Καλά για τον
@American Economist είχα προβλέψει από χθές το βράδυ πριν φύγω πως θα με ψηφίσει κατα πάσα πιθανότητα. Του έχω απαντήσει αναλυτικά σχεδόν σε όλα τα μηνύματα που αναφέρεται ως προς εμένα και του έχω θέσει ερωτήματα που δεν απαντάει.
Δεν θεωρώ προσωπικά πως είναι αναγκαστικά ύποπτο αυτό, ίσως απλά είναι παίχτης χωρίς ιδιαίτερη αυτοπεποίθηση που δεν το ψειρίζει και τόσο να ψάξει μηνύματα από μόνος του κτλ
Aν είναι όντως πολίτης ελπίζω πραγματικά να μην παίζει με βάση το συναίσθημα γιατί θεωρώ είναι λάθος τρόπος παιχνιδιού. Το πιο πιθανό είναι πως όλοι μας (έμπειροι και μη) παίχτες θα κάνουμε υποθέσεις που θα βγουν λάθος ή μπορεί με τα νέα δεδομένα που θα παρουσιαστούν να αλλάξεις άποψη για συγκεκριμένα πρόσωπα. Δεν υπάρχει τίποτα το μεμπτό σε αυτό. Επίσης είναι αυτονόητο πως από την πλευρά μου, όλα όσα λέγονται είναι στο πλαίσιο παιχνιδιού και δεν υπάρχουν αρνητικά συναισθήματα για κανέναν. Έναν που κατηγόρησα τώρα, μπορεί μετά να αλλάξω γνώμη και να τον κρίνω αθώο. Ε δεν έγινε και τίποτα.
Θα κάνω μια προσπάθεια όμως να ρωτήσω μια ακόμα ερώτηση με την ελπίδα να μου πεις την άποψη σου.
Για εμένα εντάξει τα είπαμε. Για τον Ουριήλ τι θεωρείς πως τον καθιστά ύποπτο; Έχεις προσέξει κάτι συγκεκριμένο;
Προσωπικά προς το παρόν τον έχω κάπως με ερωτηματικό. Δεν νομίζω πως έχει εκτεθεί ιδιαίτερα, ούτε έχει γράψει πολύ, οπότε ξεκάθαρη εικόνα δεν έχω.