Palermo #45 - Marvels Cinematic Universe comes to Palermo

Ποιος θέλετε να αποχωρήσει; (Ψηφοφορία 28/7)

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 4)
  • Eileen

    Ψήφοι: 1 25.0%
  • Σπυρακος (^^)

    Ψήφοι: 1 25.0%
  • Είμαι ΣΕ

    Ψήφοι: 2 50.0%

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Johnny15

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12,749 μηνύματα.
methexys γιατί λες να σε έδωσε ο Dume έτσι στεγνά αν δεν είσαι μαφιόζα; Δεν μπορώ να το καταλάβω. Πραγματικά θέλετε να πέσουμε στο τρυπάκι του "o Dume τρολλάρει"? Και πας να με κατηγορήσεις και για κακό ρόλο. Μια χαρά δουλεύετε εκεί στη μαφία αλλά δεν περιμένατε τόσο γρήγορη αποκάλυψη από τον Dume και τώρα έχετε αγχωθεί. Μόνο αυτό το σενάριο βλέπω.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

methexys

Τιμώμενο Μέλος

Η methexys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 9,090 μηνύματα.
methexys γιατί λες να σε έδωσε ο Dume έτσι στεγνά αν δεν είσαι μαφιόζα; Δεν μπορώ να το καταλάβω. Πραγματικά θέλετε να πέσουμε στο τρυπάκι του "o Dume τρολλάρει"? Και πας να με κατηγορήσεις και για κακό ρόλο. Μια χαρά δουλεύετε εκεί στη μαφία αλλά δεν περιμένατε τόσο γρήγορη αποκάλυψη από τον Dume και τώρα έχετε αγχωθεί. Μόνο αυτό το σενάριο βλέπω.
Ούτε εγώ μπορώ να καταλάβω. Δεύτερη φορά παίζω Παλέρμο και το μυαλό μου δεν φτάνει έως τόσο τραβηγμένα σενάρια.
Πάντως μαφιοζος δεν είσαι σίγουρα για εμενα, δεν μπορώ να αποκλείσω τους υπόλοιπους κακούς ρόλους όμως.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

aggelogiannos

Νεοφερμένος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 94 μηνύματα.
o dumenuke εδωσε στεγνα την methexys και λεει υποπτοι ειναι pol,σπυρακος(και μπορει τασος) . Ο ικαριωνας δεν ειχε πει (δεν θυμαμαι σελιδα : /) καλο θα ηταν να βρεθει πρωτα ο ΔΑ? εγω θα ψηφισω polgr γτ πιθανοτατα αυτος ειναι.η methexys θα ερθει η σειρα της.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

PolGR1509

Τιμώμενο Μέλος

Ο PolGR1509 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,307 μηνύματα.
Ουφ, πριν απ'όλα να σχολιάσω λίγο τη methexys. Οκ, το θέατρο εκτός ορίων. Στο τελευταίο ποστ, καλοπιάνει και τον Johnny μπας και του ρίξει στάχτη στα μάτια. Παιδιά σκεφτείτε λίγο λογικά, οκ; Αν ήμουν ο μαφιόζος που ήξερε ο Dume, ΓΙΑΤΙ να παίξει έτσι; Γιατί δεν έκανε όλο αυτό το νταβαντούρι για εμένα και το έκανε για τη Methexys? Έκανε ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Πολλοί σχολιάσατε το γεγονός ότι δε γίνεται να έπαιξε ΑΠ από λάθος. Όπως και να 'χει, είτε το 'παιξε από λάθος είτε εσκεμμένα, ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΟ; Πόσο πιο ξεκάθαρο να το κάνει ο άνθρωπος ότι η methexys είναι ο φανερός μαφιόζος που γνωρίζει; Και κάποιοι επιμένουν να ψηφίσουν εμένα. Μήπως επειδή λόγω λαθών που έκανα είμαι πλέον εύκολος στόχος; Δε λέω, υπάρχουν πολλά ποστ στα οποία μπορείς να βασιστείς για να με κατηγορήσεις, ΑΛΛΑ ΕΠΙΜΕΝΩ ότι δεν είμαι.

Παρ'όλο που ο Ικαρίωνας με έστησε κυριολεκτικά στον τοίχο, εξακολουθώ να μην τον θεωρώ ένοχο. Όμως για τον Ιορδάνη δεν ξέρω πλέον. Όπως και να 'χει, την ψήφο μου δεν πρόκειται να την αλλάξω για κανέναν λόγο. @Methexys, σοβαρά; Σαν πολύ βιάζομαι να σε βγάλω; Συγγνώμη ρε συ, τυχαία το κάνω.

Ευτυχώς, που υπάρχουν και μερικοί που σκέφτονται κάπως πιο καθαρά και έχουν ψιλιαστεί τι πάει να γίνει αυτή τη στιγμή.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Deutsch... Lover

Επιφανές μέλος

Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φιλόλογος ξένων γλωσσών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 18,613 μηνύματα.
Hallo, Welt!
Και αυτό είναι πιθανό (βέβαια να πω ότι μου κακοφάνηκε που η meth πήγε να κατηγορήσει εμένα)
Πιστεύω και εγώ ότι υπάρχει πιθανότητα,έστω και μικρή, να είναι ένα ζαλισμένο πολιτάκι (η ψήφος από εμένα εναντίον της ήταν κυρίως εν βρασμώ)

Πάντως θα ήθελα τόσο από εσένα και κυρίως από τη methexys να πείτε κάτι παραπάνω και να υποδείξετε 1 ή 2 άτομα που θεωρείται κάπως ύποπτα

Μετα απο θερμή παράκληση του κυρίου, θα μιλήσω γι αυτα τα 1-2 άτομα που ζήτησε.
Btw: Αφου η ψήφο σου δωθηκε εν βρασμώ σημαίνει πως ίσως αλλάξει;!


Λεει ο Ντιουμ στα οχι κ τοςο βοηθητικά τελευταία του λόγια:
Τυμβωρυχία θα πέσει απο πολίτη αμέσως μετα παίζει ο comfort... Άρα, με το σκεπτικό αυτο ειναι πολίτης.
Έπειτα, εκτος απο τη μεθ, κατηγορεί πολ, Σπύρο και Τάσο. Τον Πολ κ τον Σπύρο περισσότερο
Για τον Τάσο, δεν φαίνεται σίγουρος.
Anyway τυμβωρυχία στον DumeNuke
Eίμαι από κινητό θα ανεβάσω αργότερα την κάρτα.




(Αν και θα την έδινα στον Dume μιας και είμαι αρκετά σίγουρος ότι είναι κάτι.)
[/SIZE]


Θα την έδινες στον Ντιουμ γιατι είσαι αρκετά σίγουρος αλλα μεχρι στιγμής επιλέγεις να μη μπλεχτείς με ψήφο στην υπόθεση. Οκε.
Θεωρώ ότι έχουν κακό ρόλο και οι δύο. Εφόσον όλοι έπεσαν πάνω στον Dume (4 ψήφους έχει) εγώ πήγα στον Johnny πάλι. Ενδέχεται να το αλλάξω μιας και έχουμε πολλές ώρες μπροστά μας, ωστόσο και ο Johnny δεν πολυβοηθάει σε αυτό.

Είπες να μη πέσεις και εσυ εκει, μη γυρισει και κανένα κύμα προς εσένα.

Δεν έχω διαβάσει τίποτα, δεν έχω χρόνο για τίποτα, θα σας τρέχω μέχρι να τελειώσουν τα μνημόνια (ή να δύσει ο ήλιος, ό,τι γίνει πρώτο).

Σοβαρά, πάντως, έχετε αναλώσει τόσο χρόνο πάνω μου, που δεν ασχολείστε με τους μαφιόζους του παιχνιδιού. Ikariona, μπορεί να μην σε χωνεύω γρι φίλε μου, αλλά η τακτική σου όντως πιάνει τόπο. Και σε δικαιολογώ απόλυτα που την χρησιμοποιούσες, άσχετα που γινόσουν φορτικός. Και έχω αρχίσει να αναρωτιέμαι γιατί όλοι εκνευρίζονται τόσο... Όχι ένα, αλλά δύο thumbs up από μένα (βγήκε η Ελλάδα στις αγορές σήμερα και είμαι χαρούμενος).

Αυτό που με εκνευρίζει τόσο, είναι το γεγονός ότι πιστεύετε
α) ότι είμαι μαφιόζος και
β) είμαι αρκετά χαζός ώστε να τραβήξω τα βλέμματα πάνω μου και να κινδυνεύω να φύγω mvp και τις 2 μέρες που παίζουμε το παιχνίδι.

Δηλαδή, για όνομα του Θεού, εκμεταλλεύομαι μια παλιά κόντρα που υπάρχει με τον Ikariona, το τραβάω μέχρι εκεί που δεν πάει, δημιουργώ ένα μεγάλο δίπολο από το οποίο μπορείτε να βρείτε τη μισή μαφία.... Και εσείς ασχολείστε μαζί μου. Στην χειρότερη των περιπτώσεων είμαι ο ΔΑ ή η πόρνη.

Σας έχω σερβίρει την methexys στο πιάτο, η οποία κάνει τις πιο άπειρες κολοτούμπες μαφιόζου ever και εσείς ασχολείστε μαζί μου. Και να πω ρε πούστη μου ότι δεν με έχετε δει να παίζω ως μαφιόζος, πάει στα κομμάτια. Ντεμπούτο στο παιχνίδι έκανα ως μαφία και έκανα καλύτερα plays από ότι τώρα. Αν η λογική είναι ότι είτε σκούριασα είτε πάω να καμουφλάρω τον ρόλο μου παίζοντας ως αρχινουμπάς... Τι να πω, εσείς έχετε το καρπούζι εσείς και το μαχαίρι...

Και το βασικό στοιχείο του μαφιόζου είναι ότι γράφει πολύ, για να μπορεί να τα μπερδέψει. Δεν πας από το α στο ω ως μαφία σε 2 σειρές.

methexys, Σπυράκος, Pol είναι όλοι τους υποψήφιοι μαφιόζοι. Έχω δύο μέρες που είμαι κάτω από τους προβολείς και οι περισσότεροι αλλάζετε απόψεις για εμένα με έναν ρυθμό της τάξης του 0.5/ώρα. Αυτοί το γυρνάνε από εδώ και από εκεί με 1000/ώρα, αναλόγως το πώς πάει η κοινή γνώμη και πώς πιστεύουν ότι θα κρυφτούν καλύτερα.

Σήμερα πρέπει να βγει η methexys πάση θυσία. Για τον Σπυράκο έχω ακόμα μια αμφιβολία και περιμένω να δω πώς θα απαντήσει στις παραπάνω κατηγορίες. Αλλά είτε αυτός είτε ο Pol πρέπει να βγούνε υποχρεωτικά αύριο.

Ο Ντιουμ επιμένει σε μεθ, Σπυρακο και Πολ εξ αρχης. Και αναφέρει πως υποχρεωτικά πρεπει να βγει κάποιος ανάμεσα σε Πωλ και Σπύρο.

Σημειοτέον, έχει πάει 8:00 και απάντηση σε όσα έχω ρωτήσει από Dume δεν πήρα. Anyway, δεν ξέρω αν χαλάω κάποια ισοψηφία, αλλά δεν θα κάτσω να έχω την ψήφο μου στον Johnny15 όταν συμβαίνει αυτό. Εξακολουθεί να μου φαίνεται ύποπτος, αλλά το γεγονός ότι ο Dume απέφυγε να απαντήσει για άλλη μία φορά στα ερωτήματα με αναγκάζει να στραφώ επάνω του, κι ας βγει και σε κακό. DUME NUKE

Αλλάζεις τωρα...

ΕΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ; Τι φάση; Ο Dume τρελαίνεται να βγάλουμε την methexys και αυτή λέει ότι είναι αθώα και γι'αυτό να γίνει τυμβ στον Φαστ και είναι πολίτης;;; Τι διάολο; Ή ο Dume τρολλάρει ή η Meth λέει ψέματα.

Ο Ντιουμ τρελάθηκε να βγάλουμε τη Μεθ αλλα εκτος αυτού τρελάθηκε να βγάλουμε και εσένα ή τον Σπύρο.

Σχολίασα περισσότερα του Πωλ μιας και ο Σπύρος δεν εχει πει τιποτα. Ούτε ψήφισε τον Ντιουμ αλλα τη Νεφέλη. Η σιωπή του δεν τον αθωώνει σε καμία περίπτωση. Ο Πολ ομως, αν ο Ντιουμ πραγματικά ειχε πέσει σε 3 συγκεκριμένα άτομα με στοιχεία και οχι τυχαια, εχει γραψει αρκετά και εχει "εκτεθεί" αρκετά. Δεν θα ψηφίσω τον Πολ, καθως οπως ειπα και μιλάει και αρκετά εκτείνεται, θα προτιμήσω να ψηφίσω τον Σπυρακο ο οποιος παραμένει σιωπηλος μεχρι στογμης μηπως και έτσι τον κανω να "ξυπνήσει" και αρχίσει να γραφει κατι . Ενδέχεται να αλλάξω τη ψήφο μου μέσα στη μερα, κυριως προς το τελος της ψηφοφοριας ομως για τωρα θελω να δω πως θα παει.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Καλημέρα σας, επειδή βλέπω ότι κάποιοι πάνε να τα κάνουν πάλι σαλάτα κι πάνε να βγάλουν μαφία όλο το Παλέρμο και δεν μπορώ να περιμένω μέχρι πιο αργά που θα μπορώ να γράψω αναλυτικό ποστ, θα κάνω μερικά επιγραμματικά σχόλια.

α. Ο Ντιουμ ΔΕΝ παίζει να μας έδωσε πάνω από έναν μαφιόζο. Γιατί; Γιατί πρώτον είχε παραδεχτεί πολλάκις ότι κάνει διαγώνιο διάβασμα άρα θα δεν θα μπορούσε να πιαστεί από λεπτομέρειες στα ποστ για να βρει δεύτερο μαφιόζο. Δεύτερον δεν είχε όνειρο, ώστε να δίνει με τόση σιγουριά κάποιον και να του παίζει ΑΠ. Και τρίτον, έπαιξε παροιμοιωδώς απαράδεκτα τον ρόλο του, βγήκε στην σέντρα από την πρώτη μέρα, μπέρδεψε τον πλανήτη μέχρι αηδίας και δεν μπορώ να δεχτώ ότι προκύπτει από κάπου να ξέρει κι άλλον παίκτη εκτός του φανερού. Οπότε ο Ντιουμ ή μας έδωσε έναν ή τρολλάρει και θα φάμε τα μούτρα μας.
β. Καλή η ιστοριούλα με τον Πολ, την σκέφτηκα κι εγώ στην αρχή, γιατί λέω δεν παίζει να δίνει έτσι φάτσα φόρα ο Ντιουμ την μέθεξη, αλλά μετά έκατσα και διάβασα τον Πολ. Και φάνηκε ότι το σεναριάκι μπάζει άπειρα. Ο Πολ, έχει υποπέσει σε πολλά λάθη και ανακρίβειες που θα έδιναν λαβές να του την πέσει κάποιος. Αν ήταν μαφία και δη ΦανΒ, θα του είχαν βάλει χέρι από την Δευτέρα το πρωί. Άρα το πολύ πολύ να είναι κανένας ΔΑ ή πόρνη, αν δεν είναι αθώος που έχει χάσει την μπάλα γιατί γίνεται χαμός.
γ. Προσοχή προσοχή! Στα άτομα που θα πάνε να την πέσουν στον Πολ, θα υπάρχουν σίγουρα μαφιόζοι που προσπαθούν ίσως να σώσουν μεθ. Κι εκεί κολλάει και η κίνηση με την τυμβωρυχία που δεν βγάζει νόημα.
Αυτά για την ώρα, θα ψηφίσω κι εγώ methexys, γιατί δεν μου αρέσει καθόλου αυτό που πάει να γίνει με τον Πολ.

Υγ, ξέρω ξέρω ότι κάποιοι θα πέσουν να με φάνε, αλλά δεν θα κάθομαι να κάνω τον μαλάκα για να μην με κατηγορήσουν κάποιοι που ψάχνονται να με κατηγορήσουν έτσι κι αλλιώς. Τα λέμε το μεσημέρι


Πολύ αγχωμένο σε βλέπω για να δείξεις ότι δεν ισχύουν αυτά που έγραψα και ότι μόνο ο ένας απ' τους δύο είναι μαφιόζος. Αν δεις καλύτερα, έδειξα με παραθέματα για ποιο λόγο ο Dumenuke φάνηκε να παρακολουθεί περισσότερο τις κινήσεις του Pol παρά της methexys. Άρα λογικά έχεις κι εσύ λερωμένη τη φωλιά σου. Και δεν κατηγόρησα όλο το παλέρμο. Μη διαστρέφεις. Κατηγόρησα 5 βασικά άτομα από τα 8 που ανήκουν στους κακούς ρόλους. Και σε όλα έδωσε ένα σωρό επιχειρήματα. Πολύ βιαστικός είσαι tsarachaf. Πολύ καίγεσαι να δείξεις ότι βρίσκονται σε διαφορετικά στρατόπεδα και δεν βλέπω κανένα επιχείρημα γι' αυτό ενώ αντιθέτως εγώ έθεσα ένα σωρό παραθέματα για το κάθε άτομο που κατηγόρησα και ειδικά ο Pol φαίνεται ότι ταιριάζει πολύ περισσότερο σ' αυτόν που παρακολουθούσε ο Dume.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

PolGR1509

Τιμώμενο Μέλος

Ο PolGR1509 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,307 μηνύματα.
1)Θα την έδινες στον Ντιουμ γιατι είσαι αρκετά σίγουρος αλλα μεχρι στιγμής επιλέγεις να μη μπλεχτείς με ψήφο στην υπόθεση. Οκε.


2)Είπες να μη πέσεις και εσυ εκει, μη γυρισει και κανένα κύμα προς εσένα.



3)Ο Ντιουμ επιμένει σε μεθ, Σπυρακο και Πολ εξ αρχης. Και αναφέρει πως υποχρεωτικά πρεπει να βγει κάποιος ανάμεσα σε Πωλ και Σπύρο.



4)Αλλάζεις τωρα...



5)Ο Ντιουμ τρελάθηκε να βγάλουμε τη Μεθ αλλα εκτος αυτού τρελάθηκε να βγάλουμε και εσένα ή τον Σπύρο.

Σχολίασα περισσότερα του Πωλ μιας και ο Σπύρος δεν εχει πει τιποτα. Ούτε ψήφισε τον Ντιουμ αλλα τη Νεφέλη. Η σιωπή του δεν τον αθωώνει σε καμία περίπτωση. Ο Πολ ομως, αν ο Ντιουμ πραγματικά ειχε πέσει σε 3 συγκεκριμένα άτομα με στοιχεία και οχι τυχαια, εχει γραψει αρκετά και εχει "εκτεθεί" αρκετά. Δεν θα ψηφίσω τον Πολ, καθως οπως ειπα και μιλάει και αρκετά εκτείνεται, θα προτιμήσω να ψηφίσω τον Σπυρακο ο οποιος παραμένει σιωπηλος μεχρι στογμης μηπως και έτσι τον κανω να "ξυπνήσει" και αρχίσει να γραφει κατι . Ενδέχεται να αλλάξω τη ψήφο μου μέσα στη μερα, κυριως προς το τελος της ψηφοφοριας ομως για τωρα θελω να δω πως θα παει.
1) Όχι. Θα εξηγήσω. Εξ'αρχής ήθελα να ψηφίσω τον Dume γιατί με βάση τα δεδομένα ήταν πολύ σίγουρο για μένα ότι είχε κακό ρόλο. Ο λόγος που δεν το έκανα και εν τέλει έδωσα την ψήφο μου στον Johnny ήταν γιατί συμφώνησα με Ικαρίωνα ότι θα ήταν καλό να πάμε σε ισοψηφία, οπότε την έδωσα στον Johnny. META ΟΜΩΣ, όταν μπήκε ο Dume, αντί να κάτσει να μιλάει με επιχειρήματα άρχισε να λέει κάτι..πως να το πω ρε παιδί μου; ΒΛΑΚΕΙΕΣ. Αερολογίες. Εγώ ήθελα να απαντήσει στα ερωτήματα που τον καθιστούσαν ένοχο και αντ'αυτού αυτός μου έλεγε "Συμπεριφέρεσαι σαν κλέφτης που λέει δεν έκλεψα" και άλλα τέτοια. Όταν επέμεινα και παρέθεσα τις ερωτήσεις μου μία-μία, πολύ απλά εξαφανίστηκε και δεν απάντησε. Τι να έκανα; Να κρατούσα την ψήφο στον Johnny όταν ο Dume έκανε έτσι;
2) Το τελευταίο πράγμα που σκέφτομαι όταν κάνω το οτιδήποτε, είναι να γυρίσει κανένα κύμα προς τα εμένα. Αυτό που θέλω να κάνω/πω το κάνω/λέω. Γι'αυτό και στοχοποιήθηκα άλλωστε τόσο γρήγορα.
3) Οκ, το δέχομαι, άποψή του. Σημειοτέον, δεν ήταν εξ'αρχής. Στόχος έγινα χθες το απόγευμα επειδή αλλάζω λέει άποψη με ταχύτητα 1000/ωρα.
4)Βλέπε 1.
5) Όχι. Ο Dume τραλάθηκε να βγει η methexys και επέμεινε ότι εγώ και ο Σπυράκος είμαστε μαφία. Με συγχωρείς αλλά έχει τεράστια διαφορά. Διότι ο ΑΜ γνωρίζει έναν μαφιόζο. Τα άλλα δύο είναι απλές υποθέσεις. Τώρα αν κάποιος θεωρεί ότι ο μαφιόζος που ήξερε ο Dume είμαι εγώ, ενώ έκανε όλα αυτά για να βγάλει τη methexys, τι να πω...
Ίσως να τους συμφέρει ορισμένους κιόλας να το πιστέψουν.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Σας διαβάζω και προσπαθώ να βγάλω μία άκρη.

Αρχικά να πω, επειιδή αναφέρθηκε κάποιες φορές, οτι η κάρτα τυμβωρυχία δίνεται τυχαία με κλήρωση. Δεν είναι σαν τη νεκροφάνεια που αναγκαστικά μοιράζεται σε δύο στρατόπεδα.



Οπότε θεωρητικά μπορεί κι οι τρεις τυμβωρυχίες να είναι στους μαφιόζους, κι οι τρεις στους πολίτες ή να είναι μοιρασμένες 1 προς 2. Πάει αυτό.

Βλέπω θεωρίες που λέτε οτι η μέθεξυς δεν είναι μαφιόζα και αντιθέτως ο pol είναι ή οτι είναι κι οι δύο. Αναρωτιέμαι λοιπόν, έστω οτι ο Ντιουμ ήθελε να ενοχοποιήσει ένα τυχαίο παίκτη, τη μέθεξυς, για να μη φανεί ως ΑΜ στην αρχή του παιχνιδιού (το οποίο είναι βλακεία και συγγνώμη που το λέω γιατί μπορούσε απλά να μην ενοχοποιήσει κανέναν: κανείς δε μπορούσε να ξέρει οτι ο Ντιουμ ξέρει κάποιον μαφιόζο ώστε να προσπαθήσει να ενοχοποιήσει πολίτη για να θολώσει τα νερά. Θα μπορούσε απλά να ψάχνει τους μαφιόζους χωρίς να στοχοποιεί άμεσα κανέναν!) Έστω λοιπόν οτι επιλέγει στην τύχη να ενοχοποιήσει την αθώα μέθεξυς (αρχικά πού ξέρει οτι είναι αθώα; άγνωστο). Γιατί παίζει την κάρτα άμεση προφυλάκιση στη μέθεξυς; Αφού ο ΑΜ παίζει με τους πολίτες σε αυτή τη φάση. Αν ο Pol ήταν ο μαφιόζος που ήξερε όπως λέτε, γιατί να μη διώξει το μαφιόζο που ήξερε; Άντε και να πούμε οτι φοβόταν κάρφωμα και γι' αυτό το έκανε. Και πάλι όμως, αν ο Pol είναι μαφιόζος, οι μαφιόζοι ήδη υποψιάζονται τον Ντιουμ για ΑΜ αφού έχει δώσει ΚΑΙ τον φανερό τους μαφιόζο, οπότε είναι πολύ πιθανό να γίνει κάρφωμα. Έστω λοιπόν οτι ο Ντιουμ πίστευε οτι προφυλακίζοντας τη μέθεξυς θολώνει τα νερά και γλιτώνει το κάρφωμα. Όταν η κάρτα δεν πέτυχε και ήξερε οτι θα φύγει και θα παιχτεί τυμβωρυχία πάνω του, γιατί εξακολούθησε στα τελευταία του λόγια να δίνει τη μέθεξυς; Από κακία; Εμένα η επιμονή του να δώσει τη μέθεξυς ως το τέλος μού λέει οτι η μέθεξυς ήταν η μαφιόζα που ήξερε ο ΑΜ. Οι υπόλοιποι τρεις ήταν απλά υποθέσεις του Ντιουμ οι οποίες μπορεί κάποιες ή και όλες να είναι σωστές, δεν αντιλέγω, αλλά δεν μπορούμε να το αποδείξουμε προς το παρόν, μόνο αυτοί που έχουν ρόλο ή κάρτα μπορούν να το ψάξουν περαιτέρω. Το οτι η methexys "ετρωγε ποπ κορν" είναι κάτι που για μένα έγινε για να πει μετά αυτό που είπε ο Ιορδάνης "μα θα έτρωγε ποπ κορν την ώρα που περίμενε να αποκαλυφθεί;" και επίσης το οτι έπαιξε την τυμβωρυχία στο μοναδικό πολίτη που μπορούσε εκείνη τη στιγμή για να μην της μείνει στο χέρι αφού στην επόμενη ψηφοφορία που θα έφευγε κανείς δε θα την επανέφερε με νεκροφάνεια μού δείχνει οτι ήταν το τελευταίο της βήμα για να γλιτώσει τους συνμαφιόζους της από έναν πολίτη και την πιθανή επαναφορά του με νεκροφάνεια. Δηλαδή για μένα είναι αυτό που λένε οι αμερικάνοι: "If it looks like a duck, swims like a duck, and quacks like a duck, then it probably is a duck.".

