Palermo #52 Χριστουγεννιάτικες παιδικές αναμνήσεις

Ποιος παίκτης θέλω να αποχωρήσει;
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια. Κλειστή δημοσκόπηση .

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 6)

ultraviolence

Palermo Moderator

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17.069 μηνύματα.

rafaela11

Palermo Player

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.730 μηνύματα.
Παιδιά του Παλέρμου! Μην ξεχνάτε για το τι έλεγε ο Memetchi ο Kougami είναι πολίτης, αν παρατηρήσετε τι έγραφε ο Memetchi την πρώτη μέρα είναι πολύ απλό- Προσπαθεί να βγάλει άτομα μα κατηγορήσει για να βγάλει πολίτες έξω. Η λύση είναι απλή, ως πολίτες οφείλουμε να ενωθούμε και να ψηφίσουμε MEMETCHI.
@Memetchi

Memetchi

Palermo Player

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.669 μηνύματα.
Παιδιά του Παλέρμου! Μην ξεχνάτε για το τι έλεγε ο Memetchi ο Kougami είναι πολίτης, αν παρατηρήσετε τι έγραφε ο Memetchi την πρώτη μέρα είναι πολύ απλό- Προσπαθεί να βγάλει άτομα μα κατηγορήσει για να βγάλει πολίτες έξω. Η λύση είναι απλή, ως πολίτες οφείλουμε να ενωθούμε και να ψηφίσουμε MEMETCHI.
Τι έγραφα πρώτη μέρα; Οτι οι ψήφοι κατά Κειτ είναι πάρα πολλοί σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Δηλαδή δεν θα μιλάμε εδώ μέσα. Το ίδιο είπε μετά και ο Κουγκάμι. Πυορτ με έχεις καταψηφίσει 200 φορές χωρίς αιτιολογηση και σήμερα έρχεσαι με αυτό το αόριστο της πρώτης μέρας. Κάπου φτάνει, θα πιστέψω ότι το κάνεις επίτηδες στο τέλος. Δεν γίνεται έτσι παιχνίδι βρε παιδιά.

Pyotr_Krasnov

Palermo Player

Ο Pyotr_Krasnov αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 924 μηνύματα.
Τι έγραφα πρώτη μέρα; Οτι οι ψήφοι κατά Κειτ είναι πάρα πολλοί σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Δηλαδή δεν θα μιλάμε εδώ μέσα. Το ίδιο είπε μετά και ο Κουγκάμι. Πυορτ με έχεις καταψηφίσει 200 φορές χωρίς αιτιολογηση και σήμερα έρχεσαι με αυτό το αόριστο της πρώτης μέρας. Κάπου φτάνει, θα πιστέψω ότι το κάνεις επίτηδες στο τέλος. Δεν γίνεται έτσι παιχνίδι βρε παιδιά.
Είναι αυτό που πιστεύω εγώ ΒΓΑΛΑΜΕ ΜΙΚΡΟ !!!! ΡΝΑΝ ΠΙΘΑΝΟΝ ΠΟΛΙΤΗ.

rafaela11

Palermo Player

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.730 μηνύματα.
Περιμένω με τρελή ανυπομονησία να μάθω τι έχει να πει ο @Poirot για τα τελευταία μαντάτα του @Kougami και που τα αποσκοπεί

Kougami

Palermo Player

Ο Kougami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 351 μηνύματα.
Από εχθές προσπαθώ να σας δείξω ότι θέλω να βοηθήσω. Σας είπα να μου δώσετε ονομα ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ στο παιχνίδι και θα τον ψήφιζα για να σας δείξω ότι δεν καλύπτω. Τον ψηφίσα από εχθές το βράδυ γιατί ο Πουαρώ έλεγε ότι συνεργάζομαι μαζί του. Ορίστε είμαστε εδώ χωρίς να κάνω τιποτα για να αλλάξω το αποτέλεσμα ενώ ο Κουγκάμι το προσπάθησε. Ο Πουαρώ προσπάθησε να με βγάλει ύποπτο επειδή είπα την πρώτη μέρα ότι οι ψήφοι κατά της Κειτ δεν έχουν βάση να είναι τόσο γρήγορα τόσες πολλές. Παρόμοια είπε και ο Κουγκάκι. Ποιον έπιασε ο Πουαρώ; Εμένα. Με τη δικαιολογία ότι του φαίνομαι πιο ύποπτος. Αιτιολόγηση επιπέδου ανακριτική ΟΠΕΚΕΠΕ. Βγαίω μπροστά και λεώ γνώμες και θεωριες-> προσπαθώ να βγω από τη δύσκολη θέση. Το κάνει αυτό ο Πουαρώ όταν η Ριντερ του αποδομεί τα σενάρια αλλά ναι αυτό είναι διαφορετικό για κάποιο λόγο. Μας είπε και το κορυφαίο να διαβάσουμε τα μηνύματα του Φώτη για να δούμε ότι είναι αθώος. Λες και βγάζεις άκρη όταν απλά γράφει ο,τι και οι προηγούμενοι.

Εγώ αν φύγω θα φύγω ξέροντας ότι προσπάθησα να βοηθήσω, με έβαλα στη φωτιά, σας έδωσα την ευκαιρία να με κατευθείνετε. Ε δεν είμαι και μάγος, συγγνώμη. Θα σας γκρινιάξω αργότερα.

Κοίτα γενικά ειδικά από την εξέλιξη του παιχνιδιού σήμερα καταλαβαίνω στο μέγιστο πως όσο περισσότερο προσπαθείς να ασχολείσαι, να παίξεις, να διαβάσεις και να απαντήσεις με επιχειρήματα τόσο πιο χαμένος βγαίνεις μάλλον :P Το ίδιο φάνηκε να έπαθε γρήγορα γρήγορα η Κατερίνα από τον 1ο γύρο, το ίδιο φαίνεται να συμβαίνει και τώρα με εμένα και εσένα. Εκτός τι να πω, αν λειτουργήσει ως ταρακούνημα και αρχίσουν να ασχολούνται και να παρακολουθούν περισσότερο το παιχνίδι κάποιοι αλλά δεν το κόβω. Ας βγάλουν και εσένα από τον επόμενο γύρο να δούμε λοιπόν αν είμασταν εν τέλει η μαφία.

Memetchi

Palermo Player

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.669 μηνύματα.

rafaela11

Palermo Player

Memetchi

Palermo Player

Ωραία λοιπόν θα κάνω σήμερα αυτό που θέλατε εχθές
Αλλάζω τη ψήφο μου σε Ουρίηλ και έλατε να δούμε μαζί ποιος είναι τι εδώ μέσα μιας που κανείς δεν θέλει να παίξει και όλοι απλά περιμένουμε να έρθουν τα στοιχεία ουρανοκατέβατα
Ορίστε, ψήφισα Ουριηλ και πήγε με τον Μικρο επειδή μετά το αλλάξατε οι υπόλοιποι και είχε ο Κουγκάμι την κάρτα got ya

Memetchi

Palermo Player

rafaela11

Palermo Player

Κοίτα γενικά ειδικά από την εξέλιξη του παιχνιδιού σήμερα καταλαβαίνω στο μέγιστο πως όσο περισσότερο προσπαθείς να ασχολείσαι, να παίξεις, να διαβάσεις και να απαντήσεις με επιχειρήματα τόσο πιο χαμένος βγαίνεις μάλλον :P Το ίδιο φάνηκε να έπαθε γρήγορα γρήγορα η Κατερίνα από τον 1ο γύρο, το ίδιο φαίνεται να συμβαίνει και τώρα με εμένα και εσένα. Εκτός τι να πω, αν λειτουργήσει ως ταρακούνημα και αρχίσουν να ασχολούνται και να παρακολουθούν περισσότερο το παιχνίδι κάποιοι αλλά δεν το κόβω. Ας βγάλουν και εσένα από τον επόμενο γύρο να δούμε λοιπόν αν είμασταν εν τέλει η μαφία.
Εσύ έτσι προσπαθείς ; Με το να ψηφίζεις κάποιον που τείνεις να μην τον θεωρείς μαφιόζο ;

Ορίστε, ψήφισα Ουριηλ και πήγε με τον Μικρο επειδή μετά το αλλάξατε οι υπόλοιποι και είχε ο Κουγκάμι την κάρτα got ya
Ναι αλλά γιατί ;

Kougami

Palermo Player

Ο Kougami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 351 μηνύματα.
Εσύ έτσι προσπαθείς ; Με το να ψηφίζεις κάποιον που τείνεις να μην τον θεωρείς μαφιόζο ;
Έχω απαντήσει αναλυτικά στο #437. Αν έχεις κάτι πιο σοβαρό να με ρωτήσεις, ευχαρίστως να απαντήσω.

Ουριήλ

Palermo Player

Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.456 μηνύματα.

Memetchi

Palermo Player

Ναι αλλά γιατί ;
Όπως γράφω και στο μήνυμα για να βρούμε ίσως κανένα στοιχείο από ισοψηφία και να μιλήσουμε πιο ανοιχτά όπως τώρα. Με είχαν κατηγορήσει τα παιδιά ότι δεν το προσπάθησα την πρώτη μερα, το έκανα τη δεύτερη. Μπορούσα να κάτσω στον Μικρο και να φύγει

Memetchi

Palermo Player

Γενικά έχω προσπαθήσει παραααα πολύ να βοηθήσω κάνοντας τέτοιες κινήσεις. Έκανα παρατηρήσεις, έκανα θεωρίες, τάγκαρα κόσμο, έφερα ισοψηφία, ψήφισα αυτόν που με κατηγορούσατε για συνεργασία και δεν έκανα τίποτα για να φύγω από τη θέση της ισοψηφίας. Δεν ξέρω τι είναι ο Κουγκάμι, αν και δεν μάρεσε που ενώ θα πηγαίναμε 3 σε ισοψηφία με τον Αμερικάν έτρεξε να γλιτώσει, αλλά ξέρω τι έκανα εγώ σε αυτό το παιχνίδι.

rafaela11

Palermo Player

Εγώ πάντως περιμένω Πουαρό που για εμένα οι επόμενοι ύποπτοι αυτή τη στιγμή είναι ο @Pyotr_Krasnov και ο @Poirot

δηλαδή αν δεν είναι ένας από εσάς τους 2, θεωρώ μετά παίζεται σε αυτούς τους 2.

με τον μεμε έχω τραυματικά γιατί στο πρώτο μου Παλέρμο βγήκε εξαιτίας μου ενώ ήταν πολίτης και κατηγορήθηκε για μαφιόζος
Πάλι σε θεωρώ ύποπτο αλλά κρατάω μια πισινή για το πως παίζεις
Ο kougami πραγματικά είχε ευκαιρία να μας αλλάξει γνώμη για τον εαυτό του και παρόλα αυτά αποφάσισε να ψηφίσει εσενα I don’t know μου φαίνεται κάπως

Memetchi

Palermo Player

με τον μεμε έχω τραυματικά γιατί στο πρώτο μου Παλέρμο βγήκε και εξαιτίας μου ενώ ήταν πολίτης και κατηγορήθηκε για μαφιόζος
Οφ γκειμ αυτο, αλλά ειλικρινά παίξε όπως θες τα παλιά παιχνίδια είναι παλιά. Κρατάμε τις εμπειρίες μας, αλλά συνεχίζουμε με τα νέα δεδομένα.

rafaela11

Palermo Player

Οφ γκειμ αυτο, αλλά ειλικρινά παίξε όπως θες τα παλιά παιχνίδια είναι παλιά. Κρατάμε τις εμπειρίες μας, αλλά συνεχίζουμε με τα νέα δεδομένα.
Προσπαθώ απλά με βάση και εκείνο να ψυχολογήσω πως ακριβώς παίζεις
Σε αυτό το παιχνίδι σε κάποια μηνύματα μου φαίνεσαι σίγουρα μαφιόζος σε άλλα μου φαίνεσαι παρεξηγημένος πολίτης 🤷🏼‍♀️

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 2 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
    • Palermo Player
    • Palermo Player
    • Palermo Player
    • Palermo Player
    • Palermo Player
    • Palermo Player
    • Palermo Player
    • Palermo Player
    • charmander