Palermo #51 - Εμβληματικοί ρόλοι από ταινίες/σειρές

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.442 μηνύματα.
Δεν ξέρω βρε παιδί μου, βρομούσες Μαφία από ένα σημείο και μετά. Ο τρόπος που έπαιζες, δεν... Ειδικά εκεί που μου έλεγες για τη συνεισφορά σου στην πόλη λέω καλά μας δουλεύει αυτός ψιλό γαζί. Άσε που επειδή έχουμε κάνει Μαφία και μαζί, υποσυνείδητα μου ερχόταν η σκέψη ότι είχε ομοιότητες ο τρόπος που έπαιζες και τις δύο φορές, κάτι δεν πήγαινε καλά.
Δε φταίει μωρέ, αν το καλοσκεφτείς...

Ήταν στο δρόμο, επιστρέφοντας απ΄ το εξοχικό του...Και ότι είχαμε ανταλλάξει μηνύματα χαιρετισμού (ως μαφιόζοι...) έρχεται και τί να δει, μετά από λίγο ;; Είχα αποχωρήσει !!!

Κάνε το εικόνα...Και τίποτα δε μου είπε, το παλικάρι. Το δέχτηκε πολύ ήρεμα. Στη θέση του, δεν ξέρω τί θα έκανα. Αλλά σίγουρα θα (μου) έλεγα ένα "πώς το κατάφερες αυτό ;;;"...

Ήταν πολύ καλός. Και είχε επωμιστεί πολλά. Τα περισσότερα απ΄ αυτά, αυτά που εγώ θα έπρεπε να κάνω. Ως έτερη μαφιόζα...

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.483 μηνύματα.

Ήταν στο δρόμο, επιστρέφοντας απ΄ το εξοχικό του...Και ότι είχαμε ανταλλάξει μηνύματα χαιρετισμού (ως μαφιόζοι...) έρχεται και τί να δει, μετά από λίγο ;; Είχα αποχωρήσει !!!

Κάνε το εικόνα...Και τίποτα δε μου είπε, το παλικάρι. Το δέχτηκε πολύ ήρεμα. Στη θέση του, δεν ξέρω τί θα έκανα. Αλλά σίγουρα θα (μου) έλεγα ένα "πώς το κατάφερες αυτό ;;;"...

Ήταν πολύ καλός. Και είχε επωμιστεί πολλά. Τα περισσότερα απ΄ αυτά, αυτά που εγώ θα έπρεπε να κάνω. Ως έτερη μαφιόζα...
Έχει συνηθίσει ο @Micro να φεύγουν οι συμμαφιόζοι του από την πρώτη ψηφοφορία, μην αγχώνεσαι :lol:

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Έχει συνηθίσει ο @Micro να φεύγουν οι συμμαφιόζοι του από την πρώτη ψηφοφορία, μην αγχώνεσαι :lol:
Ααααα ναι ;; Έτσι πάει ;;

Βρε μπας και κάνει κανένα βουντού τότενες...ή ρίχνει τίποτα αλάτια στα μηνύματα με τον έτερο μαφιόζο ;;

Για να δίνει one man show ύστερα ;;

Χμμμμ...δεν το είχα σκεφτεί, αυτό το σενάριο*...

*Κανονικά, τώρα ξεκινάει το Παλέρμο για μένα. Τώρα που για εσάς τελείωσε...:P

Pyotr_Krasnov

Δραστήριο μέλος

Ο Pyotr_Krasnov αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 614 μηνύματα.
Ηταν ωραιο παιχνιδι, ωστοσο δεν μου αρεσε η κοντρα που υπηρχε στην αρχη και τα λογια που υπηρξαν. Πολυ μπερδευτικο ωστοσο που το κανε πιο ενδιαφερον)

Fun fact: στον τροχο κανονικα θα πρεπε να ηταν ο Poirot, αλλα για ελαχιστο, πολυ λιγο, βγηκε ο Micro οπως φαινεται και κατω, ηταν οριακα. Δηλαδη απλως ειδα να αλλαζει χρωμα ο δεικτης και να μου πεταει μετα Micro :mastigio
1755779790788.png