Εν κατακλείδι θεωρώ οτι σε αυτή την περίπτωση η πιο απλή λύση είναι και η σωστή. Ψηφίζω λοιπόν κι εγώ methexys.

Ικαρίονα, εξακολουθείς να θεωρείς ενόχους όποιους τη δεδομένη στιγμή που γράφεις το κάθε ποστ διαφωνεί μαζί σου. Νομίζω είπες και μόνος σου οτι νομίζεις οτι παίζεις με 22 κακούς. Άνοιξε λίγο το μυαλό σου, άκου και τις γνώμες των άλλων και λάβε τις υπόψη σου. Με θεωρείς εδώ και δυο μέρες πόρνη για λόγους που δεν ξέρω ακόμα (οτι ψάχνω τα πάντα; κι εσύ το κάνεις αυτό και πολλοί άλλοι) τη στιγμή που κάποιες φορές συμφωνείς τελικά μαζί μου (πχ για Νεφέλη και Wild Boy που με κατηγορούσες οτι τους είχα ψηφίσει, τους έβγαλες τώρα κι εσύ ενόχους!). Βλέπεις οτι είναι κάτι αλλοπρόσαλο αυτό που κάνεις;:/:


Κι εσύ συμφωνείς όπως πάντα με tsarachaf. Όπως έκανες με τον Dumenuke. Για ποιο λόγο έριξε προφυλάκιση στη methexys; Επειδή αν περνούσε η προφυλάκιση ο ίδιος θα έμενε μέσα στο παιχνίδι. Δεν είναι χαζός για να μείνει στο παιχνίδι τρώγοντας ασφαλώς κάρφωμα μετά. Γι' αυτό έριξε την προφυλάκιση στον αμέσως επόμενη παίκτη για τον οποίο ήταν σίγουρος.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σπυρακος (^^)

Περιβόητο μέλος

Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5,414 μηνύματα.
Καλημέρα καλημέρα ^^ Δυστυχώς χθες ίσα να πάω σπίτι κατέβηκα και αν και μπήκα 1,2 φορές δεν θα προλάβαινα να γράψω τίποτα.Μπορεί αυτό να έδινε λαβές,δε ξέρω πάντως να μαι.Δε περίμενα κι εγώ αυτό το ρόλο του Dume,διότι ως παλιός παίχτης παίζει όντως να το έπαιξε χάλια,γι΄αυτό και επειδή δεν τον υποψιάστηκα δε τον ψήφισα.Φυσικά δε κατάλαβα γιατί ένα από τα κολληματάκια του ήμουν εγώ,η methexys βέβαια από όταν την στοχοποίησε εκτός από τα να λέει: Δε το πιστεύω κλπ και θα δείτε το ρόλο μου,τίποτα άλλο δεν έχει κάνει για να πείσει.Kαι πάμε λίγο να σχολιάσουμε 1,2 πράγματα πριν την ψήφο.Και γενικότερα πρέπει να καταλάβετε ότι ανεξάρτητα τον τρόπο που έπαιξε ο Dume δεν ήταν ούτε μαφιόζος,ούτε πολίτης και προσωρινά με το μέρος των πολιτών ήταν.Το χειρίστηκε λάθος,αλλά εγώ πιστεύω που δεν έπαιξε εναντίον των πολιτών.
Ενταξει, συγνώμη αλλά τέτοιο παίξιμο δεν το καταλαβαίνω. Καθόλου όμως. Οποτέ η μόνη θεωρία που στέκει εδώ είναι ότι ο μαφιόζος που γνώριζε ο Dume έφυγε στην πρώτη ψηφοφορία και πέσαμε μέσα όταν διώξαμε τον Fast. Και επειδή από εκεί και πέρα δεν ήξερε ποιον να κατηγορήσει, κοίταξε ποιοι τον είχαν ψηφίσει και ποιοι του φάνηκαν ύποπτοι για δικούς του λόγους και με έδωσε στεγνά. Δεν ξέρω τι να πω γιατί ειλικρινά θέλω να βοηθήσω πολύ.
Ε πες όμως κάτι..

Το σοκ θα το πάθετε εσεις όταν αποκαλυφθούν οι ρολοι στο τέλος... Πολ σαν πολύ μου φαίνεται ότι βιάζεσαι να με βγάλεις έξω. Οκ, δεν λέω, σε όλους φαίνεται περίεργο που με έδινε τόσο στεγνά ο Dume αλλά εσυ έχεις ενθουσιαστεί μιλάμε.
Έπαιξα τυμβωρυχία, εκτός επειδή θεωρώ ότι θα μου μείνει στο χέρι άχρηστη αφού θα φύγω σήμερα, επειδή θεώρησα ότι ο μόνος λόγος που επέμενε τόσο πολύ ο Dume μαζί μου είναι επειδή ο μαφιόζος του έφυγε και δεν είχε με ποιον να ασχοληθεί.
Ειμαι από κινητό και δεν μπορώ να βρω τα ποστς του να τα κάνω παράθεση τώρα όποτε σκεφτείτε το εξής. Ο Dume είχε πει συγκεκριμένα ότι "ξέρει" και ότι "γνωρίζει" ότι ειμαι μαφιοζα. Είχε χρησιμοποιήσει πολύ συγκεκριμένα αυτά τα ρήματα. Μαφιοζα δεν ειμαι όπως γνωρίζω (και θα μάθετε όλοι στο τέλος ή αν παίξετε κάρτα σε εμενα κάποια στιγμή όταν φύγω) και όπως γνωρίζει η μαφία. Η μαφία επίσης δεν γνωρίζει ούτε ποιος είναι ο ΑΜ αν δεν κάνω λάθος. Όποτε η μαφία θα μπορούσε να θεωρήσει ότι ο Dume είναι πολίτης είτε 1.ντετεκτιβ είτε 2. με κάρτα-χρησμό Πυθίας με την οποία μπορείς να ρωτήσεις για οποιοδήποτε άτομο τι ιδιότητα έχει αν δεν κάνω λάθος. Αν κάποιος είναι ΑΜ, η απάντηση στην ερώτηση είναι ναι, είναι μαφιόζος, χωρίς ωστόσο να ανήκει στη μαφία. Είναι μαφιόζος αλλά είναι ο ΑΜ. Ετσι ο Dume κατηγορώντας με συνέχεια θέλησε λογικά να πείσει τη μαφία πως είναι πολίτης που έμαθε ότι ειμαι μαφιοζα, και αφού όμως δεν ανήκω στη μαφία, ειμαι ο ΑΜ. Ήθελε να ρίξει το ρόλο του σε εμενα. Και κάπως ετσι η μαφία θα με ξεφορτώνονταν με συνοπτικές διαδικασίες.
Αν δεν είναι αυτό το σκεπτικό του δεν έχω ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει.
Ψηφίζω PolGR για σήμερα.
Επίσης, λογικά έχουν δυο τυμβωρυχίες οι πολίτες και μια η μαφία όποτε πρέπει να σκεφτούμε μήπως ο Comfortably ανήκει στη μαφία. Και τέλος ο Johnny δεν είναι μαφιοζος για εμενα. Ίσως είναι ΔΑ ή πορνη αλλά μαφιοζος δεν είναι. Οι σκέψεις του είναι μπερδεμένες και προσπαθεί να τα μαζέψει από παντού, όπως έκανα εγώ πέρσι που ήμουν ΔΑ και έπαιζα πρώτη φορά.
Μπορείς να κάνεις διάφορα πράγματα και να προσπαθήσεις αντί να παίζεις τυμβωρυχία στον πρώτο παίχτη που έφυγε,χωρίς να έχει γίνει τόσος ντόρος. Εδώ mvp ήταν ο Dume και στην πρώτη ψηφοφορία.Και είπες ας ψηφίσω pol που δεν έχει βρει και λόγο να το κάνεις αλλά πες κάποιος θα τον ψηφίσει άρα ας πάω εκεί.
καλημερα παλερμο!

βλεπω και ξαναβλεπω τα μηνυματα μετα την τυμβωρυχια της methexys και βλεπω λιγο ενα μπαχαλο....
και επειδη προσπαθω να κτλβω τα μυνηματα ολων ενω αρκετα ειναι για αντιπερισπασμο απλα με κανει να μην γραφω και πολλα μηνυματα (feelsbadman)
εγω θα πω τα εξης:
1- ο dumenuke ξεκινησε να κατηγορει καποια ατομα γτ πολυ απλα ηθελε να κοψει αντιδρασεις,ειναι σιγουρο μεσα σε ολα αυτα τα ονοματα που εδωσε στην φορα να ειναι μαφιοζος Στο μηνυμα 389 του
dumenuke γραφει αυτα τα 2
α)(Σας έχω σερβίρει την methexys στο πιάτο, η οποία κάνει τις πιο άπειρες κολοτούμπες μαφιόζου ever και εσείς ασχολείστε μαζί μου.
Και να πω ρε πούστη μου ότι δεν με έχετε δει να παίζω ως μαφιόζος, πάει στα κομμάτια. Ντεμπούτο στο παιχνίδι έκανα ως μαφία και έκανα καλύτερα plays από ότι τώρα.
Αν η λογική είναι ότι είτε σκούριασα είτε πάω να καμουφλάρω τον ρόλο μου παίζοντας ως αρχινουμπάς... Τι να πω, εσείς έχετε το καρπούζι εσείς και το μαχαίρι...)

β)methexys, Σπυράκος, Pol είναι όλοι τους υποψήφιοι μαφιόζοι. Έχω δύο μέρες που είμαι κάτω από τους προβολείς και οι περισσότεροι αλλάζετε απόψεις για εμένα με έναν ρυθμό της τάξης του 0.5/ώρα.
Αυτοί το γυρνάνε από εδώ και από εκεί με 1000/ώρα, αναλόγως το πώς πάει η κοινή γνώμη και πώς πιστεύουν ότι θα κρυφτούν καλύτερα.

θεωρω πως ενας απο τους 3 ειναι ο μαφιοζος Β το ερωτημα ειναι γτ τοση σιγουρια και για τους αλλους 2? γτ πολυ απλα αυτο που θελει να αναφερει και αυτο που παρατηρησε ειναι οτι καλυπτονται
μεταξυ τους.Οποτε η ψηφος μου πιθανοτατα θα παει στον pol ή στην methexys.

2-Επισης διαβασα το μηνυμα tsarachaf και θεωρω οτι εισαι υποπτος.Το "α." σου ειναι κακο. ξερει τον μαφιοζο Β και με αυτο το στοιχειο ειδε ποιοι τον υποστηριζαν.Ξαφνικα μας λες οτι ο dumenuke δεν μας
δινει αρκετα στοιχεια για πανω απο εναν μαφιοζο.Με αλλα λογια θες να πεις οτι ο pol,τασος(ειπε δεν ειναι σιγουρος για αυτον βασικα),σπυρακος δεν ειναι τοσο υποπτοι? θες να τους προστατευσεις? Τωρα ψηφιζεις methexys γτ πολυ απλα αν εισαι μαφια ξες οτι δεν μπορει να σωθει απο την ψηφοφορια
Δεν είπα τίποτα για σένα.Μήπως θα πρεπε;

΄Εγινε λιγάκι χαμούλης απόψε ε;
Θα είμαι ειλικρινής, τον Dum δεν τον είχα για ΑΜ αλλά για μαφιόζο ορίτζιναλ.
΄Εγραψε κάπου η methexys...
Οπότε τώρα πάμε σε φανερό Β για methexys. ΄Αντε γιατί χθες βράδυ βγάλαμε πολίτη απ' ότι είδα στην τελευταία ανανέωση και το ωραίο είναι πως κι εγώ αθώο τον θεωρούσα. Αλλά πως να είσαι και σίγουρος από την πρώτη μέρα...
Ψηφίζω λοιπόν methexys.
Από Dume πας methexys λόγω αποκάλυψης ρόλους χωρίς πολλά σχόλια.


Εγώ προσωπικά θα ψηφίσω λόγω μπερδέματος methexys, θεωρώντας την συμπεριφορά του Dume υπέρ των πολιτών θα τον ακούσω.Και επειδή θα βρίσκομαι για λίγο μέσα μπορεί και να αλλάξει η ψήφος ανάλογα.


Hallo, Welt!


Μετα απο θερμή παράκληση του κυρίου, θα μιλήσω γι αυτα τα 1-2 άτομα που ζήτησε.
Btw: Αφου η ψήφο σου δωθηκε εν βρασμώ σημαίνει πως ίσως αλλάξει;!


Λεει ο Ντιουμ στα οχι κ τοςο βοηθητικά τελευταία του λόγια:
Τυμβωρυχία θα πέσει απο πολίτη αμέσως μετα παίζει ο comfort... Άρα, με το σκεπτικό αυτο ειναι πολίτης.
Έπειτα, εκτος απο τη μεθ, κατηγορεί πολ, Σπύρο και Τάσο. Τον Πολ κ τον Σπύρο περισσότερο
Για τον Τάσο, δεν φαίνεται σίγουρος.



Θα την έδινες στον Ντιουμ γιατι είσαι αρκετά σίγουρος αλλα μεχρι στιγμής επιλέγεις να μη μπλεχτείς με ψήφο στην υπόθεση. Οκε.


Είπες να μη πέσεις και εσυ εκει, μη γυρισει και κανένα κύμα προς εσένα.



Ο Ντιουμ επιμένει σε μεθ, Σπυρακο και Πολ εξ αρχης. Και αναφέρει πως υποχρεωτικά πρεπει να βγει κάποιος ανάμεσα σε Πωλ και Σπύρο.



Αλλάζεις τωρα...



Ο Ντιουμ τρελάθηκε να βγάλουμε τη Μεθ αλλα εκτος αυτού τρελάθηκε να βγάλουμε και εσένα ή τον Σπύρο.

Σχολίασα περισσότερα του Πωλ μιας και ο Σπύρος δεν εχει πει τιποτα. Ούτε ψήφισε τον Ντιουμ αλλα τη Νεφέλη. Η σιωπή του δεν τον αθωώνει σε καμία περίπτωση. Ο Πολ ομως, αν ο Ντιουμ πραγματικά ειχε πέσει σε 3 συγκεκριμένα άτομα με στοιχεία και οχι τυχαια, εχει γραψει αρκετά και εχει "εκτεθεί" αρκετά. Δεν θα ψηφίσω τον Πολ, καθως οπως ειπα και μιλάει και αρκετά εκτείνεται, θα προτιμήσω να ψηφίσω τον Σπυρακο ο οποιος παραμένει σιωπηλος μεχρι στογμης μηπως και έτσι τον κανω να "ξυπνήσει" και αρχίσει να γραφει κατι . Ενδέχεται να αλλάξω τη ψήφο μου μέσα στη μερα, κυριως προς το τελος της ψηφοφοριας ομως για τωρα θελω να δω πως θα παει.

Ώπα ώπα,γιατί εσύ γράφεις ας πούμε σεντόνια και δεν έχει τύχει να είσαι σιωπηλή για ώρες ξέρω γω.Πότε είπε να βγω υποχρεωτικά; Επίσης εκεί που δίνει ο Dume στεγνά την meth,εκεί που προσπαθεί να παίξει άμεση προφυλάκιση,πας να δημιουργήσεις κύματα από μία κουβέντα,με πρώτο το δικό μου; Αντίπαλος μαφιόζος ήταν όχι ΣΕ να ξέρει όλους τους ρόλους. Θα σε παρακολουθώ αν και προσωρινά θα ψηφίσω αυτό που εγώ θεωρώ σωστό για τους πολίτες.Σε αντίθεση με κάποιους άλλους.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13,797 μηνύματα.
Η ήλιος ανέτειλε στην πόλη του παλέρμο. Ο αγουροξυπνημένος ultraviolence ασυναίσθητα άπλωσε το χέρι του στο διπλανό μαξιλάρι ώστε να χαϊδέψει το πλούσιο μαλλί του dimijim. Μόνο που αυτός και η πλούσια κόμη του δεν ήταν εκεί. Φόρεσα ό,τι βρήκα μπροστά μου ενώ παράλληλα προσπαθούσα να επικοινωνήσω με τον Δημήτρη αλλά το τηλέφωνο του ήταν απενεργοποιημένο. Σπεύδοντας να ανοίξω την εξώπορτα για να ξεχυθώ στους δρόμους, βλέπω τον Δημήτρη να κουβαλά ένα τεράστιο μπαούλο με κινέζικες επιγραφές.

-Που το βρήκες αυτό χαρά μου; Τι μου πήρες πάλι παλιόπαιδο, πες μου! :redface:
-Το βρήκα στην εξώπορτα μας, δεν ξέρω ποιος το έστειλε.
-Α. Δεν μου πήρες δώρο δηλαδή. Θα το θυμηθώ το βράδυ αυτό, προς το παρόν πάω να ΜΟΥ φτιάξω πρωινό.
-Αυτά να μην έκανες ρε Αντώνη...
-Καλά, μια ομελέτα θα έφτιαχνα και στον άστεγο που θα μου χτυπούσε την πόρτα
, είπα και κατευθύνθηκα προς την κουζίνα.
Πριν καλά-καλά προλάβω να σπάσω τα αυγά ένιωσα μια δόνηση και άκουσα το κλάμα του dimijim. Προφανώς και δεν με ένοιαζε η δόνηση, έχω παίξει στο 43 εγώ, γι'αυτό έτρεξα αμέσως στο χολ να δω τι έπαθε το καμάρι μου.

-Τι έπαθες dimijimούκο;; Άνοιξες το μπαούλο βλέπω, για να δω τι έχει μέσα.
- Κλικ
- Τι φάση, φόρεμα μας στείλανε; Που είναι το πτώμα ρε; Ωπ έχει ένα χαρτάκι τυλιγμένο δίπλα του κάτσε να δω τι λέει. Χμμ, "Το κεφάλι της βρίσκεται στον πυθμένα του Porto di Palermo." Τι ευφάνταστη που είναι η Μαφία φέτος, ε Δημήτρη μου;
- Κλικx2
-Γιατί κλαις ρε; Τόσο κακόγουστο είναι το φόρεμα πια;

- Το φόρεμα αυτό
δεν είναι
ένα τυχαιο φόρεμα Αντώνη
αυτό το φόρεμα
το φόρεμα αυτό
κάποτε
πριν μερικά χρόνια
δεν θυμάμαι πόσα
το φορούσε
η Χιμελίτα μου στην απονομή βραβείων . :cry_x:

Το κείμενο δολοφονίας αποτελεί προϊόν δημιουργίας της ΣΕ
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

~Melania~

Περιβόητο μέλος

Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Στρατιωτικός και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5,354 μηνύματα.
Καλημερα κι απο εμένα.

Μόλις βρηκα λίγο χρόνο να γράψω και βλέπω 12 σελίδες, εγκεφαλικά. Δεν προλαβαίνω για κανένα λογο να διαβάσω και να σχολιάσω τα πάντα, διάβασα ορισμένα και ξυστα συνεπώς δεν έχω πληρη εικονα του παιχνιδιού και των διαφορων. Ελπίζω από εδω και περα να μπορώ να μιλάω περισσότερο. Γενικά το παιχνίδι έχει ξεκινήσει περίεργα. Δεν μου άρεσε που παίχτηκαν κάρτες ηδη από τον πρώτο γύρο. Επίσης, οι τυμβωρυχιες βγήκαν αρκετά νωρίς. Μεγάλο πλήγμα και για μας οι οριστικες αποχωρήσεις πολιτών.
Σας μιλαω μια χαρα ευγενικα κυριε ντουμνουκ.
Αν προσβαλλεστε απο το πουθενα με σεναρια της φαντασιας σας η απλα το κανετε για να ριξετε εκει τη προσοχη του κοινου και οχι στο οτι αλλαζετε συνεχεια τα λογια σας θα διαλεγα το 2ο.
Κύριε ντουμνουκ αν μπορουσα να κανω αυτο που κανατε θα το εκανα και θα σας τα εδειχνα ακριβως σε ποια σημεια ειπατε οτ ειπατε. Δε μιλάω στον αερα εγω προσεχω πολυ τι λετε.
Πολυ παρεξηγησιαρης μας βγήκατε.

Παμε λοιπον απο την αρχη να καταλαβετε τι ειπωθηκε και σεις και ολοι οι αλλοι μπας και σας ψηφισουν

1ον ψηφισα τον φαστ γιατι δεν μιλουσε *οπως ειναι απολυτα φυσιολογικο και το εκαναν πολλοι*
2ον ψηφισατε τον κυριο ικαριωνα * οπως ειναι παραλογο να θελετε να βγάλετε καποιον τοσο ενεργο παιχτη πρωτη γυρα. Δεν με ενδιαφερει ακομα ο ρολος του.*
3ον αλλαζω τη ΡΑΝΤΟΜ ψηφο μου απο φαστ σε εσας γιατι μου φανηκε φουλ υποπτο αυτο που κανατε ή κινηση κακου πολιτη οποτε και στις 2 περιπτωσεις ειναι σωστη η ψηφος μου.*δυστυχως με προλαβε και εριξε δευτερη σε σας αλλος οπως δηλωσα και οταν σας ψηφισα. Ηθελα εγω να ειμαι η 2η ψηφος να δω αν εχει αλλος τα κότσια να σας ριξει 3η. Δε πειραζει το εκαμα εγω*
4ον τρελαινεστε αρχίζετε λετε ασυναρτησιες οτι σας ψηφισα με την δικαιολογια οτι δεν μιλάτε.
Το συμπερασμα αυτο ειναι εσφαλμενο, (η εσκεμμενο) απο λαθος κατανόηση(η καλη κατανοηση) των λεγομενων μου στο σημειο που ειπα οτι για αρχη θα επρεπε να ψηφιζουμε σιωπηλους παιχτες. Μη ξαναλεω τα ιδια, αλλος ηταν ο λογος που σας ψηφισα το ειπα παραπανω. Για αυτο ειπα μαθετε να διαβαζετε για να δωσω εμφαση στο οτι δεν καταννοειτε τι εγραψα η οτι ειστε κακος ρολος που τα εμφανιζει οπως τον βολευει
5ον παθατε τραλαλιτραλαλο με το μαθετε να διαβαζετε τοσο πολυ σας πειραξε; εμενα μου φανηκε ενα υπεροχο θεατρικο για να τραβηξετε αλλού τη προσοχη και να μεινετε παραπανω στο παιχνιδι απο αλλους πολιτες που κατευθειαν φοβηθηκαν να σας ψηφισουν και αλλαξαν την ψηφο τους.
6ον δε γίνεται να ειμαι μαφιοζος με φαστ. Απλα δε γινεται δε θα κατσω να το δικαιολογησω σκεψου και μονος σου.


Εφιστω τη Προσοχή σε ολους σας ο ντουμνουκ ειναι μαφιοζος.





Προς χιμελα: ειναι η μονη πιθανη πορνη για μενα.
Α επισης ο ντουμνουκ το εθεσε αυτο ως κατηγοριες απο δω και απο κει ενω ειναι μια ορθη προταση. 2 ατομα εχω κατηγορήσει αλλα κλασικα αλλάζει τα λογια μου.

Πισω στο κύμα της μεθεξις θα κρυφτούν πάρα πολλοί.. Γενικά την βλέπω να φεύγει και εδω θα έπρεπε να παιχτεί τυμβωρυχια κατά την γνώμη μου.. θα δούμε πως θα πάει με αυτήν. Έχουμε και αυτά που είπε ο dumenuke παρακάτω. Το θεμα είναι πως ως ΑΜ αναγνωρίζεται ως μαφιοζος. Πώς το ήξερε?
Και ο Εμμανουήλ γενικά είναι πολίτης για μενα.

Αλλάζω την ψήφο στη Nefeli Graf επειδή πάρα πολύ ύποπτα έδωσε ψήφο στη Himela που δεν έδωσε δικαιώματα και δεν το δικαιολόγησε καθόλου(ίσως γτ υπάρχει "σχέση" μεταξύ των 2;), δε νομίζω πως αυτό πρόκειται για "τυχαία" ψήφο το οποίο επίσης δε συμβαδίζει με το ότι απέφευγε να απαντήσει για τόση ώρα. Συνεχίζω να πιστεύω πως ο DumeNuke έχει σοβαρές πιθανότητες να είναι μαφιόζος, αλλά δεν είχε τόσο ύποπτη συμπεριφορά ενώ παρόλαυτα ήταν πιο ενεργός και ίσως να εκνευρίστηκε λίγο παραπάνω.

Επίσης, χρησιμοποιώ την κάρτα: ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΨΗΦΟΣ

Επιπλεον ψήφος Γιατί??? Από τον πρώτο γύρο??

Aλλάζω ψήφο στη Nefeli

Γενικά δεν θα έχω αρκετό χρόνο σήμερα και ίσως και αύριο για να γράψω. Έχω ενημερώσει σχετικώς τη ΣΕ από χθες το πρωί.

Γενικά, όσοι βγήκαν να με υπερασπιστούν χθες είναι αρκετά ύποπτοι. Από τη διεξαγωγή της ψηφοφορίας και μετά έχω προλάβει να διαβάσω αποσπασματικά κείμενα, κυρίως όσα έχουν κάνει quote εμένα ή φαίνεται κάπου εμφανώς το όνομά μου.

Μέχρι στιγμής, με σειρά προτεραιότητας είναι:
methexys, Himela, Σπυράκος, Johny

Η methexys βγήκε από πολύ νωρίς και πήρε το μέρος μου, χωρίς να της έχω δώσει κάποιο ουσιώδη λόγο. Η αντίληψή μου λέει ότι γνώριζε ότι δεν είμαι ανάμεσα στους μαφιόζους και απλά διάλεξε έναν από τους δύο του διπόλου και πήγε μαζί του. Κλασική τεχνική μαφιόζου.

Η Himela, από την άλλη, ξεκίνησε να επιτίθεται και μετά ανακάλεσαι. Ενδεχομένως να μην είναι μία από τους 6. Η θεωρία μου είναι ότι πίστεψε ότι είμαι μαφιόζος και ήρθε προς υπεράσπισή μου για να με βοηθήσει.

Από το Σπυράκο περίμενα περισσότερα. 2 μηνύματα πριν την ψηφοφορία, σχεδόν κενά. Σαν άτομο που προσπαθεί να καταλάβει τι παίζεται. Και ενώ τα άτομα που δεν έχουν πολύ συμμετοχή αποφεύγουν να υπερασπιστούν φωνακλάδες και άτομα που έχουν τραβήξει οικειοθελώς την προσοχή, είδα ένα 3ο μήνυμα που όχι μόνο με υπερασπίζεται, αλλά επιτίθεται και προσωπικά στον fast. WTF? Λογικά είναι ο ΔΑ και, αν δεν προετοιμάζει κάποιο χοντρό παιχνίδι, όπως έκανε ο ΔΑ στο περσινό Παλέρμο ο ΔΑ, δεν έχουμε λόγο να φοβόμαστε κάτι. Ο βαθμός επικινδυνότητάς του εξαρτάται από τις κάρτες που κρατάει.

Από τον Johny είδα μια άκυρη επίθεση προς το Ikariona, ο οποίος έχει δείξει σοβαρά σημάδια ότι είναι πολίτης. Ίσως να τον βολεύει να συνεχίσει τη διαμάχη που ξεκίνησα μαζί του χθες. Για μένα είναι μαφιόζος, απλά επειδή δεν έχω προλάβει να διαβάσω ολοκληρωμένα το δεύτερο μισό της 4ης και συνολικά την 5η σελίδα κρατάω μια επιφύλαξη και τον κατατάσσω 4ο και όχι 2ο στη λίστα.

Επομένως, βάση των παραπάνω, ψηφίζω methexys για σήμερα.
Θα προσπαθήσω να κάνω άλλη μία δημοσίευση πριν την ψηφοφορία, αλλά δεν ξέρω αν και κατά πόσο αυτό θα καταστεί εφικτό.

Συνήθως ο ΑΜ δεν εκθετει από τοσο νωρίς. Πιστεύω πρέπει να δώσουμε βαση σε ολα οσα είπε, ειδικά μεθεξη που αναφέρθηκε πρώτη πρώτη. Τώρα αν είναι μαφιοζος όλοι θα την ψηφισουν και θα κρυφτουν απο πίσω Γιατί αν σωθεί θα καρφωθουν πολύ. Επειδή έχω παίξει άσχημα ρολο πληροφοριοδοτη ελπίζω να μας άφησες πισω σωστες πληροφορίες Γιατί θα στηριχτούμε στα λόγια σου. Παιδιά παίζει να έχω χάσει τα 3/4 αυτών που λετε αν κάνω κάπου λάθος ή επαναλαμβανομαι δέχομαι κριτική. Απο Σήμερα πάντως θα διαβαζω και θα συμμετεχω περισσότερο. Περιμένουμε δολοφονία..

Ψηφίζω προς το παρόν methexys για να μην χάσω ψηφο σε περίπτωση δολοφονίας .

Edit: για λίγο έχασα την ανακοίνωση της δολοφονίας.. η Συλβια λοιπόν.. ειπε Κάτι που τοτς έθιξε ή απλά έβγαλαν μια καλη παίκτρια που μιλάει και κοιτάει λεπτομέρειες στα πάντα?
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Emilouko

Περιβόητο μέλος

Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5,143 μηνύματα.
Deutch ο dumenuke ήταν ΑΜ δεν ήξερε ολη τη μαφία; Αγνοησες αυτό που έγραψα; Ήξερε σίγουρα ένα μαφιόζο που ήταν η μεθ. Το είπε ξεκάθαρα. Μεθεξις μαφιοζα. Εσάς αυτή τη στιγμή σας συμφέρει να κεντραρετε στους άλλους δύο ενώ ο dume τους κατηγόρησε λόγω του παιχνιδιού τους. Πρώτα πρέπει να φύγει η μεθ. Τέλος.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

PolGR1509

Τιμώμενο Μέλος

Ο PolGR1509 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,307 μηνύματα.
Σας έχω σερβίρει την methexys στο πιάτο, η οποία κάνει τις πιο άπειρες κολοτούμπες μαφιόζου ever και εσείς ασχολείστε μαζί μου. Και να πω ρε πούστη μου ότι δεν με έχετε δει να παίζω ως μαφιόζος, πάει στα κομμάτια. Ντεμπούτο στο παιχνίδι έκανα ως μαφία και έκανα καλύτερα plays από ότι τώρα. Αν η λογική είναι ότι είτε σκούριασα είτε πάω να καμουφλάρω τον ρόλο μου παίζοντας ως αρχινουμπάς... Τι να πω, εσείς έχετε το καρπούζι εσείς και το μαχαίρι...

Και το βασικό στοιχείο του μαφιόζου είναι ότι γράφει πολύ, για να μπορεί να τα μπερδέψει. Δεν πας από το α στο ω ως μαφία σε 2 σειρές.

methexys, Σπυράκος, Pol είναι όλοι τους υποψήφιοι μαφιόζοι. Έχω δύο μέρες που είμαι κάτω από τους προβολείς και οι περισσότεροι αλλάζετε απόψεις για εμένα με έναν ρυθμό της τάξης του 0.5/ώρα. Αυτοί το γυρνάνε από εδώ και από εκεί με 1000/ώρα, αναλόγως το πώς πάει η κοινή γνώμη και πώς πιστεύουν ότι θα κρυφτούν καλύτερα.

Σήμερα πρέπει να βγει η methexys πάση θυσία. Για τον Σπυράκο έχω ακόμα μια αμφιβολία και περιμένω να δω πώς θα απαντήσει στις παραπάνω κατηγορίες. Αλλά είτε αυτός είτε ο Pol πρέπει να βγούνε υποχρεωτικά αύριο.
Ικαρίωνα μη πας να αλλάξεις τα λόγια του Dume. Εδώ πάνω τα έχουμε ΑΚΡΙΒΩΣ όπως τα είπε και νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο ποιον δίνει για φανερό μαφιόζο.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13,797 μηνύματα.
Himela μεταφέρεσαι στην χώρα των φαντασμάτων χωρίς δικαίωμα για τελευταία λόγια.​


Ψηφοφορία για Τετάρτη 26/7
  1. aggelogiannos --> PolGR1509
  2. Claire Rentfield -->methexys
  3. ComfortablySmug --> methexys
  4. Deutsch... Lover --> Σπυράκος(^^)
  5. Dimitris S --> methexys
  6. Eileen --> methexys
  7. Emilouko --> methexys
  8. Himela --> methexys
  9. Ikarionas --> JKaradakov
  10. JKaradakov --> PolGR1509
  11. Johnny15 --> methexys
  12. ~Melania~ --> methexys
  13. methexys --> PolGR1509
  14. Nefeli Graf --> PolGR1509
  15. PolGR1509 -->methexys
  16. Soukouu -->methexys
  17. Guest 278211
  18. tsarachaf --> methexys
  19. Wild_Boy --> methexys
  20. Ερις --> methexys
  21. Σπυρακος (^^) --> methexys
  22. Τάσος97 --> methexys

Ψήφοι
15 methexys
4 PolGR1509
1 JKaradakov
1 Σπυράκος(^^)

Η Χώρα των Φαντασμάτων
Emmanouilmyrgia - Ποινή
Himela - Δολοφονία 26/7

Οριστικές Αποχωρήσεις
DumeNuke [Αντίπαλος Μαφιόζος] - Ψηφοφορία 25/7 & Τυμβωρυχία
Fast [Πολίτης Β] - Ψηφοφορία 24/7 & Τυμβωρυχία

Απουσίες
~Melania~ #1
Guest 278211 #1
Τάσος97 #1

Λοιπές Ενέργειες Παιχτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Fast
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Nefeli Graf
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από DumeNuke
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ComfortablySmug
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από methexys
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

methexys

Τιμώμενο Μέλος

Η methexys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 9,090 μηνύματα.
Κι εσύ συμφωνείς όπως πάντα με tsarachaf. Όπως έκανες με τον Dumenuke. Για ποιο λόγο έριξε προφυλάκιση στη methexys; Επειδή αν περνούσε η προφυλάκιση ο ίδιος θα έμενε μέσα στο παιχνίδι. Δεν είναι χαζός για να μείνει στο παιχνίδι τρώγοντας ασφαλώς κάρφωμα μετά. Γι' αυτό έριξε την προφυλάκιση στον αμέσως επόμενη παίκτη για τον οποίο ήταν σίγουρος.

Μα ναι. Θα ήταν λογικό να επιμένει σε εμενα και μετά να μείνει όντως μέσα στο παιχνίδι και να φάει κάρφωμα; Εγώ νομίζω ότι ισχύει το σενάριο που έκανα παραπάνω. Ήθελε να μπερδέψει τη μαφία και να νομίζουν ότι εγώ ήμουν ο ΑΜ. Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί να συνεχίσει να επιμένει μετά και στα τελευταία του λόγια να λέει ότι ειμαι μαφιοζα. Στις ψήφους που έχω πάρει ειμαι σίγουρη ότι κρύβεται ολόκληρη η μαφία (είναι και οι μισοί παίκτες θα μου πείτε) όποτε πρέπει να ψάξετε εκεί. Κυρίως ένοχος ο Πολ για εμενα που επιμένει ξεκάθαρα χωρίς να βλέπει ότι κάτι δεν πάει καλά και δεν βγαίνει νόημα εδώ πέρα. Για εμενα οποίος δεν έχει εκφράσει αμφιβολίες για την κατάσταση είναι ξεκάθαρα ένοχος.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ComfortablySmug

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο ComfortablySmug αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 150 μηνύματα.
Καλημέρα Παλέρμο

Προς Deutsch:Nα σου πω την αλήθεια δεν νομίζω ότι ο Σπυράκος είναι ένοχος.Γνωρίζουμε και τις
2 κάρτες του Dume και η πιθανότητα να βρήκε τόσο γρήγορα 1 ή 2 επιπλέον μαφιόζους (πέραν εκείνου
που ήξερε) δε μου φαίνεται μεγάλη

Νομίζω και εγώ ότι ο Pol δεν είναι μαφιόζος αλλά ΔΑ

Προς methexys:Αν είσαι αθώα γιατί να μη σου περάσει στο μυαλό ότι είμαστε και οι 2 αθώοι
Θέλω να σε πιστέψω αλλά το κάνεις δύσκολο για εμένα

Η αλήθεια είναι ότι σκόπευα και εγώ να αλλάξω σε Pol αλλά η επιθετικότητα της methexys με
αναγκάζει να παραμείνω προς το παρών στην methexys

Τέλος λογικά η Himela δεν είναι η πόρνη όπως την κατηγορούσαν μερικοί
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

methexys

Τιμώμενο Μέλος

Η methexys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 9,090 μηνύματα.
Καλημέρα Παλέρμο

Προς Deutsch:Nα σου πω την αλήθεια δεν νομίζω ότι ο Σπυράκος είναι ένοχος.Γνωρίζουμε και τις
2 κάρτες του Dume και η πιθανότητα να βρήκε τόσο γρήγορα 1 ή 2 επιπλέον μαφιόζους (πέραν εκείνου
που ήξερε) δε μου φαίνεται μεγάλη

Νομίζω και εγώ ότι ο Pol δεν είναι μαφιόζος αλλά ΔΑ

Προς methexys:Αν είσαι αθώα γιατί να μη σου περάσει στο μυαλό ότι είμαστε και οι 2 αθώοι
Θέλω να σε πιστέψω αλλά το κάνεις δύσκολο για εμένα

Η αλήθεια είναι ότι σκόπευα και εγώ να αλλάξω σε Pol αλλά η επιθετικότητα της methexys με
αναγκάζει να παραμείνω προς το παρών στην methexys

Τέλος λογικά η Himela δεν είναι η πόρνη όπως την κατηγορούσαν μερικοί
Ποια επιθετικότητα... Τον εαυτό μου προσπαθώ να υπερασπιστώ και να δικαιολογήσω τα αδικαιολόγητα...
Και προς αυτό που είπες ότι σε κατηγόρησα, νόμιζα ότι υπάρχουν δυο τέτοιες κάρτες στο παιχνίδι αλλά μετά είδα ότι είναι 3 τελικά. Λάθος μου ξεκάθαρα :redface: Ωστόσο αυτό δεν αναιρεί ότι γεγονός ότι μπορεί να είσαι μαφιοζος και να έριξες κάρτα για ξεκάρφωμα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Σπυρακος (^^)

Περιβόητο μέλος

Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5,414 μηνύματα.
Μάλιστα,ε δε θα έφευγε αμφιλεγόμενος ρόλος,όχι ότι είπε και πολλά πράγματα η Himela αλλά για μαφιόζος δεν μου φάνηκε.Παραμένει λοιπόν το μπέρδεμα που υπάρχει.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Emilouko

Περιβόητο μέλος

Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5,143 μηνύματα.
Αθώα ήταν λογικά η χιμέλα.
Λοιπόν θα μπω με παραθέσεις κατά τις 4 που φτάνω σπίτι.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

PolGR1509

Τιμώμενο Μέλος

Ο PolGR1509 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,307 μηνύματα.
Μάλιστα,ε δε θα έφευγε αμφιλεγόμενος ρόλος,όχι ότι είπε και πολλά πράγματα η Himela αλλά για μαφιόζος δεν μου φάνηκε.Παραμένει λοιπόν το μπέρδεμα που υπάρχει.
Εσύ απ'όσα έχουν γίνει δε θα σχολιάσεις τίποτα;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top