Palermo #52 Χριστουγεννιάτικες παιδικές αναμνήσεις

Ποιος παίκτης θέλω να αποχωρήσει;
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια. Κλειστή δημοσκόπηση .

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 6)

Memetchi

Palermo Player

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.669 μηνύματα.
Είμαι αρκετά διχασμένος στο τι θέλω να ψηφίσω αυτή τη στιγμή είναι η αλήθεια. Με παραξενεύει πολύ που ο Μικρό με στοχοποιεί επειδή «δεν έκανα ισοψηφία» ενώ ήταν εδώ τόσα άτομα και κανείς δεν μίλαγε για να συνεννοηθούμε. Και με την Κειτ και μαζί μου προσπαθεί να πιάσει επιχειρήματα χωρίς λογική και να τα γιγαντώσει. Θα ψηφίσω για τώρα τον Micro γιατί θέλω να υπάρχει μια ψήφος μου στο τραπέζι πριν τη δολοφονία και αν μπορέσει να εξηγήσει γιατί φέρεται έτσι θα την αλλάξω

ultraviolence

Palermo Moderator

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17.069 μηνύματα.
Ψηφοφορία για Κυριακή 20/12
  1. American Economist
  2. Kougami --> Micro
  3. Memetchi --> Micro
  4. Micro --> Memetchi
  5. Poirot --> Ουριήλ
  6. Pyotr_Krasnov --> Memetchi
  7. rafaela11 --> Pyotr_Krasnov
  8. Reader --> Kougami
  9. Ουριήλ --> Micro

Ψήφοι
3 Micro
2 Memetchi
1 Kougami
1 Pyotr_Krasnov
1 Ουριήλ

Η χώρα των φαντασμάτων
Kate1914 - Ψηφοφορία 19/12

Οριστικές αποχωρήσεις
---

Απουσίες
---

Λοιπές ενέργειες παικτών
Eνεργοποίηση της κάρτας: Ασυλία από Kougami
Ενεργοποίηση της κάρτας: Got'ya από Pyotr_Krasnov

American Economist

Palermo Player

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.635 μηνύματα.
Ο λόγος που ψηφίζεται ο Micro ποιος είναι;; Προσωπικά δεν έχω δει κάτι ύποπτο στη συμπεριφορά του μέχρι τώρα, ώστε να με κάνει να πιστεύω ότι είναι μαφιόζος. Θεωρώ ότι είναι στην ομάδα μας (πολίτες) βάση αυτών που έχω δει μέχρι τώρα.

Εγώ θα ψηφίσω μετά την ανακοίνωση της δολοφονίας πάντως, ώστε να ξεκαθαρίσει κάπως το τοπίο.​

rafaela11

Palermo Player

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.730 μηνύματα.
Παιδιά και εγώ το ρώτησα αυτό γιατί δεν κατάλαβα αλήθεια και θέλω να δω και την οπτική των παιδιών για τον micro καθώς αυτοί που ψηφίζουν τον μεμε σε αυτή τη φάση μου φαίνονται περισσότερο ύποπτοι.

Εγώ βλέπω 2 στρατόπεδα πάντως. Αυτοί που ψηφίζουν μεμε και αυτοί που ψηφίζουν τον micro

Memetchi

Palermo Player

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.669 μηνύματα.
Παιδιά και εγώ το ρώτησα αυτό γιατί δεν κατάλαβα αλήθεια και θέλω να δω και την οπτική των παιδιών
Ο λόγος που ψηφίζεται ο Micro ποιος είναι;; Προσωπικά δεν έχω δει κάτι ύποπτο στη συμπεριφορά του μέχρι τώρα, ώστε να με κάνει να πιστεύω ότι είναι μαφιόζος. Θεωρώ ότι είναι στην ομάδα μας (πολίτες) βάση αυτών που έχω δει μέχρι τώρα.
Βρε παιδιά διαβάστε αυτά που γράφονται. Εγώ τον ψήφισα γιατί προσπαθεί να πιαστεί από το τίποτα, όπως εχθές με την Κειτ έτσι και σήμερα από εμένα και να μας βγάλει υπόπτους. Με κατηγορεί ότι δεν άλλαξα την ψήφο μου για να γίνει ισοψηφία μεταξύ της Κειτ και του Πυορτ ενώ υπήρχαν εδώ τόσα άτομα και κανένας δεν έλεγε τίποτα. Μου ρίχνει εμένα την ευθύνη. Το βρίσκω πολύ περίεργο γιατί αν δεν τον βόλευε το αποτέλεσμα θα ερχόταν να γράψει κάτι πριν, δεν θα περίμενε να τελειώσει η ψηφοφορία για να βγει να δείχνει με το δάχτυλο.

rafaela11

Palermo Player

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.730 μηνύματα.
Βρε παιδιά διαβάστε αυτά που γράφονται. Εγώ τον ψήφισα γιατί προσπαθεί να πιαστεί από το τίποτα, όπως εχθές με την Κειτ έτσι και σήμερα από εμένα και να μας βγάλει υπόπτους. Με κατηγορεί ότι δεν άλλαξα την ψήφο μου για να γίνει ισοψηφία μεταξύ της Κειτ και του Πυορτ ενώ υπήρχαν εδώ τόσα άτομα και κανένας δεν έλεγε τίποτα. Μου ρίχνει εμένα την ευθύνη. Το βρίσκω πολύ περίεργο γιατί αν δεν τον βόλευε το αποτέλεσμα θα ερχόταν να γράψει κάτι πριν, δεν θα περίμενε να τελειώσει η ψηφοφορία για να βγει να δείχνει με το δάχτυλο.
Συμφωνώ σε αυτή την οπτική νομίζω
Παρόλα αυτά κρατώ την ψήφο μου στον pyotr καθώς τον θεωρώ στην ομάδα τον μαφιόζων για την ώρα και θα κρίνω το απόγευμα ξανά.

Επίσης όλο τυχαία micro pyotr ψήφισαν εσένα 🧐
Αρχίζουν και φαίνονται οι πλευρές σιγά σιγά

Τελευταία επεξεργασία:

American Economist

Palermo Player

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.635 μηνύματα.

Σίγουρα ακούω αυτό που λες καθώς βγάζει νόημα. Από την άλλην μπορεί απλά να είναι μπερδεμένος και να ψάχνει ποιος μπορεί να είναι στην ομάδα των μαφιόζων, με αποτέλεσμα να υποπτεύεται τους πάντες. Πάντως συνεχίζω να πιστεύω ότι ο Micro είναι πολίτης, δεν βρίσκω κάτι ύποπτο στην συμπεριφορά του που δείχνει το αντίθετο.

Τώρα ο Pyotrov θεωρώ ότι και εκείνος είναι πολίτης σαν εμάς, απλά το γεγονός ότι δεν συμμετέχει πολύ τον κάνει να φαίνεται ύποπτος. @Pyotr_Krasnov θέλεις να μας πεις και την δικιά σου οπτική;; Θέλεις να μας πεις ποιους υποπτεύεσαι και γιατί;​

Kougami

Palermo Player

Ο Kougami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 351 μηνύματα.

Εγώ θα ψηφίσω μετά την ανακοίνωση της δολοφονίας πάντως, ώστε να ξεκαθαρίσει κάπως το τοπίο.​

Τους έχω γράψει σε προηγούμενα ποστ τους λόγους. Για εμένα μου φάνηκε κάπως ύποπτο πως βιάστηκε να ψηφίσει την Κατερίνα με κριτήριο οτι "βιάζεται και παίζει επιθετικά". Σαν να φάνηκε πως βρήκε μια ευκαιρία να βγάλει έναν πολίτη. Aντίστοιχα και η Ραφαέλα θα μπορούσε να κινήσει υποψίες γιατί ούτε τα δικά της επιχειρήματα έστεκαν για την ψήφιση της Κατερίνας, αλλά εντάξει, θεωρώ αδύνατο 2 μαφιόζοι στην 1η ψηφοφορία να ψήφισαν το ίδιο άτομο.
Και στον Μεμέτσι τώρα κάπως αντίστοιχα τον κατηγορεί, χωρίς να έχει αρθρώσει μια αξιόπιστη επιχειρηματολογία.
Ενδεχομένως επίσης η κουβέντα που άνοιξε για τον ρόλο των καρτών και ιδιοτήτων να ήταν μπλόφα για να δώσει την εικόνα του παίχτη που δεν γνωρίζει τόσο καλά τα "όπλα" της ομάδας του.

Eπίσης:
Καλημέρα παιδιά , ταξιδεύω σε λίγο οπότε είμαι βιαστικος και δεν ξέρω αν θα είμαι μέσα στην δολοφονία ( και αν θα ζω ) .

Mπορεί να το έγραψε βιαστικά, αλλά εαν είναι πολίτης γιατί να υποψιάζεται αν θα ζει; Πιστεύω η Μαφία έναν τέτοιο παίχτη που ήδη κινεί υποψίες θα τον άφηνε να υπάρχει στο παιχνίδι γιατί θα τραβάει πάνω του λάθος ψήφους. Οπότε και αυτό μου κάνει λίγο προσπάθεια μπλόφας ώστε να δείξει πως είναι πολίτης.

Μπορεί φυσικά να πέφτω εντελώς έξω. Νωρίς είναι ακόμα, αλλά αυτή την εικόνα έχω σχηματίσει προς το παρόν.

rafaela11

Palermo Player

ultraviolence

Palermo Moderator

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17.069 μηνύματα.
Βρισκόμαστε στην χώρα των φαντασμάτων του Παλέρμο. Ο ultraviolence καθαρίζει το σπίτι του. Αυτό που είχαν πέρσι μαζί με τον Γιάννη και φιλοξενούσαν όλα τα φαντάσματα ντε! Γιατί καθαρίζει το σπίτι του θα μου πείτε, ενώ είναι μονίμως στην τάξη; Για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι ότι το σπίτι αυτό, πρόκειται για εκείνο όπου είχε πέρσι μαζί με τον Γιάννη και φιλοξενούσαν όλα τα φαντάσματα. Ο δεύτερος και πιο σημαντικός; Έλαβε ένα μυστήριο γράμμα χωρίς όνομα αποστολέα και τον άγχωσε. Κι όταν αγχώνεται..το ρίχνει στην γενική.

Φόνος. Αίμα. Φήμες ότι το φονικό δίδυμο θα σκοτώσει κάποιον απόψε. Πρέπει να φύγω από την πόλη, δεν αντέχω άλλο τον πόνο. Να μου προσέχεις τα υπόλοιπα παιδιά.

Λίγο πιο μετά, ο ultraviolence κάνει φασίνα:

Αμάν αυτός ο Γιάννης, πώς το έχει έτσι το δωμάτιο; Εμενα για επιμελή μου την συνέστησαν. Γης μαδιαμ το πάτωμα. Ακουστικά, χαρτάκια, μανιτάρια, μαύρες κουκούλες, ο Αγών μου κι ένα πανό που γράφει no nut November ρε κουφάλες. Της πουτανας γίνεται”. σκέφτηκε

Knock-knock

-“Ποιος μου χτυπάει την πόρτα; Ναι, ποιος είναι παρακαλώ δεν βλέπω από το ματάκι ο Γιάννης το κάλυψε με μια φουνταπαρινούξη. Εδώ τις έκρυβε ο μπαγάσας”
-Από την αστυνομία της χώρας του Παλέρμο είμαστε
-Χριστέ μου…σε αυτούς βρήκα να μιλήσω για την φουνταπαρινούξη του Γιάννη;;..Πώς μπορώ να σας βοηθήσω παρακαλώ;
-Πληροφορίες μας λένε ότι ένας φυγάς πέρασε τα σύνορα της πόλης του Παλέρμο κι εισχώρησε στην χώρα των φαντασμάτων.
-Τι λέτε κύριε; Πέρα από τα όργανα της τάξης μόνο οι νεκροί μπορούν να έχουν πρόσβαση στην Χώρα. Λάθος κάνετε.
-Δηλαδή δεν έχετε δει τίποτα;
-Όχι λέμε.
-Καλώς…πάρτε αυτή την καρτούλα και αμα μάθετε κάτι καλέστε με. Ή αν θέλετε να πιούμε έναν καφέ. ;)
-Να πάτε στο καλό. Αι σιχτίρ, τσεϊκο καμάκι ιου.

Ο ultraviolence αποφασίζει μετά την τόση φασίνα να γεμίσει την μπανιέρα με καυτό νερό και να χαλαρώσει. Έχει βάλει μια chill lo-fi λίστα να παίζει και σκέφτεται τι βινύλια θα αγοράσει ώσπου από το σαλόνι ακούγεται ένα…γκντουπ. Ο ultraviolence τυλίγεται με ένα μπουρνούζι και με το σέξι wet look του κατευθύνεται προς το σαλόνι ώσπου ακούει έναν ήχο να έρχεται από το μπάνιο, αυτή την φορά. Κατευθύνεται προς το μπάνιο και αυτό που αντικρύζει, τον σοκάρει. Μια φιγούρα να προσπαθεί να δέσει με επιδέσμους και τσιρότα τις εμφανείς πληγές στην κοιλιά.

-Εσύ;;; Μα τι κάνεις εδώ;
-Με σκότωσαν, ούλτρα μου.
-Μάζευα τις βαλίτσες μας για να φύγουμε από την πόλη του Παλέρμο, να σωθούμε από τους Μπόνι και Κλαϊντ. Μπήκαν από το παράθυρο και δεν πρόλαβα να αντιδράσω..μου έμπηξαν αμέσως ένα μαχαίρι στο στην κοιλιά.
-Αχ..κατάλαβα. Ένα πράγμα αυτή την στιγμή όμως με ανησυχεί καλό μου φάντασμα.

Τι θα γίνει ο κουμπαρούλης σου όταν αντιληφθεί πως….
είναι φάντασμα
η μονάκριβη του Reader; Δεν θα το αντέξει η καρδούλα του ultra μου. :( Στείλε του γράμμα και πες του ότι θα τον αγαπώ αιώνια.

American Economist

Palermo Player

Η Reader προσωπικά δεν την θεώρησα ποτέ ύποπτη, από την αρχή ήμουν σίγουρος ότι ήταν πολίτης και όντως έπεσα μέσα. Βάση του ενστίκτου μου λοιπόν, θεωρώ ότι ούτε ο Micro είναι ύποπτος, ούτε ο Pyotr.​

rafaela11

Palermo Player

Μπρο ΠΟΣΟ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΤΕ ΤΗ reader

ultraviolence

Palermo Moderator

Σας μοιράστηκαν νέες κάρτες, βεβαιωθείτε ότι λάβατε πμ. Αν την θέλετε, πρέπει να την ανταλλάξετε με αυτήν που ήδη έχετε, αν υπάρχει ακόμη φυσικά. Στην διάθεση σας έχετε μια ώρα για να μου απαντήσετε, διαφορετικά κρατάτε αυτήν που έχετε.

Ανακοίνωση:

1)Ο Μπλοκαδόρος αποφάσισε να αφαιρέσει το δικαίωμα ψήφου από τον Micro συνεπώς η ψήφους του δεν υφίσταται πλέον και δεν παίρνει απουσία.

2) Η ραφαέλα έχει ασυλία σήμερα.

@Reader μεταφέρεσαι στην χώρα των φαντασμάτων χωρίς δικαίωμα για τελευταία λόγια..

ultraviolence

Palermo Moderator

Η ραφαέλα δεν μπορεί να ψηφιστεί. Ο Micro δεν μπορεί να ψηφίσει

Ψηφοφορία για Κυριακή 20/12
  1. American Economist
  2. Kougami --> Micro
  3. Memetchi --> Micro
  4. Micro --> Memetchi (ακυρώθηκε)
  5. Poirot --> Ουριήλ
  6. Pyotr_Krasnov --> Memetchi
  7. rafaela11 --> Pyotr_Krasnov
  8. Reader --> Kougami
  9. Ουριήλ --> Micro

Ψήφοι
3 Micro
1 Memetchi
1 Kougami
1 Pyotr_Krasnov
1 Ουριήλ

Η χώρα των φαντασμάτων
Kate1914 - Ψηφοφορία 19/12
Reader - Δολοφονία 21/12

Οριστικές αποχωρήσεις
---

Απουσίες
---

Λοιπές ενέργειες παικτών
Eνεργοποίηση της κάρτας: Ασυλία από Kougami
Ενεργοποίηση της κάρτας: Got'ya από Pyotr_Krasnov
Ενεργοποίηση της κάρτας: Ασυλία από rafaela11

Τελευταία επεξεργασία:

Poirot

Palermo Player

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.794 μηνύματα.
Αντίο mon amour :cry_x:

Προφανώς έξυπνη επιλογή εκ μέρους της Μαφίας να ξεφορτωθεί δυνατή παίκτρια ήδη από την πρώτη μέρα.

Επειδή είμαι έξω αυτή τη στιγμή, θα επανέλθω αργότερα με εκτενέστερο σχολιασμό. Θεωρώ πάντως ότι είμαστε ήδη -2 πολίτες και τα περιθώρια στενεύουν, πρέπει σήμερα να διαλέξουμε σωστά.

