Wherever μου ωραια φαινεται να τα περασες! Τι εθιμο κι αυτο με το κυλοτακι ή τις καλτσοδετες πωπω!! Θα το κανουν φιλοι μου που παντρευονται, εμεις δε θα το καναμε με τιποτα, ντρεπομαστε παρα πολυυυ, ναναι και μπροστα γονεις, πεθερικα απαπαα! Αλλα εχει να κανει με το ζευγαρι ποσο χαβαλε κανει!
Γιλεκακι ο γαμπρος ε? Εγω ειμαι λατρης της γραβατας και του σακακιου, κλασσικα πραγματα δηλαδη!! Βεβαια εξαρταται και το στυλ του καθε αντρα!
Α επρεπε να πας για την ανθοδεσμη!! Δυο φιλες μου που επιασαν την ανθοδεσμη, παντρευονται οπου ναναι!! Ηταν γουρλιδικη!!! και επιασε το εθιμο το πιστευεις?? Τετοια συμπτωση πια??
Επισης η δαντελά πολυ must στα νυφικα, μιλαμε για πολλη δαντελα! Ωραια εποχη παντρευτηκαν, ουτε κρυο ουτε ζεστη!! Πιστευω καλυτερες εποχες για γαμο ειναι Φθινοπωρο και Ανοιξη
Εγω Wherever μου τονε βρηκα και αξιζε η αναμονη!!!


Τωρα εσυ που τον θες σε 5 χρονια θα στον παραγγειλουμε!!!!! Χαχαχα!!
Εφαγα μια χαρα wherever και τωρα κοιταζω να μαζευτω λιγακι γιατι το κρεατακι πηγε και ηρθε το Πασχα χεχχ!!
Ωραιοι οι λαχανοντολμαδες!!! Καλη η ιδεα σου να κανω κι εγω, καιρο εχουμε να φαμε και μαρεσουν πααρα πολυ, μπορω να μαι πανω απο την κατσαρολα για ωρα!! Χχαχχ!
Εγω σημερα ειχα μπριαμ, τελειωνει σημερα και το βραδυ γαυρος τηγανητος!!!!!!!! Μμμμμμμ!!!
Πως ειναι ο καιρος στο χωριο τωρα Wherever? Θυμησε μου πανω ή κατω εισαι? Πρεπει ναχεις πει αλλα δεν το θυμαμαι...
Επιτελους να στρωσει ο καιρος εδω γιατι δεν παλευεται, τη μια κοντομανικο, την αλλη μακρυ, τη μια βροχη την αλλη ηλιο. Πλενω ταμαξι γινεται θκατα παλι, ελεος. Μου χαλασε και το τζαμι ασχετο αλλα στεναχωρηθηκα με το αμαξακι μου αλλα οκ υπαρχουν χειροτερες ζημιες σκεφτομαι! Κι αυτη η αυλη σαπισε πια απο τις βροχες, θελω ηλιοοοο και ουρανο καθαροοοοο!!!!
Τι αλλα νεα εσυ wherever? Κοριτσια υπολοιπα που βρισκεστε??
Προς ωρας παω να δουλεψω και λιγο και να πεταχτω να παρω εναν καφε, οποτε σε ξαναφιλω και τα λεμε λιαν συντοοομως!!