halvas
Πολύ δραστήριο μέλος
Γεία σας, και εγω είμαι καινούρια. Θα ήθελα να μάθω για τις κατευθήνσεις μετά το γυμνάσιο. Απο που μπορώ να δω;
Check this: https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=39179
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fia
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος
*Deatheater*
Νεοφερμένος
fia
Νεοφερμένος
Savior
Νεοφερμένος
Fanula
Νεοφερμένος
Constantina!
Εκκολαπτόμενο μέλος
!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος
Φανούλα και εγώ πέρσι είχα πάρα πολύ άγχος. Όμως πίστεψέ με μόνο ιστορία διάβασα πολύ....Σε όλα τα άλλα χαλαραα!
*Deatheater*
Νεοφερμένος
Ναι ρε οι εξετάσεις είναι πανευκολες έγω μόλις έγραψα Ιστορία και είδα τι εύκολα που ήταν μου έφυγε κατευθειαν το αγχος Δεν είναι τπτΌμως πίστεψέ με μόνο ιστορία διάβασα πολύ....Σε όλα τα άλλα χαλαραα!
papas
Διάσημο μέλος
JeyTsav
Νεοφερμένος
ΓΕΙΑ λοιπόν...!
Καλή επιτυχία και καλή τύχη σε όλους του υποψηφίους φέτος!!
Θα την χρειαστούμε!!
Και για όλα τα πιτσιρίκια του γυμνασίου ένα έχω να πω!!
"Μην αγχώνεστε ρε μάγκες!! Λίγο διάβασμα θέλει για να βάλετε τις βάσεις και μετά στο λύκειο θα είσται gg ( με λίγη προσπάθεια πάντα ) "
Καλώς σας βρήκα όλους!
desolator_X
Εκκολαπτόμενο μέλος
personGR
Νεοφερμένος
Δεν είμαι σίγουρος ότι το σχολείο σαν ενασχόληση μου αρέσει, γι'αυτό με βλέπω να γίνω Μηχανολόγος/Μηχανικός..
Είμαι μανιώδης gamer και δε θέλω σχόλια για το άθλημα μου, τύπου "το καμμένο" κλπ.(όχι τπτ άλλο, αλλά τσάμπα θα τα γράψετε - είμαι ζαμαν φου σε αυτά τα θέματα). Επίσης οι απόψεις μου σε αρκετά θέματα είναι αρκετά διαφορετικές από αυτές των συνομίληκων μου (των συμμαθητών μου τουλάχιστον) π.χ. τους σιχαίνομαι τους Linkin' Park.
Μ'αρέσουν οι ταινίες φαντασίας και κυρίως αυτές οι περιπέτειας. Όμως όχι τα blockbusters του Hollywood, αλλά πιο ψαγμένα πράγματα. Όπως είπα σιχαίνομαι τους Linkin' Park. Και γενικά σιχαίνομαι συγκροτήματα, που , παρόλο έχουν δείγματα ταλέντου, βγάζουν δίσκους, μόνο και μόνο για να γίνουν διάσημοι και αναγνωρίσημοι. Ακούω πολλά είδη μουσικής, αλλά αυτή που με συγκινεί περισσότερο είναι η darkwave / futurepop (μουσικό προφίλ εδώ)
Αυτήν την κοινότητα σήμερα την έμαθα, εντελώς τυχαία καθώς χάζευα στο in.gr. Ποτέ μου δεν ήλπιζα ότι θα υπήρχε ανάλογο site - είχα την εντύπωση πως sites που απευθύνονται είναι μερικά από αυτά τα ερασιτεχνικά blogs (και μιας και που το έφερε η κουβέντα δεν έχω ακόμα το δικό μου...).
ΥΓ: [psonio mode] Ξέρω καλωσήρθα! [/psonio mode]
Είμαι μανιώδης gamer και δε θέλω σχόλια για το άθλημα μου, τύπου "το καμμένο" κλπ.(όχι τπτ άλλο, αλλά τσάμπα θα τα γράψετε - είμαι ζαμαν φου σε αυτά τα θέματα). Επίσης οι απόψεις μου σε αρκετά θέματα είναι αρκετά διαφορετικές από αυτές των συνομίληκων μου (των συμμαθητών μου τουλάχιστον) π.χ. τους σιχαίνομαι τους Linkin' Park.
Μ'αρέσουν οι ταινίες φαντασίας και κυρίως αυτές οι περιπέτειας. Όμως όχι τα blockbusters του Hollywood, αλλά πιο ψαγμένα πράγματα. Όπως είπα σιχαίνομαι τους Linkin' Park. Και γενικά σιχαίνομαι συγκροτήματα, που , παρόλο έχουν δείγματα ταλέντου, βγάζουν δίσκους, μόνο και μόνο για να γίνουν διάσημοι και αναγνωρίσημοι. Ακούω πολλά είδη μουσικής, αλλά αυτή που με συγκινεί περισσότερο είναι η darkwave / futurepop (μουσικό προφίλ εδώ)
Καλωσηρθες, ναι!
Καλα κανεις και εισαι gamer Βλεπω και final fantasy στο προφιλ σου, ευγε ευγε
Τι σχεση εχουν οι αποψεις με το γουστο στη μουσικη ομως;
Τι ειδους ταινιες σ'αρεσουν;
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος
π.χ. τους σιχαίνομαι τους Linkin' Park.
ΥΓ: [psonio mode] [/psonio mode]
hehe μπες youtube και γραψε linkin park parody
vitruve
Νεοφερμένος
Silent Walker
Εκκολαπτόμενο μέλος
personGR
Νεοφερμένος
Τι σχεση εχουν οι αποψεις με το γουστο στη μουσικη ομως;
Τι ειδους ταινιες σ'αρεσουν;
Βασικά καμία, αλλά έφερα ένα παράδειγμα, που πιστεύω πως όλοι, λιγο πολύ, ξέρουμε..
Δυό ταινίες που είδα πρόσφατα και τρελάθηκα ήταν τα OldBoy, και Dark city (recommended και τα δύο..)..
Γενικά μ'αρέσουν οι πιο "σκοτείνές" ταινίες...
Και φυσικά όχι οι σαχλοαμερικανιές
halvas
Πολύ δραστήριο μέλος
Βασικά καμία, αλλά έφερα ένα παράδειγμα, που πιστεύω πως όλοι, λιγο πολύ, ξέρουμε..
Δυό ταινίες που είδα πρόσφατα και τρελάθηκα ήταν τα OldBoy, και Dark city (recommended και τα δύο..)..
Γενικά μ'αρέσουν οι πιο "σκοτείνές" ταινίες...
Και φυσικά όχι οι σαχλοαμερικανιές
OLDBOY
προσκυνούμε
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.