American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.831 μηνύματα.
26-12-25
20:49
@American Economist @Pyotr_Krasnov @Ουριήλ
απαντήστε μου αν θα ψηφίσετε ή όχι παρακαλώ γιατί η τροπή που παίρνει το παιχνίδι δεν μου αρέσει.
Προσωπικά θα κρατήσω την στάση που έχω από το πρωί. Το μόνο άτομο που θα ψήφιζα είναι ο Ουριήλ, από την στιγμή όμως που δεν μπορώ δεν θα ψηφίσω κάποιον πολίτη.
Pyotr_Krasnov
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Pyotr_Krasnov αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 974 μηνύματα.
26-12-25
20:53
Αν γινεται να ψηφισω τον εαυτο μου θα ψηφισω, αλλιως οχι.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.831 μηνύματα.
26-12-25
20:55
Δεν πειράζει θα σου περάσει
Μην με προκαλείς τώρα. Εδώ και 4 ημέρες σου έχουμε δείξει όλα τα παιδιά αμέτρητες αποδείξεις για το ποια άτομα είναι μαφία, ο Poirot μάλιστα μάντεψε ακόμα και τους ρόλους, και εσύ ακόμα θεωρείς τον Ουριήλ αθώο επειδή τάχα το ένστικτο σου δεν κάνει ποτέ λάθος (ζήτω που καήκαμε). Άσε τις εξυπνάδες λοιπόν σε μένα, καθώς ακόμα και τώρα προσπαθώ να κρατήσω τους πολίτες (μάταια Δυστυχώς) μέσα στο παιχνίδι.
Ξαναλέω ότι τόσο εγώ, ο Micro, και ο Poirot ολόκληρα κείμενα σου έχουμε γράψει (ο Poirot και ο Micro ακόμα περισσότερα) στα οποία σου εξηγούμε την απλή λογική και εσύ ακόμα θεωρείς τον Ουριήλ αθώο και εμένα ύποπτο. Δηλαδή εντάξει στο τέλος θα πρέπει να εξηγούμε πόσο κάνει 1+1, αν και πάλι αν ο Ουριήλ σου πει ότι κάνει 5 εκείνον θα πιστέψεις.
Ξαναλέω ότι τόσο εγώ, ο Micro, και ο Poirot ολόκληρα κείμενα σου έχουμε γράψει (ο Poirot και ο Micro ακόμα περισσότερα) στα οποία σου εξηγούμε την απλή λογική και εσύ ακόμα θεωρείς τον Ουριήλ αθώο και εμένα ύποπτο. Δηλαδή εντάξει στο τέλος θα πρέπει να εξηγούμε πόσο κάνει 1+1, αν και πάλι αν ο Ουριήλ σου πει ότι κάνει 5 εκείνον θα πιστέψεις.
ultraviolence
Συντονιστής
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17.248 μηνύματα.
26-12-25
20:58
Ο Ουριήλ δεν θα ψηφίσει όπως δήλωσε οπότε με 1 ψήφο Pyotr είσαι ο mvp της ημέρας και αποχωρείς για την χώρα των φαντασμάτων χωρίς δικαίωμα για τελευταία λόγια. Φώτη παίρνεις μια απουσία σήμερα μιας και δεν ψήφισες.
Kαι πέφτει η νύχτα στο Παλέρμο..
Ψηφοφορία για Σάββατο 27/12
Ψήφοι
Η χώρα των φαντασμάτων
Kougami - Ψηφοφορία 22/12
Memetchi - Ψηφοφορία 23/12
Micro - Δολοφονία 24/12
Poirot - Ψηφοφορία 24/12
Reader - Δολοφονία 26/12
Pyotr - Ψηφοφορία 26/12
Οριστικές αποχωρήσεις
Kate1914 [Μαναφουκιάρα] - Ψηφοφορία 19/12
Απουσίες
1 American Economist
1 Reader
Λοιπές ενέργειες παικτών
Eνεργοποίηση της κάρτας: Ασυλία από Kougami
Ενεργοποίηση της κάρτας: Got'ya από Pyotr_Krasnov
Ενεργοποίηση της κάρτας: Ανάσταση από Micro
Ενεργοποίηση της κάρτας: Got'ya από Kougami
Ενεργοποίηση της κάρτας: Ασυλία από Ουριήλ
Ενεργοποίηση της κάρτας: Αποκάλυψη από Poirot
Ενεργοποίηση της κάρτας: Ανάσταση από Pyotr_Krasnov
Ενεργοποίηση της κάρτας: Got'ya από Ουριήλ
Kαι πέφτει η νύχτα στο Παλέρμο..
Ψηφοφορία για Σάββατο 27/12
- American Economist
- rafaela11
- Ουριήλ
Ψήφοι
Η χώρα των φαντασμάτων
Kougami - Ψηφοφορία 22/12
Memetchi - Ψηφοφορία 23/12
Micro - Δολοφονία 24/12
Poirot - Ψηφοφορία 24/12
Reader - Δολοφονία 26/12
Pyotr - Ψηφοφορία 26/12
Οριστικές αποχωρήσεις
Kate1914 [Μαναφουκιάρα] - Ψηφοφορία 19/12
Απουσίες
1 American Economist
1 Reader
Λοιπές ενέργειες παικτών
Eνεργοποίηση της κάρτας: Ασυλία από Kougami
Ενεργοποίηση της κάρτας: Got'ya από Pyotr_Krasnov
Ενεργοποίηση της κάρτας: Ανάσταση από Micro
Ενεργοποίηση της κάρτας: Got'ya από Kougami
Ενεργοποίηση της κάρτας: Αποκάλυψη από Poirot
Ενεργοποίηση της κάρτας: Ανάσταση από Pyotr_Krasnov
Ενεργοποίηση της κάρτας: Got'ya από Ουριήλ
American Economist
Επιφανές μέλος
26-12-25
21:09
Ψηφίζω τον Ουριήλ ξανά.
Τους λόγους τους έχω εξηγήσει τόσο εγώ όσο και τα υπόλοιπα παιδιά άπειρες φορές.
Τους λόγους τους έχω εξηγήσει τόσο εγώ όσο και τα υπόλοιπα παιδιά άπειρες φορές.
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.825 μηνύματα.
26-12-25
21:11
@Ουριήλ έχεις να πεις κάτι τέλος πάντων ;
Ουριήλ
Διάσημο μέλος
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα.
26-12-25
21:25
Ειμαι έξω Ραφαέλα μου, έχω πει τι συμβαίνει, η κρίση και το τελικό παιχνιδι ειναι πάνω σου@Ουριήλ έχεις να πεις κάτι τέλος πάντων ;
ultraviolence
Συντονιστής
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17.248 μηνύματα.
26-12-25
22:18
Βρίσκονται 3 παίκτες στην πόλη του Παλέρμο. 2 πολίτες κι ένας μαφιόζος. Ο τελευταίος μαφιόζος, Sunday θαρρώ τον λένε στην πιάτσα, αποφάσισε να σκοτώσει πολίτη που δεν έχει medkit συνεπώς δεν υπάρχει και λόγος να περιμένουμε μέχρι αύριο. Το τελευταίο θυμα είναι ο American Economist και δίπλά από το πτώμα του ο Ουριήλ, να γλείφει το αίμα από το φονικό στιλέτο. Έτσι στην πόλη του Παλέρμο μένουν ο Ουριήλ με την Ραφαέλα, μια απίστευτη ευκαιρία για την Ραφ ώστε να το συνειδητοποιήσει ότι ναι...Ο Ουριήλ είναι η Μπόνι!
Δεν καταλαβαίνω πώς είναι δυνατόν να χάσατε Πολιτάκια μου (αναλογιζόμενοι το πόσο κουβά πήγαν οι δολοφονίες των παιδιών αλλά και την πολύτιμη βοήθεια της Κουτσομπόλας νούμερο 2 και του Ερευνητή για παράδειγμα) αλλά δυστυχώς χάσατε από μόνοι σας παίζοντας φουλ παθητικά.
Σας ευχαριστώ για την συμμετοχή σας. Για την ώρα δύο λόγια θα πω. Ουριήλ, Μεμετσι always in my heart. Πέρασα πολύ ωραία στο πλάι σας και θα περιμένω να βρεθούμε σε μια κλήση να παίζουμε genshin ή/και lol να θυμόμαστε το Παλέρμο #52 και να γελάμε. Poirot, American Economist και Micro..αυτή η πόλη ήταν πολύ σκληρή για εσάς.
Stay tuned there's more to come στις επόμενες μερες: Ημερολόγιο της ΣΕ και φυσικά τα βραβεία σας.
Δεν καταλαβαίνω πώς είναι δυνατόν να χάσατε Πολιτάκια μου (αναλογιζόμενοι το πόσο κουβά πήγαν οι δολοφονίες των παιδιών αλλά και την πολύτιμη βοήθεια της Κουτσομπόλας νούμερο 2 και του Ερευνητή για παράδειγμα) αλλά δυστυχώς χάσατε από μόνοι σας παίζοντας φουλ παθητικά.
Σας ευχαριστώ για την συμμετοχή σας. Για την ώρα δύο λόγια θα πω. Ουριήλ, Μεμετσι always in my heart. Πέρασα πολύ ωραία στο πλάι σας και θα περιμένω να βρεθούμε σε μια κλήση να παίζουμε genshin ή/και lol να θυμόμαστε το Παλέρμο #52 και να γελάμε. Poirot, American Economist και Micro..αυτή η πόλη ήταν πολύ σκληρή για εσάς.
Stay tuned there's more to come στις επόμενες μερες: Ημερολόγιο της ΣΕ και φυσικά τα βραβεία σας.
American Economist
Επιφανές μέλος
26-12-25
22:22
Πάλι καλά που το ένστικτο της Rafaela δεν κάνει ποτέ λάθος. 

ultraviolence
Συντονιστής
26-12-25
22:24
Οι αντιδράσεις άνοιξαν και πάλι καθώς και οι τίτλοι σας αποκαταστάθηκαν. Μερσι στον Πέτρο μας!
Pyotr_Krasnov
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Pyotr_Krasnov αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 974 μηνύματα.
26-12-25
22:31
Για ακομη μια φορα ειχα δικιο απο την πρωτη μερα
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.893 μηνύματα.
Memetchi
Διάσημο μέλος
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.752 μηνύματα.
26-12-25
22:32
Αχ πάλι ήμουν η πρώτη του σκέψηΓια ακομη μια φορα ειχα δικιο απο την πρωτη μερα

rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.825 μηνύματα.
26-12-25
22:33
Με μπέρδευε το γεγονός ότι ο ουριηλ έλεγε ότι ο kougami είναι μπλοκαδορος που ήταν κάτι το οποίο πίστευα και εγώ
Βέβαια το να κριθεί όλο το παιχνίδι πάνω σε εμένα είναι άδικο
έκανα λάθος προφανώς αλλά οκευ, ένα παιχνίδι είναι
Μπράβο στα παιδιά έπαιξαν πολύ ωραία
τώρα αν θέλετε να κοροϊδεψετε τα μούτρα μου, ελεύθερα
Συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια και η ψυχολογία μου δεν είναι και η καλύτερη ( όχι λόγω του παιχνιδιού) για να συμμετέχω στις πλακίτσες σας κι τις ειρωνείες σας
άντε καλή συνέχεια να είστε καλά
Απλά θεωρώ ότι θα μπορούσες να αναλύσεις τις σκέψεις σου πολύ καλύτερα στο παιχνίδι για να βοηθήσεις και τους υπόλοιπους
Εφυγε και η ριντερ που ήταν άρρωστη, γενικά δεν πήγε πολύ καλά για εμάς τους πολιτες
Τέλος πάντων δεν έχει σημασία πια
Βέβαια το να κριθεί όλο το παιχνίδι πάνω σε εμένα είναι άδικο
έκανα λάθος προφανώς αλλά οκευ, ένα παιχνίδι είναι
Μπράβο στα παιδιά έπαιξαν πολύ ωραία
τώρα αν θέλετε να κοροϊδεψετε τα μούτρα μου, ελεύθερα
Συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια και η ψυχολογία μου δεν είναι και η καλύτερη ( όχι λόγω του παιχνιδιού) για να συμμετέχω στις πλακίτσες σας κι τις ειρωνείες σας
άντε καλή συνέχεια να είστε καλά
Για τον μεμε ναι, αλλά για όλα τα άλλα ;Για ακομη μια φορα ειχα δικιο απο την πρωτη μερα
Απλά θεωρώ ότι θα μπορούσες να αναλύσεις τις σκέψεις σου πολύ καλύτερα στο παιχνίδι για να βοηθήσεις και τους υπόλοιπους
Εφυγε και η ριντερ που ήταν άρρωστη, γενικά δεν πήγε πολύ καλά για εμάς τους πολιτες
Τέλος πάντων δεν έχει σημασία πια
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 7.471 μηνύματα.
26-12-25
22:35
Ήθελα πολύ να το βάλω αυτό στο παιχνίδι:
Λίγο πιο ήρεμα με τον ρυθμό στα ποστ, δε σας προλαβαίνω
Είχα δίκιο για τον Μεμετσι τελικά! (αφού έβγαλα όλη την πόλη ύποπτη για μαφία μου)Βρίσκονται 3 παίκτες στην πόλη του Παλέρμο. 2 πολίτες κι ένας μαφιόζος. Ο τελευταίος μαφιόζος, Sunday θαρρώ τον λένε στην πιάτσα, αποφάσισε να σκοτώσει πολίτη που δεν έχει medkit συνεπώς δεν υπάρχει και λόγος να περιμένουμε μέχρι αύριο. Το τελευταίο θυμα είναι ο American Economist και δίπλά από το πτώμα του ο Ουριήλ, να γλείφει το αίμα από το φονικό στιλέτο. Έτσι στην πόλη του Παλέρμο μένουν ο Ουριήλ με την Ραφαέλα, μια απίστευτη ευκαιρία για την Ραφ ώστε να το συνειδητοποιήσει ότι ναι...Ο Ουριήλ είναι η Μπόνι!
Pyotr_Krasnov
Πολύ δραστήριο μέλος
26-12-25
22:35
Ρε σεις νομιζα οτι ο Poirot προσπαθουσε να παιξει καποια μπλοφα για αυτο πηγα εναντια του, βλακεια...
ultraviolence
Συντονιστής
26-12-25
22:37
Ραφ μου χιουμορ έκανα εγώ πιο πάνω που έγραψα ότι είναι τωρα θα συνειδητοποιήσεις ότι είναι μαφιόζος ο Ουριηλ μιας και μείνατε οι δύο σας. Κανεις δεν θέλει να σε κοροϊδέψει για ένα παιχνίδι!τώρα αν θέλετε να κοροϊδεψετε τα μούτρα μου, ελεύθερα
Συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια και η ψυχολογία μου δεν είναι και η καλύτερη ( όχι λόγω του παιχνιδιού) για να συμμετέχω στις πλακίτσες σας
Memetchi
Διάσημο μέλος
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.752 μηνύματα.
26-12-25
22:38
Κειτ, αν δεν είχες καταλάβει και εμένα που μόνο στην πυρά δεν έπεσα για να σε σωσωΉθελα πολύ να το βάλω αυτό στο παιχνίδι:
Λίγο πιο ήρεμα με τον ρυθμό στα ποστ, δε σας προλαβαίνω
Είχα δίκιο για τον Μεμετσι τελικά! (αφού έβγαλα όλη την πόλη ύποπτη για μαφία μου)
Θα επιστρέψω πιο αναλυτικά σε λίγο
rafaela11
Περιβόητο μέλος
26-12-25
22:40
Το ξέρω φυσικά δεν αναφερόμουν σε εσένα ουλτρα μουΡαφ μου χιουμορ έκανα εγώ πιο πάνω που έγραψα ότι είναι τωρα θα συνειδητοποιήσεις ότι είναι μαφιόζος ο Ουριηλ μιας και μείνατε οι δύο σας. Κανεις δεν θέλει να σε κοροϊδέψει για ένα παιχνίδι!
ultraviolence
Συντονιστής
26-12-25
22:40
Για τους μαφιόζους μας που για ακόμη μια φορά εσπειραν τον φόβο στην πόλη του Παλέρμο!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool