The 'or' game

Το μισό, για να αποκαλούμαι στρουμφάκι. :D

Να έχετε ένα κουμπί επαναφοράς ή ένα κουμπί παύσης στη ζωή σας;

Επαναφοράς, ασφαλώς.
Τα διλήμματά σου, πρωτότυπα, εμπνευσμένα. Εύγε! :thumbup:!

Αν ήταν να ακολουθήσες κάποιον από τους 2 αυτούς τους κλάδους της ιατρικής, θα προτιμούσες ψυχολόγος ή κτηνίατρος;

(Μαλλον εννοεις ψυχιατρος γιατι η ψυχολογια απ'όσο ξερω δεν ειναι κλάδος της ιατρικής)
Διαλέγω κτηνιατρος

Θα προτιμούσες να γεννιόμαστε γέροι και με το πέρασμα των χρόνων να γινόμαστε νεότεροι, μεχρι που όντας νεογνά θα εξαφανιζομαστε ή το ανάποδο(δλδ αυτο που γινεται τωρα)

Νομίζω όπως συμβαίνει...δεν μπορώ να το φανταστώ ανάποδα.. :hmm:

Αν είχατε μία υπερφυσική ικανότητα θα θέλατε να μπορείτε να διαβάζετε όλες τις σκέψεις των ανθρώπων γύρω σας ή να μπορείτε να είστε αόρατοι ;

Αόρατη, το 1ο δεν είναι υπερδύναμη, είναι η απόλυτη δυστυχία.

Να έχεις ένα μόνιμο αίσθημα πείνας ή ένα μόνιμο αίσθημα κορεσμού, ακόμη κι όταν πρέπει να φας;

Τώρα έχω μια αίσθηση κορεσμού αλλά θα έτρωγα φρούτα, γλυκά και θα πω τον κορεσμό .

Ευθύτητα ή διπλωματία ;

Ευθύτητα

Θα προτιμούσες να αποκτήσεις τα γεννητικά όργανα του αντίθετου φύλου αλλά να μείνει το σώμα σου ως έχει, ή να αλλάξει όλο το σώμα σου στου αντίθετου φύλου αλλά να κρατήσεις τα γεννητικά σου όργανα ως έχουν;

Το πρωτο(πολύ πρωτότυπα βαζεις, μου αρεσουν)

Να μη ξανα χρησιμοποιήσεις κινητο, τάμπλετ, λαπτοπ, σταθερό υπολογιστή ή να μη ξανακάνεις ερωτα;

ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ΒΑΝΑΥΣΑ ΤΩΡΑ.-

Να μην ξαναχρησιμοποιήσω τάμπλετ (τα άλλα δεν μπορώ να τα διαβάσω, άγνωστη γλώσσα ξαφνικά) αλλά να ξανακάνω έρωτα.

Σεξ σε τζακούζι για ένα ολόκληρο βράδυ ή δωρεάν πιτόγυρα για μια βδομάδα;

Νταξ...ευκολάκι...δωρεάν πιτόγυρα για μια βδομάδα :smoke:

Να σας βρίζουν δημόσια ή να μην σας απευθύνει το λόγο ποτέ κανένας για κανένα λόγο;

Αυτό με τα πιτόγυρα (το πρώτο, το ολονύχτιο, μου μοιάζει σαν τιμωρία :hehe: ).

Θυμήθηκα και αυτό το μιμίδιο:
18312379024.jpg

Να γράφεις ή να διαβάζεις;

Τελευταία επεξεργασία:
Νταξ...ευκολάκι...δωρεάν πιτόγυρα για μια βδομάδα :smoke:

Να σας βρίζουν δημόσια ή να μην σας απευθύνει το λόγο ποτέ κανένας για κανένα λόγο;

Το πρώτο γιατί θα έχω την ευκαιρία να τους αντι-βρίσω κι εγω πίσω μετά και θα γίνει μιας ωραίας πουτάνας το κάγκελο.

Να διαβάζω

Μουσική ή στίχοι ;
Μουσική

Να φας μισό κιλό σκατά ή να σου κόψουν ένα δάχτυλο;

Θα πω το δευτερο, το πρωτο μονο που το σκέφτομαι με πιάνει αηδία 🤢

Θα προτιμούσες να έχεις τρια μάτια(και τα τρια θα ειναι στο πρόσωπο και θα φαινονται) ή μονο τρια δόντια;

Τρία δόντια (καθότι υπάρχουν και οι εμφυτεύσεις).

Καναρίνι ή παπαγάλος;

Οντως τωρα😂
Ροζ θα πω

Να ειναι μόνιμα βουλωμένο το ενα ρουθούνι ή το ενα αυτί σου;

Το ένα αφτί μου (=να ακούω λιγότερες λαμακίες).

Μαγειρική ή ζαχαροπλαστική;

Το στόμα μου. Αλλά πώς αντιμετωπίζεται η κακοσμία; Με φυλλαράκια μέντας, που προσφέρουν δροσερή αναπνοή και ευχάριστη γεύση και διαρκούν για ώρες.

Να επικοινωνείτε σε όλες τις ανθρώπινες γλώσσες ή να μιλάτε με ζώα;

Back