Palermo #52 Χριστουγεννιάτικες παιδικές αναμνήσεις

Ποιος παίκτης θέλω να αποχωρήσει;
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια. Κλειστή δημοσκόπηση .

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 8)

Reader

Palermo Player

Η Reader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.879 μηνύματα.
Αρα τείνεις προς μεμε ;
Μάλλον. Γιατί, πρώτον, η Κέιτ απάντησε σε αυτόν, και δεύτερον, αφού σύμφωνα με τους κανόνες υπάρχουν και ρόλοι με πιο σίγουρα στοιχεία εδώ μέσα, τα άτομα εκεί είναι περισσότερα και κάποιος δεν μπορεί, θα είναι εκεί.
Πάντως, αυτό που με προβληματίζει, είναι πως τόσο σίγουρος ήσουν και πιο νωρίς στο παιχνίδι ότι ο Μίμος θα είχε πάρει τον πρώτο ρόλο. Οπότε δεν ξέρω.
@rafaela11 τι πιστεύεις εσύ;

Ουριήλ

Palermo Player

Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.507 μηνύματα.
Κι αυτό πώς ακριβώς βοηθάει το όλο σας αφήγημα, λαμβάνοντας υπόψη τις απόψεις που εξέφρασε ο Micro αφού επανήλθε;
Δεν ξερω γιατί μιλάς στον πληθυντικό, Καταρχάς μιλάω για αυτά που βλέπω και για τους πολιτες.

Δεύτερων το οτι σου έπεσε η κάρτα αποκαλύψεις ρόλου ηταβ λουκούμι, και κατευθείαν έπεσες στο δεύτερο σχέδιο, που ηταν ποιο; Να θυσιάσεις την Κειτ και να πεις κοιτάξτε ειναι η μανα, ειμαι αθωος

rafaela11

Palermo Player

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.778 μηνύματα.
Μάλλον. Γιατί, πρώτον, η Κέιτ απάντησε σε αυτόν, και δεύτερον, αφού σύμφωνα με τους κανόνες υπάρχουν και ρόλοι με πιο σίγουρα στοιχεία εδώ μέσα, τα άτομα εκεί είναι περισσότερα και κάποιος δεν μπορεί, θα είναι εκεί.

Πάντως, αυτό που με προβληματίζει, είναι πως τόσο σίγουρος ήσουν και πιο νωρίς στο παιχνίδι ότι ο Μίμος θα είχε πάρει τον πρώτο ρόλο. Οπότε δεν ξέρω.
@rafaela11 τι πιστεύεις εσύ;
Είμαι πολύ προβληματισμένη γιατί λογική μου λέει meme ένστικτο μου λέει poirot

American Economist

Palermo Player

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.673 μηνύματα.

rafaela11

Palermo Player

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.778 μηνύματα.

Ουριήλ

Palermo Player

Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.507 μηνύματα.
Το ένστικτο μου σπάνια κάνει λάθος βέβαια αλλά δεν είμαι θεός
Για αυτό το σκέφτομαι
Τώρα με συγχωρείς δεν βλέπεις οτι θέλουν να σε επηρεάσουν; Συνήθως στη δουλειά και στα πάντα το ενστικτο ακουμα γιατι βλεπει κατι που η λογικη δεν βλέπει

Memetchi

Palermo Player

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα.
Θέλετε να αποφασίσει η γάτα του Ουλτρα;

Ουριήλ

Palermo Player

Αυτά, παω να ετοιμαστώ γιατι θα βγω έξω. Προσπάθησα, ο,τι ειναι να γινει θα γινει

Reader

Palermo Player

Η Reader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.879 μηνύματα.
Είμαι πολύ προβληματισμένη γιατί λογική μου λέει meme ένστικτο μου λέει poirot
Άσε, κι εγώ κοντεύω να τρελαθώ. Ρίχνω αν είναι ψήφο στον Memetchi, γιατί δεν θα είναι ωραίο να απέχω από την ψηφοφορία. Άσε που έβαλα όλη μου την ενέργεια σήμερα και δεν ξέρω πόσο ενεργή θα είμαι αύριο.

Poirot

Palermo Player

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.823 μηνύματα.
Την λογική εμπιστέψου. Η ανθρωπότητα με την λογική δουλεύει πάντα, όχι με το ένστικτο.
Τώρα με συγχωρείς δεν βλέπεις οτι θέλουν να σε επηρεάσουν; Συνήθως στη δουλειά και στα πάντα το ενστικτο ακουμα γιατι βλεπει κατι που η λογικη δεν βλέπει
Παιδιά εντάξει τώρα ας την αφήσουμε να αποφασίσει, δεν κάνουμε φιλοσοφική συζήτηση για το αν είναι καλύτερη η λογική ή το ένστικτο. :P

Memetchi

Palermo Player

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα.
Παιδιά τώρα κάντε ο,τι πιστεύετε αφού αύριο πάλι τα ίδια θα έχουμε.

American Economist

Palermo Player

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.673 μηνύματα.
Το ένστικτο μου σπάνια κάνει λάθος βέβαια αλλά δεν είμαι θεός
Για αυτό το σκέφτομαι
Ραφαέλα σου έχουμε αναλύσει όλοι τα γεγονότα, δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Μόνο 2 άτομα στηρίζονται τόσο πολύ και έβγαλαν μια ιστορία από το κεφάλι τους μόλις είδαν ότι ο Memetchi ήταν στο παρά 1 να φύγει. Είμαστε 4-5 και είναι μόλις 2, τα νούμερα μιλάνε από μόνα τους. Δεν μπορεί να είμαστε όλοι μαφία και εκείνοι οι 2 πολίτες, απλή λογική είναι πλέον.

Και όλα αυτά τα γράφω εγώ που από την αρχή σου έχω πει ότι πιστεύω απόλυτα ότι είσαι με τους πολίτες, ποτέ δεν σε κατηγόρησα για μαφία. Δεν μπορεί να είμαστε όλοι λάθος.​

rafaela11

Palermo Player

Άσε, κι εγώ κοντεύω να τρελαθώ. Ρίχνω αν είναι ψήφο στον Memetchi, γιατί δεν θα είναι ωραίο να απέχω από την ψηφοφορία. Άσε που έβαλα όλη μου την ενέργεια σήμερα και δεν ξέρω πόσο ενεργή θα είμαι αύριο.
Ε άρα το αποτέλεσμα κρίθηκε γιατί εγώ έριξα στον Πουαρό 😂 (με την ελπίδα ότι πάλι θα έβγαινε 4-4)

ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕ Ο ΘΕΟΣ (ο ουλτρα ή η γάτα του)

Micro

Palermo Player

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 6.520 μηνύματα.
Προφανώς και θέλουμε να την επηρεάσουμε προς την σωστή κατεύθυνση .

rafaela11

Palermo Player

Ωραία μεμε αντίο πραγματικά ανυπομονώ να δω τι είσαι και ελπίζω να έχουμε λιγότερα δράματα και να ήσουν όντως μαφία
Εύχομαι το ένστικτο μου για εσένα να ήταν λάθος γιατί θα με τρώει πάλι

Τελευταία επεξεργασία:

Ουριήλ

Palermo Player

@ultraviolence μπορείς να ψηφίσεις και εσύ αν θέλεις :girl_angel:

rafaela11

Palermo Player

Πάω να δω παρά πέντε, ΞΕΚΙΝΗΣΕ

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 2 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...