The 'or' game

• Thread starter Thread starter Guest 890013
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Έχω πάει στην Ιαπωνία οποτε θα πω Κινα.
ρύζι η μακαρονια;

Κόσμημα (τα λουλούδια αν και όμορφα, με θλίβουν υπενθυμίζοντάς μου το πρόσκαιρο της ανθρώπινης ύπαρξης).

σε μια μελωδία: μόνο φωνή ή μόνο μουσικά όργανα;

«Ένα πίτα γύρο απ' όλα».

Online αγορές ή αγορές σε κατάστημα;

Online καθότι αναποφάσιστη. Σκέψου να σπάω τα ήδη σπασμένα νεύρα του κάθε πωλητή :redface:

Ποτό στο σπίτι με δίσκο στο πικάπ ή αγαπημένη μπάρα;

Δεν ξέρω τι εννοείς μπάρα (δημητριακών; )
Ποτό στο σπίτι με μουσική και τον αγαπημένο μου (αν έχω).

Ποδήλατο ή ηλεκτρικό πατίνι;

Ποδήλατο

Να μην ακους ή να μην βλέπεις;

Να μην ακούω σίίίγουρα!!! (φωτογράφος γαρ, να μπορώ να τους λέω "εδώ, κοιτάξτε το πουλάκι" ) :teasing:

Βιβλία ή ταινίες;

Λολ, θα προτιμούσα να χάσω την όρασή μου παρά την ακοή μου. Θέλω από τ' αυτιά μου να μπαινοβγαίνουν μελωδίες! :music2:

Όσο για το παραπάνω, Θα παραβιάσω τον κανονισμό και θα πω και τα δύο. :shifty: :D

Ποιο είναι η χειρότερο: να βιώσετε μια αποτυχία ή να μην τολμήσετε ποτέ τίποτα;

Τελευταία επεξεργασία:
Το να μην τολμήσω ( προϋπόθεση να το θέλω πολύ) είναι ασυζητητί χειρότερο

Αιώνιο δίλημμα: burger ή pizza ; :worry:

Ξεκάθαρα pizza

Να μην πιείς ποτε ξανα καφε ή αλκοόλ;

φασολάδα (φακές έφαγα πρόσφατα :P)

βελούδο ή μετάξι;

Με παρέα, νιώθω άβολα να βγω μόνη μου για ποτό, και διακοπές χωρίς ποτό δεεεν...

Θα προτιμούσες να φιληθεις με κάποιον που ξέρεις ότι έχει κορωνοϊό ή να φας κάτι που έχει παρέλθει η ημερομηνία λήξης του και να ρισκάρεις τροφική δηλητηρίαση;

Δυσκολο.. Αλλα θα διαλέξω το δεύτερο μιας και εχω γερο στομάχι😁.

Βεβαια δεν είσαι πολύ συγκεκριμένη, θα ηθελα να ξερω ποσο καιρο εχει λήξει, αλλο ειναι μια μερα αλλο 1 μήνα κ.ο. κ

Θα προτιμούσες να βρεις τον ερωτα της ζωης σου αλλα να πεθάνεις νεος/α ή να ζήσεις μέχρι τα βαριά γεράματα χωρις ομως να βρεις το "αλλο σου μισο";

Το δεύτερο. Κι ας μη βρω το "άλλο μου μισό" (μια χαρά βολεύομαι και με το να βρω το άλλο μου "ολόκληρο":P)

Πάμπλουτος/η και άσχημος/η, ή φτωχός/η και κούκλαρος/άρα; :happy:

Πάμπλουτος και κούκλος, δεν ειπε κανενας οτι πρεπει να ειμαι πιστή 😂
(Περα απο την πλακα δεν ειμαι υπερ της απιστίας ειναι οτι χειρότερο μπορείς να κανεις )

Καρπούζι ή πεπόνι ;

Back