Memetchi
Palermo Player
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα.
Να γράψω και αυτό πριν κοιμηθώ γιατί το πρωί έχω και άλλες δουλειές και δεν ξέρω αν θα έχω χρόνο να ψάχνω τα μηνύματα
Εδώ με κατηγορεί ότι έβγαλα "manual" υποδεικνύοντας πως θα έπαιζε μια μαφία για να βγω από τη δύσκολη θέση
Και μιας που λέμε για λόγια που δεν μετράνε, να περάσω στην τελευταία αντίφαση της σημερινής μας εκπομπής "ψέματα με τον Πουαρώ"
Εδώ με κατηγορεί ότι έβγαλα "manual" υποδεικνύοντας πως θα έπαιζε μια μαφία για να βγω από τη δύσκολη θέση
Το πρόβλημα έρχεται όταν αυτές οι αφηρημένες εικασίες πάντα τείνουν στο να απομακρύνουν τις υποψίες από πάνω σου. Άλλο να κάνεις σενάρια και να ψυχολογείς συμπεριφορές, άλλο να δίνεις ένα "manual Μαφίας" το οποίο κάθε φορά όλως τυχαίως είναι αντίθετο με τις δικές σου ενέργειες.
Εδώ όμως στη Ριντερ μια χαρά δίνει manual πως παίζουν οι άλλοι για να με βγάλει ένοχο. Εκεί για άλλη μια φορά τα δικά του λόγια δεν μετράνεΕίπες και χθες ότι κάνεις συχνά το λάθος να σκέφτεσαι ότι άλλοι ενεργούν μόνο όπως θα ενεργούσες εσύ. Ούτε εγώ θα ψήφιζα τον μαφιόζο μου αν τον είχα καταλάβει, αλλά μπορεί η Kate εν προκειμένω να έκανε μία κάπως πιο ανορθόδοξη επιλογή. Μπορώ να σκεφτώ λόγους... Πρώτον, το κάνει εκ του ασφαλούς στην αρχή του παιχνιδιού. Τον ψηφίζει δηλαδή σε μία φάση που η τυχαιότητα κυριαρχεί οπότε δεν είναι ότι του εναντιώθηκε με επιχειρήματα, απλά ισοψηφία ήθελε να φέρει και με αυτόν τον τρόπο μπόρεσε να κόψει και την αντίδραση του Meme για να βεβαιωθεί ότι είναι αυτός ο Μαφιόζος. Δεύτερον, αυτή η ψήφος είναι σε θέση να μας μπερδέψει και να μας δημιουργήσει αμφιβολίες στην τωρινή φάση του παιχνιδιού, που αναζητάμε αυτή την ύποπτη σύνδεση.
Σε είδα παραπάνω να αναρωτιέσαι που είναι αυτοί που έχουν πληροφορίες. Κατά τη δική μου κρίση, υπάρχει κάποιος που μας έδωσε διακριτικά πολύτιμες πληροφορίες. Ξέρεις ότι δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω, σε προτρέπω όμως να δεις τα μηνύματα όλων των παικτών και να τα συνδυάσεις με πιθανούς ρόλους.
Και μιας που λέμε για λόγια που δεν μετράνε, να περάσω στην τελευταία αντίφαση της σημερινής μας εκπομπής "ψέματα με τον Πουαρώ"
Για πείτε κυρίες και κύριοι, πως γίνεται εδώ να λέει ότι αν η Κειτ είναι μαναφουκιάρα, τότε δύσκολα θα είναι μαφία ο Ουριηλ, αλλά σήμερα τον βγάζει στη λίστα μετά από εμένα; Αν η Κειτ ηταν μαναφουκιάρα τότε ότι σας προτρέπει να πιάσετε τον Ουριηλ καταρρίπτει τα ίδια του τα λόγια. ΑΝ πάλι δεν ήταν αυτό η Κειτ ΓΙΑΤΙ μου χρεωνεί συνεργασία μαζί ως κάτι κακό; Όλα μαζί να ισχύουν σύμφωνα με τον ίδιο δεν γίνεται; Έκανε και εδώ λάθος ο έκπτωτος Πάπας;Ναι, εντάξει, αν η Kate είναι όντως Μαναφουκιάρα δύσκολα θα είναι Μαφιόζος ο Ουριήλ γιατί η ψήφος που της έριξε θα δυσκόλευε πολύ να μπορέσει μετά να επικοινωνήσει μαζί της και να της δώσει να καταλάβει ότι είναι Μαφιόζος. Γιατί, οκ, μία πρώτη τυχαία ψήφος ας πούμε στον άλλο Μαφιόζο, έτσι για να υπάρχει στα πρακτικά ότι κάποια στιγμή τον ψήφισες, μπορεί να γίνει κατανοητή γιατί είναι συνεννοημένη. Αλλά τώρα να ρίξεις τυχαία ψήφο σε αυτόν που θες να πείσεις ότι είστε στην ίδια ομάδα, το βρίσκω χλωμό.
American Economist
Palermo Player
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.673 μηνύματα.
Καλημέρα στο όμορφο Palermo,
Είμαι να ψηφίσω μεταξύ του Memetchi και του Ουριηλ, καθώς είναι τα μόνα άτομα που μου έχουν δώσει δείγματα ότι ανήκουν στην μαφία. Ο Poirot δεν νομίζω ότι είναι μαφία σε καμία περίπτωση, δεν νομίζω να πέφτω τόσο έξω. Ο τρόπος που εξελίχθηκε η χθεσινή ψηφοφορία επίσης ήταν πολύ ύποπτος, νομίζω όλοι μας το καταλάβαμε και για αυτό σχολιάστηκε έντονα. Τον Kougami τον θεωρούσα μαφία και για αυτό τον λόγο τον ψήφισα 2 φορές, όμως τώρα δεν ξέρω αν είχα δίκιο τελικά.
Θα ψηφίσω προσωρινά τον Memetchi
Οι λόγοι είναι ότι αρχικά στοχοποίησε τον Micro στην ψηφοφορία της Κυριακής, χθες προσπάθησε να κάνει το ίδιο και για εμένα, από την αρχή δείχνει μια έντονη νευρικότητα στον τρόπο που συμπεριφέρεται, ενώ η χθεσινή ψηφοφορία ήταν νομίζω το κερασάκι στην τούρτα. Ξαναλέω όμως ότι και ο Ουριήλ μου φαίνεται εξαιρετικά ύποπτος.
Είμαι να ψηφίσω μεταξύ του Memetchi και του Ουριηλ, καθώς είναι τα μόνα άτομα που μου έχουν δώσει δείγματα ότι ανήκουν στην μαφία. Ο Poirot δεν νομίζω ότι είναι μαφία σε καμία περίπτωση, δεν νομίζω να πέφτω τόσο έξω. Ο τρόπος που εξελίχθηκε η χθεσινή ψηφοφορία επίσης ήταν πολύ ύποπτος, νομίζω όλοι μας το καταλάβαμε και για αυτό σχολιάστηκε έντονα. Τον Kougami τον θεωρούσα μαφία και για αυτό τον λόγο τον ψήφισα 2 φορές, όμως τώρα δεν ξέρω αν είχα δίκιο τελικά.
Θα ψηφίσω προσωρινά τον Memetchi
Οι λόγοι είναι ότι αρχικά στοχοποίησε τον Micro στην ψηφοφορία της Κυριακής, χθες προσπάθησε να κάνει το ίδιο και για εμένα, από την αρχή δείχνει μια έντονη νευρικότητα στον τρόπο που συμπεριφέρεται, ενώ η χθεσινή ψηφοφορία ήταν νομίζω το κερασάκι στην τούρτα. Ξαναλέω όμως ότι και ο Ουριήλ μου φαίνεται εξαιρετικά ύποπτος.
Poirot
Palermo Player
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.823 μηνύματα.
Να σου πω κάτι βρε Μεμε όμως; Από χθες επιμένω και ψηφίζω εσένα, λέγοντας ότι για εσένα είμαι πιο σίγουρος, κι εσύ κάθε φορά αυτό που κάνεις είναι να το γυρίζεις με το να σου βρω τον συνεργάτη σου. Το point της παραπάνω δημοσίευσής μου δεν είναι να κατηγορήσω τον Ουριήλ, για τον οποίο διατήρησα ερωτηματικά.Κάτσε κάτσε γιατί εδώ έχει ψωμί το θέμα. Σήμερα υπονοείς ότι συνεργάζομαι με τον Ουριηλ; Δηλαδή τι θα γίνει, κάθε μέρα θα ξυπνάς με νέο σχέδιο και θα ζητάς μετά συγγνώμη; Κανείς δεν έχει το αλάνθαστο, αλλά για το ποιον κατηγορούμε ή υπερασπιζόμαστε οι άλλοι μας το χρεώνεις κανονικότατα. Εγώ δηλαδή είμαι ύποπτος και συνεργάστηκα με 3 διαφορετικά άτομα μέσα σε 3 μέρες και λάθη δεν μπορώ να έχω κάνει.
Και συνεχίζω να το πιστεύω.Για αρχή με έβγαλε ότι συνεργάζομαι με Κειτ
Εγώ δεν σε έβαλα ποτέ να αλληλοψηφιστείς με τον Kougami αγαπητέ μου Memetchi. Εσύ τον πέταξες έξω για να μας αποδείξεις την αθωότητά σου, έστω κι αν πίστευες, όπως έλεγες, ότι ήταν πολίτης.Μετά εγώ συνεργαζόμουν με τον Κουγκάμι που σήμερα ζητάει συγγνώμη γιατί ήταν πολίτης. Σήμερα είδε τις ικανότητες τους που αύριο θα λείψουν, όταν μας έβαλε να αλληλοψηφιστούμε για να του αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες και ότι δεν συνεργαζόμαστε, ήταν καλά (που αυτό έγινε πριν λίγη ώρα, έτσι; ). Απλά προφανώς εγώ του ήμουν μεγαλύτερος μπελάς επειδή μιλάω περισσότερο και με έβαλε πρώτο στο μάτι με τη δικαιολογία "φαίνομαι πιο ύποπτος"
Voilà όλες οι φορές που μας έλεγες ότι ψηφίζεις Kougami, μας προκαλούσες να τον ψηφίσουμε κ.λπ.:
[...]
Δεκτό, δεν μπορώ να σε πείσω για κάτι. Έλα να τον ψηφίσουμε αύριο αν θέλεις. Σας προκαλώ. Μάλιστα σας προκαλώ και να μας σουτάρετε έναν προς έναν. Αν έχεις δίκαιο εγώ θα σου πω συγχαρητήρια στα γερμανικά στο τέλος του παιχνιδιού.
[...]
Βασικά το αρχίζω από τώρα. Ψηφίζω Kougami και όποιος θέλει να διαπιστώσει αν συνεργάζομαι μαζί του μπορεί να ακολουθήσει
[...]
Αν αυτο σας βοηθήσει να δείτε ότι δεν συνεργάζομαι, εμπρός. Μπορώ να ψηφίσω όποιον θέλετε επίσης για να δείτε ότι ούτε Κειτ ούτε Κουγκαμι ούτε κανέναν δεν καλύπτω. Εδώ ούτε ρόλους δεν εχω μπορεσει να αποκωδικοποιήσω καλά καλά χωρίς στοιχεία να σώσω άλλους θα με μάρανε
[...]
Εεε και εγώ ψήφισα τον Κουγκαμι, όχι τίποτα άλλο μετά φοβάμαι ο ακουαφορτε του Αμαρουσιου μη μου χρεώσει ότι συνεργάζομαι και με την ΣΕ και κρύβει τις ψήφους μου
[...] Μάλιστα σας ζήτησα να μου πείτε εσείς ποιον θέλετε να ψηφίσω γιατί ειλικρινά έχω κουραστεί να με κατηγορούν για συνεργασίες επειδή έγραφα αυτά που παρατηρούσα
Τόσες μέρες τι κάνω; Ακριβώς επειδή τα έλεγα ενώ άλλοι είναι στη μούγκα ή κρυμμένοι πίσω από ψήφους άλλων έχω έναν Πουαρώ τώρα και να με ψηφίζει και να διατυμπανίζει ότι συνεργάζομαι με τον Κουγκαμι, ορίστε τον ψήφισα. [...]
Εγώ δυστυχώς ξέρω μόνο για τον εαυτό μου. Για τον Κουγκαμι σκέφτομαι ότι ισωσ είναι όντως πολίτης αλλά δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά γιατί μπορεί να πάτησε πάνω στις δικές μου παρατηρήσεις για τις ψήφους της Κειτ βρίσκοντας εύκολο έδαφος κατά του Μικρο. [...]
Σε αυτό δήλωσα τον λόγο αρκετές φορές. Μας βγάζουν συνεργάτες και βρίσκω μόνο αυτόν τον τρόπο για να αποδείξω ότι δεν ισχύει
Ο Κουγκαμι πάνω στον πανικό του προφανώς πήρε αυτό που είπα εγώ και με ψήφισε νομίζοντας ότι θα είμαι στην κορυφή και αυτός θα γλιτώσει. Το έγραψε κιόλας «ψήφισε τον Αμερικαν αν θέλετε ισοψηφία». Τώρα που είμαστε διπλα δίπλα και δεν έκανα τίποτα να το αλλάξω ελπίζω να ξυπνήσετε λίγο
Από εχθές προσπαθώ να σας δείξω ότι θέλω να βοηθήσω. Σας είπα να μου δώσετε ονομα ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ στο παιχνίδι και θα τον ψήφιζα για να σας δείξω ότι δεν καλύπτω. Τον ψηφίσα από εχθές το βράδυ γιατί ο Πουαρώ έλεγε ότι συνεργάζομαι μαζί του. Ορίστε είμαστε εδώ χωρίς να κάνω τιποτα για να αλλάξω το αποτέλεσμα ενώ ο Κουγκάμι το προσπάθησε. Ο Πουαρώ προσπάθησε να με βγάλει ύποπτο επειδή είπα την πρώτη μέρα ότι οι ψήφοι κατά της Κειτ δεν έχουν βάση να είναι τόσο γρήγορα τόσες πολλές. Παρόμοια είπε και ο Κουγκάκι. Ποιον έπιασε ο Πουαρώ; Εμένα. Με τη δικαιολογία ότι του φαίνομαι πιο ύποπτος. Αιτιολόγηση επιπέδου ανακριτική ΟΠΕΚΕΠΕ. Βγαίω μπροστά και λεώ γνώμες και θεωριες-> προσπαθώ να βγω από τη δύσκολη θέση. Το κάνει αυτό ο Πουαρώ όταν η Ριντερ του αποδομεί τα σενάρια αλλά ναι αυτό είναι διαφορετικό για κάποιο λόγο. Μας είπε και το κορυφαίο να διαβάσουμε τα μηνύματα του Φώτη για να δούμε ότι είναι αθώος. Λες και βγάζεις άκρη όταν απλά γράφει ο,τι και οι προηγούμενοι.
[...]
Voilà η δική μου στάση απέναντι στην ιδέα να ψηφιστεί ο Kougami:
[...]
Εγώ για σήμερα θα εμμείνω σε εσένα, γιατί για εσένα έχω περισσότερες ενδείξεις σε σχέση με τον Kougami. Και για τον τελευταίο έχω ερωτηματικά, τον ψήφισα κιόλας χθες, αλλά δεν είμαι εξίσου βέβαιος. Γίνεται πιο ύποπτος αν εσύ τελικά είσαι μαφιόζος, αλλά νομίζω πρώτα πρέπει να κατευθυνθώ προς εσένα.
[...]
Σε εσένα μου φάνηκε εντονότερο, να είμαι ειλικρινής, αλλά ναι, δεν σου λέω εγώ ότι δεν μπορεί να ισχύει το ίδιο και για τον Kougami. Γι' αυτό είστε μαζί στην κορυφή της λίστας των υπόπτων μου. Τώρα αν κάνω λάθος, τι να πω!
[...]
Πρώτα Memetchi και εφόσον είναι ο Memetchi μετά πιστεύω ότι είναι και ο Kougami. Έχω κάποια ερωτηματικά για τον Ουριήλ γενικά γιατί δεν δίνει και πολύ συχνά το "παρών", αλλά θεωρώ ότι έχει άλλο ρόλο.
Πες μου σε ποιο σημείο ακριβώς σας έβαλα εγώ να αλληλοψηφιστείτε για να αποδείξετε ότι δεν είστε ελέφαντες. Εσύ το έκανες. Εσύ έβγαλες έξω τον Kougami χθες. Εγώ καθόλη τη διάρκεια της ημέρας από την αρχή μέχρι και τη δημοσκόπηση εσένα ψήφιζα. Μη μου προσάπτεις πράγματα που δεν ισχύουν, γιατί άλλος αρχίζει τις αερολογίες τώρα mon ami. Να μας πουν και οι άλλοι τη γνώμη τους, όπως διαβάζουν αυτά τα μηνύματα (ας κάνουν και τη δική τους έρευνα για να μη θεωρηθεί ότι διάλεξα εγώ βολικά αποσπάσματα, δεν έχω θέμα). Ποιός καθοδήγησε στο να βγει ο Kougami χθες;
Εδώ πάλι προσπαθείς να μου το γυρίσεις σε αυτόν που θεωρώ ως συνεργάτη σου (γιατί αναγκαστικά με κάποιον είσαι αλλά με όποιον κι αν είστε το κρύβετε καλά). Δεν θα πέσω στην παγίδα πάλι, λέω όμως από τώρα ότι για τον Ουριήλ έχω επιφυλάξεις κι ότι το βασικό μου θέμα εδώ πέρα είσαι εσύ.Τώρα 3ο άτομο, ο Ουριηλ, συνεργάζομαι με το άτομο που και με ψήφισε και τον έχω ψηφίσει και μαντέψτε παιδιά... τον εβαλα ισοψηφία ενώ μπορούσα να αφήσω να φύγει ο Μικρο (ναι ξέρετε πιο πάνω που με κατηγόρησε ότι ήξερα ότι ο Κουγκάμι έχει την κάρτα got ya όταν είδε ότι ψήφισα Ουρίηλ και κάπως έπρεπε να δικαιολογήσει γιατί δεν ψήφισα τον Μικρο) μήπως βρούμε καμιά άκρη που είχαμε πελαγώσει
Άντε πάλι. Ξαναδές (στον καθρέφτη σου) ποιος έδιωξε τον Kougami.Δεν ξέρω πόσα άτομα πρέπει να διώξει με τη δικαιολογία ότι έχουν κάτι μαζί μου και να έρθει μετά να ζητάει συγγνώμη, και δεν ξέρω καν γιατί εγώ είμαι το επίκεντρο. Του εμφανίστηκε σε όνειρο μάλλον γιατί τον Κουγκάμι που συμφωνούσε σε πολλά μαζί μου και το έγραψε και στα τελευταία του λόγια ο άνθρωπος, σήμερα τον αθώωσε.
Επειδή βλέπω ότι αγαπάς αυτή την ερώτηση, θες να μου πεις κι εσύ με ποιον συνεργάζομαι;Ψηφίζω Poirot και ελπίζω μέχρι αύριο να μην έρθει με νέο όραμα για τις συνεργασίες μου
Τι μας λες βρε showman;Και μιας που λέμε για λόγια που δεν μετράνε, να περάσω στην τελευταία αντίφαση της σημερινής μας εκπομπής "ψέματα με τον Πουαρώ"
Για πείτε κυρίες και κύριοι

Στο κλίμα των ημερών πάντως, δεν μπορώ να πω, με έχεις στολίσει κανονικότατα τόσες μέρες. Χριστουγεννιάτικο δέντρο με έχεις κάνει. Δεν καταλαβαίνω γιατί χάνεις την ψυχραιμία σου, αφού είσαι τόσο καθαρός όσο μας λες.Για πείτε κυρίες και κύριοι, πως γίνεται εδώ να λέει ότι αν η Κειτ είναι μαναφουκιάρα, τότε δύσκολα θα είναι μαφία ο Ουριηλ, αλλά σήμερα τον βγάζει στη λίστα μετά από εμένα; Αν η Κειτ ηταν μαναφουκιάρα τότε ότι σας προτρέπει να πιάσετε τον Ουριηλ καταρρίπτει τα ίδια του τα λόγια. ΑΝ πάλι δεν ήταν αυτό η Κειτ ΓΙΑΤΙ μου χρεωνεί συνεργασία μαζί ως κάτι κακό; Όλα μαζί να ισχύουν σύμφωνα με τον ίδιο δεν γίνεται; Έκανε και εδώ λάθος ο έκπτωτος Πάπας;
Είπα ότι δύσκολα θα είναι μαφία ο Ουριήλ, δεν το απέκλεισα ως ενδεχόμενο. Κι αν δεις και σε μήνυμα που παρέθεσα πιο πάνω είχα πει ότι και για τον Ουριήλ έχω ερωτηματικά αλλά του έχω άλλο ρόλο. Είχα στο μυαλό μου μάλλον αντίστροφα τον Ουριήλ με τον Kougami. Ποτέ δεν τον αθώωσα ανεπιφύλακτα.
Για εμένα η Kate εξακολουθεί να είναι η Μαναφουκιάρα, εσύ εξακολουθείς να είσαι ο ένας από τους δύο Μαφιόζους και είμαι σε επιβεβαίωση του συνεργάτη σου.
rafaela11
Palermo Player
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.778 μηνύματα.
Αχ ξέρετε κάτι ; Κουράστηκα
Ίσως αν φύγει και ο μεμε να ξεδιπλωθούν άλλες συμπεριφορές γιατί είναι ακόμα το επίκεντρο. Τον είχα ύποπτο που τον είχα, όχι ότι εσύ Πουαρό και pyotr ξαφνικά αθωώθηκες, αλλά για την ώρα ψηφίζω και εγω @Memetchi
Επίσης θέλω κάποιος σοβαρά να μου εξηγήσει για τον Ουριηλ γιατί δεν το βλέπω εγώ ακόμα αυτό
Ίσως αν φύγει και ο μεμε να ξεδιπλωθούν άλλες συμπεριφορές γιατί είναι ακόμα το επίκεντρο. Τον είχα ύποπτο που τον είχα, όχι ότι εσύ Πουαρό και pyotr ξαφνικά αθωώθηκες, αλλά για την ώρα ψηφίζω και εγω @Memetchi
Επίσης θέλω κάποιος σοβαρά να μου εξηγήσει για τον Ουριηλ γιατί δεν το βλέπω εγώ ακόμα αυτό
Ουριήλ
Palermo Player
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.507 μηνύματα.
Καλημερα Παλερμο
@Poirot @American Economist Μια ήσασταν σίγουροι οτι μαφιοζος ηταν ο Κουγκαμι, μετα ο Μεμ, και στο τελος εγω, ποιος είναι ο επόμενος;
Χωρίς αιτιολόγηση φαινεται σαν να προετοιμαζετε έδαφος για τις επόμενες ψηφοφορίες και ενώ σας έχω ζητήσει πολλές φορές για μια αιτιολογία, με αγνοείται.
Αλλαζω την ψήφο μου σε POIROT
@Poirot @American Economist Μια ήσασταν σίγουροι οτι μαφιοζος ηταν ο Κουγκαμι, μετα ο Μεμ, και στο τελος εγω, ποιος είναι ο επόμενος;
Χωρίς αιτιολόγηση φαινεται σαν να προετοιμαζετε έδαφος για τις επόμενες ψηφοφορίες και ενώ σας έχω ζητήσει πολλές φορές για μια αιτιολογία, με αγνοείται.
Τι είδους συνεργασία ειναι αυτηΠως και με βρισκεις ύποπτο ενώ μιλάς με σιγουριά για πολλα μέλη, το ιδιο με τον Φωτη το πρωι, αρκετα περιεργο θα ελεγα
Αλλά ειναι καλο. Είχα πει το ενδεχομενο ο Φωτης να ειναι Μάνα. Αν ο Κουγκαμι ηταν μαφιοζος, αυτο σημαίνει οτι μένει μονο ενας στο παιχνιδι.Ξαναλέω όμως ότι και ο Ουριήλ μου φαίνεται εξαιρετικά ύποπτος
Ουριήλ
Palermo Player
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.507 μηνύματα.
Αν ειναι να παίζουμε έτσι λεω και εγω ειστε όλοι ύποπτοι 

rafaela11
Palermo Player
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.778 μηνύματα.
Εγώ δεν είπα ότι είσαι ύποπτος, δεν μου φαίνεσαιΑν ειναι να παίζουμε έτσι λεω και εγω ειστε όλοι ύποπτοι![]()
Τους υπόλοιπους ρωτάω που σε ανέφεραν!
Η ψήφος μου στο μεμε μένει αλλά πολύ εύκολα αλλάζει σε Πουαρό γιατί επίσης τον θεωρώ πολυ ύποπτο ! Το είπα κιολας Περιμένω λίγο για την ωρα
Poirot
Palermo Player
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.823 μηνύματα.
Βρε καλέ μου άνθρωπε, για ποιο λόγο ισχυρίζεσαι μαζί με τον Memetchi ότι εξέφρασα βεβαιότητα ότι ο Kougami ήταν μαφιόζος; Τη μέρα που τον ψήφισα το έλεγα από εκείνη την ώρα ότι δεν ήμουν σίγουρος (μάλιστα τον ψήφισα γιατί είχα θεωρήσει ότι έπρεπε να πάρω την ψήφο μου από εσένα...), αλλά έπρεπε κάποιον να ψηφίσω. Χθες μάλλιασε η γλώσσα μου να λέω για τον Memetchi και να βάζω τον Kougami σε δεύτερη μοίρα γιατί δεν ήμουν σίγουρος και θεωρώ ότι με το πως εξελίχθηκε η ψηφοφορία τελικά αποδείχθηκε η αθωότητα του τελευταίου. Μπορούσα να τον είχα ψηφίσει στη δημοσκόπηση, γιατί δεν το έκανα; Δηλαδή εσύ δεν βλέπεις ότι χθες στο στόχαστρο τον Kougami τον έβαλε ο Memetchi δήθεν τάχα μου για να μας αποδείξει την αθωότητά του; Εγώ τον έδιωξα;@Poirot @American Economist Μια ήσασταν σίγουροι οτι μαφιοζος ηταν ο Κουγκαμι, μετα ο Μεμ, και στο τελος εγω, ποιος είναι ο επόμενος;
Γυρίζω πάλι στην Kate (φτέρνισμα θα την έχει πιάσει την κοπέλα τόσες φορές που την αναφέρουμε) και βλέπω ότι μαζί με τον Memetchi είσαι ο έτερος που της απάντησε σε αυτό το βιαστικό μήνυμα που έχει προκαλέσει τόση συζήτηση. Μετά όμως, πήγες να την ψηφίσεις. Το έλεγα και στη Reader, παρακινδυνευμένο σινιάλο, γι' αυτό κολλάω να σε κατηγορήσω απόλυτα. Ούτε με τον Memetchi μπορώ να σε συνδέσω τόσο εύκολα, αλλά ειλικρινά, δεν ξέρω ποιος άλλος μπορεί να είναι μαζί με τον Memetchi. Βοήθησέ με κι εσύ. Χθες τον ψήφισες τον Memetchi, κάτι θα είδες. "Αυτονόητους λόγους" επικαλέστηκες μάλιστα. Εξαφανίστηκαν;Χωρίς αιτιολόγηση φαινεται σαν να προετοιμαζετε έδαφος για τις επόμενες ψηφοφορίες και ενώ σας έχω ζητήσει πολλές φορές για μια αιτιολογία, με αγνοείται.
Περήφανα λοιπόν σας λέω ότι κι εγώ έχω διαπιστώσει ότι υπάρχει σύμπτωση απόψεων με τον Φώτη. Χαίρομαι για αυτό, γιατί καταλήγω σε ασφαλέστερα συμπεράσματα. Ακόμα δεν έχετε καταλάβει τον ρόλο του;Τι είδους συνεργασία ειναι αυτη
Κάτσε λίγο τώρα γιατί χάνουμε τα αυγά και τα πασχάλια. Ποια είναι η Μαφία δηλαδή; Ο Kougami κι εγώ, και ο Φώτης στον ρόλο της Μαναφουκιάρας; Θες και τα λες; Πιο πάνω με κατηγόρησες ότι εγώ ήμουν σίγουρος ότι ήταν μαφιόζος και τον κατηγορούσα και ο Memetchi μου λέει ότι τους έσυρα να αλληλοψηφιστούν (sic)! Τώρα σοβαρά μου λες ότι είμαστε μαζί Μαφία;;Αλλά ειναι καλο. Είχα πει το ενδεχομενο ο Φωτης να ειναι Μάνα. Αν ο Κουγκαμι ηταν μαφιοζος, αυτο σημαίνει οτι μένει μονο ενας στο παιχνιδι.
rafaela11
Palermo Player
Εν τω μεταξύ ποιος έχει ψηφίσει τι τώρα; (Επίσης έχω 7 ώρες μάθημα σήμερα διαδικτυακά, θα μπαίνω αλλά όχι τόσο πολύ)
ultraviolence
Palermo Moderator
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17.102 μηνύματα.
Σόρρυ για την αργοπορημενη λίστα, είχα κάποια απρόοπτα.
Ψηφοφορία για Τρίτη 22/12
Ψήφοι
4 Memetchi
2 Poirot
Η χώρα των φαντασμάτων
Kate1914 - Ψηφοφορία 19/12
Micro - Ψηφοφορία 21/12
Kougami - Ψηφοφορία 22/12
Οριστικές αποχωρήσεις
---
Απουσίες
---
Λοιπές ενέργειες παικτών
Eνεργοποίηση της κάρτας: Ασυλία από Kougami
Ενεργοποίηση της κάρτας: Got'ya από Pyotr_Krasnov
Ενεργοποίηση της κάρτας: Ανάσταση από Micro
Ενεργοποίηση της κάρτας: Got'ya από Kougami
Ενεργοποίηση της κάρτας: Ασυλία από Ουριήλ
Ψηφοφορία για Τρίτη 22/12
- American Economist --> Memetchi
- Memetchi --> Poirot
- Poirot --> Memetchi
- Pyotr_Krasnov --> Memetchi
- rafaela11 --> Memetchi
- Reader
- Ουριήλ --> Poirot
Ψήφοι
4 Memetchi
2 Poirot
Η χώρα των φαντασμάτων
Kate1914 - Ψηφοφορία 19/12
Micro - Ψηφοφορία 21/12
Kougami - Ψηφοφορία 22/12
Οριστικές αποχωρήσεις
---
Απουσίες
---
Λοιπές ενέργειες παικτών
Eνεργοποίηση της κάρτας: Ασυλία από Kougami
Ενεργοποίηση της κάρτας: Got'ya από Pyotr_Krasnov
Ενεργοποίηση της κάρτας: Ανάσταση από Micro
Ενεργοποίηση της κάρτας: Got'ya από Kougami
Ενεργοποίηση της κάρτας: Ασυλία από Ουριήλ
rafaela11
Palermo Player
Θα μπορούσες βέβαια να παίζεις με ψυχολογία τώρα και να ονοματίσεις την ομάδα για να περάσεις το μήνυμα ότι δεν ισχύει υποσυνείδητα.Κάτσε λίγο τώρα γιατί χάνουμε τα αυγά και τα πασχάλια. Ποια είναι η Μαφία δηλαδή; Ο Kougami κι εγώ, και ο Φώτης στον ρόλο της Μαναφουκιάρας; Θες και τα λες; Πιο πάνω με κατηγόρησες ότι εγώ ήμουν σίγουρος ότι ήταν μαφιόζος και τον κατηγορούσα και ο Memetchi μου λέει ότι τους έσυρα να αλληλοψηφιστούν (sic)! Τώρα σοβαρά μου λες ότι είμαστε μαζί Μαφία;;
δεν ξέρω.
