Palermo #52 Χριστουγεννιάτικες παιδικές αναμνήσεις

Ποιος παίκτης θέλω να αποχωρήσει;
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια. Κλειστή δημοσκόπηση .

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 8)

Reader

Palermo Player

Η Reader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.879 μηνύματα.
Ε άρα το αποτέλεσμα κρίθηκε γιατί εγώ έριξε στον Πουαρό 😂 (με την ελπίδα ότι πάλι θα έβγαινε 4-4)

ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕ Ο ΘΕΟΣ (ο ουλτρα ή η γάτα του)
Το σκέφτηκα σοβαρά να σου πω την αλήθεια, αλλά και πάλι δεν μου φαίνεται σωστό. Αν κάνουμε λάθος, τουλάχιστον ξέρουμε ότι προσπαθήσαμε και δεν αποποιηθήκαμε κάθε ευθύνη.

rafaela11

Palermo Player

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.781 μηνύματα.
Το σκέφτηκα σοβαρά να σου πω την αλήθεια, αλλά και πάλι δεν μου φαίνεται σωστό. Αν κάνουμε λάθος, τουλάχιστον ξέρουμε ότι προσπαθήσαμε και δεν αποποιηθήκαμε κάθε ευθύνη.
Σπύρο μου, εμείς ευχαριστούμε (ΟΡΘΙΑ)

ultraviolence

Palermo Moderator

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17.106 μηνύματα.
Με 5 ψήφους, Memetchi είσαι ο MVP της σημερινής ψηφοφορίας. Μεταφέρεσαι στην χώρα των φαντασμάτων έχοντας δικαίωμα για τελευταία λόγια.

Η νύχτα πέφτει στο Παλέρμο! Οι ρόλοι της νύχτας μπορούν να μου στείλουν πμ!

ultraviolence

Palermo Moderator

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17.106 μηνύματα.

American Economist

Palermo Player

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.677 μηνύματα.

rafaela11

Palermo Player

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.781 μηνύματα.

Micro

Palermo Player

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 6.521 μηνύματα.
ησυχία :popeanim:

Poirot

Palermo Player

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.827 μηνύματα.
Ναι αυτό, κάτσε να κάνουμε ένα διάλειμμα μετά από αυτό το μονόωρο φωτιά 8-9 και αρχίζουμε πάλι μετά :upside:

American Economist

Palermo Player

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.677 μηνύματα.
Εγώ πάντως θα ψηφίσω τον Ουριήλ

Τον λόγο τον ξέρετε. Τα υπόλοιπα αύριο!!

ultraviolence

Palermo Moderator

Memetchi

Palermo Player

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα.
Δεν ήξερα τι θέλω και αν θέλω να γράψω γιατί νιώθω ότι τα έχω γράψει όλα ήδη. Επειδή έχω αφιερώσει ήδη αρκετές ώρες όμως θα γράψω κάτι τελευταίο

Είδατε ότι όλα γίνονται όπως είπα. Ο Πουαρώ θα φέρει έναν νέο "συνεργάτη" μου αύριο και θα το πάμε όλο πάλι από την αρχή. Αν είστε κουρασμένοι μπορείτε απλά να τον ακολουθήσετε και όπου σας βγάλει, άλλωστε λίγοι μείνατε, αν θέλετε να παίξετε μπορείτε όμως να διαβάσετε αυτά που γράφω εδώ ειδικά από εχθές. Θα βάλω τα μηνύματα που νομίζω ότι τα εξηγούν κάπως καλύτερα και θα αφήσω την κρίση πάνω σας
Κάτσε κάτσε γιατί εδώ έχει ψωμί το θέμα. Σήμερα υπονοείς ότι συνεργάζομαι με τον Ουριηλ; Δηλαδή τι θα γίνει, κάθε μέρα θα ξυπνάς με νέο σχέδιο και θα ζητάς μετά συγγνώμη; Κανείς δεν έχει το αλάνθαστο, αλλά για το ποιον κατηγορούμε ή υπερασπιζόμαστε οι άλλοι μας το χρεώνεις κανονικότατα. Εγώ δηλαδή είμαι ύποπτος και συνεργάστηκα με 3 διαφορετικά άτομα μέσα σε 3 μέρες και λάθη δεν μπορώ να έχω κάνει. Όχι για να δείτε την παράνοια του Πουαρώ:

Για αρχή με έβγαλε ότι συνεργάζομαι με Κειτ

Μετά εγώ συνεργαζόμουν με τον Κουγκάμι που σήμερα ζητάει συγγνώμη γιατί ήταν πολίτης. Σήμερα είδε τις ικανότητες τους που αύριο θα λείψουν, όταν μας έβαλε να αλληλοψηφιστούμε για να του αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες και ότι δεν συνεργαζόμαστε, ήταν καλά (που αυτό έγινε πριν λίγη ώρα, έτσι; ). Απλά προφανώς εγώ του ήμουν μεγαλύτερος μπελάς επειδή μιλάω περισσότερο και με έβαλε πρώτο στο μάτι με τη δικαιολογία "φαίνομαι πιο ύποπτος"

Τώρα 3ο άτομο, ο Ουριηλ, συνεργάζομαι με το άτομο που και με ψήφισε και τον έχω ψηφίσει και μαντέψτε παιδιά... τον εβαλα ισοψηφία ενώ μπορούσα να αφήσω να φύγει ο Μικρο (ναι ξέρετε πιο πάνω που με κατηγόρησε ότι ήξερα ότι ο Κουγκάμι έχει την κάρτα got ya όταν είδε ότι ψήφισα Ουρίηλ και κάπως έπρεπε να δικαιολογήσει γιατί δεν ψήφισα τον Μικρο) μήπως βρούμε καμιά άκρη που είχαμε πελαγώσει

Ορίστε το ποστ: πρώτη ψήφος

Δεύτερη ψήφος που τον βαζω σε ισοψηφία:

Δηλαδή η μαφία σαν να λέμε έβαλε τη μαφία στη φωτιά για να βγάλει τον Μικρο που με κατηγορήσατε ότι έδιωξα με δόλο

Συνεπώς ο αγαπητός Πουαρώ, ο ακουαφόρτε μας, μόνο με την κυβέρνηση δεν με έχει βγάλει ότι έχω συνεργαστεί ακόμη. Ποσοι είναι πια αυτοί οι μαφιόζοι και τους πήρα όλους και πάλι μας περισσεύει μαζί με εμένα ένας;
Προφανώς ρε Πουαρώ θα έπαιζες την κάρτα στην Κειτ εφόσον ήξερες ότι είναι η μαναφουκιάρα. Δεν πίεζες τυχαία τόσο αυτή τη σύνδεση με εμένα. @rafaela11 δεν την έριξε στον Μικρο γιατί αν έβγαινε ρόλο πολίτη πως θα με κατηγορόυσε; Και εγώ και ο Κουγκάμι είδαμε περίεργες τις κινήσεις προς την Κειτ γιατί το επιχείρημα της βιασύνης μας φαινόταν αβάσιμο. Όμως ο κύριος αφού μας έβγαλε συνεργάτες με τον Κουγκάμι αφού είδε ότι κάναμε το λαθος να την υπερασπιστούμε. Μας κάνει με τον άνθρωπο να αλληψηφιστούμε και ας λέει ότι δεν το έκανε. Όταν μας έλεγε είστε οι δύο στη λίστα μου εμείς τι άλλο μπορούσαμε να κάνουμε από το να δείξουμε σε όλους ότι καμιά σχέση δεν έχουμε;

Ναι και σας παρακαλούσα, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ να με πείτε τι να κάνω. Οτι δηλαδή είμαι μαφιόζος και θα σας έλεγε να ρίξω σε όποιον με πείτε για να αποδείξω την αθοώση μου; Αν μου λέγατε άλλο μαφίοζο πως θα το γυρνούσα μετά; Θέλω να μου απαντήσεις μιας που ξέρεις τόσο καλά πως παίζει η μαφία

Ναι ο ρόλος του είναι να σε ακολουθεί πιστά. Όλοι το έχουμε παρατηρήσει. Δεν έχετε κοινές απόψεις απλά, σε ακολουθεί από την πρώτη μέρα

Πρώτη μέρα τι κάνει; Μας λέει ούτε αυτός είναι σίγουρος για την Κειτ, ας ψηφίσω τον Πυορτ και μαντέψτε παιδιά:

Ψηφίζει τον ίδιο με τον Πουαρώ. Από την πρώτη μέρα έτσι; Κανείς δεν ψήφισε Κειτ που μετά κατηγόρησαν εμένα ότι την υπερασπίστηκα. Σου λένε κορόιδα είμαστε; Αφού έκαναν τη βρώμικη δουλειά Κουγκάμι και Μεμετσι, εμείς πάμε να το παίξουμε ότι δεν ξέρουμε. Για κακή τους τύχη, ο Πυορτ είχε την κάρτα και έφυγε η μαναφουκιάρα τους. Την επόμενη μέρα με κατηγορούν ότι δεν έφερα ισοψηφία. Να θυμίσω οτι ο Αμερικαν ΔΕΝ ψηφιζε επί ώρες, το έκανε όταν είδε την ψήφο του Πουαρώ και δεν άλλαξε όλη τη μέρα. Τώρα μας πουλάνε παραμύθια "δεν βλέπετε τον ρόλο του" λες και γνώριζαν τον ρόλο από πρώτη μέρα και είχαν τέτοια σύμπνοια απόψεων.

Οχι μπράβο ρε παιδιά, δεν λέω το στήσατε καλά το παιχνίδι. Μπορέσατε να το ρίξετε πάνω μας ότι υπερασπιστήκαμε λάθος άτομο, αλλά εσύ όταν διώχνεις τον μπλοκαδόρο μας λες εε δεν είμαι και αλάνθαστος, σορρι!
Πραγματικά νιώθω λες και είμαι μπροστά στην Καγιά και πρέπει να της πω γιατί είμαι πάλι σε αυτή τη θέση λίγο πριν τον μεγάλο τελικό

Εγώ τα είπα πολλές φορές. Είδαν οι δυο φίλοι ότι εγώ και ο Κουγκάμι την πρωτη μέρα θεωρήσαμε βιαστικές τις ψήφους κατά Κειτ και μας άφησαν να βγούμε μπροστά και αυτοί να ψηφίσουν τον Πυοτρ την πρώτη μέρα. Γιατί να φανερωθούν ότι βοηθάνε την Μαναφουκιάρα; Ενώ εμείς χωρίς να έχουμε να κρύψουμε κάτι βγήκαμε μπροστά και προσπαθήσαμε να βοηθήσουμε την πόλη. Το πήραν μετά και το έστρεψαν εναντίων μας. Έλεγαν συνέχεια πόσο ένος είναι ο Κουγκάμι και ότι συνεργάζεται μαζί μου. Φώναζα ΔΕΙΤΕΕΕΕΕΕΕΕ τον ψηφίζω αν θέλετε γιατι δεν έχω καμιά συνεργασία. Μας βάλατε ισοψηφία. Την επόμενη μέρα ζητούσε συγγνώμη ο Πουαρώ για το λάθος. Έβγαλε τον ρολο της Κειτ στη φόρα για να μας πει "βλέπετε την πρώτη μέρα που τη βοήθσαν" εμείς όχι είμαστε αθώοι! Το σχέδιο έκανε φουλ κύκλο. Δεν ήρθε πίσω δυστυχώς ο Κουγκάμι, αυτός μπλόκαρε εχθές τον Αμέρικαν γιατί ΕΙΔΕ ποιοι είναι οι δυο μαφιόζοι. Ποιοι είναι αυτοί που από την πρώτη μέρα ψηφιζουν και ενεργούν με κοινό σκοπό.
Φεύγοντας ξέρω ότι έκανα όντως ό,τι καλύτερο μπορούσα. Είναι ένα παιχνίδι που κάθε φορά το παίζω με την ψυχή μου και αν σε κάποιους φάνηκα επιθετικός ή νευριασμένος, δεν ισχύει. Μόνο λίγο για πολύ συγκεκριμένους λόγους, αλλά θα τα ξαναπούμε όταν τελειώσουμε.

ΥΓ. @Pyotr_Krasnov θα παρεξηγηθώ αν αύριο ψηφίσεις κάποιον άλλον πέρα από εμένα, δεν πιστεύω να είσαι Μάνθος και να έχεις και άλλες μοναδικές αγάπες :rtfm:

Θα κλείσω με το ίδιο gif του πρώτου μου παιχνιδιού γιατί νομίζω πως ταιριάζει πολύ στην περίσταση
Au revoir!

Poirot

Palermo Player

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.827 μηνύματα.
Καλημερίζω, ελπίζω για τελευταία φορά, το Παλέρμο!

Θέλω να ξεκινήσω με ειλικρινή συγχαρητήρια στη Μαφία, γιατί παίζει πάρα πολύ καλά και δεν λέει να τα παρατήσει με τίποτα...

Τώρα, ορίστε γιατί θεωρώ ότι σήμερα είναι επιβεβλημένο να ψηφιστεί ο Ουριήλ.

Έχουμε ως δεδομένο ότι η Kate1914 είναι η Μαναφουκιάρα. Πάνω σε αυτή τη βάση διώξαμε και τον Memetchi. Ως προς τον Ουριήλ όμως προκύπτουν κάποια ερωτηματικά, λόγω της ψήφου που της έριξε.

Το μήνυμα που με προβληματίζει περισσότερο από όλα είναι αυτό, γιατί είναι ακριβώς στο ίδιο πνεύμα με το μήνυμα του Memetchi, που επίσης την έκανε παράθεση στο επίμαχο μήνυμα:
Υπομονή Κειττ, ( ξέχασα ότι ξεκινάμε στις 7)

Καλό παιχνίδι να έχουμε παιδιά!!
Μετά έρχεται αυτό να μας μπερδέψει:
Ψηφιζω την KATE1914, οχι οτι εχω καποιον ιδιαιτερο λογο, μεχρι να απαντησουν ολοι φυσικα θα αλλαξω (μπορει)
Μετά έρχεται όμως κι αυτό:
Εγω πιστευω οτι πάει να γίνει λαθος. Οσο περνάει ο χρόνος τόσο περισσότερο μου φαίνονται κάποια ατομα πιθανοί μαφιοζοι. Καταρχάς η Κειτ, που την ψηφισα και εγω κάποια στιγμή, μπορεί να είναι πολίτης και λογω της βιασύνης της/ενθουσιασμού να βρίσκεται σε αυτή την θεση και οι μαφιοζοι να ακολουθούν τους υπόλοιπους ψηφους.

υποπτεύομαι τον Μικρο αλλα θα ήθελα και την γνώμη του Πυοτρ
Μία ψήφος δηλαδή που ίσως παίχτηκε εντελώς τυπικά και προσχηματικά, ακριβώς για να μπερδευτούμε εμείς σε αυτή τη φάση του παιχνιδιού.

Θα κάνω τον συνήγορο του Μαφιόζου Memetchi που λέει ότι αφήσαμε τους άλλους να κάνουν τη βρομοδουλειά της υπεράσπισης της Kate... Συγγνώμη, αλλά αν όντως έγινε αυτό, δεδομένου ότι η Kate δεν γνώριζε την ταυτότητα των Μαφιόζων της, ποιον θα αντιλαμβανόταν ως Μαφιόζο; Θα ρισκάραμε να αφήσουμε την πολύτιμη σύμμαχό μας να υπερασπίζεται εσάς στο υπόλοιπο παιχνίδι επειδή θα είχε μπερδευτεί; Δεν θα είχαμε παρέμβει νωρίτερα; Πράγματι κι εγώ είπα ότι ίσως το κύμα προς την Kate είναι άδικο, αλλά αυτό έγινε για πρώτη φορά το Σάββατο στις 15:25. Θα πει ο Ουριήλ ότι το τελευταίο από τα μηνύματα που παρέθεσα παραπάνω το έγραψε 15:10, οπότε τι αλλάζει με το ένα τέταρτο διαφορά. Προσοχή όμως, εγώ πρώτη φορά αναφέρθηκα στην Kate το Σάβατο στις 15:25. Δεν την είχα κάνει παράθεση από την πρώτη στιγμή του παιχνιδιού.

Κάτι που μου έκανε εντύπωση, by the way. Στο μήνυμα #149 αναφερόμενος στην αποχώρηση της Kate:
Έπειτα έχουμε την αγαπητή Κειτ... αρε Κειτ να σου πω την αληθεια σε ψηφισα γιατι όντως δεν σε έχουμε συνηθίσει απο το πρωτο παιχνιδι να μπαίνεις τόσο δυναμικά στυλ ενθουσιασμού στο φουλ, αν και ειναι αρκετα καλο για το Παλερμο, ζώντας μια ζωη στο έγκλημα στο παρελθόν που έκανε εντυπωση και ελπίζω να κανω λαθος.
Αφού καλά-καλά ψηφίστηκε και αποχώρησε από το παιχνίδι, "ελπίζεις να κάνεις λάθος" που τη θεώρησες ύποπτη (λέμε τώρα); Αν ήσουν πολίτης δεν θα ήθελες τελικά να έφυγε ως Μαφιόζα;

Τώρα, κάποιες μεταστροφές στην πορεία του παιχνιδιού, που σε αντίθεση με εμένα που αν αλλάζω μία άποψή μου και συγγνώμη ζητάω (κι ας κοροϊδεύει το Γαλλάκι) και το αιτιολογώ, δεν εξηγήθηκαν ποτέ από τον Ουριήλ:

Εδώ Micro και Reader είναι ύποπτοι:
Μόλις επέστρεψα απο περπατημα στη φύση. Λοιπόν αγαπητο Παλερμο. Δεν ξέρω κατά πόσο ειναι αθώα η Ριντερ ή ο Μικρο. Μπορει άνετα να ηταν σχέδιο τους ωστε να φανεί ο Μικρός αθωος. Αυτό που δεν μου αρέσει ειναι, αν δείτε και τα μηνυματα του Φώτη, έχουν μια αλληλουχία μεταξύ του και του Μικρού. Στο χειρότερο σενάριο οπου η Ριντερ και ο Μικρο ειναι μαφιοζοι, μπορω να πω οτι βρισκόμαστε σε δύσκολο μονοπάτι.
Εδώ η Reader αθωώνεται. Έχουμε μία αναφορά και στον φίλο Memetchi βέβαια που "παίζει κάπως", αλλά τον αθωώνει κι αυτόν γιατί έπαιζε έτσι και στα άλλα παιχνίδια.
[...]
Έπειτα όσον αφορά τα ατομα μεχρι στιγμης αθώους θεωρώ την Ριντερ, Ραφαελα και ίσως τον Πουαρο. Δεν διακρίνω την στρατηγική ενος μαφιοζου.

Έπειτα έχουμε κουγκαμι, Φώτη, Μεμ και Πυοτρ. Ο Κουγκαμι συνεχως έπεφτε στον Μικρο, κατι ξέρει; εχει ρολο που του δείχνει κατι; τι να πω. Για τον Φώτη και τον Πυοτρ δεν έχω να πω πολλα μιας που ο Φωτης δεν έχει βρεθεί σε πολλές καταστάσεις για κα δείχνουν αν ειναι πολιτης ή οχι και ο πρώην συγκατοικος γράφει αρκετα λακωνικα. Ο Μεμ παιζει καπως αλλα τον θυμάμαι σχεδον να παιζει ολοιδια και στα προηγουμενα παιχνιδια ... Η πολη γενικα βρίσκεται σε ενα μπάχαλο.

