Δεν μπορούμε να ξέρουμε με βεβαιότητα αν η κάρτα παίχτηκε ή όχι, και κυρίως ποια νύχτα παίχτηκε. Ο λόγος που, εγώ προσωπικά, θεωρώ την εικασία του @Poirot εξαιρετικά βάσιμη, είναι επειδή πιστεύω πως είχες αφήσει στοιχείο για τον ρόλο σου σε ένα μήνυμα και τώρα ξαφνικά έχεις αλλάξει στάση.Δεν έχει θέμα με το πόσο καλά έπαιζαν ή πόσο τους είχαν υποπτευθεί. Δεν έχω παίξει ποτέ μαζί της, αλλά στα δικά μου μάτια η κάρτα Ζωή στο Έγκλημα αφαιρεί έναν ρόλο από τους πολίτες (που μπορεί να είναι και δυνατός ρόλος) και προσθέτει ένα νούμερο για τους Μαφιόζους. Δε χρειάζεται η Μαφία να κινδυνεύει, εφόσον την έχει Κρυφός Μαφιόζος θεωρώ ότι είναι πολύ λογικό, ανεξάρτητα συνθηκών, στον πρώτο γύρο να την παίξει οπωσδήποτε. Γι αυτό θεωρώ πως αν η Κάρτα ενεργοποιήθηκε, θα έγινε την 1η κι όχι τη 2η νύχτα.
Κι εγώ θα ήθελα να δω περισσότερες αναλύσεις από τον @Ουριήλ γιατί με είχε μπερδέψει κάπως, αλλά τώρα δεν θεωρώ πιθανότερο μαφιόζο ούτε τον Micro ούτε εκείνον. Η θεωρία ότι παίχτηκε κάρτα με έπεισε, επειδή κατά την γνώμη μου εξηγεί αρκετά καλά την αλλαγή απόψεων στο ποστ σου.Για να προσπαθήσει να σώσει την Υδροχόο που ήταν η άλλη Μαφιόζα. Λες να έκατσε να την παρατήρησε να πέφτει; Κι άρα είναι ο Πυοτρ ή ο Μίκρο; Πιστεύεις τόσο πολύ την ενοχή του Μίκρο; Εγώ θεωρώ ότι κι αυτός Πολίτης είναι, αλλά από τη στιγμή που δε θεωρώ ότι θα ψηφίσουμε Μαφιόζο σήμερα, αν πιστεύεις ότι αξίζει μια προσπάθεια προς τον Μίκρο γιατί μπορεί να κάνω λάθος, τότε να έρθω μαζί σου, θα στηρίξω.
Αν κάνω λάθος, ζητάω ειλικρινά συγγνώμη και θα νιώθω απαίσια αν τελικά είσαι πολίτης και βοήθησα στο να φύγεις, όμως καταλαβαίνεις πως δεν γίνεται να μην ψηφίσω κάποιον που θεωρώ ότι ανήκει στην μαφία επειδή ίσως να νιώθω άσχημα μετά.
Ειλικρινά λυπάμαι πολύ, αλλά από τη στιγμή που έχω πει ότι συμφωνώ με την θεωρία που προτάθηκε πρέπει και να ψηφίσω ανάλογα, οπότε ψηφίζω dimijim.
giannhs2001
Palermo Moderator
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 23.184 μηνύματα.

Ο Ουριήλ δεν μπορεί να ψηφιστεί διότι έχει ασυλία!
Ψηφοφορία για Τετάρτη 20/8
- dimijim --> Reader
- Kate1914 --> dimijim
- Memetchi --> dimijim
- Micro --> dimijim
- Poirot --> dimijim
- Pyotr_Krasnov --> dimijim
- Reader --> dimijim
- Ουριήλ --> dimijim
7 dimijim
1 Reader
Η χώρα των φαντασμάτων
Ψηφοφορία 18/8 - Υδροχόος
Δολοφονία 19/8 - Chem2000
Ψηφοφορία 19/8 - Skiyo
Οριστικές αποχωρήσεις
Skiyo = Chloe = Πόρνη (Τυμβωρυχία 19/08)
Λοιπές ενέργειες παικτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος - Skiyo
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος - Reader
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου - Skiyo
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου - Poirot
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία - Pyotr_Krasnov
dimijim
Palermo Player
Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.832 μηνύματα.

