Γιατί έχω λάβει εγώ απάντηση γιατι με θεωρείς - θεωρούσες μαφιόζο ; 2 φορές μου παρέθεσες ένα μήνυμα που έγραψα οτι ο καθένας παίζει διαφορετικά και το χρησιμοποιείς ως πάτημα να μου αραδιάζεις οποιαδήποτε κατηγορία με την αιτιολογία : μπορεί να πας κόντρα στη λογική . Εγώ αυτό το μήνυμα δεν το έγραψα για να αιτιολογήσω το παράλογο , το έγραψα επειδή κάποια άτομα δέχθηκαν προσωπικές επιθέσεις και δεν μου άρεσε
Ρε 'συ, πραγματικά σε αυτό το παιχνίδι δεν μας έχεις πει σχεδόν τίποτα. Κοιτάζω ξανά και ξανά τα μηνύματά σου, προσπαθώ να βρω ένα ουσιαστικό επιχείρημα και δυσκολεύομαι, αλήθεια.
Την πρώτη μέρα ψηφίζεις τον Pyotr εν μέρει για αντίποινα γιατί δεν είχες χρόνο. Το δεχθήκαμε όλοι νομίζω.
Τη δεύτερη μέρα ξεκινάς με Ουριήλ γιατί θέλεις να αναλύει περισσότερο τις σκέψεις του. Αυτό είναι, πάνω κάτω, το μοναδικό επιχείρημα που είχες να παρουσιάσεις εναντίον του. Καμία παραπάνω ανάλυση. Εν τέλει λίγο πριν την ψηφοφορία το γυρνάς σε Skiyo. Πιθανόν να μην είχες καταλάβει ότι ήταν η Πόρνη ή να το είχες καταλάβει και να μη τον θεωρούσες χρήσιμο από τη στιγμή που εκείνος δεν σε είχε καταλάβει. Ειδικά από τη στιγμή που όλοι πλέον τον υποψιάζονταν. Άσε που μέχρι ένα σημείο ήσουν ανάμεσα στους mvp, οπότε προφανώς θα ψήφιζες κάποιον άλλο για να σωθείς ο ίδιος, έστω κι αν ήταν η Πόρνη. Μου είπες χθες ότι η Μαφία δεν καίει την πόρνη της αν δεν έχει ουσιαστικό λόγο να το πράξει. Ε, θεωρώ πως είχες.
Σήμερα ψήφισες τον dimijim, πάλι χωρίς ιδιαίτερη δικαιολόγηση.
Η συνεισφορά σου στο παιχνίδι που είναι; Κυρίως απαντάς όταν σε ρωτάνε κάτι (και αν). Και πάλι, σε ρώτησα τόσα πράγματα κι εσύ απομόνωσες τη μία πρόταση. Αν είσαι με το μέρος της πόλης λυπάμαι, αλλά το παίζεις πολύ κακά.
Γιατί να το ρισκάρω όμως; Με θεωρείτε ότι είμαι ο τάδε ρόλος και με υπερασπίζεστε; Γιατί να πάρω το οποιοδήποτε ρίσκο και να το αλλάξω αυτό; Γιατί να πω ότι έκανα λάθος και να στραφώ στον Ουριήλ; Τι κερδίζω ως Μαφιόζος; Σκέψου το, δε βγάζει νόημα! Ψηφίζετε το λάθος άτομο σήμερα. Είμαι εδώ από την πρώτη μέρα και προσπαθώ να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ για να βρεθεί η Μαφία. Γράφω σενάρια, απαντάω σε ο,τι με κατηγορείτε, συμμετέχω. Έκανα λάθος χθες και βγήκα και το παραδέχθηκα! Προσπαθώ ως Πολίτης να κάνω ο,τι περισσότερο περνάει από το χέρι μου για να σας βοηθήσω. Σκέψου το ξανά. Κι ας το σκεφτεί ξανά κι ο Πουαρό. Ακόμη κι αν κληρώθηκα το μεσημέρι Μαφιόζος, δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ λόγος να αλλάξω το παιχνίδι μου. Θα συνέχιζα αυτό που έπαιζα ως τότε κι αποδεδειγμένα δούλευε.
Έχεις λόγο να αλλάξεις το παιχνίδι σου. Έπρεπε κάπως να αθωώσεις τον Micro. Είμαστε ακόμα 8, αν γινόμασταν 7 με την αποχώρηση του Micro από την ψηφοφορία θα ήταν πολύ δύσκολο να αντέξεις μέχρι το τέλος μόνος σου και το ξέρεις. Το λες κι εσύ συχνά: είναι νούμερα, είναι σημαντική η αριθμητική ισορροπία ανάμεσα στις δύο ομάδες. Αυτό που είχες να κάνεις ήταν εξαρχής δύσκολο, έκανες ό,τι μπορούσες με την ελπίδα να μη γίνεις αντιληπτός. Αλλά πραγματικά, αδυνατώ να κατανοήσω πως τα δεδομένα στα οποία οδηγείσαι σιγά-σιγά από χθες το βράδυ σε οδήγησαν σε αυτά τα συμπεράσματα. Δεν γίνεται να θεωρείς πλέον τον Micro πιο αθώο από τη Reader, δεν βγάζει νόημα. Θα τα σκεφτόμουν αυτά που έλεγες γιατί τα λες πειστικά, αλλά όσο κι αν θέλω να σε πιστέψω δεν μπορώ να καταλήξω στους ίδιους υπόπτους που καταλήγεις εσύ. Το μόνο που μπορώ να φανταστώ ότι σε οδηγεί σε όλη αυτή την αναθεώρηση είναι η αλλαγή ομάδας, λυπάμαι.
Παρ' όλ' αυτά, όπως λέει και η Reader, παραμένει μία θεωρία. Δεν λάδωσα τη ΣΕ (αν και ο
@ultraviolence θα ήταν ανοιχτός σε αυτό) για να μου πει τους ρόλους, οπότε δεν μπορώ να είμαι σίγουρος για κανέναν. Ελπίζω να μην πέφτω τόσο έξω, αλλά έχω ένα σενάριο που στο μυαλό μου δεν αφήνει σημαντικά ερωτήματα αναπάντητα.