The 'or' game

Χμμμ μέχρι πριν λίγα χρόνια θα σου έλεγα Apple τώρα με το χέρι στην καρδιά Samsung. :yes:

Κιθαρίστας ή ντράμερ; :smoke:

Ποτέ μου δεν είχα κάψα με τους μουσικούς αλλά άντε, θα πω κιθαρίστας γιατί είναι ωραία να τραγουδάς με παρέα και κιθάρα.

Νύχια φαγωμένα μέχρι τη ρίζα και αβαφα ή τεράστια γυπαετιστικα μυτερά με γκλιττερ, στρασακια, φιογκάκια, την Άρτα και τα Γιάννενα;

I got no other choice, νύχια φαγωμένα μέχρι τη ρίζα. :/:

Να έχετε λόξιγκα για μία εβδομάδα ή για 7 ημέρες να βρίσκεστε στη φάση «μου έρχεται να φτερνιστώ αλλά… δεν!»;

Το "μου έρχεται, αλλά δεν...."

Αξιοσημείωτη ευφράδεια λόγου, ή εξαιρετική μνήμη;

Το πρώτο

Να κάνεις κάθε μέρα γυμναστική για το υπόλοιπο της ζωής σου ακόμη κι αν είσαι κομμάτια κι έχεις 40 πυρετό ή να μην ξανακάνεις ποτέ;

Δίχως σκέψη, γυμναστική για το υπόλοιπο της ζωής, έστω και στα χάλια μου.

Να κερδίσετε τη λαχειοφόρο αγορά ή να ζήσετε δύο φορές περισσότερο;

Χμμμ...θα πω μία και όσο πάει. Βέβαια πιστεύω ότι το χρήμα δεν φέρνει την ευτυχία (ναι ! κράξτε με! με τον πρίγκιπα θα τρώμε αγάπη) αλλά σκέφτομαι ότι και δύο φορές παραπάνω...too much...και νταξει να είσαι κανένας ανθρωπάκος, αν είσαι κανένα σκουλήκι ;!

Να σας αγαπάει κάποιος που δεν αγαπάτε ή να αγαπάτε κάποιον που δεν σας αγαπάει; (επίκαιρο) :smoke:

Να με αγαπά κάποιος που δεν αγαπω

Να μη μπείτε ποτε ξανά σε αεροπλάνο ή πλοίο;

Αεροπλάνο (να γλιτώσω καμιά ανεπιθύμητη πτώση).

Να μην ξανακούσετε ποτέ τον αγαπημένο σας τραγουδιστή ή να μην ξαναδείτε ποτέ τον αγαπημένο σας ηθοποιό;

Να μην ξαναδώ ποτε τον αγαπημένο μου ηθοποιό (ευκολακι,μιας και δεν εχω 🤷)

Να μεινεις για παντα ελεύθερος/η ή να κάνεις οσες σχέσεις θελεις αλλα να διαρκει 1 μηνα η καθεμία;

Εεε, δεν λέει να περνάς από τη μία σχέση στην άλλη. Προτιμώ να μείνω ελεύθερος για πάντα.

Να κάνετε την καλύτερη δουλειά του κόσμου και να μην πληρώνεστε ή να κάνετε τη χειρότερη δουλειά του κόσμου και να παίρνετε τον μεγαλύτερο μισθό στον κόσμο;

Χάρι Πότερ (αμα πρεπει να διαλέξω αλλιως θα ελεγα κανενα)

Να μη ξανα πλύνεις τα μαλλιά σου ή το σωμα σου;

Από το να «σκυλάζει» το σώμα μου, καλύτερα να κουρέψω γουλί τα μαλλιά μου, ώστε να μην έχω ανάγκη από λούσιμο. ;)

Να είχατε τη δυνατότητα να βλέπετε πράγματα πολύ μακριά, όπως τα κιάλια ή πράγματα πολύ κοντά, όπως ένα μικροσκόπιο;

Από πολύ μακριά μάλλον (γιατί με όραση-μικροσκόπιο, πιθανότατα θα σιχαθώ πολλά :crazy: )

Πιτόγυρο ή μπέργκερ;

Εεε τώρα...πιτόγυρο!!!! :clapup:

Να κοιμάστε αρκετές ώρες (πάνω από 8ωρο) αλλά να βλέπετε άσχημα όνειρα ή να κοιμάστε λίγες ώρες (λιγότερο από 5ωρο) με ήρεμα ή καθόλου όνειρα;

Λίγες ώρες με ήρεμα/καθόλου όνειρα. Δεν χρειάζομαι πολύ νάνι εξάλλου.

Μεξικάνικο ή Ινδικό μαμ;

Μεξικάνικο 💗

Το υψος σου να ειναι το διπλάσιο απο το τωρινό ή το μισο;

Back