Κι αν όντως παίχτηκε η Κάρτα κι είμαι εγώ ο Μαφιόζος που επιλέχθηκε κι ανέλαβε σήμερα το μεσημέρι, γιατί να βγω να κάνω τέτοια στροφή; Σας έχω πείσει ότι είμαι αθώος, χθες κι εσύ κι ο Πουαρό τρέξατε να με σώσετε, μέχρι και με κάρτες, οι μισοί εδώ μέσα μου έχουν αποδώσει έναν συγκεκριμένο ρόλο, για ποιον ακριβώς όταν πήρα το μήνυμα ότι γίνομαι Μαφιόζος να πήγα κόντρα σε όλα αυτά και να εκτέθηκα τόσο; Γιατί, ως Μαφιόζος, να μη συνεχίσω να παριστάνω το ρόλο που θεωρήσατε ότι έχω και να απολαμβάνω την προστασία σας; Για ποιο λόγο, ενώ πηγαίνει τόσο καλά για εμένα το παιχνίδι, για ποιο λόγο να κάνω μια τέτοια κίνηση και να εκτεθώ; Αν ήμουν αυτός που σήμερα το μεσημέρι έγινε Μαφιόζος, απλά θα συνέχιζα αυτά που έλεγα από το πρωί και θα στηριζόμουν πάνω σου και στον Πουαρό για να βγάλουμε τον Μίκρο.Δεν μπορούμε να ξέρουμε με βεβαιότητα αν η κάρτα παίχτηκε ή όχι, και κυρίως ποια νύχτα παίχτηκε. Ο λόγος που, εγώ προσωπικά, θεωρώ την εικασία του @Poirot εξαιρετικά βάσιμη, είναι επειδή πιστεύω πως είχες αφήσει στοιχείο για τον ρόλο σου σε ένα μήνυμα και τώρα ξαφνικά έχεις αλλάξει στάση.
Σκέψου το λίγο - γιατί εάν σήμερα έγινα Μαφιόζος ξαφνικά να αλλάξω το παιχνίδι μου;

Είναι λογικό αυτό που λες, αλήθεια, αλλά ίσως να μην περίμενες ότι κάποιος θα καταλάβαινε τι είχε συμβεί. Είναι το μόνο που μπορώ να σκεφτώ.Κι αν όντως παίχτηκε η Κάρτα κι είμαι εγώ ο Μαφιόζος που επιλέχθηκε κι ανέλαβε σήμερα το μεσημέρι, γιατί να βγω να κάνω τέτοια στροφή; Σας έχω πείσει ότι είμαι αθώος, χθες κι εσύ κι ο Πουαρό τρέξατε να με σώσετε, μέχρι και με κάρτες, οι μισοί εδώ μέσα μου έχουν αποδώσει έναν συγκεκριμένο ρόλο, για ποιον ακριβώς όταν πήρα το μήνυμα ότι γίνομαι Μαφιόζος να πήγα κόντρα σε όλα αυτά και να εκτέθηκα τόσο; Γιατί, ως Μαφιόζος, να μη συνεχίσω να παριστάνω το ρόλο που θεωρήσατε ότι έχω και να απολαμβάνω την προστασία σας; Για ποιο λόγο, ενώ πηγαίνει τόσο καλά για εμένα το παιχνίδι, για ποιο λόγο να κάνω μια τέτοια κίνηση και να εκτεθώ; Αν ήμουν αυτός που σήμερα το μεσημέρι έγινε Μαφιόζος, απλά θα συνέχιζα αυτά που έλεγα από το πρωί και θα στηριζόμουν πάνω σου και στον Πουαρό για να βγάλουμε τον Μίκρο.
Σκέψου το λίγο - γιατί εάν σήμερα έγινα Μαφιόζος ξαφνικά να αλλάξω το παιχνίδι μου;
dimijim
Palermo Player
Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.832 μηνύματα.

Γιατί να το ρισκάρω όμως; Με θεωρείτε ότι είμαι ο τάδε ρόλος και με υπερασπίζεστε; Γιατί να πάρω το οποιοδήποτε ρίσκο και να το αλλάξω αυτό; Γιατί να πω ότι έκανα λάθος και να στραφώ στον Ουριήλ; Τι κερδίζω ως Μαφιόζος; Σκέψου το, δε βγάζει νόημα! Ψηφίζετε το λάθος άτομο σήμερα. Είμαι εδώ από την πρώτη μέρα και προσπαθώ να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ για να βρεθεί η Μαφία. Γράφω σενάρια, απαντάω σε ο,τι με κατηγορείτε, συμμετέχω. Έκανα λάθος χθες και βγήκα και το παραδέχθηκα! Προσπαθώ ως Πολίτης να κάνω ο,τι περισσότερο περνάει από το χέρι μου για να σας βοηθήσω. Σκέψου το ξανά. Κι ας το σκεφτεί ξανά κι ο Πουαρό. Ακόμη κι αν κληρώθηκα το μεσημέρι Μαφιόζος, δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ λόγος να αλλάξω το παιχνίδι μου. Θα συνέχιζα αυτό που έπαιζα ως τότε κι αποδεδειγμένα δούλευε.Είναι λογικό αυτό που λες, αλήθεια, αλλά ίσως να μην περίμενες ότι κάποιος θα καταλάβαινε τι είχε συμβεί. Είναι το μόνο που μπορώ να σκεφτώ.
Poirot
Palermo Player
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.455 μηνύματα.

Ρε 'συ, πραγματικά σε αυτό το παιχνίδι δεν μας έχεις πει σχεδόν τίποτα. Κοιτάζω ξανά και ξανά τα μηνύματά σου, προσπαθώ να βρω ένα ουσιαστικό επιχείρημα και δυσκολεύομαι, αλήθεια.Γιατί έχω λάβει εγώ απάντηση γιατι με θεωρείς - θεωρούσες μαφιόζο ; 2 φορές μου παρέθεσες ένα μήνυμα που έγραψα οτι ο καθένας παίζει διαφορετικά και το χρησιμοποιείς ως πάτημα να μου αραδιάζεις οποιαδήποτε κατηγορία με την αιτιολογία : μπορεί να πας κόντρα στη λογική . Εγώ αυτό το μήνυμα δεν το έγραψα για να αιτιολογήσω το παράλογο , το έγραψα επειδή κάποια άτομα δέχθηκαν προσωπικές επιθέσεις και δεν μου άρεσε
Την πρώτη μέρα ψηφίζεις τον Pyotr εν μέρει για αντίποινα γιατί δεν είχες χρόνο. Το δεχθήκαμε όλοι νομίζω.
Τη δεύτερη μέρα ξεκινάς με Ουριήλ γιατί θέλεις να αναλύει περισσότερο τις σκέψεις του. Αυτό είναι, πάνω κάτω, το μοναδικό επιχείρημα που είχες να παρουσιάσεις εναντίον του. Καμία παραπάνω ανάλυση. Εν τέλει λίγο πριν την ψηφοφορία το γυρνάς σε Skiyo. Πιθανόν να μην είχες καταλάβει ότι ήταν η Πόρνη ή να το είχες καταλάβει και να μη τον θεωρούσες χρήσιμο από τη στιγμή που εκείνος δεν σε είχε καταλάβει. Ειδικά από τη στιγμή που όλοι πλέον τον υποψιάζονταν. Άσε που μέχρι ένα σημείο ήσουν ανάμεσα στους mvp, οπότε προφανώς θα ψήφιζες κάποιον άλλο για να σωθείς ο ίδιος, έστω κι αν ήταν η Πόρνη. Μου είπες χθες ότι η Μαφία δεν καίει την πόρνη της αν δεν έχει ουσιαστικό λόγο να το πράξει. Ε, θεωρώ πως είχες.
Σήμερα ψήφισες τον dimijim, πάλι χωρίς ιδιαίτερη δικαιολόγηση.
Η συνεισφορά σου στο παιχνίδι που είναι; Κυρίως απαντάς όταν σε ρωτάνε κάτι (και αν). Και πάλι, σε ρώτησα τόσα πράγματα κι εσύ απομόνωσες τη μία πρόταση. Αν είσαι με το μέρος της πόλης λυπάμαι, αλλά το παίζεις πολύ κακά.
Έχεις λόγο να αλλάξεις το παιχνίδι σου. Έπρεπε κάπως να αθωώσεις τον Micro. Είμαστε ακόμα 8, αν γινόμασταν 7 με την αποχώρηση του Micro από την ψηφοφορία θα ήταν πολύ δύσκολο να αντέξεις μέχρι το τέλος μόνος σου και το ξέρεις. Το λες κι εσύ συχνά: είναι νούμερα, είναι σημαντική η αριθμητική ισορροπία ανάμεσα στις δύο ομάδες. Αυτό που είχες να κάνεις ήταν εξαρχής δύσκολο, έκανες ό,τι μπορούσες με την ελπίδα να μη γίνεις αντιληπτός. Αλλά πραγματικά, αδυνατώ να κατανοήσω πως τα δεδομένα στα οποία οδηγείσαι σιγά-σιγά από χθες το βράδυ σε οδήγησαν σε αυτά τα συμπεράσματα. Δεν γίνεται να θεωρείς πλέον τον Micro πιο αθώο από τη Reader, δεν βγάζει νόημα. Θα τα σκεφτόμουν αυτά που έλεγες γιατί τα λες πειστικά, αλλά όσο κι αν θέλω να σε πιστέψω δεν μπορώ να καταλήξω στους ίδιους υπόπτους που καταλήγεις εσύ. Το μόνο που μπορώ να φανταστώ ότι σε οδηγεί σε όλη αυτή την αναθεώρηση είναι η αλλαγή ομάδας, λυπάμαι.Γιατί να το ρισκάρω όμως; Με θεωρείτε ότι είμαι ο τάδε ρόλος και με υπερασπίζεστε; Γιατί να πάρω το οποιοδήποτε ρίσκο και να το αλλάξω αυτό; Γιατί να πω ότι έκανα λάθος και να στραφώ στον Ουριήλ; Τι κερδίζω ως Μαφιόζος; Σκέψου το, δε βγάζει νόημα! Ψηφίζετε το λάθος άτομο σήμερα. Είμαι εδώ από την πρώτη μέρα και προσπαθώ να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ για να βρεθεί η Μαφία. Γράφω σενάρια, απαντάω σε ο,τι με κατηγορείτε, συμμετέχω. Έκανα λάθος χθες και βγήκα και το παραδέχθηκα! Προσπαθώ ως Πολίτης να κάνω ο,τι περισσότερο περνάει από το χέρι μου για να σας βοηθήσω. Σκέψου το ξανά. Κι ας το σκεφτεί ξανά κι ο Πουαρό. Ακόμη κι αν κληρώθηκα το μεσημέρι Μαφιόζος, δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ λόγος να αλλάξω το παιχνίδι μου. Θα συνέχιζα αυτό που έπαιζα ως τότε κι αποδεδειγμένα δούλευε.
Παρ' όλ' αυτά, όπως λέει και η Reader, παραμένει μία θεωρία. Δεν λάδωσα τη ΣΕ (αν και ο @ultraviolence θα ήταν ανοιχτός σε αυτό) για να μου πει τους ρόλους, οπότε δεν μπορώ να είμαι σίγουρος για κανέναν. Ελπίζω να μην πέφτω τόσο έξω, αλλά έχω ένα σενάριο που στο μυαλό μου δεν αφήνει σημαντικά ερωτήματα αναπάντητα.
Micro
Palermo Player
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.847 μηνύματα.

Δεν ξέρω αν είναι μαφία ο ντιμτζιμ , εγώ τον θεωρούσα εξάρχης πιθανό ύποπτο και ακόμα τον θεωρώ .. Αλλά αν είναι μαφιόζος σίγουρα δεν έγινε με τον τρόπο που θεωρείτε εσύ και ο ποιροτ . Τον έχω ψηφίσει από το πρωί και δεν έκανα καμία κίνηση για να τον προστατέψω και ούτε θα κανω , και ελπίζω να μην θεωρείτε και αυτό μου το μήνυμα απόπειρα προστασίας του . Αν ήμουν μαφιόζος και είχα παίξει τετοια κάρτα θα προσπαθούσα να τον προστατέψω . Δεν είμαι πεποισμένος για την αθωότητα του .Είναι λογικό αυτό που λες, αλήθεια, αλλά ίσως να μην περίμενες ότι κάποιος θα καταλάβαινε τι είχε συμβεί. Είναι το μόνο που μπορώ να σκεφτώ.
Αυτό πάει πιο πολύ στο σεντόνι του ποιροτ που έγραψε προηγουμένως και με κατηγορούσε ότι ήμουν μαφία .
Για εμένα σενάριο τέτοιας κάρτας θα μπορούσε μόνο να παίχτηκε απο pyotr αν ήταν μαφία , και να έπαιξε προηγούμένως τυμβωρυχία για να μένει ανενόχλητος στις ψηφοφρίες . Αλλά και πάλι δεν έκανε το παραμικρό για να στηρίξει τον ντιμ τζιμ
Τι να πω , με στεναχώρει αυτό που λες πραγματικά . Θεωρώ ότι έχω καταβάλει προσπάθεια για να βοηθήσω τους πολίτες και με εκμηδενίζεις με αυτά που λες .Ρε 'συ, πραγματικά σε αυτό το παιχνίδι δεν μας έχεις πει σχεδόν τίποτα. Κοιτάζω ξανά και ξανά τα μηνύματά σου, προσπαθώ να βρω ένα ουσιαστικό επιχείρημα και δυσκολεύομαι, αλήθεια.
Την πρώτη μέρα ψηφίζεις τον Pyotr εν μέρει για αντίποινα γιατί δεν είχες χρόνο. Το δεχθήκαμε όλοι νομίζω.
Τη δεύτερη μέρα ξεκινάς με Ουριήλ γιατί θέλεις να αναλύει περισσότερο τις σκέψεις του. Αυτό είναι, πάνω κάτω, το μοναδικό επιχείρημα που είχες να παρουσιάσεις εναντίον του. Καμία παραπάνω ανάλυση. Εν τέλει λίγο πριν την ψηφοφορία το γυρνάς σε Skiyo. Πιθανόν να μην είχες καταλάβει ότι ήταν η Πόρνη ή να το είχες καταλάβει και να μη τον θεωρούσες χρήσιμο από τη στιγμή που εκείνος δεν σε είχε καταλάβει. Ειδικά από τη στιγμή που όλοι πλέον τον υποψιάζονταν. Άσε που μέχρι ένα σημείο ήσουν ανάμεσα στους mvp, οπότε προφανώς θα ψήφιζες κάποιον άλλο για να σωθείς ο ίδιος, έστω κι αν ήταν η Πόρνη. Μου είπες χθες ότι η Μαφία δεν καίει την πόρνη της αν δεν έχει ουσιαστικό λόγο να το πράξει. Ε, θεωρώ πως είχες.
Σήμερα ψήφισες τον dimijim, πάλι χωρίς ιδιαίτερη δικαιολόγηση.
dimijim
Palermo Player

Κάνεις λάθος αγαπητέ Πουαρέ και πιστευώ μέσα σου το ξέρεις αλλά δεν έχεις το θάρρος να βγεις να το παραδεχθείς, όπως παραδέχθηκα εγώ το λάθος μου.Έχεις λόγο να αλλάξεις το παιχνίδι σου. Έπρεπε κάπως να αθωώσεις τον Micro. Είμαστε ακόμα 8, αν γινόμασταν 7 με την αποχώρηση του Micro από την ψηφοφορία θα ήταν πολύ δύσκολο να αντέξεις μέχρι το τέλος μόνος σου και το ξέρεις. Το λες κι εσύ συχνά: είναι νούμερα, είναι σημαντική η αριθμητική ισορροπία ανάμεσα στις δύο ομάδες. Αυτό που είχες να κάνεις ήταν εξαρχής δύσκολο, έκανες ό,τι μπορούσες με την ελπίδα να μη γίνεις αντιληπτός. Αλλά πραγματικά, αδυνατώ να κατανοήσω πως τα δεδομένα στα οποία οδηγείσαι σιγά-σιγά από χθες το βράδυ σε οδήγησαν σε αυτά τα συμπεράσματα. Δεν γίνεται να θεωρείς πλέον τον Micro πιο αθώο από τη Reader, δεν βγάζει νόημα. Θα τα σκεφτόμουν αυτά που έλεγες γιατί τα λες πειστικά, αλλά όσο κι αν θέλω να σε πιστέψω δεν μπορώ να καταλήξω στους ίδιους υπόπτους που καταλήγεις εσύ. Το μόνο που μπορώ να φανταστώ ότι σε οδηγεί σε όλη αυτή την αναθεώρηση είναι η αλλαγή ομάδας, λυπάμαι.
Όταν λοιπόν θα πάει 20:15 και θα αρχίσει ακόμη μία νύχτα στο Παλέρμο, τότε τρέχα να ζητήσεις συγνώμες. Και βοήθειες, γιατί εσύ θα είσαι αυτός που θα έχει καταδικάσει έναν αθώο Πολίτη και σίγουρα μερικοί θα προσπαθήσουν να το χρησιμοποιήσουν εναντίον σου. Γιατί εν τέλει, για να κερδίσει η Μαφία, θα έρθει κι η ώρα που θα πρέπει να αποχωρήσεις κι εσύ από την πόλη...
Pyotr_Krasnov
Palermo Player
Ο Pyotr_Krasnov αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 597 μηνύματα.

Θα γυρισω τον τροχο για να δω..Κάνεις λάθος αγαπητέ Πουαρέ και πιστευώ μέσα σου το ξέρεις αλλά δεν έχεις το θάρρος να βγεις να το παραδεχθείς, όπως παραδέχθηκα εγώ το λάθος μου.
Όταν λοιπόν θα πάει 20:15 και θα αρχίσει ακόμη μία νύχτα στο Παλέρμο, τότε τρέχα να ζητήσεις συγνώμες. Και βοήθειες, γιατί εσύ θα είσαι αυτός που θα έχει καταδικάσει έναν αθώο Πολίτη και σίγουρα μερικοί θα προσπαθήσουν να το χρησιμοποιήσουν εναντίον σου. Γιατί εν τέλει, για να κερδίσει η Μαφία, θα έρθει κι η ώρα που θα πρέπει να αποχωρήσεις κι εσύ από την πόλη...

Συγγνώμη.Γιατί να το ρισκάρω όμως; Με θεωρείτε ότι είμαι ο τάδε ρόλος και με υπερασπίζεστε; Γιατί να πάρω το οποιοδήποτε ρίσκο και να το αλλάξω αυτό; Γιατί να πω ότι έκανα λάθος και να στραφώ στον Ουριήλ; Τι κερδίζω ως Μαφιόζος; Σκέψου το, δε βγάζει νόημα! Ψηφίζετε το λάθος άτομο σήμερα. Είμαι εδώ από την πρώτη μέρα και προσπαθώ να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ για να βρεθεί η Μαφία. Γράφω σενάρια, απαντάω σε ο,τι με κατηγορείτε, συμμετέχω. Έκανα λάθος χθες και βγήκα και το παραδέχθηκα! Προσπαθώ ως Πολίτης να κάνω ο,τι περισσότερο περνάει από το χέρι μου για να σας βοηθήσω. Σκέψου το ξανά. Κι ας το σκεφτεί ξανά κι ο Πουαρό. Ακόμη κι αν κληρώθηκα το μεσημέρι Μαφιόζος, δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ λόγος να αλλάξω το παιχνίδι μου. Θα συνέχιζα αυτό που έπαιζα ως τότε κι αποδεδειγμένα δούλευε.
Δεν ξέρω τι άλλο να πω, ειλικρινά. Δεν είμαι ούτε στο ελάχιστο σίγουρη για αυτό που κάνω, δεν θέλω σε καμία περίπτωση να φύγει πολίτης. Θεωρώ ότι όντως έχει αλλάξει ο ρόλος σου, αφού κάτι τέτοιο εξηγεί τον λόγο που, ενώ είχες αφήσει στοιχείο για έναν συγκεκριμένο ρόλο, μετά δήλωσες πως θεωρείς μαφιόζο τον Ουριήλ.
Θεωρώ πως ίσως, επειδή είχες γράψει ένα τόσο αναλυτικό ποστ, με αρκετά λογικά επιχειρήματα, θα πίστεψες ότι ναι μεν θα γινόταν αντιληπτή η αλλαγή στη στάση σου, αλλά όχι η κάρτα.
Ότι ο λόγος που δεν ήθελες να ψηφίσεις τον Micro που μέχρι πριν κατηγορούσες, είναι επειδή ίσως να νικήσετε μαζί, ότι ο λόγος που δεν ήθελες να ψηφίσεις τον Memetchi είναι επειδή τους είχες συνδέσει στο παρελθόν, άρα υπήρχε κίνδυνος, αν στρεφόσουν ενάντια στον έναν, να κατευθύνονταν άτομα προς τον άλλον.
Οπότε, στράφηκες στους υπόλοιπους από εμάς που είχαμε ψηφίσει Chem, και επειδή εγώ σε είχα βοηθήσει στην χθεσινή ψηφοφορία με κάρτα, συν ότι έχουμε παρόμοιες απόψεις με τον Πουαρό με τον οποίο συμφωνούσες, χρειάστηκε να κατηγορήσεις τον Ουριήλ ως πιο πιθανό.
Δεν είμαι σίγουρη, ξαναλέω, δεν έχω την παραμικρή ιδέα αν αυτή η κίνηση είναι σωστή. Μου φαίνεται όμως υποκριτικό να θεωρώ πιθανή την θεωρία που προτάθηκε και να μην την στηρίζω, ακόμα κι αν αυτή την ψήφο θα τη μετανιώσω. Δεν θα ήταν δίκαιο κάτι τέτοιο.
Σε περίπτωση που απόψε φύγεις και είσαι τελικά πολίτης, αυτή είναι και η απολογία μου, επειδή κατά πάσα πιθανότητα δεν θα είμαι εδώ για την ψηφοφορία και θα δω το αποτέλεσμα λίγο αργότερα.
Memetchi
Palermo Player
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.462 μηνύματα.

Βρε @dimijim λυσε μου μια απορία αν θες, τελικά εσυ πιστεύεις ότι η Υδροχόος ήταν μαφία ή όχι; Δεν έχω καταλάβει μετά από τόσα μηνύματα
dimijim
Palermo Player

Η Υδροχόος ήταν Μαφία.Βρε @dimijim λυσε μου μια απορία αν θες, τελικά εσυ πιστεύεις ότι η Υδροχόος ήταν μαφία ή όχι; Δεν έχω καταλάβει μετά από τόσα μηνύματα
Ουριήλ
Palermo Player
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 2.306 μηνύματα.

Ρώτησα το ιδιο αλλα...Βρε @dimijim λυσε μου μια απορία αν θες, τελικά εσυ πιστεύεις ότι η Υδροχόος ήταν μαφία ή όχι; Δεν έχω καταλάβει μετά από τόσα μηνύματα
Memetchi
Palermo Player
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.462 μηνύματα.

Και τόση ώρα εγώ δεν διαβάζω καλά ή εσυ λες ότι ο Σκιγιο αποκλείεται να την εντόπισε; Αν όχι στο σενάριο ότι ο ένας γνώριζε τον άλλον τότε που το στηρίζεις αυτό το επιχείρημα;Η Υδροχόος ήταν Μαφία.
Pyotr_Krasnov
Palermo Player
Ο Pyotr_Krasnov αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 597 μηνύματα.

Τοση σιγουρια ;;;Η Υδροχόος ήταν Μαφία.

dimijim
Palermo Player

Ναι, λέω ότι ο Σκυιο δεν την εντόπισε καθαρά ως Μαφιόζα. Απλά ακολούθησε μια παίχτρια που φαινόταν να βοηθήαει τη Μαφία.Και τόση ώρα εγώ δεν διαβάζω καλά ή εσυ λες ότι ο Σκιγιο αποκλείεται να την εντόπισε; Αν όχι στο σενάριο ότι ο ένας γνώριζε τον άλλον τότε που το στηρίζεις αυτό το επιχείρημα;
Εάν ρωτάς το που στηρίζω το ότι η Υδροχόος είναι Μαφιόζα; Σε πράγματα που έχουν γίνει κι ειπωθεί τις προηγούμενες ημέρες. Με μία πιο προσεκτική ανάγνωση μπορεί να το καταλάβεις κι εσύ.
Memetchi
Palermo Player

Μα και η ριντερ και ο Πουαρώ στη συμμαχία του Σκιγιο το στηρίζουν. Ποια είναι αυτά τα πράγματα αν όχι αυτό;Εάν ρωτάς το που στηρίζω το ότι η Υδροχόος είναι Μαφιόζα; Σε πράγματα που έχουν γίνει κι ειπωθεί τις προηγούμενες ημέρες. Με μία πιο προσεκτική ανάγνωση μπορεί να το καταλάβεις κι εσύ
dimijim
Palermo Player

Υπάρχουν κι άλλα, αν σκάψεις θα τα βρεις. Μην ψάχνετε μόνο τα post της Υδροχόου και του Σκύιο, υπάρχουν κι άλλοι παίχτες που γράφουν...Μα και η ριντερ και ο Πουαρώ στη συμμαχία του Σκιγιο το στηρίζουν. Ποια είναι αυτά τα πράγματα αν όχι αυτό;
Memetchi
Palermo Player

Άρα αλλα λες εσυ άλλα λένε τα παιδιά. Μόνο όλοι είστε σίγουροι ότι ήταν μαφία. Βόλεψε βλέπω.Υπάρχουν κι άλλα, αν σκάψεις θα τα βρεις. Μην ψάχνετε μόνο τα post της Υδροχόου και του Σκύιο, υπάρχουν κι άλλοι παίχτες που γράφουν...
giannhs2001
Palermo Moderator
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 23.184 μηνύματα.

Ο Ουριήλ δεν μπορεί να ψηφιστεί διότι έχει ασυλία!
Ψηφοφορία για Τετάρτη 20/8
- dimijim --> Reader
- Kate1914 --> dimijim
- Memetchi --> dimijim
- Micro --> dimijim
- Poirot --> dimijim
- Pyotr_Krasnov --> dimijim
- Reader --> dimijim
- Ουριήλ --> dimijim
7 dimijim
1 Reader
Η χώρα των φαντασμάτων
Ψηφοφορία 18/8 - Υδροχόος
Δολοφονία 19/8 - Chem2000
Ψηφοφορία 19/8 - Skiyo
Οριστικές αποχωρήσεις
Skiyo = Chloe = Πόρνη (Τυμβωρυχία 19/08)
Λοιπές ενέργειες παικτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος - Skiyo
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος - Reader
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου - Skiyo
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου - Poirot
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία - Pyotr_Krasnov
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
- American Economist
- Scandal
- charmander
- Palermo Player
- giannhs2001
- Palermo Player
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.