Micro

Palermo Player

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 6.489 μηνύματα.
Είμαι αρκετά διχασμένος στο τι θέλω να ψηφίσω αυτή τη στιγμή είναι η αλήθεια. Με παραξενεύει πολύ που ο Μικρό με στοχοποιεί επειδή «δεν έκανα ισοψηφία» ενώ ήταν εδώ τόσα άτομα και κανείς δεν μίλαγε για να συνεννοηθούμε. Και με την Κειτ και μαζί μου προσπαθεί να πιάσει επιχειρήματα χωρίς λογική και να τα γιγαντώσει. Θα ψηφίσω για τώρα τον Micro γιατί θέλω να υπάρχει μια ψήφος μου στο τραπέζι πριν τη δολοφονία και αν μπορέσει να εξηγήσει γιατί φέρεται έτσι θα την αλλάξω
3 άτομα δεν είχατε ψηφίσει ανάμεσα σε Κέιτ και Πυοτρ . Τον Kougami τον έκανα ταγκ εκείνη την στιγμή , τον Ουριήλ θεωρησα ότι είναι αφκ στην ψηφοφορία . Εσύ ο ίδιος είχες δηλώσει ότι πρέπει να βγει ισοψηφία και δεν το τηρήσες . Δεν καταλαβαίνω τι είναι αυτά που λες , έπρεπε να σου πούμε οι υπόλοιποι τι θα ψηφίσεις ενώ είχε ήδη προηγηθεί συζήτηση για ισοψηφιες ; Εγώ απλως στέκομαι στην αντίφαση που υποκύπτεις , δεν είναι αρκετή για να σε αναδείξω ως μαφιόζο αλλά είναι κάτι για να κρατηθώ . Είναι μια ΚΙΝΗΣΗ απτή , όχι θεωρίες και ένστικτα.

Επίσης επειδή έχεις αναφερθεί άπειρες φορές για την 1η ψηφοφορία στην Κέιτ , την ψήφισαν επειδή θεώρησα ότι κάπως έτσι θα ξεκινούσε το παιχνίδι η Μαναφουκιαρα. Προφανώς δεν είχα στοιχεία ή κάτι , πήγα με βάση το ένστικτο μου . Με κατηγορείς ότι την ψήφισα χωρίς επιχειρήματα και λογική . Ας δούμε τα δικά σου επιχειρήματα στη ψηφο της 1ης μέρας :
Ο Αμερικαν ας πούμε οκέι δεκτό ότι προσπαθεί να δει περισσότερα αλλά όσο ανεβαίνουν τα κύματα προς δυο κατευθύνσεις (Κειτ-Μικρό) τόσο πιο εύκολο είναι να κάτσουν αθόρυβα πάνω σε ένα.
Θα αλλάξω λοιπόν τη ψήφο μου προς τα εκεί γιατί θα ήθελα να δούμε την πρώτη του κίνηση
Ψηφίζω American Economist
Εντάξει τρομερά επιχείρηματα .
Επίσης η Κέιτ με την τροπή που είχε πάρει η ψηφοφορία δεν γνώριζα ούτε περίμενα ότι θα φυγει , οπότε μην με κατηγορείς ότι την έδιωξα εγώ .

Αυτα προς το παρών , είμαι στο ΚΤΕΛ θα σχολιάσω περισσότερα αργότερα .

@ultraviolence Ρίχνω κάρτα Ανάστασης στην @Reader

American Economist

Palermo Player

Νομίζω ότι η κίνηση του Micro επιβεβαιώνει ότι είναι με εμάς τους πολίτες. Δεν υπάρχει καν λόγος πλέον να τον ψηφίσει κάποιος, όπως και την Reader προφανώς.

Είμαι να ψηφίσω μεταξύ του Kougami και του Ουριηλ να πω την αλήθεια. Θα περιμένω λίγο ακόμα ώστε να δω πως θα εξελιχθεί το παιχνίδι.​

ultraviolence

Palermo Moderator

Υπενθυμίζω ότι όσοι έχετε ήδη την κάρτα σας από χθες, έχετε μια ώρα από την ώρα αποστολής του μηνύματος μου για να επιβεβαιώσετε την ανταλλαγή της κάρτας. Διαφορετικά θα κρατήσετε αυτήν που ήδη έχετε.

Memetchi

Palermo Player

3 άτομα δεν είχατε ψηφίσει ανάμεσα σε Κέιτ και Πυοτρ . Τον Kougami τον έκανα ταγκ εκείνη την στιγμή , τον Ουριήλ θεωρησα ότι είναι αφκ στην ψηφοφορία . Εσύ ο ίδιος είχες δηλώσει ότι πρέπει να βγει ισοψηφία και δεν το τηρήσες . Δεν καταλαβαίνω τι είναι αυτά που λες , έπρεπε να σου πούμε οι υπόλοιποι τι θα ψηφίσεις ενώ είχε ήδη προηγηθεί συζήτηση για ισοψηφιες ; Εγώ απλως στέκομαι στην αντίφαση που υποκύπτεις , δεν είναι αρκετή για να σε αναδείξω ως μαφιόζο αλλά είναι κάτι για να κρατηθώ . Είναι μια ΚΙΝΗΣΗ απτή , όχι θεωρίες και ένστικτα.
Γιατί διαστρεβλώνεις τα λεγόμενα μου; Είπα εγώ πουθενά ΠΡΕΠΕΙ να πάμε ισοψηφία ή ότι θα την επιχειρήσω; Όχι να μου το δείξεις. Εσυ ήσουν αυτός που έδωσες προβάδισμα στην Κειτ και είπες ότι σε περίπτωση ισοψηφίας θα τη σωσει ο Κλαιντ. Σου είπαν τόσα άτομα ΜΟΝΟ αν το επιλέξει και δεν θα το κάνει στον πρώτο γύρο. Εσυ για κάποιο λόγο το έθεσες σχεδόν ως σίγουρο και είπα ότι όπως σε κάθε παιχνίδι έτσι και τώρα λογικά θα πάει ψηφοφορία και θα πιαστούμε από εκεί και σε ρώτησα, δεν σε βολεύει αυτό και θες σώνει και ντε να μας πεις ότι αν γίνει αυτό θα τη σώσουν;
Ξαναλέω κανεις δεν έγραφε τίποτα. Αν θέλετε τέτοιες κινήσεις πείτε κάτι, μη περιμένετε να τα κάνω εγώ ενώ ΕΞΑΡΧΗΣ δεν θεωρούσα την Κειτ υποπτη βάση της βιασύνης της. Θα πρέπει να είμαι από πάνω στο τελευταίο πεντάλεπτο να αλλάξω ένα αποτέλεσμα που δεν ξέρω αν θα πρέπει να συμβεί και μετά να έχω την ευθύνη α γιατί το έκανες έτσι και όχι αλλιώς και δεν ξέρω εγώ τι. Να μιλάτε, μπορούσαμε να συνεννοηθούμε τι να κάνουμε σε περίπτωση που επιστρέψει η Κειτ και αλλάξει ψήφο γιατί υπενθυμίζω μέχρι πόση ώρα ήταν άφαντη και αν ήθελα να φύγει ο Πυορτ θα τον είχα δώσει τη ψήφο μου. Κανέναν από τους δυο δεν ήθελα όποτε αποφάσισε η μοίρα όπως κανατε όλοι εδώ μέσα με το να περιμένετε χωρίς να πείτε κουβέντα.
Επίσης η Κέιτ με την τροπή που είχε πάρει η ψηφοφορία δεν γνώριζα ούτε περίμενα ότι θα φυγει , οπότε μην με κατηγορείς ότι την έδιωξα εγώ .
Μικρό να αναλάβεις και εσυ το μερίδιο της ευθύνης, μη ρίχνεις μόνο σε εμένα όπως σε συμφέρει. Η Κειτ είχε δυο ψήφους και κανεις δεν την απειλούσε. Αποφάσισες να της δώσεις την τριτη με ένα κουλό επιχείρημα στο οποίο είπες ότι αναγκαστικά πιάστηκες. Δεν άλλαξες ψήφο σε καμία στιγμή ούτε μίλησες για ισοψηφία μέχρι να βρεθείς εσυ σε ισοψηφία μαζί της. Και φταίω εγώ που δεν ψήφισα κανένα από τα δυο παιδιά;
Εγώ ψήφισα τον Αμερικαν και έθεσα τους λόγους μου. Έγραφε συνεχώς ότι θα ψηφίσει, ότι θα γράψει πράγματα αλλά ήμασταν όλο στο περίμενε και με έκανε να νιώσω ότι δεν ξέρει τι να ψηφίσει επειδή φοβάται. Είναι μια μαφιόζικη τακτική και αυτή.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 2 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
    • Palermo Player
    • Palermo Player
    • Palermo Player
    • Palermo Player
    • Palermo Player
    • Palermo Player
    • Palermo Player
    • Palermo Player
    • charmander