05-11-21
16:47
Πεπόνι
Χριστούγεννα ή Πάσχα ;
Χριστούγεννα ή Πάσχα ;
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 31,975 μηνύματα.
05-11-21
16:48
Χριστούγεννα προφανώς!!
Apple η Samsung;;
Apple η Samsung;;
05-11-21
18:14
Χμμμ μέχρι πριν λίγα χρόνια θα σου έλεγα Apple τώρα με το χέρι στην καρδιά Samsung.
Κιθαρίστας ή ντράμερ;
Κιθαρίστας ή ντράμερ;
Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5,328 μηνύματα.
05-11-21
19:11
Ποτέ μου δεν είχα κάψα με τους μουσικούς αλλά άντε, θα πω κιθαρίστας γιατί είναι ωραία να τραγουδάς με παρέα και κιθάρα.
Νύχια φαγωμένα μέχρι τη ρίζα και αβαφα ή τεράστια γυπαετιστικα μυτερά με γκλιττερ, στρασακια, φιογκάκια, την Άρτα και τα Γιάννενα;
Νύχια φαγωμένα μέχρι τη ρίζα και αβαφα ή τεράστια γυπαετιστικα μυτερά με γκλιττερ, στρασακια, φιογκάκια, την Άρτα και τα Γιάννενα;
06-11-21
09:37
I got no other choice, νύχια φαγωμένα μέχρι τη ρίζα.
Να έχετε λόξιγκα για μία εβδομάδα ή για 7 ημέρες να βρίσκεστε στη φάση «μου έρχεται να φτερνιστώ αλλά… δεν!»;
Να έχετε λόξιγκα για μία εβδομάδα ή για 7 ημέρες να βρίσκεστε στη φάση «μου έρχεται να φτερνιστώ αλλά… δεν!»;
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,946 μηνύματα.
06-11-21
11:14
Το "μου έρχεται, αλλά δεν...."
Αξιοσημείωτη ευφράδεια λόγου, ή εξαιρετική μνήμη;
Αξιοσημείωτη ευφράδεια λόγου, ή εξαιρετική μνήμη;
Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5,328 μηνύματα.
06-11-21
22:06
Το πρώτο
Να κάνεις κάθε μέρα γυμναστική για το υπόλοιπο της ζωής σου ακόμη κι αν είσαι κομμάτια κι έχεις 40 πυρετό ή να μην ξανακάνεις ποτέ;
Να κάνεις κάθε μέρα γυμναστική για το υπόλοιπο της ζωής σου ακόμη κι αν είσαι κομμάτια κι έχεις 40 πυρετό ή να μην ξανακάνεις ποτέ;
06-11-21
23:01
Δίχως σκέψη, γυμναστική για το υπόλοιπο της ζωής, έστω και στα χάλια μου.
Να κερδίσετε τη λαχειοφόρο αγορά ή να ζήσετε δύο φορές περισσότερο;
Να κερδίσετε τη λαχειοφόρο αγορά ή να ζήσετε δύο φορές περισσότερο;
06-11-21
23:05
Χμμμ...θα πω μία και όσο πάει. Βέβαια πιστεύω ότι το χρήμα δεν φέρνει την ευτυχία (ναι ! κράξτε με! με τον πρίγκιπα θα τρώμε αγάπη) αλλά σκέφτομαι ότι και δύο φορές παραπάνω...too much...και νταξει να είσαι κανένας ανθρωπάκος, αν είσαι κανένα σκουλήκι ;!
Να σας αγαπάει κάποιος που δεν αγαπάτε ή να αγαπάτε κάποιον που δεν σας αγαπάει; (επίκαιρο)
Να σας αγαπάει κάποιος που δεν αγαπάτε ή να αγαπάτε κάποιον που δεν σας αγαπάει; (επίκαιρο)
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,874 μηνύματα.
06-11-21
23:52
Να με αγαπά κάποιος που δεν αγαπω
Να μη μπείτε ποτε ξανά σε αεροπλάνο ή πλοίο;
Να μη μπείτε ποτε ξανά σε αεροπλάνο ή πλοίο;
07-11-21
13:11
Αεροπλάνο (να γλιτώσω καμιά ανεπιθύμητη πτώση).
Να μην ξανακούσετε ποτέ τον αγαπημένο σας τραγουδιστή ή να μην ξαναδείτε ποτέ τον αγαπημένο σας ηθοποιό;
Να μην ξανακούσετε ποτέ τον αγαπημένο σας τραγουδιστή ή να μην ξαναδείτε ποτέ τον αγαπημένο σας ηθοποιό;
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,874 μηνύματα.
07-11-21
20:42
Να μην ξαναδώ ποτε τον αγαπημένο μου ηθοποιό (ευκολακι,μιας και δεν εχω )
Να μεινεις για παντα ελεύθερος/η ή να κάνεις οσες σχέσεις θελεις αλλα να διαρκει 1 μηνα η καθεμία;
Να μεινεις για παντα ελεύθερος/η ή να κάνεις οσες σχέσεις θελεις αλλα να διαρκει 1 μηνα η καθεμία;
07-11-21
22:10
Εεε, δεν λέει να περνάς από τη μία σχέση στην άλλη. Προτιμώ να μείνω ελεύθερος για πάντα.
Να κάνετε την καλύτερη δουλειά του κόσμου και να μην πληρώνεστε ή να κάνετε τη χειρότερη δουλειά του κόσμου και να παίρνετε τον μεγαλύτερο μισθό στον κόσμο;
Να κάνετε την καλύτερη δουλειά του κόσμου και να μην πληρώνεστε ή να κάνετε τη χειρότερη δουλειά του κόσμου και να παίρνετε τον μεγαλύτερο μισθό στον κόσμο;
charmander
Δραστήριο μέλος
Ο charmander αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 669 μηνύματα.
09-11-21
06:54
Το δεύτερο
Χάρι Πότερ ή Άρχοντας των δαχτυλιδιών ?
Χάρι Πότερ ή Άρχοντας των δαχτυλιδιών ?
Pak
Επιφανές μέλος
09-11-21
13:36
Χάρι Πότερ (αμα πρεπει να διαλέξω αλλιως θα ελεγα κανενα)
Να μη ξανα πλύνεις τα μαλλιά σου ή το σωμα σου;
Να μη ξανα πλύνεις τα μαλλιά σου ή το σωμα σου;
09-11-21
14:41
Από το να «σκυλάζει» το σώμα μου, καλύτερα να κουρέψω γουλί τα μαλλιά μου, ώστε να μην έχω ανάγκη από λούσιμο.
Να είχατε τη δυνατότητα να βλέπετε πράγματα πολύ μακριά, όπως τα κιάλια ή πράγματα πολύ κοντά, όπως ένα μικροσκόπιο;
Να είχατε τη δυνατότητα να βλέπετε πράγματα πολύ μακριά, όπως τα κιάλια ή πράγματα πολύ κοντά, όπως ένα μικροσκόπιο;
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,946 μηνύματα.
09-11-21
14:48
Από πολύ μακριά μάλλον (γιατί με όραση-μικροσκόπιο, πιθανότατα θα σιχαθώ πολλά )
Πιτόγυρο ή μπέργκερ;
Πιτόγυρο ή μπέργκερ;
09-11-21
14:54
Εεε τώρα...πιτόγυρο!!!!
Να κοιμάστε αρκετές ώρες (πάνω από 8ωρο) αλλά να βλέπετε άσχημα όνειρα ή να κοιμάστε λίγες ώρες (λιγότερο από 5ωρο) με ήρεμα ή καθόλου όνειρα;
Να κοιμάστε αρκετές ώρες (πάνω από 8ωρο) αλλά να βλέπετε άσχημα όνειρα ή να κοιμάστε λίγες ώρες (λιγότερο από 5ωρο) με ήρεμα ή καθόλου όνειρα;
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,084 μηνύματα.
09-11-21
15:58
Λίγες ώρες με ήρεμα/καθόλου όνειρα. Δεν χρειάζομαι πολύ νάνι εξάλλου.
Μεξικάνικο ή Ινδικό μαμ;
Μεξικάνικο ή Ινδικό μαμ;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 114 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- rafaela11
- Kate1914
- nearos
- Μήτσος10
- jellojina
- Reader
- American Economist
- Fernando_A
- charmander
- Wonderkid
- giannhs2001
- User2350
- GeorgePap2003
- Joji
- Euge.loukia
- Εχέμυθη
- Aiwnia
- Viedo
- Memoryloss
- Dreamer_SW
- Nikos 7
- Isida
- jj!
- eksh
- kopii
- artem
- nutella
- SlimShady
- An_uknown_world
- CiNeFiL
- το κοριτσι του μαη
- Cookie_Monster
- martha03
- harry akritas
- globglogabgalab
- iminspain
- Νηματολάγνος
- ShadowS
- Memetchi
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.