Pyotr_Krasnov
Palermo Player
Ο Pyotr_Krasnov αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 939 μηνύματα.
Συμφωνώ, αλλά το κακό τώρα είναι ότι χάσαμε μία παίκτρια που ήταν αρκετά ενεργή και θα μπορούσε μάλλον να μας βοηθήσει.
Παντως με αυτο τωρα που το ξανα διαβαζω ευχομαι να εχεις αλλαξει γνωμη...
Αν δεν ειχα παιξει την καρτα και αφηνα τον εαυτο μου να βγει - παρολο που ειχα ψηφισει την Kate + αν ο Poirot δεν χρησιμοποιουσε την καρτα Αποκαλυψη, θα ειμασταν βαρια νυχτωμενοι.
Το να ψηφίζουν στην πραγματικότητα όμως φαίνεται εξαρχής. Ναι, δεν το παρατηρήσαμε νωρίς, αλλά οι ψήφοι είναι εκεί και μπορεί να το βλέπαμε πιο νωρίς.Το θεωρείς πιο λογικό δυο άτομα που δεν γνωρίζονται να ψηφίζουν ίδια; Να ενοχοποιούν στη συζήτηση τα ίδια άτομα; Προφανώς ο Πουαρώ που το έχει περισσότερο με την ανάλυση πήρε τα ηνία και ο άλλος λέγοντας τα ίδια με όλους πρόσθετε απλά την ψήφο. Είδες ποσό αργά το παρατηρήσαμε γιατί πάνω στη βαβούρα δεν το προσεχείς. Άλλωστε δεν είχαν δώσει αλλα δικαιώματα
Η αλήθεια είναι βέβαια ότι για τις ίδιες ψήφους απάντηση δεν έχω πάρει, αλλά παίζει όντως να είναι ένας συνδυασμός ταύτισης απόψεων και συγκρατημένου παιξίματος.
Micro
Palermo Player
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 6.521 μηνύματα.
Το κατανοώ αλλά κράτα το ως ένα πιθανό σενάριο .Εγώ είμαι πολύ διστακτικός στο να υποπτευθούμε τη Reader. Η κοπέλα είναι (αρκετά) άρρωστη και παρ' ολ' αυτά καθόταν κι έγραφε μηνύματα στις 4+ το ξημέρωμα μπας και καταφέρει να βγάλει άκρη από τον καταιγισμό μηνυμάτων που υπήρχε την υπόλοιπη μέρα. Αν θες τη γνώμη μου, ναι, έπαιξε περίεργα αλλά πιο πολύ θεωρώ ότι έπαιξε λίγο χαμένα παρά δόλια. Είναι από τα τελευταία άτομα που θα υποπτευόμουν.
τι μου θυμίζει αυτό ; Α ναι τη μεθόδευση που διακίνησες εις βάρος μου . Τώρα που κατάρρευσε το παραμύθι σου ψάχνεις νέα εξιλαστήρια θύματα ;Το θεωρείς πιο λογικό δυο άτομα που δεν γνωρίζονται να ψηφίζουν ίδια; Να ενοχοποιούν στη συζήτηση τα ίδια άτομα;
Memetchi
Palermo Player
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα.
Εσένα βρε αχαριστε γιατρέ σε εβγαλα από ψήφο και έβαλα τον Ουριηλ σε ισοψηφία με Κουγκαμι. Αυτό το ξέχασες τελείως. Αφού τις πρώτες μέρες ψήφισες επειδή η άλλη βιαζόταν και μετά άλλαζες αυτό που έλεγα που όντως δεν ήξερα τι να κάνω επειδή με αφήσατε μόνο. Πολύ θέλει να σε δω ύποπτο;τι μου θυμίζει αυτό ; Α ναι τη μεθόδευση που διακίνησες εις βάρος μου . Τώρα που κατάρρευσε το παραμύθι σου ψάχνεις νέα εξιλαστήρια θύματα ;
Τώρα καταλαβαίνω πώς ένιωθε με τη θεωρία μου ο ΓιάννηςΤο κατανοώ αλλά κράτα το ως ένα πιθανό σενάριο .
