όταν και όποτε θελήσουν...), "να φωνάξουν" την αθωότητά τους. Λογικό είναι...
16-09-24
16:32
Ναι έχεις δίκιο. Δεν μπαίνει και η Joji μπας και βοηθήσει σε κάτιΑυτό δεν είναι απαραίτητα ενοχοποιητικό...
Ειδικά από τη στιγμή που σήμερα είναι μια πολύ κρίσιμη ψηφοφορία κι όσοι "βάλλονται" μπορούν (όταν και όποτε θελήσουν...), "να φωνάξουν" την αθωότητά τους. Λογικό είναι...
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
16-09-24
16:39
Σε τί να βοηθήσει ; Και τώρα να μπει και να πει ότι είναι πολίτης θα την πιστέψεις ; Με τη μία ;Ναι έχεις δίκιο. Δεν μπαίνει και η Joji μπας και βοηθήσει σε κάτι
Εδώ τόσες μέρες γράφουμε και κινδυνεύουμε να σφαχτούμε και μεταξύ μας οι πολίτες, δείχνοντας δυσπιστία ο ένας προς τον άλλον. Και θα έρθει κάποια που θα ισχυριστεί ότι είναι πολίτης (και μπορεί να είναι, μα μπορεί να είναι και μαφιόζα...) και δε θα περάσω από κόσκινο αυτά που θα πει ; Την κάθε της λέξη ; Ακόμα και την ώρα που θα επιλέξει να μιλήσει (και αν...) ;
Memetchi
Διάσημο μέλος
16-09-24
16:48
Θα φανεί ποια μεριά θα πάρει τουλάχιστονΣε τί να βοηθήσει ; Και τώρα να μπει και να πει ότι είναι πολίτης θα την πιστέψεις ; Με τη μία ;
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 14,803 μηνύματα.
16-09-24
16:50
Υπενθυμίζω ότι μέχρι τις 20:00 πρέπει να έχετε ψηφίσει για να μην χρεωθείτε απουσία.
Συνεχίζετε.
Συνεχίζετε.
Memetchi
Διάσημο μέλος
16-09-24
16:56
Μετά τον μηδενικό σχολιασμό ψηφοφορίας και η μηδενική ψηφοφορία. Πικ Παλέρμο, όχι αστείαΥπενθυμίζω ότι μέχρι τις 20:00 πρέπει να έχετε ψηφίσει για να μην χρεωθείτε απουσία.
Συνεχίζετε.
BaSO4
Δραστήριο μέλος
16-09-24
17:14
Αλλαζω την ψηφο μου στον Ουριηλ μιας και δε φαινεται να απανταει η @Joji .
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
16-09-24
17:14
Εντάξει. Ίσως να έχετε και δίκιο...Θα φανεί ποια μεριά θα πάρει τουλάχιστον
Σε κάθε περίπτωση, είμαι πολύ δύσπιστη απέναντί της. Ίσως και άδικα...
Μα πολίτης...και να εξαφανίζεται ; Λίγο περίεργο. Μα όχι απίθανο (ειδικά αν συντρέχουν σοβαροί λόγοι...)...
Ουριήλ
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Ρουμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,528 μηνύματα.
16-09-24
17:15
Ας μην απαντήσω κι εγώ τότε να πάει σε Τσοτσι …Αλλαζω την ψηφο μου στον Ουριηλ μιας και δε φαινεται να απανταει η @Joji .
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.