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Ηταν ωραιο παιχνιδι, ωστοσο δεν μου αρεσε η κοντρα που υπηρχε στην αρχη και τα λογια που υπηρξαν. Πολυ μπερδευτικο ωστοσο που το κανε πιο ενδιαφερον)

Fun fact: στον τροχο κανονικα θα πρεπε να ηταν ο Poirot, αλλα για ελαχιστο, πολυ λιγο, βγηκε ο Micro οπως φαινεται και κατω, ηταν οριακα. Δηλαδη απλως ειδα να αλλαζει χρωμα ο δεικτης και να μου πεταει μετα Micro :mastigioView attachment 151685
Ωραίοι ήσασταν !! Και εσύ και ο @Skiyo. Και παίζατε και πρώτη φορά...

Γελούσα μαζί σου, παρασκηνιακά. Με την καλή έννοια το...γελούσα. Εκεί που σας στρίμωχναν, εννοώ...Ή εκεί που αμφιταλαντευόσουν για το τί είμαι ή δεν είμαι, τελικά...

Για καινούριοι παίχτες, ειδικά, μια χαρά το πήγατε...

Memetchi

Διάσημο μέλος

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.489 μηνύματα.
Πάντως κακά τα ψέματα μπορεί να λέμε τους νέους παίκτες αλλά εγω θεωρώ ότι όλοι έχουμε πολλά ακόμα να μάθουμε. Δηλαδή πολλές κάρτες όπως αυτή με το έγκλημα δεν την έχουμε δει ποτέ να τρέχει σε παιχνίδι. Επειδή είδα το παράπονο της Ριντερ και έχει δίκαιο, ακριβώς επειδή ακόμα μαθαίνουμε τα παιχνίδια μας τρέχουν και λίγο στην τύχη, ειδικά αν δεν έχουμε πληροφορίες και παίκτες φαντάσματα. Ο Ντιμ είχε στο μυαλό του ότι μπήκε κάπου που όλοι τα σκεφτόμασταν όλα. Αυτό δεν ισχυε ούτε κατά διάνοια. Ελπίζω να μην ήταν το τελευταίο αυτό γιατί θεωρώ ότι θα έχει περισσότερη φάση όταν θα έχουμε περάσει όλοι από διάφορους ρόλους. Εγώ ας πούμε δεν έχω παίξει ποτέ ρόλο με πληροφορίες δηλαδή πέρα από του ΑΜ που ήταν όμως σόλο. Μακάρι να ξαναγίνει και να το παίξουμε περισσότεροι και χωρίς καμία απώλεια.

Τελευταία επεξεργασία:

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Ναι, σωστά.

Το άλλο που μου έκανε εντύπωση, είναι ότι ενώ είχατε κολλήσει στα τελευταία μου λόγια (ας πω τα δικά μου...), δε χρησιμοποιήσατε την Ηχώ. Να έρθουν τα φαντάσματα "πίσω". Όχι ότι θα άλλαζε κάτι. Θα σας μπέρδευα, έτσι ; Ξεκάθαρα πράγματα. Αλλά αν ήμουν Πολίτης ;; Θα ήμουν πιο ξεκάθαρη και βοηθητική, ίσως. Άρα ; Γιατί να μην το διακινδυνεύσετε ; Ειδικά εφόσον κάποιοι δεν ξέρατε ότι είμαι μαφία...

Περιμένω να δω ποιός είχε στην κατοχή του αυτή την κάρτα...Ή ας μου πει τώρα, αν θέλει...

Pyotr_Krasnov

Δραστήριο μέλος

Ο Pyotr_Krasnov αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 614 μηνύματα.
Ωραίοι ήσασταν !! Και εσύ και ο @Skiyo. Και παίζατε και πρώτη φορά...

Γελούσα μαζί σου, παρασκηνιακά. Με την καλή έννοια το...γελούσα. Εκεί που σας στρίμωχναν, εννοώ...Ή εκεί που αμφιταλαντευόσουν για το τί είμαι ή δεν είμαι, τελικά...

Για καινούριοι παίχτες, ειδικά, μια χαρά το πήγατε...
Ευχαριστω πολυ!

Πραγματι, στην αρχη πιστευα πως ησουνα Πολιτης αλλα δεν ηξερα ποιον ρολο ακριβως, μετα που ειδαμε τον ρολο του Skiyo αρχιζα να αλλαζω γνωμη, ειχα μπερδευτει αρκετα. Παντως αυτο που εγινε με τον Dimijim δεν θα το ξεχασω ποτε πραγματικα, θα μπορουσε ανετα να βαζε τον εαυτο του σε μια καλη θεση για να μην τον ψηφισουμε, αλλα το λαθος που εκανε, δηλαδη να επιτεθει σε ολους μας σχεδον, ηταν αυτο που εφερε το τελος του. Συν η συνεργασια που εκανε με τον Μικρο (την θεωρησα ετσι).

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.483 μηνύματα.

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Τη μία την είχα εγώ :upside:
Ααααααααααα...την ατυχία μου μέσα !!! :P

Μωρέ, γι΄ αυτό δε με "φώναζες" πίσω ;;; Δηλαδή όλα "τα καλά" σ΄ εσένα μαζεμένα ήρθαν ;; Και να ξέρεις και να έχεις και την κάρτα ;;

Να μου πεις εγώ είχα την Νεκροφάνεια...

Είσαι δικαιολογημένος, λοιπόν. Ήξερες ποιά είμαι !!

Micro

Συντονιστής

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.869 μηνύματα.

Ήταν λίγο περίεργες οι συγκυρίες αλλά εντάξει εγώ την πήρα τη δόση μου , ικανοποιημένος είμαι :D
Ααααααααααα...την ατυχία μου μέσα !!! :P

Μωρέ, γι΄ αυτό δε με "φώναζες" πίσω ;;; Δηλαδή όλα "τα καλά" σ΄ εσένα μαζεμένα ήρθαν ;; Και να ξέρεις και να έχεις και την κάρτα ;;

Να μου πεις εγώ είχα την Νεκροφάνεια...

Είσαι δικαιολογημένος, λοιπόν. Ήξερες ποιά είμαι !!
Και την άλλη ηχώ την είχε ο ντιμ Τζιμ , οπότε ήσουν λίγο άτυχη :laugh:
Ελπίζω να μην ήταν το τελευταίο αυτό γιατί θεωρώ ότι θα έχει περισσότερη φάση όταν θα έχουμε περάσει όλοι από διάφορους ρόλους. Εγώ ας πούμε δεν έχω παίξει ποτέ ρόλο με πληροφορίες δηλαδή πέρα από του ΑΜ που ήταν όμως σόλο. Μακάρι να ξαναγίνει και να το παίξουμε περισσότεροι και χωρίς καμία απώλεια.
Εγώ πάντως το βλέπω δυσοίωνο .. Είναι πολύ δύσκολο να μαζευτεί κόσμος . Βλέπεις 1 μήνα το παλεύαμε..

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Αααααα...τώρα μάλιστα !! Είπα κι εγώ. Τώρα εξηγείται...

Αυτός ειδικά, ποιά Ηχώ ; Να βουβαθώ τελείως θα ήλπιζε...

Κάρο με πήγε...Απ΄ τον Άννα στο Καϊάφα ένα πράμα...