Είμαι σε δίλλημα με εσένα και τον μεμε
ultraviolence
Palermo Moderator
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17.102 μηνύματα.
Ανακοίνωση: Λόγω Χριστουγεννων, άλλοι δειπνούν στις 24 και άλλοι τα γιορτάζουν οικογενειακώς στις 25. Μια δημοσκόπηση φτιάχτηκε με σκοπό να ψηφίσετε ποια από τις δυο μερες προτιμάτε να μπει σε προσωρινή παύση το παιχνίδι. Η πιο δημοφιλής επιλογή θα είναι και αυτή που θα ισχύσει.
ultraviolence
Palermo Moderator
Ανακοίνωση: Στα κεντρικά της συντονιστικής επιτροπής εφτασε από χθες η πληροροφορία ότι η Ρίντερ είναι βαριά άρρωστη και αυτό θα επηρεάσει την συμμετοχή της στο παιχνίδι. Δεν παραιτείται (δεν μπορεί άλλωστε λόγω κανόνων), απλως για την ώρα της ειναι αδύνατον να συμμετάσχει. Ανεξάρτητα από το τι ρόλο εχει, της ευχόμαστε όλοι γρήγορη ανάρρωση και να σταθεί στα πόδια της γρήγορα!
Memetchi
Palermo Player
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα.
Παιδιά επειδή έχω δουλειές τώρα θα μπω να απαντήσω σε όλα μόλις μπορέσω
Το κείμενο σου Πουαρώ μου είναι μεγάλο και το είδα πολύ στο πόδι. Αν κατάλαβα καλά λες ότι δεν κατηγορείς τον Ουριηλ για συνεργασία μαζί μου όπως εγώ διάβασα, όμως τον έχεις στη λίστα μετά από εμένα. Αυτό πως λειτουργεί ταυτοχρόνως; Αν θες απαντα και αυτό να τα δούμε μαζί αν είμαι ακόμα εδώ όταν επιστρέψω
Το κείμενο σου Πουαρώ μου είναι μεγάλο και το είδα πολύ στο πόδι. Αν κατάλαβα καλά λες ότι δεν κατηγορείς τον Ουριηλ για συνεργασία μαζί μου όπως εγώ διάβασα, όμως τον έχεις στη λίστα μετά από εμένα. Αυτό πως λειτουργεί ταυτοχρόνως; Αν θες απαντα και αυτό να τα δούμε μαζί αν είμαι ακόμα εδώ όταν επιστρέψω
ultraviolence
Palermo Moderator
Ο ultraviolence περιπλανιέται στο μονοπάτι των ψιθύρων εκεί που πολλά φαντάσματα εχουν βρεθεί να περιμενουν καρτερικά τον ούλτρα. Η σημερινή μέρα στη χώρα των φαντασμάτων είναι παράξενα γαλήνια, κι αυτό τον ανησυχεί. Με το φυτολόγιο παραμάσχαλα, αναζητά την μαύρη ντάλια ένα σπάνιο λουλούδι που φυτρώνει μόνο εκεί που έχουν χυθεί δάκρυα πολιτών. Η αγωνία του για το αποτέλεσμα της χθεσινής δολοφονίας χτυπάει κόκκινο...ποιο νέο πνεύμα θα εμφανιστεί σήμερα στην όχθη;;
Καθώς σκύβει να μαζέψει μια κατακόκκινη παπαρούνα, το βλέμμα του πέφτει πάνω στον Micro ο οποίος βγήκε για βολτούλα κι επεσε και χτύπησε. Τι αδεξιο μωρό είναι αυτό;;;
Ο ultraviolence τον πιάνει από το μπράτσο και τον οδηγεί στο πέτρινο αρχοντικό του. Το τσάι από βότανα και το μοσχομυριστό κέικ πορτοκάλι είναι ήδη στο τραπέζι, αλλά ο Micro τρέμει σαν το ψάρι.
— ultra, άκου με. Ως δήμαρχος αυτής της ταλαιπωρημένης πόλης, πρέπει να ξέρεις πως το κακό παραμονεύει του λέει ο Micro με φωνή που σπάει.
— Μίλα καθαρά, τι είδες πάλι;
— Μισό, να βγάλω το σακάκι μου, με στενεύει και με πνίγει.
— Ελπίζω να εννοείς μόνο το σακάκι, γιατί με τόσα που τραβάμε, η καρδιά μου δεν αντέχει άλλες εκπλήξεις!
— «Πάντα το μυαλό σου στο πονηρό», σκέφτηκε ο Micro, αλλά είπε δυνατά: Μην γίνεσαι υπερβολικός, μούσκεψε από την υγρασία του ποταμού. Άκου τώρα...
— Σε ακούω, πες τα όλα.
— Είδα μια σκοτεινή φιγούρα, τυλιγμένη σε έναν μανδύα που έμοιαζε να απορροφά το φως. Στεκόταν ακριβώς στη γραμμή που χωρίζει το Παλέρμο από τη δική μας πλευρά. Κρατούσε ένα ξύλινο κουτί και το άφησε προσεκτικά μέσα στο νερό. Κάτι γρατζουνούσε το ξύλο από μέσα... σαν να ζητούσε βοήθεια.
— Θεέ μου, πάλι τα ίδια; Άλλο ένα θύμα της νύχτας;
— Φοβάμαι πως ναι. Η ροή του ποταμού το φέρνει προς τα εδώ.
— Πηγαίνω αμέσως. Δεν μπορούμε να τους αφήσουμε έτσι.
Καθώς ο ultraviolence τρέχει προς την όχθη, ανάμεσα στα δέντρα, ένας λυγμός τον κάνει να παγώσει. Δεν είναι ο ήχος του ανέμου, είναι κάποιος που θρηνεί κρυμμένος στο σκοτάδι.
Καθώς σκύβει να μαζέψει μια κατακόκκινη παπαρούνα, το βλέμμα του πέφτει πάνω στον Micro ο οποίος βγήκε για βολτούλα κι επεσε και χτύπησε. Τι αδεξιο μωρό είναι αυτό;;;
Ο ultraviolence τον πιάνει από το μπράτσο και τον οδηγεί στο πέτρινο αρχοντικό του. Το τσάι από βότανα και το μοσχομυριστό κέικ πορτοκάλι είναι ήδη στο τραπέζι, αλλά ο Micro τρέμει σαν το ψάρι.
— ultra, άκου με. Ως δήμαρχος αυτής της ταλαιπωρημένης πόλης, πρέπει να ξέρεις πως το κακό παραμονεύει του λέει ο Micro με φωνή που σπάει.
— Μίλα καθαρά, τι είδες πάλι;
— Μισό, να βγάλω το σακάκι μου, με στενεύει και με πνίγει.
— Ελπίζω να εννοείς μόνο το σακάκι, γιατί με τόσα που τραβάμε, η καρδιά μου δεν αντέχει άλλες εκπλήξεις!
— «Πάντα το μυαλό σου στο πονηρό», σκέφτηκε ο Micro, αλλά είπε δυνατά: Μην γίνεσαι υπερβολικός, μούσκεψε από την υγρασία του ποταμού. Άκου τώρα...
— Σε ακούω, πες τα όλα.
— Είδα μια σκοτεινή φιγούρα, τυλιγμένη σε έναν μανδύα που έμοιαζε να απορροφά το φως. Στεκόταν ακριβώς στη γραμμή που χωρίζει το Παλέρμο από τη δική μας πλευρά. Κρατούσε ένα ξύλινο κουτί και το άφησε προσεκτικά μέσα στο νερό. Κάτι γρατζουνούσε το ξύλο από μέσα... σαν να ζητούσε βοήθεια.
— Θεέ μου, πάλι τα ίδια; Άλλο ένα θύμα της νύχτας;
— Φοβάμαι πως ναι. Η ροή του ποταμού το φέρνει προς τα εδώ.
— Πηγαίνω αμέσως. Δεν μπορούμε να τους αφήσουμε έτσι.
Καθώς ο ultraviolence τρέχει προς την όχθη, ανάμεσα στα δέντρα, ένας λυγμός τον κάνει να παγώσει. Δεν είναι ο ήχος του ανέμου, είναι κάποιος που θρηνεί κρυμμένος στο σκοτάδι.
Kι εσύ εδώ; Με ζεστό χερι;;
Φύγε γρήγορα για το Παλερμο, δεν σε δολοφόνησαν!
ultraviolence
Palermo Moderator
Σας μοιράστηκαν νεες κάρτες. Όσοι κρατάτε ήδη κάρτα, εχετε μια ώρα να μου πείτε ποια θα κρατήσετε από τις 2.
rafaela11
Palermo Player
Δεν είναι περίεργο που δεν έγινε πάλι δολοφονία ;
Poirot
Palermo Player
At this point νιώθω ότι στις ψηφοφορίες παίζουμε το βρες τη Got ya και η Μαφία παίζει το βρες τη Medkit.
Poirot
Palermo Player
Λοιπόν. Επειδή δεν έχω να φοβηθώ κάτι και έχω υπάρξει σταθερά ειλικρινής απέναντί σας όσον αφορά τις σκέψεις μου (έστω κι αν αυτές έχουν υπάρξει ενίοτε λανθασμένες), θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να βοηθήσω την ομάδα. Δοκιμάζοντας τον πυρήνα της θεωρίας μου, από τον οποίο ορμώμενος κατηγορώ τον Memetchi: την ιδιότητα της Kate. Αν είναι Μαναφουκιάρα, όσα σας αραδιάζω από προχθές το βράδυ ίσως έχουν τελικά ένα έρεισμα. Αν όχι, απέτυχα και τίθεμαι στην πλήρη κρίση σας.
Μόλις έλαβα τα ευχάριστα μαντάτα από τη ΣΕ. Σπεύδω λοιπόν:
Για την αγαπημένη μας Kate1914.
Μόλις έλαβα τα ευχάριστα μαντάτα από τη ΣΕ. Σπεύδω λοιπόν:
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 2 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
- charmander
- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
- giannhs2001
- Hased Babis
- Searching
- Palermo Player
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool