Μάλλον. Γιατί, πρώτον, η Κέιτ απάντησε σε αυτόν, και δεύτερον, αφού σύμφωνα με τους κανόνες υπάρχουν και ρόλοι με πιο σίγουρα στοιχεία εδώ μέσα, τα άτομα εκεί είναι περισσότερα και κάποιος δεν μπορεί, θα είναι εκεί.Αρα τείνεις προς μεμε ;
Πάντως, αυτό που με προβληματίζει, είναι πως τόσο σίγουρος ήσουν και πιο νωρίς στο παιχνίδι ότι ο Μίμος θα είχε πάρει τον πρώτο ρόλο. Οπότε δεν ξέρω.Εννοειται
@rafaela11 τι πιστεύεις εσύ;
Ουριήλ
Palermo Player
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.507 μηνύματα.
Δεν ξερω γιατί μιλάς στον πληθυντικό, Καταρχάς μιλάω για αυτά που βλέπω και για τους πολιτες.Κι αυτό πώς ακριβώς βοηθάει το όλο σας αφήγημα, λαμβάνοντας υπόψη τις απόψεις που εξέφρασε ο Micro αφού επανήλθε;
Δεύτερων το οτι σου έπεσε η κάρτα αποκαλύψεις ρόλου ηταβ λουκούμι, και κατευθείαν έπεσες στο δεύτερο σχέδιο, που ηταν ποιο; Να θυσιάσεις την Κειτ και να πεις κοιτάξτε ειναι η μανα, ειμαι αθωος
rafaela11
Palermo Player
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.778 μηνύματα.
Είμαι πολύ προβληματισμένη γιατί λογική μου λέει meme ένστικτο μου λέει poirotΜάλλον. Γιατί, πρώτον, η Κέιτ απάντησε σε αυτόν, και δεύτερον, αφού σύμφωνα με τους κανόνες υπάρχουν και ρόλοι με πιο σίγουρα στοιχεία εδώ μέσα, τα άτομα εκεί είναι περισσότερα και κάποιος δεν μπορεί, θα είναι εκεί.
Πάντως, αυτό που με προβληματίζει, είναι πως τόσο σίγουρος ήσουν και πιο νωρίς στο παιχνίδι ότι ο Μίμος θα είχε πάρει τον πρώτο ρόλο. Οπότε δεν ξέρω.
@rafaela11 τι πιστεύεις εσύ;
American Economist
Palermo Player
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.673 μηνύματα.
Είμαι πολύ προβληματισμένη γιατί λογική μου λέει meme ένστικτο μου λέει poirot
Την λογική εμπιστέψου. Η ανθρωπότητα με την λογική δουλεύει πάντα, όχι με το ένστικτο.
rafaela11
Palermo Player
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.778 μηνύματα.
Το ένστικτο μου σπάνια κάνει λάθος βέβαια αλλά δεν είμαι θεόςΤην λογική εμπιστέψου. Η ανθρωπότητα με την λογική δουλεύει πάντα, όχι με το ένστικτο.
Για αυτό το σκέφτομαι
Ουριήλ
Palermo Player
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.507 μηνύματα.
Τώρα με συγχωρείς δεν βλέπεις οτι θέλουν να σε επηρεάσουν; Συνήθως στη δουλειά και στα πάντα το ενστικτο ακουμα γιατι βλεπει κατι που η λογικη δεν βλέπειΤο ένστικτο μου σπάνια κάνει λάθος βέβαια αλλά δεν είμαι θεός
Για αυτό το σκέφτομαι
Memetchi
Palermo Player
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα.
Θέλετε να αποφασίσει η γάτα του Ουλτρα;
Ουριήλ
Palermo Player
Αυτά, παω να ετοιμαστώ γιατι θα βγω έξω. Προσπάθησα, ο,τι ειναι να γινει θα γινει
rafaela11
Palermo Player
ΝΑΙΘέλετε να αποφασίσει η γάτα του Ουλτρα;
Άσε, κι εγώ κοντεύω να τρελαθώ. Ρίχνω αν είναι ψήφο στον Memetchi, γιατί δεν θα είναι ωραίο να απέχω από την ψηφοφορία. Άσε που έβαλα όλη μου την ενέργεια σήμερα και δεν ξέρω πόσο ενεργή θα είμαι αύριο.Είμαι πολύ προβληματισμένη γιατί λογική μου λέει meme ένστικτο μου λέει poirot
Poirot
Palermo Player
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.823 μηνύματα.
Την λογική εμπιστέψου. Η ανθρωπότητα με την λογική δουλεύει πάντα, όχι με το ένστικτο.
Παιδιά εντάξει τώρα ας την αφήσουμε να αποφασίσει, δεν κάνουμε φιλοσοφική συζήτηση για το αν είναι καλύτερη η λογική ή το ένστικτο.Τώρα με συγχωρείς δεν βλέπεις οτι θέλουν να σε επηρεάσουν; Συνήθως στη δουλειά και στα πάντα το ενστικτο ακουμα γιατι βλεπει κατι που η λογικη δεν βλέπει

Memetchi
Palermo Player
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα.
Παιδιά τώρα κάντε ο,τι πιστεύετε αφού αύριο πάλι τα ίδια θα έχουμε.
American Economist
Palermo Player
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.673 μηνύματα.
Το ένστικτο μου σπάνια κάνει λάθος βέβαια αλλά δεν είμαι θεός
Για αυτό το σκέφτομαι
Ραφαέλα σου έχουμε αναλύσει όλοι τα γεγονότα, δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Μόνο 2 άτομα στηρίζονται τόσο πολύ και έβγαλαν μια ιστορία από το κεφάλι τους μόλις είδαν ότι ο Memetchi ήταν στο παρά 1 να φύγει. Είμαστε 4-5 και είναι μόλις 2, τα νούμερα μιλάνε από μόνα τους. Δεν μπορεί να είμαστε όλοι μαφία και εκείνοι οι 2 πολίτες, απλή λογική είναι πλέον.
Και όλα αυτά τα γράφω εγώ που από την αρχή σου έχω πει ότι πιστεύω απόλυτα ότι είσαι με τους πολίτες, ποτέ δεν σε κατηγόρησα για μαφία. Δεν μπορεί να είμαστε όλοι λάθος.
Και όλα αυτά τα γράφω εγώ που από την αρχή σου έχω πει ότι πιστεύω απόλυτα ότι είσαι με τους πολίτες, ποτέ δεν σε κατηγόρησα για μαφία. Δεν μπορεί να είμαστε όλοι λάθος.
rafaela11
Palermo Player
Ε άρα το αποτέλεσμα κρίθηκε γιατί εγώ έριξα στον ΠουαρόΆσε, κι εγώ κοντεύω να τρελαθώ. Ρίχνω αν είναι ψήφο στον Memetchi, γιατί δεν θα είναι ωραίο να απέχω από την ψηφοφορία. Άσε που έβαλα όλη μου την ενέργεια σήμερα και δεν ξέρω πόσο ενεργή θα είμαι αύριο.
ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕ Ο ΘΕΟΣ (ο ουλτρα ή η γάτα του)
Micro
Palermo Player
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 6.520 μηνύματα.
Προφανώς και θέλουμε να την επηρεάσουμε προς την σωστή κατεύθυνση .Τώρα με συγχωρείς δεν βλέπεις οτι θέλουν να σε επηρεάσουν; Συνήθως στη δουλειά και στα πάντα το ενστικτο ακουμα γιατι βλεπει κατι που η λογικη δεν βλέπει
ultraviolence
Palermo Moderator
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17.102 μηνύματα.
Ενημερωτικά οι ψήφοι αλλάζουν όσες φορές θέλετε.
rafaela11
Palermo Player
Ωραία μεμε αντίο πραγματικά ανυπομονώ να δω τι είσαι και ελπίζω να έχουμε λιγότερα δράματα και να ήσουν όντως μαφία
Εύχομαι το ένστικτο μου για εσένα να ήταν λάθος γιατί θα με τρώει πάλι
Εύχομαι το ένστικτο μου για εσένα να ήταν λάθος γιατί θα με τρώει πάλι
Ουριήλ
Palermo Player
@ultraviolence μπορείς να ψηφίσεις και εσύ αν θέλεις 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 2 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
- charmander
- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
- giannhs2001
- Hased Babis
- Searching
- Palermo Player
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool