Έκανα την περιήγηση μου πάλι σε όλες τις σελίδες, εστιάζοντας αυτή τη φορά ιδίως στο εξής: την επικοινωνία της Μαφίας με τη Μαναφουκιάρα. Είναι βέβαιο ότι αυτή υπήρξε, και πρέπει να έγινε την πρώτη μέρα. Ιδού αυτά που θεωρώ εγώ ως πειστήρια της επικοινωνίας, τα οποία με αναγκάζουν να αναιρέσω την αίσθηση που είχα ότι η Kate ήταν αθώα και να τη χρίσω Μαναφουκιάρα του Παλέρμο.
Ξεκινάμε με ένα από τα πρώτα μηνύματα της Kate (κάποιος παραπάνω πρέπει να είπε ότι τέτοιο δυναμικό μπάσιμο θα μπορούσε να έκανε η Μαναφουκιάρα, δεν θυμάμαι ποιος).
Φυσικά σε αυτό το μήνυμα ο... στόχος απάντησε. Η πρώτη επικοινωνία Μαφιόζου και Μαναφουκιάρας έγινε μέσα στα πρώτα 5 μηνύματα.
Στο μήνυμα #38 έρχεται η πρώτη έμμεση υπεράσπιση προς την Kate, κατηγορώντας τον Micro που της έδωσε την τρίτη ψήφο:
Στο μήνυμα #53 η υπεράσπιση συνεχίζεται, αυτή τη φορά με αναφορά σε "κύμα κατά της Kate":
Ας σημειωθεί ότι στο παραπάνω μήνυμα ρωτάει ο Memetchi τον Micro "μήπως δεν το θες αυτό", αναφερόμενος στην ισοψηφία. Είδαμε και τον Memetchi που το ήθελε.

Στο μήνυμα #57 συνεχίζεται η υπεράσπιση στην Kate, αυτή τη φορά με αναφορά σε "κάτι πολύ μικρό που γιγαντώσατε":
Στο #60 πάμε σε επίθεση κατά Ραφαέλας για την ψήφο της στην Kate:
Πάμε μετά στο #74 όπου υπερασπίζεται "αυτούς που παίζουν και εκτίθενται", σαν να λέμε την Kate και τον ίδιο:
Και κάπως έτσι εξηγείται η στάση του όταν η επίτευξη της περιβόητης ισοψηφίας θα ερχόταν μόνο αν ο ίδιος έθετε σε κίνδυνο την Kate και την έβγαζε στη σέντρα κατά του Pyotr. Προφανώς δεν θα το έκανε.
Ρωτάω: πώς γίνεται να είναι τόσο σίγουρος για την αθωότητα της Kate; Δηλαδή του ίδιου δεν του φάνηκε καθόλου παράξενος αυτός ο "ενθουσιασμός"; Ή, τέλος πάντων, δεν το θεώρησε ούτε λογικό κάποιος να παραξενευτεί;
Αφήστε που σε αρκετά μηνύματα μας περιγράφει τη στρατηγική που λογικά θα έπρεπε να ακολουθήσει η Μαφία, για να μας δείξει ότι διαφέρει η δική του στρατηγική και άρα δεν είναι Μαφία!
Αυτά από εμένα. Mon cher Memetchi, je dois voter pour toi.
Ψήφος στον
Memetchi.