Memetchi

Διάσημο μέλος

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.489 μηνύματα.
Ήταν λίγο περίεργες οι συγκυρίες αλλά εντάξει εγώ την πήρα τη δόση μου , ικανοποιημένος είμαι :D

Εγώ πάντως το βλέπω δυσοίωνο .. Είναι πολύ δύσκολο να μαζευτεί κόσμος . Βλέπεις 1 μήνα το παλεύαμε..
Το θέμα ξέρετε ποιο είναι; Ότι πέρσι που είχε μαζευτεί περισσότερος κόσμος πολλοί είχαν περάσει καλά και αρκετοί επισκέπτες μας παρακολουθούσαν και μετά ήθελαν να παίξουν. Μέχρι και η Πουπη είχε δηλώσει ότι ήθελε και μετά τίποτα. Δηλαδή μπορούσαν άνετα να βρεθούν άλλα 3-4 άτομα αν δεν έπεφταν κάποιες συγκυρίες (πχ ο Ζουκοβ που ήθελε είναι τώρα η εξεταστική για το πτυχίο).

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Το θέμα ξέρετε ποιο είναι; Ότι πέρσι που είχε μαζευτεί περισσότερος κόσμος πολλοί είχαν περάσει καλά και αρκετοί επισκέπτες μας παρακολουθούσαν και μετά ήθελαν να παίξουν. Μέχρι και η Πουπη είχε δηλώσει ότι ήθελε και μετά τίποτα. Δηλαδή μπορούσαν άνετα να βρεθούν άλλα 3-4 άτομα αν δεν έπεφταν κάποιες συγκυρίες (πχ ο Ζουκοβ που ήθελε είναι τώρα η εξεταστική για το πτυχίο).
Το θέμα είναι ότι δεν έπαιξα ούτε μαζί σου !! Μ΄ έναν απ΄ τους πολύ αγαπημένους μου, και πάρα πολύ καλούς, παίκτες...

Ως και κόκορα είχα "κατεβάσει" σε εικόνα για σε ξυπνήσω ένα πρωί. Για να σε πειράξω και να σε τσιγκλήσω (αλλά ήξερα ότι θα γελούσες κι ας ήσουν πάντα "μετρημένος" και σοβαρός...)...

Τί να κάνουμε...Δεν πειράζει. Ίσως στο επόμενο, αν τα φέρει...

Poirot

Περιβόητο μέλος

@Memetchi ειλικρινά δεν φαντάζεσαι πόσο γέλασα εκεί που πέταξες αυτό με τη Μενδώνη και τη βαθιά υποκριτική τέχνη :lol:

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

@Memetchi ειλικρινά δεν φαντάζεσαι πόσο γέλασα εκεί που πέταξες αυτό με τη Μενδώνη και τη βαθιά υποκριτική τέχνη :lol:
Χαχαχαχαχααααα...

Ναι, μπράβο !!!

Σίγουρα "τα είχε πάρει", σ΄ εκείνο το σημείο, πολύ. Δεν αστειευόταν, νομίζω...

Αλλά για εμάς τους υπόλοιπους ήταν πολύ αστείο...

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 7.068 μηνύματα.
Απο τη σταση σου νομιζω πριν την δολοφονια της τσεμ .. Μου εδειξες οτι βιαζοσουν να παρεις πληροφοριες απο αυτην .
Από την Κεμ; :hmm:Τι να σου πω, δε θυμάμαι ακριβώς.
Δεν το περιμενα παντως με τιποτα να με φας .. δεν μου ειχες δειξει τετοια σημαδια
Ούτε εγώ :lol:. Χθες το βράδυ με ήρθε η επιφοίτηση, γιατί είχα καταλήξει σε τρεις, αυτούς που είχε πει ο Ντιμιτζιμ. Εσύ, ο Μεμετσι και ο Ουριήλ. Μετά κατέληξα ότι ο Μεμετσι ήταν αθώος, και μου το επισφράγισε και η ΣΕ όταν είπε ότι ήταν το επόμενο θύμα. Παραλίγο να στείλω να βγάλω τον Ουριήλ, όμως αυτός αν θυμάσαι χθες με έκανε ταγκ μαζί με τον Μεμετσι για να μιλήσω. Οπότε είχα σκοπό να βγεις εσύ και αν δεν τελείωνε το παιχνίδι, σειρά είχε ο Ουριήλ.
Γενικά ήταν αρκετή τύχη από πίσω παρόλο που κάθισα και σκέφτηκα ίσως περισσότερο από κάθε άλλη στιγμή στο παιχνίδι. Και αμφιταλαντευόμουν κιόλας, γιατί έλεγα αφού δεν είμαι το θύμα εγώ, μπορώ να τη χρησιμοποιήσω και αργότερα.
Οπότε ναι, ένστικτο, τύχη (πολλή τύχη) και σκέψη. Μπορεί να μη μιλούσα τόσο αλλά εδώ ήμουν και παρατηρούσα :P.
Ούτε εμείς το περιμέναμε. Εγώ χθες βράδυ πίστεψα ότι είχες ελπίδες να αντέξεις μέχρι και αύριο (λόγω της κάρτας σου). Μέχρι που η αδυσώπητη ήρθε και είπε ότι θέλει να σε σκοτώσει.

Μη χειρότερα δηλαδή, να φύγεις από το χέρι της. :tongue:
Δεν καταλαβαίνω τον υπαινιγμό σου :whistle:
Τι έγινε παιδιααα μόλις τώρα μπήκα :hehe:

Λοιπόν για τώρα δεν θα πω πολλα μόνο:

, @Pyotr_Krasnov καλύτερος, πέρασα καταπληκτικά με εσενα συγκάτοικο <3

Καρδιά επίσης και στον @ultraviolence @giannhs2001 <3

Και τώρα οι παντόφλες

@Kate1914 🩴🩴
@Poirot 🩴🩴🩴
@dimijim 🩴🩴🩴🩴🩴🩴🩴🩴🩴🩴🩴🩴🩴
Τι παντόφλες ρε, δε φτάνει που σας έσωσα έχεις και παράπονο

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.834 μηνύματα.
Τελείεωσε; Τελείωσε;!

Νίκη για τους Πολίτες μας! Τι χαρά! (δεν είναι το ίδιο με το να κερδίζεις με τη Μαφία αλλά ας κρατήσουμε τα προσχήματα)

Πρωτίστως, να ευχαριστήσω τη ΣΕ, που ανέλαβε κι έφερε εις πέρας αψεγάδιστα την οργάνωση του παιχνιδιού. Έχω κάνει πολλές φορές ΣΕ και ξέρω ότι συχνά απαιτεί γερά νεύρα, τόσο στο pre-game όσο και στο game. Ευχαριστούμε παιδιά!

Για το παιχνίδι, θα σταθώ σε μια έκφραση που χρησιμοποίησα χθες, παίχτης-κλειδί για εμένα ήταν ο Πουαρό. Θέλω να σας ρωτήσω όλους, και να μου απαντήσετε ειλικρινά: πότε καταλάβατε ότι ο Πουαρό ήταν ο Πληροφοριοδότης;
Εγώ χθες με την πρωινή δροσούλα έκατσα να απαντήσω αυτό που είχα ρωτήσει το βράδυ "γιατί Reader και (ιδίως ο) Πουαρό επιμένουν ότι η Υδροχόος μπορεί να είναι Μαφιόζα;". Και τότε διάβασα προσεκτικά τα μηνύματα και των δύο από την αρχή. Και παρατήρησα ότι ο Πουαρό ήταν διστακτικός απέναντι στην Υδροχόο από την πρώτη κιόλας στιγμή. Άρα, δεν ήταν Μέντιουμ ή κάρτα, έμεναν οι επιλογές Πληροφοριοδότης και Μαφιόζος. Εκεί είπα πως αν είναι Μαφιόζος μαζί της τότε του βγάζω το καπέλο κι αξίζει να χάσω από τέτοιο παιχνίδι - κλείδωσα τον Πουαρό ως Πληροφοριοδότη και μετά έκανα τη μεταστροφή. Θα μπορούσα να κάτσω να κάνω την πάπια, αλλά δε συνέφερε την ομάδα μου να λέω ότι έξω υπάρχουν 2 Μαφιόζοι ενώ είχα καταλάβει ότι υπάρχει μόνος ένας. Το λάθος μου ίσως ήταν ότι βιάστηκα κάπως να αθωώσω τον Micro, αλλά εκεί με επηρέασε πολύ ο Μεμετσι που φαινόταν σαν να τον ξέρει για αθώο. Αλλά για τη μεταστροφή μου, δεν ήξερα πώς αλλιώς να τη δικαιολογήσω δημόσια. Δε μπορούσα να βγω να πω "βρήκα τον Πληροφοριοδότη" και να σερβίρω ένα πιθανό κάρφωμα, εάν ο εν ζωή Μαφιόζος είχε (ή έπαιρνε) Νεκροφάνεια. Γι αυτό το λόγο επέμενα σε όλους, διαβάστε και ξαναδιαβάστε τα post όλα, όχι μόνω των υπόπτων και δώστε προσοχή στις λεπτομέρειες.

Παρότι έλειπα 6 χρόνια, συνεχίζω να απολαμβάνω το Παλέρμο. Και παρότι αρχικά είχα τις επιφυλάξεις μου, χάρηκα πολύ που μπήκα να παίξω και πέρασα πολύ καλά μαζί σας. Παρότι δε γνώριζα κανέναν σας, το παιχνίδι ήταν μία πολύ όμορφη εμπειρία. Κι αν κάποιοι μπορεί να στεναχωρήθηκαν από εμένα, πάντα λεώ ότι παίζουμε ένα παιχνίδι, ότι οφείλουμε να σεβόμαστε το παιχνίδι παίζοντας για τη νίκη κι ότι είναι ένα παιχνίδι επιχειρηματολογίας και ρόλων. Ζητώ συγνώμη αν κάποιοι πήραν περισσότερο σοβαρά όσα έγιναν και λέχθηκαν εντός παιχνιδιού ρόλων, προφανώς δεν είχα καμία πρόθεση να προσβάλω κανέναν προσωπικά. Δεν κρατάω εννοείται κακία σε κανέναν κι αν ποτέ κανείς βρεθεί στον Έβρο, μπορεί να περάσει από το αεροδρόμιο να τον κεράσω ένα καφέ.

Θα παραμείνω αν θέλετε για περαιτέρω σχολιασμό.

Φιλιά πολλά σε όλους 💋

Memetchi

Διάσημο μέλος

Χαχαχαχαχααααα...

Ναι, μπράβο !!!

Σίγουρα "τα είχε πάρει", σ΄ εκείνο το σημείο, πολύ. Δεν αστειευόταν, νομίζω...

Αλλά για εμάς τους υπόλοιπους ήταν πολύ αστείο...
Μου είχαν έρθει τα φλασμπακ από τότε που χτυπιόμουν και δεν με πίστευε κανείς και λέω όχι δεν το ξαναζώ αυτό. Ευτυχώς αυτή τη φορά είχα εγώ άδικο
Το θέμα είναι ότι δεν έπαιξα ούτε μαζί σου !! Μ΄ έναν απ΄ τους πολύ αγαπημένους μου, και πάρα πολύ καλούς, παίκτες...
Θα είχε φάση ειδικά αντίπαλοι. Ας ελπίσουμε ότι το επόμενο δεν θα αργήσει τόσο.

Pyotr_Krasnov

Δραστήριο μέλος

Το λάθος μου ίσως ήταν ότι βιάστηκα κάπως να αθωώσω τον Micro
Αδελφε, αν δεν τον ειχες υποστηριξει τοτε, παροτι ειχες πει και συ πως "καποιος απο την μαφια δεν ειχε ψηφισει", δεν θα σε ψηφιζα ποτε και θα σε υποστηριζα. Συν το οτι κατηγορουσες τον Ουριηλ χωρις λογω, παροτι που του εδωσες να μην μπορει καποιος να τον ψηφισει.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια