Βρισκόμαστε στην χώρα των φαντασμάτων του Παλέρμο. Ο ultraviolence καθαρίζει το σπίτι του. Αυτό που είχαν πέρσι μαζί με τον Γιάννη και φιλοξενούσαν όλα τα φαντάσματα ντε! Γιατί καθαρίζει το σπίτι του θα μου πείτε, ενώ είναι μονίμως στην τάξη; Για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι ότι το σπίτι αυτό, πρόκειται για εκείνο όπου είχε πέρσι μαζί με τον Γιάννη και φιλοξενούσαν όλα τα φαντάσματα. Ο δεύτερος και πιο σημαντικός; Έλαβε ένα μυστήριο γράμμα χωρίς όνομα αποστολέα και τον άγχωσε. Κι όταν αγχώνεται..το ρίχνει στην γενική.
Φόνος. Αίμα. Φήμες ότι το φονικό δίδυμο θα σκοτώσει κάποιον απόψε. Πρέπει να φύγω από την πόλη, δεν αντέχω άλλο τον πόνο. Να μου προσέχεις τα υπόλοιπα παιδιά.
Λίγο πιο μετά, ο ultraviolence κάνει φασίνα:
“
Αμάν αυτός ο Γιάννης, πώς το έχει έτσι το δωμάτιο; Εμενα για επιμελή μου την συνέστησαν. Γης μαδιαμ το πάτωμα. Ακουστικά, χαρτάκια, μανιτάρια, μαύρες κουκούλες, ο Αγών μου κι ένα πανό που γράφει no nut November ρε κουφάλες. Της πουτανας γίνεται ”. σκέφτηκε
Knock-knock
- “Ποιος μου χτυπάει την πόρτα; Ναι, ποιος είναι παρακαλώ δεν βλέπω από το ματάκι ο Γιάννης το κάλυψε με μια φουνταπαρινούξη. Εδώ τις έκρυβε ο μπαγάσας”
-Από την αστυνομία της χώρας του Παλέρμο είμαστε
-Χριστέ μου…σε αυτούς βρήκα να μιλήσω για την φουνταπαρινούξη του Γιάννη;;.. Πώς μπορώ να σας βοηθήσω παρακαλώ;
-
Πληροφορίες μας λένε ότι ένας φυγάς πέρασε τα σύνορα της πόλης του Παλέρμο κι εισχώρησε στην χώρα των φαντασμάτων.
-Τι λέτε κύριε; Πέρα από τα όργανα της τάξης μόνο οι νεκροί μπορούν να έχουν πρόσβαση στην Χώρα. Λάθος κάνετε.
-
Δηλαδή δεν έχετε δει τίποτα;
-Όχι λέμε.
-Καλώς…πάρτε αυτή την καρτούλα και αμα μάθετε κάτι καλέστε με. Ή αν θέλετε να πιούμε έναν καφέ.
-Να πάτε στο καλό. Αι σιχτίρ, τσεϊκο καμάκι ιου.
Ο ultraviolence αποφασίζει μετά την τόση φασίνα να γεμίσει την μπανιέρα με καυτό νερό και να χαλαρώσει. Έχει βάλει μια chill lo-fi λίστα να παίζει και σκέφτεται τι βινύλια θα αγοράσει ώσπου από το σαλόνι ακούγεται ένα…
γκντουπ . Ο ultraviolence τυλίγεται με ένα μπουρνούζι και με το
σέξι wet look του κατευθύνεται προς το σαλόνι ώσπου ακούει έναν ήχο να έρχεται από το μπάνιο, αυτή την φορά. Κατευθύνεται προς το μπάνιο και αυτό που αντικρύζει, τον σοκάρει. Μια φιγούρα να προσπαθεί να δέσει με επιδέσμους και τσιρότα τις εμφανείς πληγές στην κοιλιά.
-Εσύ;;; Μα τι κάνεις εδώ;
-Με σκότωσαν, ούλτρα μου.
-Μάζευα τις βαλίτσες μας για να φύγουμε από την πόλη του Παλέρμο, να σωθούμε από τους Μπόνι και Κλαϊντ. Μπήκαν από το παράθυρο και δεν πρόλαβα να αντιδράσω..μου έμπηξαν αμέσως ένα μαχαίρι στο στην κοιλιά.
-Αχ..κατάλαβα. Ένα πράγμα αυτή την στιγμή όμως με ανησυχεί καλό μου φάντασμα.
Spoiler
Τι θα γίνει ο κουμπαρούλης σου όταν αντιληφθεί πως….
Spoiler
είναι φάντασμα
Spoiler
η μονάκριβη του
Reader ; Δεν θα το αντέξει η καρδούλα του ultra μου.
Στείλε του γράμμα και πες του ότι θα τον αγαπώ αιώνια.