Σε κάθε περίπτωση, επειδή έχω κουραστεί λίγο με τόση ώρα γράψιμο, ψηφίζω Memetchi για απόψε. Είναι απευθείας συνδεδεμένος με την Μαναφουκιάρα.
ultraviolence
Palermo Moderator
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17.106 μηνύματα.
Ψηφοφορία για Τρίτη 22/12
Ψήφοι
6 Memetchi
2 Poirot
Η χώρα των φαντασμάτων
Kougami - Ψηφοφορία 22/12
Οριστικές αποχωρήσεις
Kate1914 [Μαναφουκιάρα] - Ψηφοφορία 19/12
Απουσίες
---
Λοιπές ενέργειες παικτών
Eνεργοποίηση της κάρτας: Ασυλία από Kougami
Ενεργοποίηση της κάρτας: Got'ya από Pyotr_Krasnov
Ενεργοποίηση της κάρτας: Ανάσταση από Micro
Ενεργοποίηση της κάρτας: Got'ya από Kougami
Ενεργοποίηση της κάρτας: Ασυλία από Ουριήλ
Ενεργοποίηση της κάρτας: Αποκάλυψη από Poirot
Ενεργοποίηση της κάρτας: Ανάσταση από Pyotr_Krasnov
- American Economist --> Memetchi
- Memetchi --> Poirot
- Micro --> Memetchi
- Poirot --> Memetchi
- Pyotr_Krasnov --> Memetchi
- rafaela11 --> Memetchi
- Reader --> Memetchi
- Ουριήλ --> Poirot
Ψήφοι
6 Memetchi
2 Poirot
Η χώρα των φαντασμάτων
Kougami - Ψηφοφορία 22/12
Οριστικές αποχωρήσεις
Kate1914 [Μαναφουκιάρα] - Ψηφοφορία 19/12
Απουσίες
---
Λοιπές ενέργειες παικτών
Eνεργοποίηση της κάρτας: Ασυλία από Kougami
Ενεργοποίηση της κάρτας: Got'ya από Pyotr_Krasnov
Ενεργοποίηση της κάρτας: Ανάσταση από Micro
Ενεργοποίηση της κάρτας: Got'ya από Kougami
Ενεργοποίηση της κάρτας: Ασυλία από Ουριήλ
Ενεργοποίηση της κάρτας: Αποκάλυψη από Poirot
Ενεργοποίηση της κάρτας: Ανάσταση από Pyotr_Krasnov
American Economist
Palermo Player
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.677 μηνύματα.
Το θεωρείς πιο λογικό δυο άτομα που δεν γνωρίζονται να ψηφίζουν ίδια; Να ενοχοποιούν στη συζήτηση τα ίδια άτομα; Προφανώς ο Πουαρώ που το έχει περισσότερο με την ανάλυση πήρε τα ηνία και ο άλλος λέγοντας τα ίδια με όλους πρόσθετε απλά την ψήφο. Είδες ποσό αργά το παρατηρήσαμε γιατί πάνω στη βαβούρα δεν το προσεχείς. Άλλωστε δεν είχαν δώσει αλλα δικαιώματα
Πω πω κλάψα επειδή είσαι πρώτος σε ψήφους. Εγώ από την αρχή έλεγα ότι ο Micro είναι αθώος, και από την αρχή έλεγα ότι τον στοχοποίησες χωρίς λόγο στην ψηφοφορία της Κυριακής. Και σε κάθε περίπτωση όλοι έχουν ψιλιαστεί ότι κατά 95% είσαι με τους μαφιόζους, δεν είναι μόνο ο Poirot που το έγραψε.
Κάνατε δρόμο να σωθεί σε περίπτωση που φύγεις εσυ. Θα έρθεις αυτός Μενδώνη αύριο εξαπατημένος που σε ακολούθησε
Ναι ναι εγώ προσπαθώ να εξαπατήσω τους παίκτες. Πουλιά στον αέρα πιάνεις βρε θηρίο.
Μπορεί κάποιος να απαντήσει:
1) Γιατί Αμερικαν-Πουαρώ την πρώτη μέρα άφηναν ανοιχτό το ενδεχόμενο η Κειτ να είναι αθώα (έγραψαν μετα τα λόγια της ότι μάλλον βγάλαμε πολίτη) και ψήφισαν Πυορτ στην πρώτη παραλίγο ισοψηφία;
2) Γιατί ο Αμερικαν περίμενε ΤΟΣΕΣ ώρες μέχρι να ψηφίσει και τελικά ψήφισε ότι και ο Πουαρώ;
Τώρα προσπαθείς να ενοχοποιήσεις εμένα με κάθε δυνατό μέσο;; Είδες ότι με τον Micro δεν σου βγήκε επειδή επέστρεψε (ευτυχώς) στο παιχνίδι, και τώρα ψάχνεις άλλα θύματα;;
Micro
Palermo Player
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 6.521 μηνύματα.
Ναι ουαου εδωσες μια ψηφο στον Ουριήλ για να δημιουργήσεις ισοψηφία , ενώ σε είχαμε ήδη κράξει που δεν δημιουργήσες ισοψηφία στην προηγούμενη . Το είπες και ο ίδιος :Εσένα βρε αχαριστε γιατρέ σε εβγαλα από ψήφο και έβαλα τον Ουριηλ σε ισοψηφία με Κουγκαμι. Αυτό το ξέχασες τελείως. Αφού τις πρώτες μέρες ψήφισες επειδή η άλλη βιαζόταν και μετά άλλαζες αυτό που έλεγα που όντως δεν ήξερα τι να κάνω επειδή με αφήσατε μόνο. Πολύ θέλει να σε δω ύποπτο;
Που εν τέλει ο Ουριηλ δεν βγήκε καν στην ισοψηφία , οπότε μην μας το παίζεις ο καλός σαμαρίτης που έστειλε τον Ουριηλ στον τακοΩραία λοιπόν θα κάνω σήμερα αυτό που θέλατε εχθές
@American Economist
Μπορείς να απαντήσεις στην απορία μου για τις ψήφους, αν δεν σου κάνει κόπο;
American Economist
Palermo Player
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.677 μηνύματα.
Τώρα καταλαβαίνω πώς ένιωθε με τη θεωρία μου ο Γιάννης
Σε κάθε περίπτωση, επειδή έχω κουραστεί λίγο με τόση ώρα γράψιμο, ψηφίζω Memetchi για απόψε. Είναι απευθείας συνδεδεμένος με την Μαναφουκιάρα.
Περαστικά εύχομαι Reader!!
Ευχαριστώ πολύ!Περαστικά εύχομαι Reader!!
American Economist
Palermo Player
@American Economist
Πες μου αν μπορείς σε τι αναφέρεσαι;;
Στο ότι έχετε ίδιες ψήφους με τον Poirot, και ψηφίζεις πάντα αφότου έχει ψηφίσει αυτός.Πες μου αν μπορείς σε τι αναφέρεσαι;;
Ουριήλ
Palermo Player
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.515 μηνύματα.
Νομίζω ριναι ξεκάθαρο οτι υπαρχει συνεργασία.Στο ότι έχετε ίδιες ψήφους με τον Poirot, και ψηφίζεις πάντα αφότου έχει ψηφίσει αυτός.
Έχουμε 10 λεπτά για ισοψηφια για να το αναλύσουμε μην το αφήσουμε γιατί θα ειναι μεγάλο λαθος
@rafaela11 @Reader !!!
Ουριήλ
Palermo Player
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.515 μηνύματα.
Και Πουαρο συμφέρει περισσότερο στους πολιτες παρα στον μαφιοζο να φυγει γρήγορα.
Memetchi
Palermo Player
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα.
Καλά βρε παιδιά, αλλά να θυμάστε τα λόγια του σοφού Μεμετσι
Δεν ευθύνομαι εγώ για αυτό. Εγώ σε έβγαλα από την ψήφο μου και έδωσα την ευκαιρία να μου αλλάξεις γνώμη. Σε καθε περίπτωση, όλα θα φανούν σύντομαΠου εν τέλει ο Ουριηλ δεν βγήκε καν στην ισοψηφία , οπότε μην μας το παίζεις ο καλός σαμαρίτης που έστειλε τον Ουριηλ στον τακο
Τι θέλατε να κάνω δηλαδή; Έκανα δυο μέρες ο,τι ζητούσατε. Μαφιόζος εργαζόμενος της πόλης πρώτη φορά σκαρφίζεστεΝαι ουαου εδωσες μια ψηφο στον Ουριήλ για να δημιουργήσεις ισοψηφία , ενώ σε είχαμε ήδη κράξει που δεν δημιουργήσες ισοψηφία στην προηγούμενη . Το είπες και ο ίδιος :
Ένα λεπτό. @Pyotr_Krasnov γιατί ανέστησες Micro και όχι Kougami;
American Economist
Palermo Player
Στο ότι έχετε ίδιες ψήφους με τον Poirot, και ψηφίζεις πάντα αφότου έχει ψηφίσει αυτός.
Δεν έχει να κάνει με αυτό, θέλω να πω δεν περιμένω να ψηφίσει ο Poirot ώστε να ψηφίσω εγώ μετά. Αν δεν κάνω λάθος (διόρθωσε με αν είναι λάθος) ο Poirot ψηφίζει σχετικά νωρίς, λογικό να ψηφίζω μετά από αυτόν. Επίσης, αυτές τις ημέρες ψηφίζω πάντα νωρίς το πρωί αν δεις, καθώς μετά πηγαίνω στην δουλειά μου και δεν έχω χρόνο να γράψω. Δεν έχει να κάνει με τον Poirot λοιπόν.
Αν δεις επίσης, εγώ από την Κυριακή έχω γράψει μια τριάδα που θεωρώ ότι ανήκουν στην μαφία, δεν έχει αλλάξει η θέση μου πάνω σε αυτό και για αυτόν τον λόγω τους ψήφισα κιόλας. Τέλος, νομίζω ότι μετά την αποκάλυψη του ρόλου της Kate πολλά αρχίζουν να βγάζουν νόημα. Η συμπεριφορά του Memetchi από την αρχή είναι υπερβολικά παράξενη αν δεις. Αρχικά στοχοποίησε τον Micro χωρίς ουσιαστικό λόγο την Κυριακή, τώρα προσπαθεί με κάθε μέσω να κάνει το ίδιο με εμένα. Επίσης, η συμπεριφορά του είναι υπερβολικά επιθετική/νευρική από την αρχή του παιχνιδιού αν προσέξεις, γεγονός που είναι περίεργο από μόνο του.
Memetchi
Palermo Player
Δεν ήθελαν να επιστρέψει ο μπλοκαδόρος που τους μπλοκαρε τόσες μέρες, τώρα ψηφίζουν ανενόχλητοιΈνα λεπτό. @Pyotr_Krasnov γιατί ανέστησες Micro και όχι Kougami;
Micro
Palermo Player
Καλά μην το κάνεις τόσο έκδηλο και εσύ ότι είσαι μαφία . Είχα υποψίες για την ρίντερ αλλα μου τις έκμηδενίζει το άγχος σου σήμεραΝομίζω ριναι ξεκάθαρο οτι υπαρχει συνεργασία.
Έχουμε 10 λεπτά για ισοψηφια για να το αναλύσουμε μην το αφήσουμε γιατί θα ειναι μεγάλο λαθος
@rafaela11 @Reader !!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 6 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
- Searching
- Palermo Player
- Palermo Player
Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
- charmander
- Palermo Player
- Searching
- Palermo Player
- Palermo Player
- giannhs2001
- Hased Babis
- Palermo Player
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool