Palermo #52 Χριστουγεννιάτικες παιδικές αναμνήσεις

Ποιος παίκτης θέλω να αποχωρήσει;
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια. Κλειστή δημοσκόπηση .

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 6)

Memetchi

Palermo Player

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.671 μηνύματα.
Να γράψω και αυτό πριν κοιμηθώ γιατί το πρωί έχω και άλλες δουλειές και δεν ξέρω αν θα έχω χρόνο να ψάχνω τα μηνύματα

Εδώ με κατηγορεί ότι έβγαλα "manual" υποδεικνύοντας πως θα έπαιζε μια μαφία για να βγω από τη δύσκολη θέση
Το πρόβλημα έρχεται όταν αυτές οι αφηρημένες εικασίες πάντα τείνουν στο να απομακρύνουν τις υποψίες από πάνω σου. Άλλο να κάνεις σενάρια και να ψυχολογείς συμπεριφορές, άλλο να δίνεις ένα "manual Μαφίας" το οποίο κάθε φορά όλως τυχαίως είναι αντίθετο με τις δικές σου ενέργειες.
Είπες και χθες ότι κάνεις συχνά το λάθος να σκέφτεσαι ότι άλλοι ενεργούν μόνο όπως θα ενεργούσες εσύ. Ούτε εγώ θα ψήφιζα τον μαφιόζο μου αν τον είχα καταλάβει, αλλά μπορεί η Kate εν προκειμένω να έκανε μία κάπως πιο ανορθόδοξη επιλογή. Μπορώ να σκεφτώ λόγους... Πρώτον, το κάνει εκ του ασφαλούς στην αρχή του παιχνιδιού. Τον ψηφίζει δηλαδή σε μία φάση που η τυχαιότητα κυριαρχεί οπότε δεν είναι ότι του εναντιώθηκε με επιχειρήματα, απλά ισοψηφία ήθελε να φέρει και με αυτόν τον τρόπο μπόρεσε να κόψει και την αντίδραση του Meme για να βεβαιωθεί ότι είναι αυτός ο Μαφιόζος. Δεύτερον, αυτή η ψήφος είναι σε θέση να μας μπερδέψει και να μας δημιουργήσει αμφιβολίες στην τωρινή φάση του παιχνιδιού, που αναζητάμε αυτή την ύποπτη σύνδεση.

Σε είδα παραπάνω να αναρωτιέσαι που είναι αυτοί που έχουν πληροφορίες. Κατά τη δική μου κρίση, υπάρχει κάποιος που μας έδωσε διακριτικά πολύτιμες πληροφορίες. Ξέρεις ότι δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω, σε προτρέπω όμως να δεις τα μηνύματα όλων των παικτών και να τα συνδυάσεις με πιθανούς ρόλους.
Εδώ όμως στη Ριντερ μια χαρά δίνει manual πως παίζουν οι άλλοι για να με βγάλει ένοχο. Εκεί για άλλη μια φορά τα δικά του λόγια δεν μετράνε

Και μιας που λέμε για λόγια που δεν μετράνε, να περάσω στην τελευταία αντίφαση της σημερινής μας εκπομπής "ψέματα με τον Πουαρώ"
Ναι, εντάξει, αν η Kate είναι όντως Μαναφουκιάρα δύσκολα θα είναι Μαφιόζος ο Ουριήλ γιατί η ψήφος που της έριξε θα δυσκόλευε πολύ να μπορέσει μετά να επικοινωνήσει μαζί της και να της δώσει να καταλάβει ότι είναι Μαφιόζος. Γιατί, οκ, μία πρώτη τυχαία ψήφος ας πούμε στον άλλο Μαφιόζο, έτσι για να υπάρχει στα πρακτικά ότι κάποια στιγμή τον ψήφισες, μπορεί να γίνει κατανοητή γιατί είναι συνεννοημένη. Αλλά τώρα να ρίξεις τυχαία ψήφο σε αυτόν που θες να πείσεις ότι είστε στην ίδια ομάδα, το βρίσκω χλωμό.
Για πείτε κυρίες και κύριοι, πως γίνεται εδώ να λέει ότι αν η Κειτ είναι μαναφουκιάρα, τότε δύσκολα θα είναι μαφία ο Ουριηλ, αλλά σήμερα τον βγάζει στη λίστα μετά από εμένα; Αν η Κειτ ηταν μαναφουκιάρα τότε ότι σας προτρέπει να πιάσετε τον Ουριηλ καταρρίπτει τα ίδια του τα λόγια. ΑΝ πάλι δεν ήταν αυτό η Κειτ ΓΙΑΤΙ μου χρεωνεί συνεργασία μαζί ως κάτι κακό; Όλα μαζί να ισχύουν σύμφωνα με τον ίδιο δεν γίνεται; Έκανε και εδώ λάθος ο έκπτωτος Πάπας;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 1 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
    • Palermo Player
    • Palermo Player
    • Palermo Player
    • Palermo Player
    • Palermo Player
    • Palermo Player
    • Palermo Player
    • Palermo Player
    • Palermo Player