Φώτη, αν δεν το έγραψα στο μήνυμα πριν, η ψήφος μου σε εσένα δεν είναι σε καμία περίπτωση λόγω συμμετοχής (αφού ειδικά σήμερα γράφεις αρκετά και ειλικρινά το εκτιμώ πολύ αυτό), αλλά επειδή έχω προβληματιστεί αρκετά από τον τρόπο που ψηφίζεις. Δεν μιλάω απαραίτητα για την ταχύτητα, γιατί πράγματι έχει λογική να θέλεις τον χρόνο σου μέχρι να ψηφίσεις, αλλά για τα άτομα που επιλέγεις. Έχεις ψηφίσει ό,τι ακριβώς έχει ψηφίσει και ο Poirot. Σίγουρα, υπάρχουν κι άλλα άτομα που ακολουθούν ίδια σειρά, αλλά αυτό που μου έκανε εντύπωση όταν κοίταζα τις ψήφους από την αρχή ήταν πως πάντα ψηφίζεις μετά από εκείνον. Αυτό θα μπορούσε βέβαια να μεταφράζεται και αλλιώς, αλλά ο Poirot αν ήταν μαφιόζος με τον Micro θα τον είχε βοηθήσει στην ισοψηφία με την Kate και δεν θα τον άφηνε να φτάσει σε τόσο οριακό σημείο. Μπορεί βέβαια απλώς να συμφωνούσες με τον τρόπο που έπαιζε από την αρχή, αλλά σε κάθε περίπτωση, εμένα προσωπικά, μου φαίνεται κάπως περίεργο.
Για να ξέρεις και εσύ και οι άλλοι παίκτες, δεν είμαι σίγουρη και νομίζω το έχω γράψει πολλές φορές.
Το μόνο πράγμα για το οποίο είμαι μάλλον βέβαιη είναι πως υπάρχει τουλάχιστον ένας μαφιόζος ανάμεσα στα τέσσερα άτομα που ανέφερα (American Economist, Kougami, Memetchi και Micro) , και κρατάω ένα ενδεχόμενο ο Micro να μην είχε καλό ρόλο.
Επαναλαμβάνω, δεν ξέρω αν ισχύει το τελευταίο ούτε αν είσαι πράγματι ένοχος. Γι'αυτό ακριβώς και τα γράφω εδώ ανοιχτά, ώστε να μπορούν άλλοι ρόλοι, με τις δικές τους παρατηρήσεις και τις δικές τους πληροφορίες, να βοηθήσουν να βγάλουμε όλοι μας μια άκρη. Γιατί με το να κρατάμε ό,τι περίεργο έχουμε παρατηρήσει για τον εαυτό μας, έως ότου να βγάλουμε κάποιο συμπέρασμα, και αν μαζευτούν κι άλλα στοιχεία, δεν ξέρω πόσο βοηθάει.
Συγγνώμη αν κάνω λάθος, που είναι πολύ πιθανό, αλλά δεν έχω κάτι περισσότερο βοηθητικό να προσφέρω. Ίσως όμως κάποιος από τους άλλους ρόλους να μπορέσει να καταλήξει κάπου από όσα γράφω, σε συνδυασμό πάντα με δικά του στοιχεία και παρατηρήσεις.