Αν έχει κάποιος να προσθέσει κατι, γνωρίζει κατι, παρακαλώ να το κάνει μπας και προχωρήσουμε
Μετά, στα δύο παρακάτω μηνύματα εγκαλεί τον Kougami που ψήφισε Memetchi χάρην της περιβόητης ισοψηφίας. Πείτε μου όμως παρακαλώ, για ποιον λόγο έχει ένσταση μόνο κατά του Kougami, αλλά όχι κατά του Memetchi, ο οποίος πρώτος μπήκε στη διαδικασία του αλληλοψηφίσματος με κάποιον που θεωρούσε πολίτη, για να τη γλιτώσει ο ίδιος; Προν τιμήν μάλιστα του Kougami, στη δημοσκόπηση ο τελευταίος δεν ψήφισε καν τον Memetchi αν θυμάμαι καλά, σε αντίθεση με τον Memetchi που προφανώς και ψήφισε τον Kougami. Ουριήλ μου, εδώ γιατί δεν σου φάνηκε κάτι παράξενο;
Εφόσον τον θεωρείς πολίτη, δεν είναι κακό να θυσιάσεις άλλον πολίτη; Ποιος λέει ότι θα αθοωθείς, το ανάποδο βασικά, αυτή μου μοιάζει για μελετημένη κίνηση να πω την αλήθεια.
... Παραμένω στον Κουγκάμι, συγγνώμη αλλά τέτοια κίνηση σε κάποιον που όπως λες θεωρείς πολίτη μου μοιάζει περισσότερο κίνηση μαφίας που προσπαθεί να αθοωθεί με μπλόφα
Εδώ βέβαια αρχίζουμε και τα γυρνάμε, γιατί δεν ξέρουμε και τι έκβαση θα έχει η ψηφοφορία οπότε πρέπει να είμαστε καλυμμένοι για το μέλλον:
Ψήφισα Κουγκαμι. Θεωρώ οποιον και να ψηφίσουμε, το ιδιο αποτέλεσμα θα βγει λογικά, αλλα με τα τελευταία λογια του κουγκαμι, τέτοιο φάουλ δίνει προτεραιότητα
Μετά την ψηφοφορία φεύγει μία "δαγκωτή" ψήφος για τον Memetchi "για αυτονόητους λόγους", τους οποίους περιμένουμε ακόμα να ακούσουμε:
Για τωρα επειδη δεν ξερω πόσο ενεργός θα ειμαι αυριο το πρωί ψηφίζω τον Meme για αυτονόητους λογους, θα κοιτάξω περισσοτερο τα μηνυματα του για σιγουριά
Εδώ, επειδή είδε ο φίλος Ουριήλ ότι τον παρουσίασα ως πιθανό συμμαφιόζο του Memetchi, κάνει θεαματικό γύρισμα μπιφτέκας και με ψηφίζει. Εδώ έχουμε ένα... ενδιαφέρον σενάριο. Θεωρεί Μαναφουκιάρα τον Φώτη, Kougami μαφιόζο (αφού μας λέει ότι αν ήταν αυτός τότε μένει μόνο ένας στο παιχνίδι) και μετά ψηφίζει εμένα ως τον δεύτερο μαφιόζο; Δηλαδή ήμουν εγώ, κατά τη λογική του, μαφιόζος μαζί με τον Kougami που φεύγοντας στις τελευταίες σκέψεις του σας είπε να με προσέχετε και τον οποίο εγώ είχα ψηφίσει πριν στραφώ στον Memetchi; Τέλος πάντων, πλέον είναι σαφές ότι ο Kougami ήταν Μπλοκαδόρος οπότε δεν χρειάζεται περισσότερη ανάλυση το σενάριο, αλλά έμπαζε ήδη από εκείνη τη στιγμή. Σημειωτέον πάντως ότι μέχρι εκείνη τη στιγμή ο Ουριήλ δεν με είχε κατηγορήσει στιγμή, αλλά ξαφνικά έγινα ο σατανικός Μαφιόζος που ψάχναμε.
Καλημερα Παλερμο

Poirot American Economist Μια ήσασταν σίγουροι οτι μαφιοζος ηταν ο Κουγκαμι, μετα ο Μεμ, και στο τελος εγω, ποιος είναι ο επόμενος;

Χωρίς αιτιολόγηση φαινεται σαν να προετοιμαζετε έδαφος για τις επόμενες ψηφοφορίες και ενώ σας έχω ζητήσει πολλές φορές για μια αιτιολογία, με αγνοείται.

Τι είδους συνεργασία ειναι αυτη

Αλλά ειναι καλο. Είχα πει το ενδεχομενο ο Φωτης να ειναι Μάνα. Αν ο Κουγκαμι ηταν μαφιοζος, αυτο σημαίνει οτι μένει μονο ενας στο παιχνιδι.

Αλλαζω την ψήφο μου σε POIROT

Τις ενστάσεις που παρουσίασα εδώ κατά του Ουριήλ τις έθεσα και χθες το πρωί, αλλά ο Κόμης δεν έκρινε σκόπιμο να μου απαντήσει. :P

Κι έπειτα από όλα αυτά, η χθεσινή δημοσκόπηση στην οποία ήταν ξεκάθαρο ποιος στήριζε ποιον, πέρα από τις αμφιταλαντευόμενες Reader και rafaela. Νομίζω αυτά δεν χρειάζονται τη δική μου ανάλυση, όλοι εδώ ήμασταν και τα είδαμε. Αν ο Memetchi ήταν πράγματι Μαφιόζος, δεν μπορούμε πλέον να έχουμε αμφιβολία ότι ήταν στην ίδια ομάδα με τον Ουριήλ. Δυστυχώς για τους ίδιους, χθες έβγαλε μάτι. Ούτε τα προσχήματα δεν τηρήθηκαν.

Τα δεδομένα είναι αυτά, έχω πει ό,τι έχω να πω. Θέλω όμως να συγχαρώ και πάλι τη Μαφία του παιχνιδιού γιατί έπαιξε καλά. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο postgame.

Αν σήμερα διώξουμε τον Ουριήλ, πιστεύω ότι το παιχνίδι θα ολοκληρωθεί. Αν όχι, τι να πω, μετά ψηφίστε με, δεν θα βγάλω κουβέντα.

Με την ελπίδα αυτή να είναι η τελευταία μου ψήφος στο Παλέρμο... Ουριήλ

Micro

Palermo Player

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 6.521 μηνύματα.
Ψηφίζω και εγώ Ουριηλ για να τελείωσουμε πριν τα Χριστούγεννα :girl_angel:

ultraviolence

Palermo Moderator

Ψηφοφορία για Τετάρτη 24/12
  1. American Economist --> Ουριήλ
  2. Micro --> Ουριήλ
  3. Poirot -- Ουριήλ
  4. Pyotr_Krasnov
  5. rafaela11
  6. Reader
  7. Ουριήλ

Ψήφοι
3 Ουριήλ

Η χώρα των φαντασμάτων
Kougami - Ψηφοφορία 22/12
Memetchi - Ψηφοφορία 23/12

Οριστικές αποχωρήσεις
Kate1914 [Μαναφουκιάρα] - Ψηφοφορία 19/12

Απουσίες
---

Λοιπές ενέργειες παικτών
Eνεργοποίηση της κάρτας: Ασυλία από Kougami
Ενεργοποίηση της κάρτας: Got'ya από Pyotr_Krasnov
Ενεργοποίηση της κάρτας: Ανάσταση από Micro
Ενεργοποίηση της κάρτας: Got'ya από Kougami
Ενεργοποίηση της κάρτας: Ασυλία από Ουριήλ
Ενεργοποίηση της κάρτας: Αποκάλυψη από Poirot
Ενεργοποίηση της κάρτας: Ανάσταση από Pyotr_Krasnov

ultraviolence

Palermo Moderator

Ανακοίνωση:

Έπειτα από λαϊκή απαίτηση στις 25/12 Παλέρμο γιοκ. Με το τέλος της σημερινής νύχτα, το παιχνίδι μπαίνει σε παύση λόγω Χριστουγέννων. Μπορείτε να σχολιάζετε και να ψηφίσετε αν το θέλετε αλλά η ανακοίνωση δολοφονίας και η αποχώρηση απο ψηφοφορία θα γίνει στις 26/12. Ο συντονιστής σας όμως επειδή εδώ που είναι θα τα γιορτάσει απόψε, έχει να κάνει πολλές ετοιμασίες μέσα στη μέρα. Θα ρίχνω το βλέφαρο μου όσο μπορώ αλλά θα είμαι αρκετά busy σήμερα. Ενδέχεται μια μικρή καθυστέρηση στην απάντηση των πμ σας

rafaela11

Palermo Player

Ισως να τελειώσει σήμερα το παιχνίδι επειδή θα μείνουν μόνο οι μαφιόζοι

οπότε δεν σας πιστεύω ακόμα πλήρως μόνο μια ακόμα αποκάλυψη να δω αν ήταν ο μεμε μαφιόζος μόνο θα με έπειθε ή η άλλη που λέει ξέρω γώ ότι υπάρχει μαφιόζος στα φαντάσματα

επίσης θέλω να δω το μεσημέρι ποιον αποφάσισαν να σκοτώσουν οι μαφιόζοι σήμερα

American Economist

Palermo Player

Ισως να τελειώσει σήμερα το παιχνίδι επειδή θα μείνουν μόνο οι μαφιόζοι

οπότε δεν σας πιστεύω ακόμα πλήρως μόνο μια ακόμα αποκάλυψη να δω αν ήταν ο μεμε μαφιόζος μόνο θα με έπειθε ή η άλλη που λέει ξέρω γώ ότι υπάρχει μαφιόζος στα φαντάσματα

επίσης θέλω να δω το μεσημέρι ποιον αποφάσισαν να σκοτώσουν οι μαφιόζοι σήμερα

Πω ΕΛΕΟΣ

rafaela11

Palermo Player

Έχω trust issues τι θες

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 7 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...