Great Chaos
Περιβόητο μέλος
Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 57 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.911 μηνύματα.

23-11-08

14:44
Η Ρίτα Σακελλαρίου υπήρξε μια πολύ μεγάλη λαϊκή τραγουδίστρια. Τραγούδια της όπως το "Ιστορία μου αμαρτία μου" και "Το σούρουπο" αποτελούν ορόσημα στο χώρο αυτό. Ειδικά το δεύτερο, με κάνει όταν το ακούω να θέλω να χορέψω ένα ζεϊμπέκικο, με όλη μου την ψυχή.
Το ότι αυτή η ίδια "υποτίμησε" τον εαυτό της και το μύθο της τραγουδώντας στα γεράματα τραγούδια όπως "Ο παίδαρος" ή το "Είναι γάτα ο κοντός με τη γραβάτα", δείχνει ότι ένας πραγματικά μεγάλος λαϊκός καλλιτέχνης έχει αρκετό χιούμορ ώστε να αυτοσαρκάζεται, πράγμα που είναι πολύ μακριά από την αντίληψη που εξέφρασε το εν λόγω ποστ. Βλέπετε, η Ρίτα απέδειξε, ότι ο μύθος της δεν μπορούσε να καταρριφθεί, ούτε καν με αυτόν τον τρόπο, γιατί η ίδια είχε ήδη μπει βαθιά μέσα στη λαϊκή ψυχή, που δεν ξεχνά ποτέ όσους την έκαναν να δακρύσει...
Το ότι αυτή η ίδια "υποτίμησε" τον εαυτό της και το μύθο της τραγουδώντας στα γεράματα τραγούδια όπως "Ο παίδαρος" ή το "Είναι γάτα ο κοντός με τη γραβάτα", δείχνει ότι ένας πραγματικά μεγάλος λαϊκός καλλιτέχνης έχει αρκετό χιούμορ ώστε να αυτοσαρκάζεται, πράγμα που είναι πολύ μακριά από την αντίληψη που εξέφρασε το εν λόγω ποστ. Βλέπετε, η Ρίτα απέδειξε, ότι ο μύθος της δεν μπορούσε να καταρριφθεί, ούτε καν με αυτόν τον τρόπο, γιατί η ίδια είχε ήδη μπει βαθιά μέσα στη λαϊκή ψυχή, που δεν ξεχνά ποτέ όσους την έκαναν να δακρύσει...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.