personGR εδώ (ξέρω ακούγεται χαζό, αλλά μ'αρέσει), για τους φίλους Χριστόφορος και όντας 16 χρονών στη ζωή πάω Α'Λυκείου.
Δεν είμαι σίγουρος ότι το σχολείο σαν ενασχόληση μου αρέσει, γι'αυτό με βλέπω να γίνω Μηχανολόγος/Μηχανικός..
Είμαι μανιώδης gamer και δε θέλω σχόλια για το άθλημα μου, τύπου "το καμμένο" κλπ.(όχι τπτ άλλο, αλλά τσάμπα θα τα γράψετε - είμαι ζαμαν φου σε αυτά τα θέματα). Επίσης οι απόψεις μου σε αρκετά θέματα είναι αρκετά διαφορετικές από αυτές των συνομίληκων μου (των συμμαθητών μου τουλάχιστον) π.χ. τους σιχαίνομαι τους Linkin' Park.
Μ'αρέσουν οι ταινίες φαντασίας και κυρίως αυτές οι περιπέτειας. Όμως όχι τα blockbusters του Hollywood, αλλά πιο ψαγμένα πράγματα. Όπως είπα σιχαίνομαι τους Linkin' Park. Και γενικά σιχαίνομαι συγκροτήματα, που , παρόλο έχουν δείγματα ταλέντου, βγάζουν δίσκους, μόνο και μόνο για να γίνουν διάσημοι και αναγνωρίσημοι. Ακούω πολλά είδη μουσικής, αλλά αυτή που με συγκινεί περισσότερο είναι η darkwave / futurepop (μουσικό προφίλ
εδώ)
Αυτήν την κοινότητα σήμερα την έμαθα, εντελώς τυχαία καθώς χάζευα στο in.gr. Ποτέ μου δεν ήλπιζα ότι θα υπήρχε ανάλογο site - είχα την εντύπωση πως sites που απευθύνονται είναι μερικά από αυτά τα ερασιτεχνικά blogs (και μιας και που το έφερε η κουβέντα δεν έχω ακόμα το δικό μου...).
ΥΓ:
[psonio mode] Ξέρω καλωσήρθα!
[/psonio mode]
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.